![aardappelgehaktschotel_10_1.1.2_326X580.](http://orsimages.unileversolutions.com/ORS_Images/Knorr_nl-NL/aardappelgehaktschotel_10_1.1.2_326X580.Png)
350 gr. voorgekookte aardappelschijfjes 1 ui 350 gr. niet-gekruid
gehakt 250 gr. boerensoepgroente 100 gr. doperwten 1 zakje Knorr Mix
voor Hollandse Gehaktschotel 75 gr. geraspte kaas
--------------------------------------------------------------
- Verwarm de grill voor. Kook de aardappelschijfjes beetgaar en snipper de
ui.
- Bak het gehakt zonder olie of margarine rul en bruin. Bak de ui, de
boerensoepgroente en de doperwten mee. Voeg 350 ml water en de inhoud van het
zakje Knorr Mix toe. Breng de saus al roerend aan de kook, zet het vuur laag en
laat alles nog 2-3 minuten zachtjes doorkoken.
- Doe de saus in een ovenschaal en dek deze af met de aardappelschijfjes.
Bestrooi de schotel met de geraspte kaas en zet deze onder de hete grill tot de
kaas gesmolten en goudbruin is.
|