
8 grote aardappels 250 gr. champignons 150 gr. wortel 350 gr.
niet-gekruid gehakt 1 zakje Knorr Mix voor Hollandse Gehaktschotel 100 gr.
geraspte kaas
----------------------------------------------------------
- Verwarm de oven voor op 200 °C (heteluchtoven 185 °C, gasovenstand 6). Kook
de aardappels 15 minuten in de schil en hol ze uit. Snijd de champignons in
plakjes en de wortel in kleine stukjes.
- Bak het gehakt zonder olie of margarine rul en bruin. Bak de gesneden
groenten even mee.
- Voeg 350 ml water en de inhoud van het zakje Knorr Mix toe. Breng de saus al
roerend aan de kook, zet het vuur laag en laat alles nog 2-3 minuten zachtjes
doorkoken.
- Vul de aardappels royaal met de saus en bestrooi ze met de geraspte kaas.
Doe ze over in een ovenschaal en zet deze in de hete oven tot de kaas gesmolten
en goudbruin is.
|