Foto
BOR speelt gastheer op zijn blog voor de verhalen van zijn oude vriend DOLER en diens zwerftocht door het leven. 
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
't STROTJEN...
of de weg door het leven van Bor de wolf en zijn vriend Doler de zwerver.
20-04-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SENTIMENTELE ZOT?
Los van een vijftal goede zielen (die ik dankbaar ben voor hun reacties) heeft niemand gereageerd op mijn bedenkingen rond de moord op een jongen in het Brusselse Centraal Station.

Erger nog, in de top 20 van deze rubriek die toch "Actualiteit en samenleving" heet, heeft enkel "Lieven" het drama zijdelings aangeraakt. Zelfs het blog "ouders van vermoorde kinderen" had het te druk met de organisatie van hun komende koffiekransje!

Want geweld bij jongeren dreigt steeds meer een drama te worden in onze samenleving. Er rust wat mij betreft een grote verantwoordelijkheid terzake, bij iedereen die met de opvoeding van jongeren te maken heeft.

Of ben ik dan toch een sentimentele ouwe zot, die hoopt de wereld nog te veranderen?

Blijkbaar kan op dit SN alles.
Geld, speelgoed, kleren, eten en wat weet ik al niet verzamelen is geen probleem, maar echt van gedachten wisselen en hopen op een engagement, dat onze samenleving terug menselijker maakt kan dus niet.

Geen wonder dat je "publiekelijk" kunt vermoord worden zonder dat iemand het ziet!

't Zal wel weer aan mij liggen...


Geef hier uw reactie door
Uw naam *
Uw e-mail
URL
Titel *
Reactie *
  Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)
Reacties op bericht (4)

23-04-2006
geweld
helaas komt het maar te vaak voor. het zijn geen incidenten meer. maar wat wil je ook. fantasie en realiteit is ook ver te zoeken. geweldspelletjes op de playstation. dat zou verboden moeten worden. dat is niet voor kinderen. en trouwens horror was toch zo leuk voor volwassenen? maar daar kijken ook steeds meer kinderen naar en dat wordt ook nagespeeld met alle ellende van dien. de verharding van de maatschappij is overal af te lezen. en kinderen apan dat na. in dit geval slecht voorbeeld doet slecht volgen. dus ouders en opvoeder geef zelf het goede voorbeeld en goed voorbeeld zal volgen maar om de ogen te sluiten voor slecht gedrag dan krijg je dit soort exessen. en ALS NIEMAND DAAR WAT AAN DOET WORDT HET ALEEN MAAR ERGER!groetjes Jenny

23-04-2006 om 09:48 geschreven door speelster


21-04-2006
schol
En doe daar nog wat BORDEAUX WIJN,CHAMPAGNE, PINEAU DES CHARENTES en COGNAC bij en dan hebt ge het wel gehad zeker !!!

21-04-2006 om 17:03 geschreven door Luc


REAGEREN
Wie in Belgiƫ woont krijgt het te weten via krant of tv, wie zoals ik in het buitenland woont komt het enkel te lezen zoals dus toevallig vandaag het geval is. Ik vind het uiteraard een erg en triestig voorval en betreur ten zeerste deze afschuwelijke moord. Dat je een verwijzing maakt naar de aandacht die er gaat naar de inzameling van kledij vind ik helaas niet gepast. Achter dit opzet gaat een hele hoop ellende schuil waarbij we een vol jaar ons onbaatzuchtig inzetten voor het welzijn en de rechten van de minderbedeelden. Ook hier gebeuren erge dingen en sterven soms kinderen in verdachte omstandigheden. Geen aandacht besteden aan een ramp zoals je het beschrijft is derhalve geen gebrek aan interesse voor het gegeven van je onderwerp, doch onwetendheid over het gebeuren. Door andere drukke bezigheden kom ik slechts sporadisch op het SN, mochten er echter meer bloggers zijn die aan het trieste voorval aandacht zouden besteed hebben, zou het me niet ontgaan zijn. Daarom wil ik je althans loven dat het trieste voorval jou niet ontgaan is. Groetjes, Jan .. Image Hosted by ImageShack.us

21-04-2006 om 14:46 geschreven door Jan-Frederik


20-04-2006
nee Bor
aan jou zal het niet liggen.Ik heb een korte maar veelzeggende reactie ingegeven op wat je geschreven hebt over de mp3 speler en je bedenkingen. Toch nog een korte reactie: geweld of het nu van autochtonen of allochtonen komt kan niet. Zinloos geweld is nooit goed te praten.

20-04-2006 om 22:05 geschreven door verontruste vader




BOR, DE OUDE WOLF IS NU 59 JAAR, HIJ WIL ALLEEN VERHALEN VERTELLEN... BIJTEN DOET HIJ NIET EN ALS U LEZER DAT FIJN VINDT, IS DOLER DAAR BLIJ EN DANKBAAR OM....
Foto

Gastenboek
  • Vriendelijke Groetjes van Trucker_John
  • Heb je even voor mij?
  • Dank u wel
  • Fijne donderdag
  • Fijn weekend toegewenst.

    ALTIJD WELKOM


    Inhoud blog
  • DOLER
  • leven
  • honore
  • 60
  • FEEST 1
  • feest 2
  • feest 3
  • even diep ademhalen
  • DE EERSTE
  • NAAR DE CINEMA

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!