Spijskaart en aanbevolen wijnen bij het feestmaal ter ere van J.B. Coppieters 't Wallant.
Menu : Ossenstaartsoep, Heistse garnaalkroketten, tarbot met botersaus en aardappelen, gebraden ossenhart met prinsesseboontjes, Vlaamse kiekens met saladde en mayo- naise, fruit, gebak en koffie.
Deze maaltijd werd opgediend in het "Grans Hotel de la Plage" te Heist. De uitbater was A. Van Isacker. Een fles wijn St-Julien kostte nu 28 Bef, waar het voor een fles St-Julien in 1889, 4 Bef was. In 43 jaar is er een prijsstijging x 7.
De kaart werd gedrukt te Knokke bij Van Kerschaver.
Uitnidiging feestmaal naar aanleiding van het ambtsjubileum van de arrondissementscom- misaris, J.B. Coppieters 't Wallant, op 1 augustus 1932 te Heist.
Maaltijd aangeboden aan J.B. Coppieters 't Wallant door de bond v an de gemeentesecreta- rissen, ter gelegenheid van zijn "Zilveren Jubileum" als arrondissementscommesaris op 5 oktober 1931.
Maaltijd ter gelegenheid van het huwelijk van Oscar Lauwers met Bertha Claeys te Brugge op 7 juni 1905. Menu : Lentesoep, Congolese bootjes, zalmmoot, natuuraardappelen, biefstuk, pastei op zijn Milanees, Brusselse kip met salade, abrikozenmoes, taart, ananas en dessert.
Ter gelegenheid van het aanbieden van het geschilderd portret van Claeys Karel.
Menu : Gevarieerde koude schotel, aspergeroomsoep, tarbot met hertoginnen gernituur, kalfsreepje met groentenkrans, aardappelkroketten, kip, fijnste van de salade met mayonaise en als toetje, gebak.
De maaltijd werd verzorgd door gasthof "De Gouden Arend" op de Muntplaats te Brugge.