Inhoud blog
  • HOGER LOON, DUURDERE BOETE: GOED IDEE?
  • Diesel tanken wordt woensdag goedkoper
  • Sp.a biedt CD&V wisselmeerderheid aan voor meerwaardebelasting
  • Jambon:
  • Gastenboek
  • https://herbapproach.org/product-category/cannabis-flower/jelly-bombs/
  • https://herbapproach.com/product-category/concentrates-canada/vape-pen/product/purple-papaya-wax-island-extracts/product/mk-ultra/
  • https://herbapproach.org/product/trainwreck/
  • https://herbapproach.com/product/rainbow-kush-mints/
  • https://herbapproach.com/product/rainbow-kush-mints/

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Geldwolven
    Ik hoop dat de NVA zo snel mogelijk verdwijnt in ons apenland


    Image and video hosting by TinyPic 


    Image and video hosting by TinyPic 


    Image and video hosting by TinyPic
    12-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Breivik weigert erfenis van moeder

    Breivik weigert erfenis van moeder

    Vind dat die niet dat recht heeft. Dit geld hoort toe aan zijn slachtoffers en hun nabestaanden. Schandalig

    Als je in belgie geen testament opmaakt gaat alles zoiezo naar de staat met de nieuwe wetten, politiekers weten wel hoe hun zakken te vullen met slapende rekeningen en erfenissen en dan zeggen dat er nog een gat in de staatskas is



    De Noorse massamoordenaar Anders Breivik heeft de erfenis van zijn overleden moeder geweigerd omdat het geld anders naar de staat zijn gegaan. Die zou het bedrag vervolgens gebruiken als compensatie voor de familie van de slachtoffers van Breiviks aanslag in 2011. Daarbij vielen 77 doden.

    "Het is zeker één van de redenen waarom hij deze erfenis weigert", zei advocaat TorJordet. De moeder van Breivik stierf afgelopen maart. Het is niet bekend hoeveel geld de erfenis omvat, maar haar appartement zou voor bijna een half miljoen euro te koop staan. Het geld zou nu gaan naar zijn halfzus en naar goede doelen.

    Breivik werd in augustus veroordeeld voor een bomaanslag buiten het regeringsgebouw in Oslo en de daaropvolgende schietpartij op een vakantiekamp voor jongeren. Hij zit een gevangenisstraf van 21 jaar uit.

    12-06-2013 om 00:01 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (6)
    11-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heeft prins Filip nu ook recht op 834 euro kinderbijslag?

    Heeft prins Filip nu ook recht op 834 euro kinderbijslag?

    Wie is hun werkgever? Ze zouden eigenlijk moeten beschouwd worden als zelfstandigen, want ze ontvangen geen orders van iemand, noch zijn ze gebonden aan arbeidsuren.

    Kinderbijslag naar Filip... Maar dan moet Fabiola het verder rooien met een gewoon pensioentje, hé.



    De partijen van de institutionele meerderheid lijken tijdens de discussies over de hervorming van de koninklijke dotaties een element over het hoofd gezien te hebben, namelijk dat de leden van de koninklijke familie mogelijk toegang moeten krijgen tot kinderbijslag en sociale zekerheid. Dat meldt Sudpresse.

    Volgens het akkoord dat bereikt werd in het Uitvoeringscomité voor de Staatshervorming (Comori), bestaan de koninklijke dotaties voortaan uit twee delen: één deel "vergoeding", en een ander deel "werkings- en personeelskosten". Daarnaast moeten de leden van de koninklijke familie ook btw en accijnzen betalen.

    Deze veranderingen doen volgens Sudpresse vermoeden dat de leden van de koninklijke familie toegang zouden kunnen hebben tot kinderbijslag en sociale zekerheid. Dat is momenteel nog niet het geval, omdat de dotaties niet worden gelijkgesteld met loon.

    CdH-senator Francis Delpérée bevestigt dat het onderwerp niet werd besproken in de Comori. "Ik zeg al tien jaar dat de prestaties van de leden van de koninklijke familie moeten worden beschouwd als vergoede arbeid. Het lijkt me dan ook gewettigd, dat als we hen behandelen als normale Belgen, zij recht hebben op sociale voordelen aangezien zijn belastingen zullen betalen."

    De kinderbijslag voor de vier kinderen van prins Filip zou 834,60 euro bedragen.

    11-06-2013 om 23:34 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (6)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. ‘N-VA wil land opnieuw blokkeren na verkiezingen’

     ‘N-VA wil land opnieuw blokkeren na verkiezingen’
     
    De Mechelse koekoek heeft gesproken

    Bart Somers.

    Voor de N-VA gaat een nieuwe staatshervorming boven het oplossen van de sociaal-economische problemen. Dat stelde Bart Somers (Open VLD) in een debat met Ben Weyts (N-VA) in TerZake op Eén. Die laatste houdt vol dat confederalisme de enige weg is om die problemen aan te pakken.

    Open VLD maakte vorige week bij monde van voorzitster Gwendolyn Rutten bekend dat de partij het confederalisme laat vallen. ‘Wij willen duidelijkheid’, stelde Somers. ‘Bij de volgende regeringsvorming moet de sociaal-economische agenda doorwegen.N-VA wil bij de volgende regeringsvorming opnieuw onderhandelingen voeren over een staatshervorming.’

    N-VA-ondervoorzitter Weyts vindt de vraag van Open VLD om bepaalde federale mechanismen zoals de alarmbel-procedure af te schaffen ‘logisch voor een gewone democratie. ‘Maar België is een optelsom van een Waalse en een Vlaamse democratie.’

    ‘N-VA gelooft niet meer in België, maar wil via het confederalisme naar het separatisme’, repliceerde Somers. ‘Wij geloven dat België een meerwaarde heeft.’

    Somers: ‘Geen hervormingen zonder samenwerking met andere partijen’

    ‘Als we niet willen dat de Vlaming wordt kapot belast, is het essentieel dat we overstappen naar het confederalisme’, Sprak Wuyts duidelijke taal over de bedoelingen van zijn partij. Hij herinnerde Somers eraan dat zijn partij tot voor kort de slogan ‘confederalisme rijmt op liberalisme’ hanteerde. ‘Wij geven dezelfde definitie aan confederalisme als Open VLD.

    ‘U hebt het land al eens 500 dagen geblokkeerd’, aldus Somers, ‘en u wil na de verkiezingen het land opnieuw blokkeren. U schiet zelfs de MR af. U gaat geen sociaal-economische hervormingen bereiken als u niet constructief kan samenwerken met andere partijen. Maar dat wil u niet, want dan geeft u toe dat België werkt!’

    ‘Ik heb begrepen dat Open VLD nog niet van mening is veranderd’, stak Weyts ten slotte nog de hand uit. ‘Sommige leden aan de top van de partij misschien, maar het partijcongres nog niet. Wij hopen dat ze toch nog meestappen in het confederalisme.

    11-06-2013 om 00:00 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (10)
    10-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie in Walibi extra betaalt, mag voorsteken

    Wie in Walibi extra betaalt, mag voorsteken

    Zo zit de wereld nu eenmaal in elkaar mensen, hoe meer geld, hoe meer je je kan permitteren. Da's zo op alle gebied. Ik vind dit initiatief van Walibi niet kunnen, het is zuivere discriminatie.

    Totaal misplaatst naar de kinderen toe ! Het pretpark zou zich moeten schamen !!!!



    Wie aan de ingang van het Waverse pretpark Walibi 35 euro extra betaalt, moet voortaan niet meer aanschuiven aan de attracties. "Een extra service voor wie meer comfort wil", klinkt het bij Walibi. Criticasters spreken over een "totaal foute boodschap". Met een 'Speedy Pass' van 35 euro mogen pretparkbezoekers de hele dag lang elke wachtrij voorbijlopen. Wie 15 euro extra betaalt, mag vier wachtrijen voorbijlopen. Voor volwassenen bedraagt de toegansprijs 33 euro, voor kinderen 29 euro, schrijft Het Nieuwsblad.

    "We zijn het eerste pretpark in België om zo'n systeem toe te passen", zegt Caroline Crucifix van Walibi. "Het is een extra service die we bieden voor wie geen zin heeft om aan te schuiven. Voor wie het wat comfortabeler mag. Of voor wie op zijn dagje uit wat meer attracties wil aandoen."

    Niet iedereen vindt die 'Speedy Pass' een goed idee. "Hoe leg je in godsnaam aan je kind uit dat het in een ellenlange rij moet staan, terwijl andere kinderen vrolijk voorsteken? En dat alleen omdat hun ouders meer geld hebben", zegt pedagoge Marijke Bisschop.

    Kinderrechtencommissaris Bruno Vanobbergen benadrukt dat pretparken sowieso al duur zijn en dat Walibi de verschillen tussen de kinderen extra in de verf zet. "In het dagelijkse leven nemen we een zekere fair play in acht: wie eerst is, komt eerst aan de beurt", voegt moraalfilosoof Etienne Vermeersch toe. "In de supermarkt of bij de dokter zouden we het niet pikken dat wie meer betaalt zomaar voorsteekt."

    10-06-2013 om 20:57 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het menselijk gezicht binnen 100.000 jaar?

    Het menselijk gezicht binnen 100.000 jaar?

    Precies of de mens bestaat nog binnen 100000jaar. Als we het nog 1000jaar volhouden zou het al een unicum zijn op zich.

    Met zulke ogen gaan de politiekers misschien eens zien wat ze moeten zien bende onbekwamen .Overbevolkte nest .

    Eens proberen met Gwendolyn Rutten. Dan heb je een idee hoe Turtelboom er zal uitzien over "afzienbare" tijd.



    Net zoals het mensenhoofd aanzienlijk veranderd is in vergelijking met de steentijd, zal het wellicht ook de komende eeuwen nog verder evolueren. Wetenschappers deden een gooi naar hoe onze gezichten er binnen dit en 100.000 jaar zouden kunnen uitzien. Liggen grotere hoofden, gigantische ogen, gepigmenteerde huid en perfecte symmetrie in onze toekomst?

    Vandaag is het menselijk brein ruim drie keer zo groot als dat van onze voorouders. Met de groei van onze hersenen kwam ook het vergroten van onze schedels en het vervlakken van onze gezichtskenmerken. De vraag die wetenschappers zich stellen: Hoe zullen het menselijk hoofd en aangezicht evolueren en hoe zit het met de invloed van moderne, draagbare technologie als Google Glass?

    Evolutie
    Kunstenaar en onderzoeker Nickolay Lamm ging daarvoor ten rade bij dokter Alan Kwam, expert in Computationele Genomica aan de universiteit van Washington. Uit deze gesprekken zijn een reeks beelden ontstaan die de potentiële evolutie van het menselijk ras binnen dit en 100.000 jaar moeten voorstellen



    Dokter Kwan gelooft dat de mens de natuurlijke evolutie zal ontdoen van haar impact om de menselijke biologie aan te passen aan de eigen noden. Naarmate genetisch ingenieurschap de norm zal worden, zal ook het lot van het menselijk gezicht steeds meer in handen liggen van veranderende voorkeuren, en dat terwijl onze hoofden zullen blijven groeien om ruimte te geven aan onze evoluerende hersenen.



    Naarmate de mens totale beheersing zal krijgen over de menselijke morfologie zal het uitzicht nog veel feller dan vandaag bepaald worden door smaak. Experten stellen dat de mens zal mikken op sterke, vorstelijke lijnen, rechte neuzen, intense ogen, gelaatstrekken die zich houden aan het ideaal van de Gulden Snede en perfecte link/rechts-symmetrie.

    Gigantische ogen
    Met de geplande buitenaardse kolonisaties verwacht dokter Kwan dat het menselijk oog zenuwslopend groot zal worden om zich aan te passen aan meer duistere omgevingen, verder weg van de zon. We zouden daarnaast dikkere oogleden krijgen en meer uitgesproken wenkbrauwbogen om een antwoord te bieden op een lagere zwaartekracht. Ook onze huid zou veel meer pigment krijgen in de toekomst om de schade van uv-straling buiten de beschermende ozonlaag van de aarde te counteren. Verder verwacht Kwan nog grotere neusgaten om beter te ademen in nieuwe omgevingen en dikkere hoofdharen om het warmteverlies van een groter hoofd binnen de perken te houden.

    Tot slot zouden we in de toekomst wellicht ook veel meer inspraak hebben in de looks van onze nakomelingen. Kwam vermoedt dat we zullen kiezen om er zo natuurlijk mogelijk uit te blijven zien, zelfs als zitten er ontelbare technologische snufjes verstopt onder de huid.



    10-06-2013 om 18:31 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (5)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    "Ons land wordt een paradijs voor criminelen"



    Politievakbond NSPV heeft een nationale stakingsaanzegging ingediend, omdat minister van Binnenlandse Zaken Joëlle Milquet een gesprek over besparingen bij de federale politie weigert. Dat schrijven de Corelio-kranten vandaag.

    De vakbond waarschuwt dat door de besparingen de federale politie leegloopt. Minstens de helft van de politiemensen die vertrekken, wordt door besparingen niet vervangen. Vooral de federale gerechtelijke politie, die de onderzoeken in zware misdaaddossiers voert, dreigt op korte termijn de impact te voelen van de besparingen.

    NSPV-voorzitter Gert Cockx waarschuwt voor een verlies aan know-how. "Op die manier maken we van ons land een paradijs voor criminele organisaties op alle vlakken: witteboordencriminaliteit, drugszaken, inbrekersbendes".

    In Sudpresse zegt minister Milquet dat woensdag overleg is gepland.

    10-06-2013 om 12:16 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (3)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peeters wil loonkosten ‘nu’ verlagen

    Peeters wil loonkosten ‘nu’ verlagen

    Het duurt lang, maar eindelijk erkent men het onvermijdelijke dat de lonen omlaag moeten. Waarom wacht men zo lang ?

    Peeters wil loonkosten ‘nu’ verlagen

    Vlaams minister-president Kris Peeters (CD&V) wil dat de federale regering nog voor de verkiezingen van 2014 de loonkosten verlaagt. “We kunnen niet meer wachten tot na de verkiezingen. Er moet nu iets gebeuren”, zegt Peeters.

    De Vlaamse regeringsleider doet de oproep nadat twee buitenlandse bedrijven hebben beslist om hun distributiecentrum niet in België, maar in Nederland uit te bouwen. “Daardoor zijn we 1200 jobs kwijt. De bedrijven geven de loonkosten als reden op”, zegt Peeters.

    De situatie is volgens Peeters precair voor aan Nederland grenzende gebieden: Limburg, de Kempen en Antwerpen. Hij wil nu zo snel mogelijk samenzitten met premier Elio Di Rupo (PS), om maatregelen uit te werken op Vlaams én federaal niveau.

    “Zonder de steun van de federale regering sta ik nergens. De volgende bijsturing van de federale begroting van 2013 is hét moment om dit grote probleem eindelijk aan te pakken.”

    Kris Peeters trekt begin juli samen met de Nederlandse premier Mark Rutte naar de stad Houston in de Amerikaanse staat Texas, om er investeerders aan te trekken. De gemiddelde loonkosten in Nederland is 32 euro per uur. In België is dat 37,2 euro per uur. “Zo wordt het wel heel moeilijk om de Amerikanen te overtuigen om naar België te komen”, zegt Peeters.

    Peeters deed zijn oproep zondag tijdens een feest voor de Limburgse CD&V-leden in Bokrijk. CD&V-voorzitter Wouter Beke steunt hem daarin.

    10-06-2013 om 07:59 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (7)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoge loonkost kostte ons jongste weken

    "Hoge loonkost kostte ons jongste weken" 1.200 jobs"

    Ik versta Peeters niet. Hij is de nr 1 bij de CD&V. Hij hoeft zijn orders alleen maar doorgeven aan zijn partij die in de federale regering zit. Wat hij nu doet is niets meer dan een verkiezingsstunt. Hij misbruikt zijn positie als eerste minister van de Vlaamse regering.

    Maak één regering voor één land en dat zal de grootste besparing ooit zijn.

    Zolang de socialisten en de vakbonden het voor het zeggen hebben, gaan we steeds verder de dieperik in. Ik werk 30 jaar in de bouwsector en zie jaar na jaar het aantal buitenlanders dat hier officieel (!) komt werken aan 7 à 10 EUR/u toenemen. Is dat nog normaal? Welke toekomst is er nog voor onze bouwvakkers? Hoog tijd dat er eens bekwame politiekers opkomen met een langetermijnvisie i.p.v. opportunisten die niet verder kijken dan de volgende verkiezingen.

    Schaf alle Vlaamse, Waalse, Duitse en Brusselse zever af en het probleem is opgelost. Gans die bende wordt betaald met onze belastingen.



    Vlaams minister-president Kris Peeters (CD&V) heeft premier Elio Di Rupo opgeroepen dringend initiatieven te nemen om de loonkost te doen dalen. Dat melden VTM NIEUWS en RTL-TVi vanavond. Door de hoge loonkost heeft Vlaanderen de afgelopen weken namelijk naast 1.200 banen gegrepen, aldus Peeters.

    "Ik heb Elio Di Rupo al gevraagd rond de tafel te zitten met de federale regering om daar samen oplossingen voor uit te werken en om samen de competitiviteit van onze bedrijven te verbeteren. We moeten niet wachten tot na de verkiezingen. Het moet nu gebeuren", aldus de Vlaamse minister-president.

    Peeters deed zijn oproep zondag tijdens een feest voor de Limburgse CD&V-leden in Bokrijk.

    10-06-2013 om 00:01 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (6)
    09-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen enkel vuurwapen nog vrij te koop in België

    Geen enkel vuurwapen nog vrij te koop in België

    Volgens mij tracht Turtelboom enkel de weinige criminelen die hun job nog met stijl uitoefenen een harde slag toe te brengen. De andere criminelen hebben namelijk reeds lang hun antieke wapens ingeruild voor moderne. Een tip voor de zoveelste besparingsronde die ongetwijfeld weer op komst is: verkoop het wapenarsenaal van de politiediensten aan de georganiseerde misdaad en duw de politieagenten zo'n antiek wapen in hun handen. Munitie hoeft ook niet, ze mogen de criminelen toch geen pijn doen.

    En de criminelen gaan zich daar aan houden . Wat een naief gedoe. De mensen mogen zich niet verdedigen. Ze moeten zich laten overvallen



    Minister van Justitie Annemie Turtelboom (Open Vld) heeft de lijst van vrij verkrijgbare vuurwapens afgeschaft. Daardoor kan in België geen enkel vuurwapen nog vrij gekocht worden. Dat meldt de VRT-nieuwsredactie vandaag.

    Op de lijst stonden bijna 680 wapens die een historische, folkloristische of decoratieve waarde hebben en waarvoor geen vergunning nodig was. "Wij waren het enige land in Europa waar je nog vuurwapens kon kopen zonder vergunning", aldus minister Turtelboom. "Dat lag aan de basis van toch wel dramatische feiten, zoals die in Luik anderhalf jaar geleden. Daarom hebben we, net als de buurlanden, de lijst met vrij verkrijgbare vuurwapens afgeschaft."

    De minister voegt toe dat de regeling niet geldt voor folkloristische verenigingen die optochten houden of historische reconstructies. De wapens die zij bij dergelijke evenementen gebruiken, moeten wel worden aagegeven bij de politie.

    Wie een vuurwapen bezit dat op de afgeschafte lijst stond, krijgt een jaar de tijd om het aan te geven bij de politie, aldus de VRT-nieuwsredactie.

    Luik
    Op 13 december 2011 opende een 33-jarige man op de Place Saint-Lambert, in het centrum van Luik, het vuur op omstaanders. Vijf mensen kwamen om en er vielen ook meer dan honderd gewonden. De dader pleegde nadien zefmoord.


    09-06-2013 om 23:34 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Motard negeert seingever en rijdt frontaal op wielrenners

    Motard negeert seingever en rijdt frontaal op wielrenners

    Dat ze die motard er maar eens goed tussen nemen! Zo iets doe je niet, maar die denken dat ze God zijn op hun machine. Levenslang rijverbod met moto is de enige oplossing, en enkele jaren rijbewijs kwijt+ alles doorgeven aan de verzekeringen..... Trouwens, wanneer komt er zo een data bank tussen verzekeringen met risicoklanten? Voor de banken is er een zwarte lijst! Of mag dat niet van de privecy commissie?



    De wielerwedstrijd voor beloften en eliten zonder contract in het Waalse Aubel (provincie Luik) kwam gisteren abrupt ten einde nadat een Nederlandse motard op een groep renners was ingereden. De ongeduldige motorrijder negeerde het verbod van de seingevers en belandde zo op het parcours. Verschillende renners liepen bij de botsing zware verwondingen op.

    Het ongeval vond plaats tijdens de achtste ronde van de wielerwedstrijd. Meteen na de passage van de koerswagen negeerde de Nederlander het verbod van de seingever en het verbod om linksaf te slaan. Nog geen 500 meter verderop knalde hij vol in op een groep van een veertiental renners. De helft van hen kwam daarbij zwaar ten val. Drie renners en de motard werden met zware verwondingen naar het ziekenhuis afgevoerd. Volgens de hulpdiensten verkeerde er niemand in levensgevaar, maar de gewonden liepen bij de smak wel diverse breuken
    op.
     

    09-06-2013 om 13:36 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (5)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rotterdam wil boetes tot 2.250 euro voor blaffende honden

    Rotterdam wil boetes tot 2.250 euro voor blaffende honden

    En wat met al die luidruchtige hollanders op verlof ,ja ook een gasboete.haha

    Heb meer last van mensen dan van honden , een hond is verdraagzaam


    Baasjes van honden in Rotterdam kunnen straks een fikse boete verwachten als hun viervoeter niet stopt met blaffen. Het stadsbestuur wil immers een blafverbod opnemen in de Algemene Plaatselijke Verordening (APV), vergelijkbaar met de omstreden GAS-boetes in ons land. De boete kan oplopen tot maximaal 2.250 euro.

    GroenLinks in Rotterdam heeft verontwaardigd gereageerd op het voorstel. Volgens fractievoorzitter Arno Bonte zijn de bestaande regels al genoeg om op te treden tegen geluidsoverlast door honden. Hij pleit voor een tolerantere houding tegenover de dieren.

    Blafconcert voor stadhuis
    "Blaffen is voor honden een manier om uiting te geven aan hun emoties. In een drukke stad zijn er nou eenmaal veel prikkels waar honden op reageren", aldus Bonte in een verklaring. Hij overweegt om een blafconcert te organiseren op de trappen van het stadhuis om tegen het idee te protesteren.

    Of het verbod er daadwerkelijk komt, is nog maar de vraag. De gemeenteraad moet zich er nog over uitspreken. De stemming volgt over twee weken.


    09-06-2013 om 00:01 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (10)
    08-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voortaan betalen voor containerparken

    Voortaan betalen voor containerparken

    Idioot van voor afval geld te vragen, want dat is de mensen aanzetten tot sluikstorten. Beter een heel kleine belasting heffen op alles wat ooit afval kan worden en het afval gratis ophalen.

    Voortaan betalen voor containerparken

    De Antwerpenaar moet binnenkort betalen voor het gebruik van de recyclageparken. “Het is niet mogelijk om ze gratis te houden voor fracties zoals grofvuil en steenpuin”, zegt schepen Philip Heylen.

    De Antwerpse containerparken waren tot nu toe gratis, in een poging van het stadsbestuur om het sluikstorten te beperken “Maar door hun gratis karakter zijn onze parken ware afvalmagneten geworden voor de hele omgeving”, zegt schepen van Buurtonderhoud Philip Heylen (CD&V).

    “Bovendien. verplichten het Vlaams materialendecreet en OVAM (de Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij, red ) ons om ervoor te laten betalen.”

    Guy Lauwers (sp a), die in het vorige stadsbestuur de bevoegdheid van Heylen had, vreest dat het sluikstorten in Antwerpen nu weer zal toenemen “OVAM huldigt inderdaad het principe ‘de vervuiler betaalt’ en kan het stadsbestuur bedreigen met het stopzetten van subsidies”, zegt Lauwers. “Maar ik was toch van plan om hierover nieuwe onderhandelingen te beginnen.”

    Het argument van het afvaltoerisme klopt volgens Lauwers niet. “In de recyclageparken gaan de slagbomen pas omhoog na herkenning van de identiteitskaart”, zegt hij. “Bovendien is er veel controle.”

    08-06-2013 om 23:43 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (3)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hilde Crevits gewond na val van podium

    Hilde Crevits gewond na val van podium

    Had er ne flitspaal gestaan was het ongeval niet gebeurd se.

    Normaal vallen regeringen ; geen ministers !

    En nu de regering nog



    Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken Hilde Crevits is gewond geraakt toen ze van een podium viel in Knokke-Heist. Dat meldt de regionale zender Focus/WTV en wordt bevestigd door haar kabinet.

    De minister was aanwezig bij de eerstesteenlegging van het nieuwe ziekenhuis in deelgemeente Westkapelle. Ze stapte na haar speech het podium af, maar viel daarbij van het trapje.

    "Ze heeft erg veel geluk gehad en heeft niets gebroken", klinkt het bij haar kabinet. Crevits werd wel naar het ziekenhuis gebracht, waar ze een whiplash en een verrokken gewrichtsband bleek te hebben opgelopen.

    De minister kan gewoon aan het werk blijven, maar moet even afzien van het sporten.

    08-06-2013 om 15:47 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (5)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    De Wever: "Wie misdaden tegen de menselijkheid pleegt, is hier niet meer welkom"

    Goed zo Bart, en smijt het "comité van de zes tegenstanders van het kermisken" ook maar buiten wegens burgerlijke ongehoorzaamheid! Dat zo een klieksken een stad kan boycotten mag ook niet bestaan.

    Groot gelijk ! Ik was beschaamd om "Vlaams" te horen praten tijdens het bewuste filmpje.



    Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA) zegt dat er momenteel nog geen gegevens zijn over eventuele Antwerpse slachtoffers onder de gesneuvelde Syriëstrijders. Ook wat betreft eventuele misdaden tegen de menselijkheid door Antwerpenaren is nog geen duidelijkheid. "Maar als, en dat is een grote als, dat toch het geval zou zijn, zal ik er alles aan doen om er hier de nodige gevolgen aan te koppelen", waarschuwt De Wever.

    Een op internet circulerend filmpje suggereert dat enkele Nederlands/Vlaams sprekende jongeren in Syrië zouden hebben meegeholpen aan de onthoofding van een man. De echtheid ervan is echter moeilijk na te gaan.

    "We weten absoluut niet of er Antwerpenaren dergelijke misdaden tegen de menselijkheid hebben begaan", zegt De Wever daarover. "Maar ik kan er wel aan toevoegen: als dat zo zou zijn, zijn die mensen hier niet meer welkom. Ik wil hen dan hier nadien niet gewoon op straat zien lopen alsof er niets gebeurd is. 't Stad is niet van iedereen, en zeker niet van dat soort mensen."

    Wat de mogelijke maatregelen kunnen zijn waarover De Wever als burgemeester beschikt, daar kan hij naar eigen zeggen nog geen uitsluitsel over geven.

    08-06-2013 om 00:01 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (11)
    07-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘Elektriciteitsfactuur stijgt met 40 procent’

    ‘Elektriciteitsfactuur stijgt met 40 procent’
     
    Weer goed geregeld VandeLanotte. Niets in de politiek is wat het lijkt... Nog maar eens bewezen!
     
    Na de banken zitten we ook in de tang van de grote energiebedrijven .Het beloofd dan ook een hete winter te worden .Alleen zal deze hitte van opgekropte frustratie komen .Het ééngemaakte Europa!!! Man man man toch ??!!

    Als de overheid niets doet, zal de duurder wordende elektriciteit in ons landen duizenden banen kosten.

    De elektriciteitsfactuur van de gezinnen en de bedrijven kan de komende jaren niet anders dan sterk stijgen. Plus 40 procent voor een gezin met een gemiddeld verbruik en tot bijna een verdubbeling voor de grote bedrijven tegen 2030. Dat blijkt uit rapport, gemaakt in opdracht van het VBO.

    De maker van het rapport – het adviesbureau Boston Consulting – waarschuwt dat de scherpe stijging van de stroomprijs de levensvatbaarheid van verscheidene industriële activiteiten in België bedreigt.

    Lees het volledige artikel in Het Nieuwsblad van donderdag 6 juni.

    07-06-2013 om 22:37 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (3)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Open Vld ijvert voor meer protocollaire rol koning

    Open Vld ijvert voor meer protocollaire rol koning
     
    Di Rupo probeert vooral zijn keizers te misleiden en is vals. In grote letters verkondigen dat koningshuis belastingen zal betalen en dan in de kleine letters dat het maar op een kleine fractie van hun inkomen gaat zijn en dat de kostprijs van het koningshuis niet transparant gaat blijven is de mensen iets op de mouw spelden! Typisch het beleid van de huidige federale regering, de kleine lettertjes spreken altijd de grote titels tegen...

    Een niet gekozen koning samen met een niet verkozen regering onmiddellijk laten verdwijnen,crisis opgelost



    Open Vld wil de rol van de koning herzien, liet Kamerlid Luk Van Biesen verstaan in de Kamer. Premier Elio Di Rupo antwoordde dat het dossier geen onderdeel uitmaakt van het institutioneel akkoord dat de meerderheidspartijen en de groenen overeenkwamen. Van Biesen concludeerde daaruit dat het initiatief bij het parlement ligt en kondigde aan daar gebruik van te zullen maken.



    Premier Di Rupo kreeg tijdens het wekelijkse vragenuurtje verschillende vragen voorgeschoteld over het akkoord dat het uitvoeringscomité voor de staatshervorming gisteren bereikte over de hervorming van de dotaties aan de koninklijke familie.

    "Een historische hervorming," aldus de premier, "die verder gaat dan wat in vele andere monarchieën bestaat." Op vraag van Jean-Marie Dedecker (LDD) preciseerde hij dat de overgangsmaatregel voor prinses Astrid en prins Laurent, die hun dotatie behouden, zal blijven bestaan tot aan "het uitdoven van hun bestaan".



    Genaderecht en ondertekening wetten
    Vanuit de meerderheid stelde Open Vld'er Van Biesen dat er ook nood is aan de herziening van de rol van de monarchie en vroeg hij zich af of de premier daarrond nog een initiatief plant. De liberaal ziet een conflictsituatie rond het genaderecht van de koning, dat in strijd zou zijn met de wetten op de strafuitvoering.

    Ook is er "de duidelijke wens" voor een meer protocollaire functie van het staatshoofd. Van Biesen stelde daarbij dat de wetten voortaan door de regering zouden worden ondertekend en niet langer door de koning. Hij noemde het ook logisch de benoemingsbevoegdheid van de koning te beperken tot de eerste minister, die op zijn beurt de ministers zou benoemen. Ook is er de vraag naar de rol van het staatshoofd bij de regeringsvorming.
    Echte veranderingen
    De premier herinnerde eraan dat het dossier geen deel uitmaakt van het institutioneel akkoord. Hij meent ook dat, dankzij deze hervorming, "de geloofwaardigheid" van de monarchie zal worden versterkt. "Wie luid roept, bereikt niets", richtte hij zich tot de critici van het akkoord. "Wij zorgen voor echte hervormingen en echte veranderingen." Een verwijzing naar een partijslogan?

    07-06-2013 om 16:40 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (3)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Senatoren geven zichzelf geen loonsvermindering

    Senatoren geven zichzelf geen loonsvermindering

    Inderdaad, langer werken! Of we nu willen of niet, ze gaan ons verplichten! Wel, mij gaan ze nu es niet verplichten! Als bedrijven zoals Inex 15 miljoen schadevergoeding betalen en honderden miljoenen frauderen, als zogezegd werklozen een job uitoefenen in het zwart en sociale fraude plegen, als politiekers zichzelf blijven spijzen; dan zal ik zeker niet werken tot mn 65 maar eerder tot mn 55! Genoeg is genoeg!

    Pure schande. Ze zijn te lui om iets zinnig te doen (want ze kunnen gemakkelijk afgeschaft worden) maar ze worden toch wakker als het om hun centen gaat. Belgische politici zijn corrupt en totaal ongeloofwaardig. Als ze volgend jaar aan mijn deur verschijnen voor de verkiezingen mogen ze gerust rekenen op een stamp onder hun ...



    Het Bureau van de Senaat heeft beslist de vermindering van de weddes van de senatoren met vijf procent dit jaar niet door te voeren. Momenteel heeft enkel de Kamer de besparingsmaatregel goedgekeurd. De parlementen van gemeenschappen en gewesten hebben de weddes van hun leden niet verminderd, wat leidt tot problemen omdat niet alle senatoren dezelfde wedde zouden hebben. Enkel indien alle parlementen de vijfprocentmaatregel zouden doorvoeren, is de Senaat bereid mee te doen, luidt het.

    In het licht van de economische crisis vroeg premier Elio Di Rupo de parlementen een besparingsinspanning te doen. Daarop beslisten Kamer en Senaat onder meer om de weddes van de parlementsleden met vijf procent te verminderen. Gehoopt werd dat ook de deelstaatparlementen hetzelfde zouden doen, maar in 2012 bleken enkel beide federale parlementen de besparing door te voeren.

    Gevolg
    Een ongewild effect daarvan was dat de gemeenschapssenatoren, die worden betaald door de hoge vergadering, plots vijf procent minder verdienden dan hun collega's in het Vlaams of Frans gemeenschapsparlement, terwijl ze in twee assemblees actief waren. De gemeenschapssenatoren worden immers door de Senaat betaald.

    Na opmerkingen van de toenmalige gemeenschapssenatoren Bart Tommelein en Bart De Wever, besliste het Vlaams Parlement om het verschil voor de Vlaamse gemeenschapssenatoren bij te passen. Maar daardoor ontstond dan weer de situatie dat niet alle senatoren dezelfde wedde hadden.

    Het Bureau besliste daarom dat de vermindering van vijf procent niet zal toegepast worden in 2013, tenzij op de volgende bijeenkomst van de voorzitters van de Belgische parlementen een akkoord kan bereikt worden dat alle assemblees de besparingsmaatregel doorvoeren. De vermindering op de vergoeding van de leden van het Bureau blijft echter wel van toepassing. Vandaag werd beslist dat de maatregel van kracht blijft voor de rest van deze legislatuur.

    N-VA verbaasd
    Louis Ide, quaestor in de Senaat voor N-VA, reageert verbaasd. Er was afgesproken dat men geen beslissing zou nemen tot de vergadering van de zeven parlementsvoorzitters van het land, zegt Ide in een reactie. Op die vergadering zou N-VA verdedigen dat alle parlementen de vermindering zouden doorvoeren. Ide was zelf niet aanwezig, N-VA-fractieleider Huub Broers wel.

    Volgens Ide was er binnen de quaestuur - waar ook Bert Anciaux (sp.a) en Olga Zrihen (PS) zitting in hebben - een akkoord om de loonsvermindering te behouden. Hij wijst er ook op dat onder de bureauleden afgesproken was niet over de zaak te communiceren tot de vergadering van de parlementsvoorzitters. Indien iedereen zich aan de afspraak gehouden heeft, moet het lek van elders komen.

    07-06-2013 om 00:01 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (11)
    06-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Filip verdient 15.000 euro bruto

    Prins Filip verdient 15.000 euro bruto

    Di ruppo zijn beste vriend belastingen doen betalen,maak dat iemand anders wijs,eerst zijn dotatie verhogen met 300000e en dan met grote schow komen vertellen dat gans die circus moet belastingen betalen,gewoon om ons te paaien,opdoeken en geen enkele euro meer,ze hebben geld zat dat ze werken voor de kost.

    Als dat zo verder gaat zullen de leden van de koninklijke familie nog op het OCMW geraken :)



    Twee dagen: zo veel tijd was er nodig om het akkoord rond te krijgen over het belasten van de dotaties, dat premier Elio Di Rupo eerder deze week had voorgelegd aan de partijvoorzitters. Voortaan wordt het bedrag dat de royals krijgen opgesplitst in een deel werkingskosten en een deel wedde. Op dat loon moeten ze belasting betalen zoals elke andere Belg.

    Voor de kroonprins gaat het om een jaarwedde van 180.000 euro, omgerekend dus 15.000 euro bruto per maand. Op jaarbasis zal hij daar voortaan meer dan 70.000 euro belastingen op moeten betalen. Laurent en Astrid zijn een brutoloon van 90.000 euro per jaar waard. Zij zijn bovendien de laatste broers en zussen van een kroonprins die überhaupt nog recht hebben op dotaties.

    Lees er meer over in Het Laatste Nieuws

    06-06-2013 om 22:20 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat anale en veel orale seks, dit is het seksleven van de Belgen

    Wat anale en veel orale seks, dit is het seksleven van de Belgen



    Belgen zijn redelijk avontuurlijk in bed: de meerderheid verwent zijn partner met orale seks en 31 procent heeft zich al gewaagd aan anale penetratie. De Grieken zijn echter de echte seksgoden van Europa met een gemiddelde van 11,5 vrijpartijen per maand, het Europese gemiddelde ligt op 8,7.

    Het is niet slecht gesteld met het seksleven van de Belgen. 80 procent is tevreden over zijn seksleven, 65 procent vindt hetzelfde van zijn relatie. 60,2 procent van de mannen en 45,7 procent van de vrouwen doet aan zelfbevrediging. Ook zijn Belgen niet vies van een seksueel experimentje. 85 procent van de mannen en vrouwen geniet van orale seks. Nog het meest verrassende resultaat is dat 31 procent van de Belgen zich ooit al aan anale penetratie heeft gewaagd. De mannen zijn de voortrekkers met 37,6 procent, bij de vrouwen is dat 24,8 procent.

    De beste minnaars
    De Grieken zijn de adonissen van Europa aan 164 keer seks, dat blijkt uit een enquête van condoomfabrikant Durex. De Japanners zijn het meest frigide volk, zij komen slechts aan 48 seksuele betrekkingen per jaar. De Fransen zijn de beste verleiders, zij veroveren 13 verschillende seksuele partners in hun leven en laten daarmee de Amerikanen (12,5) en de Britten (ook 12,5) achter zich. De Grieken hechten het meeste belang aan een bloeiend seksleven. Acht op de tien van hen vinden dit erg belangrijk en praten hier graag over zonder taboes. Ook 79 procent van de Polen en Brazilianen zetten seks op de eerste plaats. Slechts 38 procent van de Japanners heeft dezelfde mening, seks is dan ook taboe in dit Aziatisch land.

    Gelijkheid en tevredenheid
    De rondvraag bracht aan het licht dat er een nauw verband bestaat tussen de seksuele tevredenheid en de gelijkheid tussen de geslachten in een land. Mensen uit Oostenrijk zijn het meest tevreden, zowel in hun relatie als op seksueel gebied. De Japanners daarentegen zijn het minst tevreden, wat duidelijk samenhangt met hun seksuele prestaties. 

    Duur en grootte
    Een vriijpartij duurt gemiddeld 15 minuten. De Nigerianen komen hoog boven dat gemiddelde uit met 24 minuten, de Grieken houden het 22,3 minuten vol. De gemiddelde penis in erectie is tussen 12,5 en 17,5 cm groot en heeft een omtrek van 10 tot 15 cm.

    06-06-2013 om 21:14 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (4)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fraudeagent zelf opgepakt voor grootschalige energiefraude

    Fraudeagent zelf opgepakt voor grootschalige energiefraude



    Bij de federale gerechtelijke politie van Asse loopt een onderzoek naar een enorme energiefraude. Centraal staat een werknemer van een distributienetleverancier die controles deed met betrekking tot fraude met energiemeters. Hij zou zijn uitgebreide kennis zelf hebben gebruikt voor de diefstal van gas en elektriciteit. De man is opgepakt.

    De verdachte man werkte als fraudeagent voor een distributienetleverancier. In die functie deed hij nazicht en vaststellingen op het terrein met betrekking tot fraude met gas- en elektriciteitsmeters. De man kreeg heel wat opleidingen over het opsporen van diefstal van energie en werd nadien overgeplaatst naar het labo van de distributieleverancier. Daar moest hij onder andere frauduleuze meters onderzoeken.

    De man bleek zijn kennis echter ook voor de verkeerde doeleinden te gebruiken. Op 16 mei werd een huiszoeking gedaan in zijn woning en bij twee van zijn klanten in Wemmel. Op de drie adressen werd diefstal van energie en zegelverbreking vastgesteld.

    In de woning van de verdachte werden bovendien verschillende gemanipuleerde elektriciteitsmeters teruggevonden. Agenten vonden in zijn auto ook verschillende verzegeltangen, honderden doorgeknipte en intacte verzegelingsloden, een alarmpistool en allerhande toebehoren die wijzen op het bestaan van een frauduleus zwart circuit dat door de man werd beheerd.

    Honderden klanten

    Verder onderzoek in samenwerking met alle distributienetleveranciers maakte duidelijk dat de fraude al lange tijd aan de gang is. Er werd een zwarte boekhouding aangetroffen waarin de meterstanden van honderden klanten, zowel particulieren als handelszaken, strikt werd bijgehouden. Het onderzoek loopt nog steeds en de verdachte adressen worden verder in kaart gebracht.

    Volgens de politie ligt het verbruik van de gemanipuleerde elektriciteitsmeters tot 3,6 maal lager dan normaal. Bij gemanipuleerde gasmeters zou het verbruik zelfs tot 20 maal lager liggen.

    06-06-2013 om 00:01 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (13)


    T -->

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!