Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

~❀~Welkom bij Friendship_Betty~❀~

2015-2
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een citaat...



Een zeepbel is als het leven....

Onbeschrijflijk mooi....

Volmaakt rond, maar....

Ontzettend breekbaar....



Geef hier uw reactie door
Uw naam *
Uw e-mail
URL
Titel *
Reactie *
  Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)
Reacties op bericht (14)

wens je moois vandaag !
6030447cbb6380af15179ca3bcbc1e96.jpg
het leven is zoals het is , geruisloos kan ook jij er iets moois van maken ! liefs meeuw

21-08-2024 om 08:34 geschreven door meeuw


Heel erg vriendelijk bedankt voor de lieve wensen
1-94Lieve groetjes vanwege Annie & Rogier

21-08-2024 om 07:39 geschreven door Annie & Rogier


Rebecca, bellen blazen, de hobby van onze kleinzoon.

aa-12

20-08-2024 om 21:03 geschreven door eddy meuris


Rebeca

Deze morgen stalende zon maar na de Middag was het boodschappen doen in de regen
Dat koffietje op een een zonnig terrasje was aan onze hoela maar ook al was het binnen dat koffietje smaakte toch even lekker !
Voor wat ons nog zzn ..

68.jpg

Een vriendelijk groetje en een dikke knuffel ...liefs !

20-08-2024 om 19:48 geschreven door steffie


altijd fijn hier te zijn
Afbeelding1-jpg-hoed.jpg

20-08-2024 om 11:46 geschreven door François


Dinsdaggroetjes !!!
oie-2074723vfb7j-Oq-W
Goedemorgen beste blogvrienden.We mogen echt niet klagen over onze zomer.Deze voormiddag zouden we het nog droog houden en zelfs de zon zou wel eens tussendoor kunnen piepen.Doch daarna zou het vanaf de kust beginnen regenen maar ja zo erg zal het hopelijk ook niet zijn.Een foute inschatting van mij want mijn BMW is gisteren gekeurd geworden en terug zonder een knip maar men belde me gisteren in de vooravond op of het goed was dat ze hem om 9u30 deze voormiddag zouden brengen want die moest nog een klein onderhoud hebben en na het verlof is het heel druk in de garages.Nu nog een goede hand carwash vinden want waar ik vroeger ging is totaal uitgebrand samen met een kledingszaak.Eens gewassen,ga ik hem totaal simoniseren en dan mag er terug een spiksplinternieuwe naast staan.Ik wens Jullie zeker geen veregende dinsdag toe en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Fijne dinsdag lieve Rebecca.Alles goed met jouw want we hebben elkaar 6 weken niet gehoord.Ik hoop dat Je heel veel van het zonneke hebt kunnen genieten.Hou Je goed want het gras is lang om er ons aan vast te klampen.

20-08-2024 om 11:07 geschreven door Jos


Een zeepbel
Origineel!
Maarten-nieuw.gif

20-08-2024 om 10:44 geschreven door Maarten


Goede morgen Betty
Ik wens je een heel fijne dag lieve Betty, met naar ik hoop weinig pijn.

Image and video hosting by TinyPic

20-08-2024 om 07:27 geschreven door Marianne


Een waarheid als een koe
Waarom men nu juist een koe uitkiest in dat gezegde weet ik ook niet Rebecca. hahaha Ik moet het eens uitzoeken. Hoe gaat het daar met jou? kan je het redden als het soms te heet is of heb je iemand om jou te helpen? In ieder geval we hebben weeral een nieuwe week en vandaag zelfs een aangename dag niet te warm maar ook niet te fris ,zo mag het nog een tijdje blijven. Een hartelijke groet en dikke knuffel. vis.gif

19-08-2024 om 15:46 geschreven door NATOKEN


Maandaggroetjes en een goede start van deze nieuwe week !!!
oie-19845-Ol-Prow-Ux
Goedemorgen lieve vrienden.Na anderhalve maand probeer ik terug de draad op te nemen.Terug met kuren van postimages die me weigerde en nu plots terug contact krijg.Gelukkig maar want anders zette ik er definitief een punt achter want telkens ik naar het gastenboek ga krijg ik reclame.Waarom doet sennet er niks aan.Alles is hier toch een beetje opgeruimd en de wasmachine heeft ook haar werk gedaan.Ik heb een prachtige zonnige vakantie beleefd en ik had echt nog geen goesting om huiswaarts te keren.Ik heb er tussen de 75 en de 100 km gestapt daar mijn appartement op een dikke 400 meter verwijderd was van waar mijn vrienden zaten en dit kwam omdat ik nog op de valreep een appartement kon huren wegens mijn hartonderzoek.Soms was dit 4 keer per dag heen en weer en tel maar want ik ben er 45 dagen geweest en mijn gewicht liegt er niet om want ik ben 8 kilogram afgevallen in 2 maand en ik weeg nu nog 83 kgr en dit is mijn gewicht van 13 jaar geleden toen ik aan mijn hart geopereerd werd.Ik wens Jullie allen een fijne maandag en een hopelijk zonnige nieuwe week toe en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Fijne maandag lieve Rebecca.Na wat hindernissen met postimages ben ik hier terug geraakt na een prachtige vakantie waar ik veel deugd en plezier aan beleefd heb.Veel gestapt tussen de 75 en de 100 want al mijn vrienden zaten 400 meter verder en dat deed ik soms 4 keer per dag en ik ben 8 kgr afgevallen en ik heb nu nu mijn gewicht terug van 13 jaar geleden,toen ik aan mijn hart werd geopereerd.Fijne maandagag en een mooie en een gezonde nieuwe week toefewenst.

19-08-2024 om 11:08 geschreven door Jos Vande Ghinste


Goede morgen Betty
Uw crea is prachtig lieve Betty, met een goed citaat. ik hoop dat jouw pijnen niet te erg zijn lieverd.

Image and video hosting by TinyPic

19-08-2024 om 07:39 geschreven door Marianne


fijne maandag , lieve Betty
kan voorlopig geen afbeeldingen op mijn berichtjes zetten , postimages heeft er ook de brui aan ... maar niettegenstaande wens ik jou een heel fijne mooie week ! liefs van meeuw

19-08-2024 om 07:37 geschreven door meeuw


Dag Bettyke ,,
Super mooie die crea Bettyke ook het leven van een zeepbel ,, mooi en waar geschreven ,, ik hoop dat het verder een beetje met u gaat ,, de dagen beginnen ook alweer te korten Bettyke de tijd gaat zo snel voorbij ,, wees voorzichtig en hou u zeker goed van mij een dikke steunknuffel en veel sterkte wens ik u altijd .
0zBkhcx.jpeg
Fijn begin van deze nieuwe week kom ik u wensen,, maak er een fijne maandag van ,, en hopelijk is het zonnetje er ook weer wat bij ,, geniet ervan met een vriendelijke groet van mij erbij ,, Ingrid .

19-08-2024 om 07:36 geschreven door Ingrid.


we zijn terug!
1-12Lieve groetjes vanwege Annie & Rogier.

19-08-2024 om 07:07 geschreven door Annie & Rogier




>

Blog tegen de regels? Meld het ons!
Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!