Foto
Inhoud blog
  • Petitie Aalscholvers
  • Grote Kempzaad
  • Hier zijn we weer
  • Prettige Feestdagen
  • Jong geleerd
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    de kempvisser

    03-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koken van kempzaad

    Kempzaad koken is echt niet zo moeilijk,je moet er gewoon wat tijd in steken.
    Men laat eerst de kemp voorweken,persoonlijk doe ik dat 36 uur.
    Laat hem gedurende een uur of 4 water opnemen eer je hem onder water duwt.
    Als ik kemp klaarmaak  breng ik het water tegen het kookpunt maar laat het nooit doorkoken om te vermijden dat de kemp plat wordt.Kijk nu regelmatig tot hij voldoende kiemt.
    Nadien overvloedig afspoelen met koud water.



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (1)

    18-08-2006
    kempzaad koken
    hoelang moet kempzaad opstaan bij mij achter 1uur tegen het kookpunt en maar weinig witte kiemen

    18-08-2006 om 10:27 geschreven door robert




    Welkom aan alle kempvissers
    Foto

    Archief per week
  • 11/02-17/02 2008
  • 25/06-01/07 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 18/12-24/12 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!