Inhoud blog
  • EFKES LACHEN.
  • VERSCHIL TUSSEN EEN DOM BLONDJE EN...........
  • STAD IS NIET VOOR LINKSE RATTEN.
  • MIJN DOTATIES, MIJN BRUINE VRIENDEN.........BLIJF ERAF!
  • DE VAKBOND??? STOP HET RITUEEL AFSLACHTEN VAN ONZE WERKWILLIGEN!!!
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    VLAANDEREN EERST.

    10-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. UIT T'PALIETERKE.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Brief aan,

             BRUNO BULTHE'
                                       PROCUREUR PROVOCATEUR,
                                                                                     BRUSSEL.
    Gij lichtelijk doordraaiende,

    Mocht "burgertje jennen" de prioritaire opdracht zijn van wat in het koninkrijk van Albert Second de "just is just" heet, dan bekleedt gij sinds kort een plaats in de eerste gelederen van s'lands uitblinkers. ik voeg eraan toe dat gij de roos wel grandioos hebt gemist, maar de schietschijf toch hebt geraakt, als gij met uw "initiatief" wilde afzetten tegen het juridische monster dat de lyrische naam "Salduz-wet" draagt.
    Het is te zot om los te lopen, dat elke criminele verdachte bij een eerste verhoor door een advocaat "begeleid moet worden". De Franstalige advocatuur maakte haar gedacht meteen duidelijk: deelnemen aan het zottekensspel is aan haar niet besteed. De Nederlandstalige vleugel ziet dat anders. Dat komt vooral omdat tweetaligheid daar geen ijdel woord is, wat van de meeste Franstalige colega's niet gezegd kan worden. Dat zou tot problemen kunnen leiden, wanneer een Nederlandstalige verdachte bijstand in zijn moedertaal zou eisen van een hem ter hulp snellende eentalige Franhstalige.
    Dat is een aansluitend verhaal bij dat van de beruchte "lijst" met 51 criminele feiten die verdachten de gelegenheid biedt niet per direct achter de tralies te belanden, maar fluitend en gezwind terug te keren naar de "partner" van hun keuze.
    In afwachting dat ze zo vriendelijk willen zijn gevolg te willen geven aan het beleefde verzoek zich "later" bij de politie aan te bieden. Met dit bedenksel hebt gij u, notoire procureur des konings, een even notoire provocateur  getoond, en de goegemeente deskundig de gordijnen ingejaagd, voor een zoveelste keer.
    Uw stichtend voorbeeld was kennelijk een inspiratiebron voor andere Brusselse verzekeraars van de "just is just". Amper genoot uw "lijst" beruchtheid- bekendheid is iets anders- of een al even eminente collega bij het Brusselse hof van beroep bestond het de gevangenisstraf van twaalf jaar voor de "Brusselse" gangster Oussama Trimini zowat te halveren. Die boef had na een gewapende overval annex gijzeling, in Londerzeel, met een kalasjnikov op een politieauto geschoten, waarbij twee agenten gewond raakten.
    Uw collega achtte het niet bewezen dat de crimineel gevuurd had om te doden.
    Misschien heefd Triminie voorbijvliegende bosduiven op de korrel genomen. "Ik denk niet", aldus een woordvoerder van de politievakbond, "dat de burgers van dit land hiermee gediend zullen zijn." Van een eufimisme gesproken! De publieke opinie was en is ziedend.
    Ondertussen toeterde gij in de media dat uw eigen maatregel "genuanceerd was, al ontging dat de mensen die kritiek leverden". Tja. Op dat elan voortbordurend dacht gij er niet aan gas terug te nemen. Integendeel gij waart bereid er uw hand voor in het vuur te steken dat geen enkele boef aan vervolging zou ontsnappen en en er geen sprake zou zijn van toenemende straffeloosheid. Als gij dat zelf gelooft, zijt gij wel de enige, en in dezelfde moeite het buitenbeentje van het jaar. Laat het een uitgedoofd vuurtje zijn, waar gij uw hand wilt insteken. Gij denkt daar allicht anders over, maar het is geen goed idee om, na een slecht idee, nog verder door te draaien.
    Mocht olie op het vuur gieten nog nodig geweest zijn, dan hebt gij u door uw "repliek" op de kritiek van het gezonde boerenverstand opgeworpen tot hofleverancier. "Mag ik me bij een alcoholcontrole nu twee dagen later komen aanbieden om te blazen?", vroeg een gezant van dat boerenverstand zich af. Midden in de roos geschoten. Zeer zeker! Dat zegt alvast....Palieterke.

    10-01-2012 om 19:01 geschreven door ZORRO

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ons Dolfken is ziek.
    Ons Dolfken is zwaar ziek geweest, kon niet meer op zijn pootjes staan, zette een kromme rug van de pijn, at en dronk niet meer.
    Vanmorgen naar de dierenarts geweest,waarschijnlijk heeft da kalf iets verkeerd opgegeten tijdens het wandelen en een vergiftiging opgedaan.
    Gelukkig op tijd! Drie spuiten in zijn achterste, en een week pillen slikken.
    T' kunnen ook groeipijnen zijn zei de dokter.
    K'zal hier direct groeipijnen in mijne portemoné krijgen ook zei ik hem.
    en zo was ik weer vijftig euro lichter.
    Alé, ons Dolfken ziet er nu al wat beter uit.
    T'komt in orde. Bedankt Dokter.






    Paterke.

    08-01-2012 om 01:21 geschreven door ZORRO

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen..
    Klik op de afbeelding om de link te volgen &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
                    Door hard te werken,
                    Is nog nooit iemand omgekomen,
                    Maar ik denk:
                    "Waarom zou ik het risico lopen?"
                     Ronald Reagan.

    &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

    08-01-2012 om 00:49 geschreven door ZORRO

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WILHELM TELL
                       &&&WILHELM TELL.&&&

    Wij hebben geen politiekers nodig!
    Wij hebben Vrijheidsstrijders nodig, rebellen die blijven schoppen tegen een onrechtvaardig regime!


     Voor het Volk en Door het Volk en vooral voor ons DIERBAAR VLAANDEREN.
                                       VLAANDEREN EERST!!!


    Wilhelm Tell:

    Op een herfstnacht in de maand november van het jaar 1307 kwamen 33 mannen uit drie Zwitserse kantons op de Rutlweide in Unterwalden aan de Vierwaldstattersee bijeen en beloofden met een plechtige eed hun land tegen de Oostenrijkse indringers te verdedigen.
    De Wrede landvoogd Gessler vermoedde onraad en om de volkstemming te peilen liet hij op de markt in Altdorf, de hoofdstad van het kanton Uri, een Oostenrijkse hertogshoed op een stang plaatsen en onder trompetgeschal door een omroeper bekend maken dat iedere voorbijganger die hoed met eerbied moest groetten alsof hij voor de Habsburgse keizer zelf stond. De Zwitsers slikten hun ergernis in en gehoorzaamden. Tot Wilhelm Tell, één van de 33 mannen uit Rutli, voorbijging zonder enig respect voor de hoed te tonen. Hij werd door Gesslers mannen gegrepen en voor de landvoogd gebracht.
    Gessler had horen spreken over Tells bekwaamheid in het boogschietten.
    "Jij die zo kan schietten," zei hij,"moet een meesterschot doen; je moet met een pijl een appel van het hoofd van je kind schietten". Tevergeefs protesteerde de ontstelde vader.
    Gessler antwoorde honend, dat hij bij weigering zowel vader als zoon ter dood zou veroordelen.
    Nu werd aan Willem een handboog gegeven en een koker, waaruit hij twee pijlen koos. De ene pijl legde hij op de handboog, de andere stak hij in zijn gordel. Terwijl de toeschouwers  in ademloze spanning toekeken, mikte hij.
    Het volgende ogenblik viel de appel stukgeschoten van het hoofd van de jongen.
    Het Volk juichte en Tell omarmde in blijdschap zijn zoon.
    "Je bent een knap schutter." zei Gessler,"maar zeg eens, waarom stak je een pijl in je gordel?" Tell aarzelde met zijn antwoord, maar de landvoogd zei:" Zeg zonder vrees de waarheid, ik beloof je dat je leven gespaard blijft!"
    "Welnu," antwoorde Tell,"dan zal ik de hele waarheid zeggen. Had ik mijn kind met de pijl getroffen, dan was de andere voor u bestemd geweest en die zou zeker zijn doel niet gemist hebben!"
    Met een grimmig gezicht zei Gessler;"Dat je leven veilig was, dat heb ik je beloofd en die belofte zal ik houden. Maar om mij veilig voor jou te voelen, zal ik je in de boeien laten slaan en je naar een plaats brengen waar zon nog maan schijnt."
    Daarop beval hij Tell naar een burcht te brengen aan de andere zijde van de Vierwaldstattersee . Nauwelijks was de boot van wal gestoken, of er brak een geweldige storm los. Het schip was de ondergang nabij. Allen aan boord riepen dat Willem Tell de enige was die hen kon redden. Gessler liet zijn boeien losmaken. Zodra Tell het roer in handen had, hield hij recht op de oever aan.
    Toen de boot langs een laag plateau in de rotswand gleed, maakte hij van de gelegenheid , greep zijn boog en sprong op de rots, die nog heden ten dage'die Tellsplatte' heet.
    Voordat men aan boord begreep wat er was gebeurd, was Tell al in de bergen verdwenen.
    Toen Gessler de volgende dag naar zijn slot reed en hij bij een holle weg tussen met bos beklede hoogten kwam, suisde een pijl op hem neer en trof hem in de borst.
    "Dat is Tells pijl,"zei hij,"die ken ik."
    En daarop gaf hij de geest.
                                                   EINDE.
    Toelichting; Van Willem is verder alleen bekend dat hij in 1315 zou hebben meegevochten in de slag bij Mongarthen en in 1354 zou zijn verdronken in het alpenriviertje, de Schachenbach toen hij een kind probeerde redden.
    Er is weinig bewijs dat Willem Tell echt heefd bestaan. De eerste vermelding van de legende stamt uit 1569  in de Chronicum Helveticum van de Zwitserse historicus  Aegidius(of Gilg) Tchudi over de jaren 1000-1470. Onderzoekers hebben echter geconstateerd dat de Chronicum deels op zorgvuldig verzamelde documenten, maart ook op fantasie berustte.
    De legende van Willem Tell werd vooral bekend door het gelijknamige toneelstuk van Friedrich Schiller uit 1804 en de opera van Gioacchino Rossini uit 1829.
    (Een andere boogschutter is Robin Hood.)

    Ik voel mij soms ook een stukske Willem Tell, omdat ik weiger het Belgisch vod te groetten,dikwijls nog moet opletten om mijn huidig strontjobke niet te verliezen, en regelmatig een bezoekske krijg van de Belgistaanse Stasiagenten,Boeoeoeoeoeoe.......Die mensen boezemen toch angst in. Ze Zouden zich beter Concentreren op De SJARELS FOR BELGISTAN.
    OCH god, die mensen moetten hun werk ook doen en ze doen dit goed!.
    Beter éne teveel controleren, dan te weinig control.
    Maar bij mij geld nog steeds vredevol geweldloos verzet met een grote liefde voor Vlaanderen.

    Tot morgen
    Mannekes en Wijvekes.
    Paterke.




    08-01-2012 om 00:00 geschreven door ZORRO

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZOMAAR ERGENS GEVONDEN.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen "ALBERT II ONWETTIG OP BELGISCHE TROON"
    Bij het surfen van jup naar jaar weeral een raar artikkelke gevonden, k' zal t' maar op mijnen blog smijten in de gouwte, alhoewel ik nog veel werk heb met nog ne gansen hoop berichten die ik moet bijbenen, ge zou op de duur nog genen tijd hebben om te gaan pissen.

    Gevonden op ergens nen blog van van het Anti facistisch Front, waarschijnlijk weer één of ander flutblogske van een bende hersenloze apen voor zover ik mij voorstel. maar swat k'ga den tekst letterlijk overschrijven.

    We weten dat VB' ers het allergrootste respect hebben voor de Belgische wetgeving. Geen wonder dan ook dat Paul Belien, echtgenoot van Alexandra Colen, verontwaardigd is. In zijn boek "A THRONE IN BRUSSEL" (Een troon in Brussel) komt Belien tot de bevinding dat de monarchie eigenlijk sinds de dood van Leopold I niet meer op de Belgische troon mag zetelen.

    Paul Belien, daarover ondervraagd in het jongste Vlaams Belang Magazine,"De grondwet stelt dat Leopold I  en zijn wettige afstammelingen Koning der Belgen zijn. Leopold I was in 1830 echter gehuwd met de Duitse actrice Karoline Bauer.
    Dit huwelijk werd nooit ontbonden. Bijgevolg was Leopold  een bigamist toen hij in 1832 trouwde met Louise Van Orléans. De kinderen uit dit huwelijk zijn dus onwettig. Bijgevolg is de Belgische troon vacant sinds de dood van Leopold I in 1865.
    In zijn boek argumenteert Belien ook nog dat "coruptie in Belgie geen ontsporing is, maar een essentieel element van de Belgische constructie" en dat de socialisten"met de monarchie een monsterverbond tot wederzijdse verrijking hebben gesmeed."
    Koning Albert II die van dit alles niet op de hoogte was tot hij het Vlaams Belang Magaziene in handen kreeg, heeft met een als nooit tevoren bevende hand het ontslag van het koningshuis aan premier Verhofstadt aangeboden.
    Verhofstadt wees het ontslag af, en mocht op zijn beurt op begrip rekenen van Albert II omdat hij er niet in geslaagd was de kieskring Brussel-Halle-Vilvoorde onverwijld te splitsen.
    "Coruptie (is) in Belgie geen ontsporing (...), maar een essentieel element van de Belgische constructie."
    11/05/05.AFF.

    Ja watte mannekes, we zitten hier opgescheept mee nen onwettigen Keuning!
    en dan geven ze den dezen nog wa meer centjes van uw en mijn belastingen!
    k' zal e kik mijn eigen wel nen bult werken om toe te komen met mijn armoe preke!
    Bedankt Dieven, maar ge gaat er nie lang meer opzitten de mensen zijn 't zat Uw diefstallen!








    Paterke.

    07-01-2012 om 00:00 geschreven door ZORRO

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEST-VLAAMS DIALECT?

    Een loodgieter uit West-Vlaanderen krijgt de opdracht om een defecte w.c te gaan herstellen in Oostende op de derde verdieping.
    De loodgieter belt aan en er komt een vrouwtje met hoofddoek op het balkon te staan en roept naar beneden;"WAT JIJ HEBBE MOETE?!"

    De loodgieter:"'T IS VOAR DA SCHIJTHUIS DA NIE WIL WAREKE!"
    Waarop de vrouw zich omdraait en tegen d'r man zegt:
                  "ACHMED VOOR JOU, IEMAND VAN DE SOCIALE DIENST!  ".....





    05-01-2012 om 15:21 geschreven door ZORRO

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OORLOGSKEUKEN.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen GELEI VAN WORTELEN:
    &&&&&&&&&&&&&&&
    -1 kilo wortelen.
    -1 kilo suiker.
    -3 citroenen.

    Bereiding:
    &&&&&&

    Wortelen wassen en raspen, ook de citroenschillen raspen.
    Een glas water bijvoegen, dan de suiker en het citroensap en alles
    tot de vereiste dikte laten opkoken.
    (een beetje gelei op een koude schotel gedruppeld, moet opstijven)

    In glazen of confituurpotten doen.
    Al wie het proeft, kan het houden voor echte appelsienconfituur.

    05-01-2012 om 15:07 geschreven door ZORRO

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIJ ZULLEN JE MISSEN.
    PROVINCIERAADSLID RAF LIEDTS OVERLEDEN.

    Vol ongeloof verneem ik het plotse overlijden op 43 jarige leeftijd.

    Raf liedts was jarenlang personeelslid voor het Vlaams Belang. tevens was hij fractievoorzitter in de Antwerpse provincieraad, fractievoorzitter gemeenteraad Herentals en politieraadslid politiezone Neteland.
    Hij zetelde sinds 1994 in de gemeenteraad van Herentals.

    We zullen U missen Raf !

    We bieden zijn echtgenote en vijf kinderen onze deelneming aan en wensen hen veel sterkte!




           RAF LIEDTS.

         

    Paterke.

    05-01-2012 om 14:36 geschreven door ZORRO

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EN DAN NU VOORUIT !

    Zo, de zware dagen zijn gepasseerd, Nu komen nog de talrijke recepties.
    echter ,deze noodzakelijke bla bla bijeenkomsten zeggen mij niks, tenzij men mij vraagt om een handje toe te steken.Broodjes smeren, afwas, podium op of afbouwen en dergelijke. maar zo echt de zaal afslenteren,van peerke naar polleke of annemarieke ne babbel doen dat ligt mij helemaal niet. De laatste receptie vroeg men mij om den toespraak te verzorgen over ; "De dakloze Romazigeuners ondergebracht in militaire kazernes". Miljaar, zomaar hupsakee in een zaal van honderd man beginnen preken en dit liefst zonder te liegen,da was niet gemakkelijk.
    Beste mensen, partijgenoten, "ZE ZIJN DAAR" ..... Het profitariaat van de staat,
    De nieuwe Belgistannen, Het verse Rode Kiesvee op ons kosten parasiterent, werkweigerende klachtenneerleggende onverdraagzame godsdienstfanatiekkers, gesteund door gebuisde advocaten Het Centrum voor Vlamingenhaat en Journalisten die de taak hebben om bij het lompe Volkske een vals gevoel van medelijden op te wekken.
    Zijn onze soldaten daar blijde mede? t' is maar een vraag.
    Neen mijne Heren Politici, helemaal niet! in plaats van een verdraagzame liefdevolle houding, ontstaat er een argwanende,ziekelijke haat tegenover dit overheersend, binnensluipend gif.
    De werklast word voor onze soldaten veel te hoog! vooral het keukenpersoneel moet het ontgelden!
    En het OCMW is er vanaf! Neen mijne heren politici, zo lost men dit probleem niet op!
    De wachtpersoneel moet tussenkomen in onderlinge islamgebekvecht, de Wc en Douches moetten het ontgelden, de kuisvrouw moet kokhalzend de infrastructuur kuisen,De soldaten die het eten brengen moetten bijzonder opletten voor hun persoonlijke hygiene, kwestie van geen tuberculose te krijgen of andere buitenlandse bekende en minder bekende ziekten.
    De rotzakken, gratis te slapen gelegden hebben dan ook nog het lef om ten gepasten tijde te reclameren, "Er zit varkensvlees in de soep!", "Te weinig suiker, te weinig brood, altijd is er wel iets!
    Ik ging smorgens de koffie ophalen en den overschot en zag onder één van de veldbedden een negen milimeter patroon liggen, waarschijnlijk uit één van die lieve daklozen hunne rugzak gevallen!
    Ben ermee naar de veiligheidsdienst gestapt, en t' schoonste van alles was dat ik s' anderendaags ondervraagt werd door de Staatsveiligheid!
    Waarbij men tijdens dit onderzoek sugereerde dat ik deze munitie onder hun bed stak om deze mensen(in hun ogen toch) in discrediet te brengen!
    Waar zou ik die munitie halen? eventjes uit mijn mouw schudden...
    Enkele dagen nadien had het OCMW papieren laten rondslingeren met de namen van deze lieve daklozen en de nodige informatie wie dat wie is?
    Wildplassers, agresievelingen, gevaarlijk,Moestaffa si, Mohammed La enzv....
    Weer naar de dienst veiligheid met de rondslingerende papieren.
    Deze keer kreeg ik een bedanking, want nu wist men tenminste wie er in de kazerne verbleef!
    Deze mensen zijken zelfs in en rond hun verblijf, De canabisfrietzakken stoempkes van sigaretten liggen s'morgens op de parking en er liggen zelfs gsm's achtergelaten en dan nog niet van de goedkoopste!
    Onze vakbond nijpt ook de oogjes toe, men heeft in t'leger namelijk ook een vakbondsafgevaardigde, maar dan wel ene die men niet mag kiezen!
    deze wordt aangesteld, vriendjes van de vriendjes, met een buitengewoon superioriteitsgevoel, onaantastbaar en beschermd tegen ontslag. 'Tis maar da ge 't weet.
    Deze vakbond heb ik nog nie veel op tafel zien kloppen voor de soldotjes, maar ik zie ze wel regelmatig op zelfaangevraagde feestjes met COCO.(Kolonel)
    Neen mijne heren politici, deze maatschappijverniettigers horen niet thuis in kazernes!
    Deze mensen hebben zelfs niet het recht om in ons land te verblijven!
    Deze ongecontroleerde bende heeft de plicht om terug te keren en Hun Land en medelandgenoten te helpen bij de opbouw van hun Strontlanden!
    Belgistan hoort daar ook bij!
    Zo een tien minuten spreken vraagt bijzonder veel energie, maar het is dan toch gelukt zonder voorbereiding, maar toch, geef mij maar de afwas...;

    Paterke.







    05-01-2012 om 13:38 geschreven door ZORRO

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BAZIEL.
    Baziel was kelner.......
    Vroeg daar ne klant"POTAGE AUX POINTES D' ASPERGES".
    Nadat Baziel de soep gebracht had, riep de klant hem terug;"Er zit geen enkel aspergekopje in die soep!"
    Zei Baziel, "En os je ne coupe maison vraagt, t' zit do toch ook gin huus in?".


    Baziel ging eens naar den opera.
    Aan het loket vraagt hij "Een half ticket".
    "Waarom een half?" vraagt de kassier.
    Baziel:"Omda 'k ik dooft zien ip mijn één ore".


    Een bazig vrouwmens zegt tegen Baziel:"Gij hebt gelijk een bulte op uw rug".
    Zegt Baziel,"Ba neen Madam, mo 'k doen ik lik de katten".
    "Hoe ge doet gij gelijk de katten?".
    "Ja 'k, ieder kir da 'k een lelijke beeste tegen kommen, krommen ton mien rik".




    03-01-2012 om 20:11 geschreven door ZORRO

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WAARZEGGERIJTJES.

    Nog een stuksken uit t'Palieterken......

    WAARZEGGERIJTJES VOOR HET NIEUWE JAAR.
    &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
    -Bij het jaarbegin duiken ten allenkante weer waarzeggers, mediums en dergelijken op om in de boekskes glashelder te voorspellen wat ons in het schrikkel-en verkiezingsjaar 2012 te wachten staat. Uiteraard wil dit best ingelichte rioolkrantje daarbij niet aan de zijlijn staan roepen, zoals bepaalde politici plegen te doen. Wij vatten de horens bij de koe. en hoe!

    -omdat 2012 een schrikkel(ijk) jaar is en bijgevolg een dag langer, zullen ook de misdaadcijfers in ons edel vaderland met een dag verlengd worden.

    -Volgens het medium Ndju Matuvu, van Congolese komaf, zouden uilenspiegels van KVHV en NSV in onze hoofdstad Manneke Pis willen roven om hem te vervangen door een gestrikt monument van Elio-de-Eerste-de-beste.

    Volgens dezelfde goed bijgelichte bron zullen de regimemedia daarbij verontwaardiggd gewagen van een misplaatste grap...

    -...alsof Elio di Rupo een grap is....

    -Waarzegster Blanche Pour Demain zegt ons voorwaar, dat voornoemde staatsman (klemtoon op de laatste lettergreep) het Nederlands in dit paradijselijke land gaat vervangen door het Nederfrans, naar eigen zeggen"omdat dat ies veur mij kemakkelijker (klemtoon op de laatste lettergreep) om te leer en te compreneer".

    -Verbazingwekkend is toch wel, volgens Madam Blanche, dat de Vlaamse leiders/lijders van de oranje, blouwe en rooie partijen de omschakeling van het Nederlands naar Nederfrans aan hun kiesvee zullen voorstellen als een belangrijke overwinning van de Vlamingen.

    -Bij het botten van het blad, zal er weer een Vlaamse massabetoging tegen de staatshervorming worden georganiseerd, waarop, gezien de masale verontwaardigiging in Vlaanderen, minstens 953 man geteld zal mogen worden!

    -Een ander medium, Els Armeebels, voorspelt naar hoogstwaarschijnlijke waarheid dat minister Pieter De Crem, uit bezuinigingsoverwegingen, de bewaking van kazernes gaat laten uitvoeren door ganzen. Onder het veelzeggende motto:"Ons leger kwaakt!"

    De mannelijke waarzegger Gust de Foorknaap voorzegt dat de partij Vlaams Belang op 14 oktober op haar sokken ei zo na 30 procent van het kiesvee zal kunnen bekoren.

    -De doorgaans goed ingelichte regimemedia zullen dan weer achterover vallen van t' verschieten, en zich afvragen of de Vlaamse kiezer zot geworden is.

    -Ondanks die reusachtige stembusoverwinning van de Bozen, voorspelt dan weer een ander medium, zal de heer Bee dee Wee, hoewel tegenstander van het cordon sanitaire, er niet aan denken met onfatsoenlijke Vlaams-Nationalisten te gaan samenwerken.

    -Over één zaak zijn zowat alle waarzeggers en andere analisten het eens:
     OP 14 OKTOBER ZULLEN DE TJEVEN RAMMEL KRIJGEN....
    -....maar Pol van den Driessche wist dat al voor alle andere waarzeggers.

                                                   HVO





    03-01-2012 om 19:36 geschreven door ZORRO

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UIT T' PALIETTERKE.....
    Nog een interessant briefke gevonden in t' palieterke.
    De gazet voor mensen die verder willen zien dan hun neus lang is,
    De gazet die ik elke dinsdag afhaal bij mijne krantenboer.
    en ook de enige gazet met objectief nieuws.

                             
    BRIEF AAN....

                                              ELIO DI RUPO
    SUBLIEME ACHTERKAMERTJESSTRATEEG ,
                                        BRUSSEL.

    Gij Gespeeld Beminnelijke,
    Sluwheid, listeheid en geslepenheid zijn basisingredienten in de "achterkamertjes-strategie" die naar de "Zestien" leidt. Uw voorgangers lustten er pap van: meester loodgieter Jean-Luc, liegebeest Guy en top kazakkendraaier Yves. Ere wie ere toekomt, de sublieme prestatie die gij hebt neergepoot, verdient lof. Dat in uw toegemeten harnas van groot staatsmanschap plotsklaps scheurtjes verschijnen, ligt niet aan uw talent om gespeeld beminnelijk de meute te belazeren, wel aan het oeroude en onuitroeibare feit dat de muren in achterkamertjes en in koninklijke salons, waar gij zwemt als een vis in het water, oren hebben.
    Gij waart er gerust in dat van de gesprekken tussen de mogelijk laatste premier en dito monarch van dit onland, over het opzetten van een buitenspelval voor de grootste partij, niks zou uitlekken. Dat de kroon niet ontbloot mag worden, versterkt haar handelsmerk "L Union fait la force"-vrij vertaald "eigen belang eerst".
    Bart De Wever heeft dat geweten, in afwachting dat de door u geworpen boemerang zal vallen waar boemerangs plegen te vallen. Het moet in een vlaag van zelfoverschatting gebeurd zijn, dat gij niet kon wachten om, tijden het overleg met kroonhouder  Alberdt Second, die andere redder des vaderlands, Guy de Verschrikkelijke, te bellen voor bijstand. Gij deedt dat voor gij bij de kroonhouder ging bevallen van uw nummetje "ontslag nummer zoveel". Uw kreet om hulp kon, helaas voor u, wel ontbloot worden. Vermits ook gij het "van uw vrienden moet hebben", hebt gij het moetten meemaken dat uitgerekend  de u fel genegen Le Soir en De Standaard de rol van Pinoccio Verhofstadt hebben uitgebracht in het bij elkaar flansen van een anti-Vlaams regeerakkoord. Dat hun bron(nen) dienen gezocht bij sterkhouders van het blouwe fabriekje-een krabbenmand-verwondert niet. Gij deedt het enige dat u, leergeld betalend, restte. Gij hebt zedig in alle talen gezwegen over die eerste kras op uw eerste comuniezieltje.
    Die inkt was nog niet droog of de media brachten,"allemaal sam", meerdere ééntweetjes tijdens de regeringsvorming met de vakbonden FGTB en ABVV aan het licht. De luistermuren in de achterkamertjes lieten er geen twijfel over bestaan dat de rode bonden, met uw medeweten, een opmerkelijke poging gedaan hebben  om een scheinheiligheidsrecord te vestigen dat, "naar de toekomst toe", amper kan verbeterd worden. het heet dat gij die bonden bij meer dan één gelegenheid  de kans hebt gegeven  mee de pen vast te houden waarmee het regeerakkoord op papier werd gezet.
    "Rechtstreeks amendementen aanbrengen", het kon. Dat die bonden nadien tot staken opriepen tegen  wat ze zelf mee hadden bekokstoofd, doet het gezegde "de realiteit tart de verbeelding" alle eer aan.
    De vakbondsleiders schruwelden hun verontwaardiging over "nepberichten" uit op een manier die de geloofwaardigheid van die nep alleen maar opkrikte. Dat gij over die toestanden met geen woord hebt gerept, is vanuit het standpunt van een grote staatsman verdedigbaar. Dat gij ervan overtuigd zijt een plaats in de geschiedenisboeken te kunnen opeisen, blijkt uit uw pathetische oproep tot de met u collaborerende "Vlaamse" partijen om front te blijven vormen tegen wat gij nog net niet de gemeenschappelijke vijand noemt.
    Die oproep bewijst dat gij geen snars snapt van de realiteit achter de uit de fles ontsnapte geest in Vlaanderen.
    De troost dat het godganse Belgische "establishment" dat evenmin snapt, wordt u van harte gegund door,
                                            PALIETTERKE.

    Da was ne fermen boterham,
    krijg bleinen op mijn vingertoppen!
    Tot morgen,
    Mannekes en Wijvekes.
    Paterke.




    03-01-2012 om 18:26 geschreven door ZORRO

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NE GELUKKIGEN INSCHUIF.


     VANWEGE PATERKE,

    AAN ALLE VLAMINGEN EEN GELUKKIG NIEUWJAAR, 
    BLIJVEN STRIJDEN VOOR VLAAMSE ONAFHANKELIJKHEID EN
    OP NAAR EEN MOSSELSLIM, VRIJ ONAFHANKELIJK VLAANDEREN,
    EN VOORAL NIE PLUUUUUUUUIIEN!





    Tot morgen,
    mannekes en wijvekes.
    Paterke.

    01-01-2012 om 00:20 geschreven door ZORRO

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WOORDEN VERDRAAIEN.
    SP.A VERDRAAID WOORDEN VLAAMS BELANG!
    &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
    In het novembernummer van sp.a op pagina 11 schiet de fractieleider met scherp op Vlaams Belang!

    In mijn tussenkomst verklaarde ik als OCMW fractieleidster, dat de prijzen voor de verbruiksgoederen in 'Houtmere' en 'Herleving' onder het sp.a voorzitterschap nooit werden aangepast. Ondanks duurdere aankoopprijzen. De aangepaste prijzen zijn een logisch gevolg van de indexatie en de offertes. Het OCMW moet roeien met de riemen die het heeft; de jaarlijkse dotatie van ongeveer 3,5 miljoen euro van de gemeente  komen van uw en onze centen. De 'gratis'' cultuur van de sp.a moet uiteindelijk wel iemand betalen!

    Ironie van het lot; in 2010 vroeg sp.a gemeenteraadslid Denise Melis-De Lamper als afgevaardigde in 't Waaigat om de prijzen van de consumpties te verhogen, omdat deze niet meer realistischwaren!




     Yolande De Ruelle
    Fractievoorzitter OCMW.

    30-12-2011 om 21:35 geschreven door ZORRO

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UIT DE GEMEENTERAAD.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen UIT DE GEMEENTERAAD.
    &&&&&&&&&&&&&&&

    Tijdens de gemeenteraad van Augustus heb ik de sp.a fractie proficiat
    gewenst. Hun partij heeft, beter laat dan nooit,onze standpunten inzake
    criminaliteit over genomen.

    Zij spraken over het nemen van vingerafdrukken, wat zij vroeger als een aanslag op de privacy beschouwden. Ons fractielid Mariette De Voogd zei dat zij die niets
    misdaan hebben geen angst moeten hebben voor het nemen van vingerafdrukken.

    P. Janssens, sp.a- burgemeester van Antwerpen past ZERO tolerantie toe in somige probleemwijken. Ook vraagt hij dat criminele illegalen opgesloten zouden worden in gesloten opvangcentra. Dat zijn allemaal Vlaams Belang-standpunten.

    Nogmaals bedankt sp.a voor het overnemen van onze standpunten. Maar we zullen wel nouwgezet in het oog houden dat het niet bij mooie woorden blijft, maar dat de vooropgestelde maatregelen ook in daden worden omgezet. De sp.a heeft al langer dan vandaag de reputatie van veel geblaat en weinig wol!

    Hondepoep:
    &&&&&&&&&
    Een dame wordt overvallen tijdens een bezoek op het kerkhof. Meerdere mensen werden reeds overvallen in de Schooldam. Een cannabisplantage werd ontdekt in Zwijndrecht.

    En onze burgemeester schrijft in het gemeenteblad, dat de grootste zorg van onze burgers hondepoep is. Hij wil dat de politie en de milieuambtenaar hier strenger tegen optreden.

    Men zou beter strenger optreden tegen echte criminelen, dan tegen hondenbezitters!

    &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
                       &Nieuwjaarsreceptie&
                              &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
    Zondag 29 januarie 2012 vanaf 10 uur komt:
    Vlaams parlementslid Filip De Winter als gastspreker op onze nieuwjaarsreceptie.
    De juiste locatie kunt U vinden in het decembernummer van 'Huis aan huis'.
                                IEDEREEN IS WELKOM.

    GUY VAN CRIEKINGE
    VOORZITTER.

    30-12-2011 om 20:29 geschreven door ZORRO

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BAZIEL.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Baziel stond met Hector op de Markt.
    Kwam daar een toerist bij hem staan en vroeg;
    "Entschuldegung, sprechen Sie Deutsch?"
    De twee staarden hem niet begrijpend aan.
    "Excusez-moi, parlez vous Français?"
    De twee bleven hem aanstaren.
    "Per favore, lei non parlate Italiano?"
    Geen gevolg.
    "Hablan estudes Espanöl?"
    Ze bleven maar staren.
    "Do you speak English?"
    En maar blijven staren...
    Daarop de toerist ontmoedigd op zoek naar een ander slachtoffer.
    Zegde Hector: "Baziel, we zouden mischien toch eens moetten beginnen
    talen leren".
    Waarop Baziel: " ja, en worom? Kiek no dien vremden, je sprikt ie vuuf
    toalen, en je kunt hem nog niet verstoanboor maken".

    Tot morgen,
    Mannekes en Wijvekes,
    Paterke.

    29-12-2011 om 22:01 geschreven door ZORRO

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaams belang Gent.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vlaams Belang Koepel Gent schenkt opbrengst Oldies-&
    Schlageravond aan goed doel.
    &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
    Partij overhandigd cheque van 1.250 euro aan:
    KINDERKANKERFONDS UZ- GENT.

    Naar aanleiding van de 2de Oldies-& Schlageravond van het Vlaams Belang
    Koepel Gent op 4 november '11 in de Muide, besliste de partij om de opbrengst integraal te schenken aan een goed doel.
    Op voorstel van initiatiefnemer en wijkvoorzitter Joris De Rynck werd gekozen voor de werking van het Kinderkankerfonds aan het UZ-Gent.
    Bovendien verhoogde het Vlaams Belang het uiteindelijke bedrag van 995.85 Euro
    naar 1.250 euro.
    Op vrijdag 23 december '11 bracht een delegatie van Het Vlaams Belang Koepel
    Gent onder leiding van Koepelvoorzitter en Gents Lijsttrekker Johan Deckmyn
    een bezoek aan het Kinderkankerfonds vzw om de cheque van 1.250 euro te
    overhandigen.
    Het Vlaams Belang is sterk onder de indruk van de professionele werking van het Kinderkankerfonds en is blij  met deze som een steentje te kunnen bijdragen.

    Vrije bedragen van het Kinderkankerfonds kunnen trouwens nog steeds gestort
    worden op :
    IBAN BE31 2850 3053 8255-BIC: GEBABEBB.

    Met vriendelijke groet,
    Tanguy Veys
    Secretaris Vlaams Belang Koepel Gent.

    29-12-2011 om 21:26 geschreven door ZORRO

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen..

    Bruno Huyghebaert is niet meer.

    Via het journaal vernamen wij het plotse overlijden van VRT radiojournalist
    Bruno Huyghebaert. Heel wat vrienden en kennissen hebben hem gekend als
    trouwe TAK aanhanger. Halverwege de jaren tachtig nam Bruno het TAK
    woordvoerderschap over van Erwin Brentjens en was hij samen met
    Eric Crommelinck verantwoordelijk voor een aantal geslaagde Voerbetogingen.
    Nadienwerd hij o.a. hoofdredacteur van de TAKTIVIST, het tweemaandelijks
    'vakblad voor de comunoutaire dwarsliggers'
    We verliezen een goede en gezellige vriend, een trouwe Vlaams-Nationalist en
    een opmerkelijk intelligent journalist die jarenlang objectief verslag uitbracht
    van Ijzerbedevaarten en Ijzerwakes.





    29-12-2011 om 20:48 geschreven door ZORRO

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EN PETANKT HE, WOEAAARDE LANDKENOTEN!


     PETANKT,FLAMOECHEN.

    PETANKT, SEPARATISKES...

    MIJN NIEUW VLAK, Op MIJN HUZEKE, MOOI HE!
    EN NOG FELE GELOEKKIG JAREN.

    28-12-2011 om 21:09 geschreven door ZORRO

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LEVE BELGISTAN!
                          &BELGISTAN&

    &BELGISTAN: met meer gevangenen op straat dan opgesloten.
    &BELGISTAN: met een justitie die niet werkt noch hervormd geraakt.
    &BELGISTAN: met ministers die tussenkomen in bankvonnisen.
    &BELGISTAN: met onderzoekscommissies die hun werk niet mogen doen.
    &BELGISTAN: met de op één na hoogste belasting van Eurabia.
    &BELGISTAN: met een openbare schuld van 32.100 euro per inwoner.
    &BELGISTAN: met vakbonden die geen belasting betalen op hun inkomen.
    &BELGISTAN: met bijna geen belastingcontroles in Brusselistan en Waloniestan.
    &BELGISTAN: met 30% meer ambtenaren in Waloniestan dan in Vlaanderen.
    &BELGISTAN: met het grootste aantal ambtenaren in heel Eurabia.
    &BELGISTAN: met 30 miljard fiscale fraude waar niemand iets aan doet.
    &BELGISTAN: met een verdubbeling van de ziekteverzekering in 12 jaar tijd.
    &BELGISTAN: met soms 3 generaties werklozen in één gezin.
    &BELGISTAN: met ministers die illegale asielzoekers bezoeken en hen aanzetten
                             tot burgerlijke ongehoorzaamheid.
    &BELGISTAN: waar Waalse politici van mening zijn dat werklozen een premie
                             moeten krijgen om werk aan te nemen.
    &BELGISTAN: waar belastingcontroleurs zelf hun computer kopen.
    &BELGISTAN: waar vonnissen van het hoogste gerechtshof -B.H.V- niet
                             uitgevoerd worden, maar politiek "onderhandeld"
    &BELGISTAN: waar jonge criminelen die een scholier neersteken 'per vergissing'
                             uitgeleverd worden, voor hun berechting.
    &BELGISTAN: waar Waalse ministers zoete broodjes bakken met Zairese
                             dictators.
    &BELGISTAN: waar ministers de gemeentewet laten wijzigen zodat ze als
                             Europees commisaris ook burgemeester kunnen blijven.
    &BELGISTAN: waar jaarlijks 3 miljard werkloosheidsvergoedingen ten onrechte
                             worden uitgekeerd.
    &BELGISTAN: waar 80 milloen wordt gespendeerd aan studies voor een wapper-
                             brug die er waarschijnlijk nooit komt.
    &BELGISTAN: waar justitiepaleizen verkocht worden aan duistere Ierse
                             maatschappijen, om ze dan terug te huren tegen woekerprijzen.
    &BELGISTAN; waar brandstof hoger belast wordt dan de grondstof waard is.
    &BELGISTAN: waar miniesteriéle kabinetten dubbel zoveel medewerkers hebben
                             als bijvoorbeeld in Frankrijk.
    &BELGISTAN: waar het laagste pensioen van Eurabia word uitgekeerd
                             Bijvoorbeeld Luxemburg 97,2% van het laatste loon.
                             BELGISTAN: 66,1% van het laatste loon.
    &BELGISTAN: waar Vlamingen meer betalen aan Brusselistannen en
                             Waloniestannen dan West-Duitsers aan Oost-Duitsers.
    &BELGISTAN: waar Vlamingen meer aan Brusselistan en Walonistan betalen
                             dan Nederland betaalt aan Eurabia.
    en tenslotte Belgistan, dat langs de Top Janol Di Pipo, nog wa geld uitdeeld,
    aan een overbodige goede doel instelling langs een glazen kot 1 miljoen Eurokes astemblieft om schijthuizen aan te kunnen kopen voor de arme landen!
    Schijthuizen astemblieft! en dan hebben ze nog niet eens een riolering of aansluitingen om door te spoelen!!! VAN ONS BELASTINGSGELD VANZELFSPREKEND!!!!!
    &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

    Getekend,Paterke.
    K'en staan op mijn kookpunt,hou mij vast!!!!







    28-12-2011 om 20:55 geschreven door ZORRO

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)




    Archief per week
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!