Foto
Over mijzelf
Ik ben Erna, Germaine, Ludwina Van Craen
Ik ben een vrouw en woon in Betekom (België) en mijn beroep is verkoopster.
Ik ben geboren op 22/09/1959 en ben nu dus 64 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: schilderen met olieverf, glasgraveren, boetseren met klei, ytongstenen uithouwen, airbrushen, tekenen, alle soorten handwerk zoals breien, haken, borduren, naaien.
Ik ben medium, mijn tekeningen en schilderijen zijn als vensters naar de geestelijke wereld.
Foto
Categorieën
  • Beschermengelen (9)
  • Filosoferen (1)
  • Gestelde vragen (55)
  • Mijn boek (2)
  • Mijn kunst (4)
  • om even over na te denken (2)
  • Vervolg boek (20)
  • Foto
    Mijn favorieten
  • http://blog.seniorennet.be
  • http://www.ernavc.be
  • http://www.live-with-style.com
  • http://www.choufkes-wellness.be/
  • http://www.danjelspoppenblog.blogspot.be/
  • http://www.nieuwetijdskind.com/spirituele-betekenis-van-het-dierenrijk/
  • http://www.nieuwetijdskind.com/gnosis-gnostiek/
  • http://www.askrealjesus.nl/node/26
  • http://blog.seniorennet.be/hetbloggershoekje3
  • Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    exlibris
    blog.seniorennet.be/exlibri
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    IK WIL IK KAN
    geestelijk evolueren door positief denken en de simpele woorden IK WIL IK KAN
    In dit blog ga ik verder schrijven en vertellen over zaken die ik mee gemaakt heb en vragen die mij gesteld werden na het uitgeven van mijn eerste boek, waardoor ik weer verdere inzichten over de geestelijke wereld verkreeg. Inzichten die ik graag met u wil delen. Hebt u ook vragen? Stel ze me gerust :-)
    22-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slapen onze beschermengelen ook?

    Slapen onze beschermengelen ook?

    Engelen slapen niet zoals wij, zij rusten geestelijk heel anders, het is meer een soort positief opladen, zoals wij s’nachts doen als we slapen, dan verlaten wij ons aardse slapende lichaam, maar geestelijk zijn wij wel wakker en gaan naar de hogere sferen om ons terug positief op te laden.

    22-10-2012 om 13:55 geschreven door Erna

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Beschermengelen
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe haal of verwijder je negatieve energie uit je huis?
    Hoe haal, of verwijder je negatieve energie uit je huis?

    Als je eenmaal bent begonnen met de woorden Ik wil Ik kan te zeggen begin je automatisch, onbewust tegen negatieve energieën te vechten. Je leert ze onbewust om te zetten in positieve energie. Je begint eerst bij jezelf en je familie. Dan begin je met kleine zaken op te lossen. Langzaam maar zeker word je huis opgeruimd van al de negatieve energieën die in je huis aanwezig zijn. Later werk je dan verder met de omgeving rond je woning. Je positieve energie groeit steeds verder om je heen. Tegenwoordig vind je in van die speciale winkeltjes flesjes of spuitbussen met vloeistoffen die zogezegd negatieve energieën oplossen of verjagen. Maar geloof mij, die helpen niets, ze doen het je geloven zodat je jezelf beter voelt, maar negatieve energieën verjagen doen ze niet! Dit zijn allemaal verkooptrucjes, alles is één grote leugen zodat goed gelovige mensen met geestelijke problemen deze spullen kopen. Je kunt wel geestelijke hulp krijgen van de positieve krachten die in edelstenen zitten. Als jij graag een steen zou hebben voor hulp moet je in een winkel, waar ze er verkopen natuurlijk, gaan staan vlak voor de stenen. Met in gedachten:” ik zoek hulp voor dit of dat”. Dan zal je merken dat er één is die je aandacht trekt, die je erg mooi vind. Het kan ook zijn dat je hem niet zo mooi vind maar je wel erg intrigeert, fascineert. Neem die dan mee, want op die manier uiten deze positieve krachten zichzelf voor ons, daar zij niet kunnen communiceren met de mens. Iedereen moet terug leren aanvoelen door onze intuïtie te volgen. Trekt geen enkele steen je aandacht of vind je geen enkele steen mooi of fascinerend, dan zal er geen edelsteen tussen liggen die de juiste energie voor u heeft. Dan is daar geen enkele steen goed voor uw persoonlijke uitstraling. Ga dan gewoon verder op zoek in een andere winkel met edelstenen.

    22-10-2012 om 13:55 geschreven door Erna

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Gestelde vragen
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.heeft onze Beschermengel iets te maken met ons hoger zelf
     Heeft onze beschermengel iets te maken met ons hoger zelf en draagt die onze geestelijke naam?

    Nee beschermengelen zijn niet een deel van ons hoger zelf. Het zijn aparte wezens met elk hun naam. Sommige zijn mensenzielen die hun gradatie behaald hebben en voor deze taak gekozen hebben. Anderen zijn natuurwezens die deze gradatie behaald hebben maar niet in een menselijk lichaam kunnen geboren worden en zo met ons samen de kans krijgen om mee hoger te evolueren. Het enige dat wij beide hetzelfde hebben is ons gezamenlijk, geestelijke doel of karma hier op aarde.

    22-10-2012 om 13:54 geschreven door Erna

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Beschermengelen
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De meest gestelde vraag
    Hoe werken de woorden IK WIL IK KAN nu feitelijk?

    De woorden IK WIL IK KAN zijn de sleutel tot al onze geestelijke problemen. Zij openen de geestelijke deuren waarachter wij mensen onbewust de oplossing vinden! Geestelijke oplossingen doorstaan en geplaatst door hoger positief denkende mensen op aard. Daar vinden wij geestelijk de oplossing die wij op dat moment nodig hebben om ons negatief probleem onbewust geestelijk te verwerken in positieve energie. Dus al wat ik geestelijk leerde en nog bijleer plaatste ook ik geestelijk achter een deur die jij ook mag en kan openen met de sleutel. Een sleutel die alleen maar werkt door uw positieve gedachten en energie. Gedachten van mensen die positief aan alles vrijwillig werken. Maar ook jij maakt positief zo een deur bij elk probleem of noem het een gevecht tegen het negatieve dat jij overwint. Een deur die ik, wie weet, later misschien ook wel eens zal nodig hebben. Zo helpen we elkaar geestelijk sneller te groeien op weg naar ons einddoel. Iedereen leert onbewust van elkaar met de woorden IK WIL IK KAN. Deze woorden kan je ook bezien als een geestelijk medicijn om die geestelijke problemen te genezen.

    22-10-2012 om 13:23 geschreven door Erna

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Gestelde vragen
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het VOORWOORD van mijn boek om u een gedacht te geven waarover het gaat

    Ik weet, er zijn al zoveel boeken geschreven over de geestelijke wereld, het onderbewustzijn, helderziendheid, paranormaal zijn, het verhaal van mediums en noem maar op. Maar wat ik u te vertellen heb, is iets helemaal anders. Ik heb die geestelijke wereld heel anders ervaren, dan wat de meeste mediums in hun boeken vertellen over de geestelijke wereld. Zoals over hun contact  met geesten en krachten die door hun lichaam werken. Ik heb ook gezocht in die boeken naar antwoorden, of er nog mensen zijn zoals ik, met dezelfde ervaringen. Maar zo’n boek, ben ik tot nu toe, nog niet tegen gekomen. Daarom ook mijn beslissing om u mijn visie over de geestelijke wereld te vertellen. Ik heb lang getwijfeld om aan mijn verhaal te beginnen, omdat ik er te verlegen en beschaamd voor was. En ook om er voor uit te komen, wat ik geestelijk heb meegemaakt. Ik was bang voor de reactie van de mensen in mijn omgeving, hoe zij op dit alles zouden reageren. Maar ook omdat ik weet, dat ik mensen tegen het hoofd ga stoten. Vooral de mediums en mensen die met kosmische energieën en andere krachten werken via hun lichaam, omdat zij gaan beseffen waar zij echt mee bezig zijn. Omdat ik weet dat de waarheid kwetst.  

    Het antwoord op waarom ik dit geestelijke heb meegemaakt, heb ik gevonden in een boek van de filosoof Rudolf Steiner, en bevestigd door meneer Van Damme. Je zou hem mijn geestelijke begeleider of leraar hier op aarde kunnen noemen. In dit boek beweerde Steiner, dat er tussen de helft van de 19 de begin 20 ste eeuw, een grote groep, reeds hoog, geestelijk gegroeide mensenzielen, met verschillende soorten positieve krachten. Samen terug op aarde zouden komen. Dit om het gevecht aan te gaan, met al wat negatief geworden is. Om zo te proberen dat negatieve, terug om te zetten in iets positief. Zoals de aarde en de mensheid te redden van hun negatieve geestelijke ondergang. Hierbij willen ze de mensen terug doen geloven in iets geestelijks, iets heiligs, iets hoger liefdevols dat overal in de wereld, maar ook binnen in elke mens aanwezig is. En dat doet die groep mensenzielen, elk op hun manier. Wij doen het ook vooral voor de volgende generaties, onze kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen, maar ook voor alle andere mensen in de verre toekomst. De meesten van ons, zullen door alle levens heen, al positief geestelijk hoger gegroeid zijn waardoor wij een ander, hoger, positief geestelijk niveau bereikt hebben. Een niveau dat niet echt kan passen in onze negatieve wereld zoals hij nu is. Ook onze lichamen zullen dan verder positief geëvolueerd zijn. Aangepast aan ons positief, geestelijk hoger niveau. Als er dan nog mensenzielen zijn, die op ons huidig geestelijk niveau zijn blijven hangen, zullen deze mensenzielen helaas geen lichaam meer kunnen vinden om in te reïncarneren. Want ons huidig geestelijke niveau, zal dan dat verder positief geëvolueerde lichaam niet kunnen besturen. Je kunt het vergelijken met bijvoorbeeld: stel dat een geest van een simpele oermens in ons huidige lichaam zou geboren worden. Hij zou er niet mee overweg kunnen, alleen al met de hoeveelheid hersenen die wij nu hebben, die zou hij niet onder controle kunnen krijgen. Waardoor hij geestelijk zou tilt slaan. Ons lichaam is nu veel meer verfijnd dan in de oertijd. Wat ook zal gebeuren in de verre toekomst, ons lichaam zal dan nog verder, fijner geëvolueerd zijn. Dan zal het te laat zijn voor alle zielen die nog vast zitten in deze negatieve wereld van Lucifer. Lucifer betekent letterlijk “Lichtwezen”, de gevallen engel die iedereen nu Satan of de duivel noemt. Ook hij was eerst de tweede in rang onder God en Christus. Maar door zijn onvrede groeide zijn haat tegenover Christus en kwam hij in opstand. Hij wilde Christus niet dienen, hij wilde zelf regeren over de engelen. Maar dit was tegen Gods wil en Lucifer en zijn gevolg werden hun goddelijke lichtkern ontnomen waardoor Lucifer zijn naam moest veranderen in Satan en zij allen de hemelse sferen moesten verlaten.   Als dat ooit zou gebeuren dan heeft Satan zijn doel bereikt, dan horen deze zielen hem toe, zij moeten dan zijn wil volgen waardoor deze zielen geen vrije wil meer kunnen uitoefenen. Dan zal het te laat zijn om nog uit het negatieve te kunnen groeien. Ook zullen wij in de verre toekomst op een andere manier de wereld en de mensen gaan aanvoelen. Dan zullen wij ons niet meer achter een masker kunnen verstoppen, zoals vele mensen nu wel doen. Hoeveel zijn er niet op aarde die zich lief, hulpvaardig en attent voordoen. Zij zien er mooi en lief uit, zoals een wolf in een schapenvacht, maar in werkelijkheid zijn ze slecht en sluw. En als ze er dan de kans toe krijgen, zullen zij er hun hand niet voor omdraaien, om uw goedheid te misbruiken of u een mes in de rug te steken. In die verre toekomst zullen wij dat aanvoelen, zien en weten of een menselijke ziel goed of slecht is.  

    Dit was ook de reden waarom ik geestelijk door demonen, handlangers van Lucifer aangevallen ben, om mijn al behaalde positieve energie naar de duistere kant te krijgen. Deze duistere wezens doen dan ook alles om zowel mij, als andere hogere mensenzielen stokken in de wielen te steken. Dit is echt een grote stap die ik nu neem om u alles te vertellen wat er in mijn ziel, lichaam en gedachten gebeurde. Ik doe het nu, omdat er op mijn tentoonstelling vraag naar was en mij erover deed nadenken, waarom ik niet een boek zou schrijven over mijn geestelijk gevecht. Over alles wat ik mee gemaakt heb en daardoor te weten gekomen ben. Misschien zijn er nog mensen, die ongeveer hetzelfde als ik meemaken, die hulp zoeken, en misschien, met het lezen van mijn verhaal een beetje troost, hulp en een bevestiging van hun belevingen zullen vinden. Weten dat ook zij niet waanzinnig of zot zijn. Dat ook zij er niet alleen voor staan. Nu is het tijd geworden dat ik mijn verhaal naar de mensen toe breng, nu ik geestelijk sterk genoeg ben, hoog boven het negatieve uitgegroeid. Hoog tijd dat onze positieve energie iedereen die nog in een roes leeft of boven zijn lichaam zweeft, eventjes goed wakker schudt. In ieder geval, bij het lezen van mijn verhaal, zal je misschien andere inzichten krijgen over het geestelijke en een andere, positievere manier van denken verkrijgen. Of je kunt mij krankzinnig noemen. Dan is mijn boodschap niet doorgedrongen door al je negatief denken en zit jij al veel te diep vast in de materie, de sferen van Lucifer. Maar met dit te lezen heb je er dan toch al iets van opgenomen en zal dit positieve vonkje wel verder nawerken in je ziel, in je gedachten en in je volgende leven. Zo bestaat er voor u dan toch ook nog hoop, om geestelijk uit deze negatieve sferen van Lucifer te geraken. Om persoonlijke redenen heb ik sommige van de echte namen een synoniem gegeven.  

    In dit boek ga ik u over mijn lot, mijn karma vertellen en over de gebeurtenissen die mij gemaakt hebben wie ik nu ben. Door al 21 jaar positief te denken, ben ik  een rechtvaardig, liefhebbende, positieve, geestelijk, hoog gegroeide mensenziel geworden. Met al mijn talenten zoals mijn kunst in al zijn categorieën, het medium zijn, de kracht om mensen onbewust, positief te helpen. Door de negatieve energie om te zetten in positieve energie. Dit alles is gekomen dankzij mijn gedrevenheid en mijn geestelijk gevecht, om mezelf niet over te geven aan die negatieve krachten. Men is veel sneller verleid om slecht te worden dan om goed te blijven of terug een goed mens te worden. Eens je in die negatieve spiraal zit, en je zit er vlugger in dan je denkt, geraak je er niet meer zo gemakkelijk uit. De reden dat ik dit alles meemaakte, volgens meneer Van Damme, is omdat ik een medium ben. Dit is iemand die in contact staat en kan communiceren met de geestelijke wereld. Dankzij meneer Van Damme, heb ik nu alles terug, normaal onder controle. Al mijn deuren zijn nu goed vergrendeld in mijn hoofd voor de negatieve machten. Ik alleen heb de sleutel, ik laat nu binnen wie ik wil. De demonische krachten zijn heel sterk, maar niet zo sterk als de positieve, goede krachten die ik dankzij deze gebeurtenissen en meneer Van Damme mocht voelen en ondervinden. Van hem heb ik dan ook de beschermende woorden IK WIL IK KAN gekregen, die ik heel vaak, dagelijks gebruik. Dankzij mijn geestelijke gebeurtenissen, en op aanbeveling van meneer Van Damme, ben ik de boeken van Rudolf Steiner zijn filosofie over de antroposofie beginnen lezen. In deze reeks van 62 boeken, die ik gelezen heb en er zijn er natuurlijk nog meer, heb ik veel antwoorden op mijn vragen gevonden. Zo voelde ik de positieve rust die eruit straalt, waardoor mijn gedachten stil waren bij het lezen ervan, al was de tekst niet altijd even gemakkelijk te verstaan. Soms was hij ook wel een beetje saai en ééntonig, maar heel interessant aangaande de geestelijke wereld. Ook door deze boeken, bekijk ik nu de wereld met andere ogen en heb ik er een heel andere denkwijze aan over gehouden. 

    Ik ben altijd iemand geweest, al van kindsbeen af, die erg benieuwd was naar mensen die geestelijk iets meer konden dan anderen. Ik wilde toch ook zo graag iemand speciaal zijn, iemand die anderen kon helpen. Het zou toch een fantastisch gevoel moeten geven, te weten dat je mensen echt kan helpen. Maar dat kon ik toen nog niet, ik wist nog niets over het bestaan van mijn gaven. Daarom keek ik echt op naar mensen met speciale gaven. Ik ben dan ook groot gebracht met de woorden van mijn vader in mijn achterhoofd:“Er is veel meer tussen hemel en aarde dan wij weten of zelf maar kunnen vermoeden”. Maar ook met de verhalen die mijn vader ons vertelde uit de Griekse mythologie, over Goden, Cyclopen, Medusa, de mensen en hun heldendaden, enz. waar mijn zus en ik als kind met volle aandacht naar luisterden en van genoten. Mijn ouders zijn katholiek groot gebracht, net als ik. Wij zijn gedoopt, hebben onze communies gekregen, zijn getrouwd en worden begraven door de katholieke kerk. Maar wij zijn nooit zomaar, op een zondag, gewoon naar de mis geweest. Een citaat van mijn moeder: “Het geloof moet je niet in de kerk zoeken meisje, je kunt het er niet vinden. Het geloof, dat vind je diep binnen in je hart. Ik weet nog dat toen ik klein was, mijn ouders mij verplichtten om naar de vroege zondagsmis te gaan. Dat hoorde zo in die tijd, daar kon je toen niet omheen. Toen waren er echt veel mensen die elke zondag trouw naar de misvieringen gingen, zonder er één te willen missen. Sommige mensen kenden we goed uit onze omgeving, mijn ouders vertelden dan, dat zij niet echt goede zielen waren, zij niet recht in hun schoenen stonden, ze logen en bedrogen erop los, ze dachten op die manier hun hemel te kunnen verdienen. Maar die verdien je niet door elke zondag naar de kerk te gaan. Goedheid zit van binnen, en zo verdien je de hemel, door goed te zijn voor iedereen, recht uit je hart.”  Hoe dikwijls heb ik dit mijn moeder niet horen vertellen. En ze had nog gelijk ook!  

    Even vertellen wie en wat ik ben, wat ik wel en niet kan. Dat ik ook maar een gewone normale vrouw ben, gelukkig gehuwd en drie volwassen kinderen heb. Ik ben niet helderziend, ik weet al heel veel over de geestelijke wereld, maar zeker nog niet alles, ik evolueer en leer nog elke dag bij. Ik kan niet in die geestelijke wereld kijken, ik voel alleen wat er rond mij geestelijk gebeurt. Of het goed of slecht aanvoelt. Ik ben een gevoelsmens. Daar leef ik dan ook naar, hoe ik mij bij een situatie voel. Ik kan onbewust een antwoord geven over uw geestelijke vragen. Waar ik spontaan op antwoord, door mijn onbewust weten. Alles is een weten, een aanvoelen. Zoals ik iets lees en dan besef, ja dat is waar, ik weet het gewoon. Zoals ik een tafel zie en weet, ja dat is een tafel. Ik ben een medium. Ik kan alleen die wereld zien via mijn schilderijen en tekeningen die ik mediamiek maak. Door met mijn onbewuste blik in die geestelijke wereld te kijken. Moest ik het bewust zien, zou ik het nooit zo mooi kunnen weergeven. Want onze menselijke ogen vervormen al het geestelijke naar de aardse normen. Zodat wij het beter kunnen begrijpen. Door mijn geestelijke groei is mijn onbewust geestelijk zicht in die wereld verscherpt. Zo zie en teken ik nu alles tot in de puntjes juist. Ik kan niet bewust in die geestelijke wereld zien, daarom ben ik blij dat ik meneer Van Damme altijd om raad kan vragen. Zonder hem wist ik ook niet wat er geestelijk rond mij gebeurde. Dankzij meneer Van Damme, ben ik heel veel te weten gekomen en heb ik heel veel geleerd over de immateriële wereld. Maar ik heb het meeste geleerd, door zelf alles te ondergaan en te ondervinden. Wat niet altijd even gemakkelijk was. Door mijn mediamieke gave kan ik contact hebben met overleden personen, die mij berichten voor hun familie doorgeven via een brief. Ik kan mensen geestelijk helpen door een negatieve energie of een negatief wezen, terug om te zetten in een positieve energie. In mijn boek schrijf ik, datgene waarvan ik zeker weet wat echt is, wat voor mij als echte waarheid aanvoelt, wat ik echt heb meegemaakt. Voor de mensen, die voor de eerste maal in contact komen of nog niet veel weten over dit alles, heb ik geprobeerd om zo duidelijk mogelijk te zijn.

    22-10-2012 om 13:02 geschreven door Erna

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Mijn boek
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat is de hoogste gradatie eigenlijk? Dieren staan onderaan de ladder hé?
    Wat is de hoogste gradatie eigenlijk? Dieren staan onderaan de ladder hè?

    Onze geestelijke groei is oneindig, de hoogste gradatie heeft de allerhoogste energie, het grote Al, wij noemen het God. Maar ook dit grote Al blijft verder evolueren.
    Nee, de dieren zijn niet de laagste gradaties het is als volgt:
     - De aller laagste is de negatieve sfeer in al zijn categorieën
    -  Planten met hun verschillende hoogtes
    -  Dieren met hun verschillende hoogtes
    -  Mensen met hun verschillende hoogtes
    -  Engelen met al hun hiërarchieën
    -  De goden uit de mythologische verhalen. Zij heersen over alles op aarde zoals: de aarde zelf,
    het weer, de seizoenen, de zeeën, … enz.
    -  Het grote Al
    Zoals je kunt zien zitten wij als mensen in de middelste gradatie, wij zijn half weg zou je kunnen zeggen. Maar wij hebben ook nog een grote weg te gaan voor wij de eerste gradatie van engel kunnen behalen. Maar met IK WIL IK KAN kunnen wij sneller die hoogte bereiken. Omdat wij zo onze negatieve bagage sneller om zetten in positieve energie.

    22-10-2012 om 00:00 geschreven door Erna

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Gestelde vragen
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe kan je anderen laten geloven dat er wel echt meer is achter dit leven?

    Hoe kan je anderen laten geloven dat er wel echt meer is achter dit leven?

    Als mensen in niets geloven is dat heel moeilijk om hen om te praten. Maar vroeg of laat zullen zij op de één of andere manier zelf met de geestelijke wereld geconfronteerd worden waardoor zij het niet meer kunnen ontkennen. Voor deze geestelijke ontmoetingen zorgen wijzelf geestelijk samen met onze beschermengel, zodat wij aan onze geestelijke groei kunnen beginnen. Sommige mensen kunnen ook overtuigd worden door onder hypnose te gaan. Andere mensen kan je gewoon overtuigen door erover te praten. Ze vertellen wat jij weet over dit alles. Ze vertellen dat de wedergeboorten de zin van ons leven is. En door hun deze vragen te stellen:
    - Wat heeft het leven zin als er niets meer is als we sterven?
    - Waarom moeten wij dan zoveel leed en pijn doorstaan? Voor niets? Dat zou pas stom zijn, niet?
    - Alles moet toch een reden hebben? Denk je dat ook niet?
    - Jij gelooft toch ook dat engelen en hogere krachten zoals God bestaan?
    - Waarom geloof je dan niet dat ook uw ziel geestelijk verder leeft na uw dood?

    22-10-2012 om 00:00 geschreven door Erna

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Gestelde vragen
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe werkt het dan geestelijk bij drugsverslaafden?
    Hoe werkt het dan bij drugsverslaafden?

    Een drugsverslaving werkt ongeveer hetzelfde als een drankverslaving. Je slikt het ook binnen, snuift het op of spuit het rechtstreeks in je bloed waardoor het vlug uw geest in een diepe roes brengt. Alleen deze negatieve wezens zijn duizend keer sterker dan die van alcohol waardoor ze veel moeilijker te weerstaan zijn vooral voor zwakke zielen, maar ook voor sommige sterkere zielen die denken zo stoer en sterk te zijn, of in hun jeugd het samen uitproberen met hun vrienden gewoon om erbij te horen. Zij denken dan:” Ik doe het één keer als experiment, want ik ben benieuwd wat het is, ik heb er al zoveel over gehoord en wil het zelf wel eens meemaken”, maar daar blijft het niet bij. Ze doen het nog eens zogezegd voor de fun en denken:” Ik ben niet verslaafd, ik kan stoppen wanneer ik wil”. Maar dan is het al te laat, vanaf het eerste moment jij met drugs experimenteert hangt deze macht al vast in je gedachten en doet al het mogelijke om je te verleiden zodat je zou verder doen. Zij geven je alleen het gevoel dat je sterk bent en kan stoppen wanneer jij het zelf wil, maar dat zijn illusies ingegeven door Lucifer. Bij het innemen van drugs geeft deze negatieve macht  je een overweldigend gevoel, een gevoel van “Ik ben goddelijk en kan alles aan”. Jij bent tijdens zo een roes geestelijk niet meer hier op aarde in je lichaam, je geest zweeft uit je lichaam en ervaart  dan die geestelijk, betoverende sfeer waar jij je goed voelt, maar jij beseft niet dat deze sfeer een negatieve illusie is en werd gecreëerd door Lucifer om mensen te misleiden. Terwijl je lichaam hier onbeschermd op aarde ligt je roes uit te slapen, kan elk negatief wezen in en uit je lichaam gaan en ermee doen wat het wil. Het is daarom dat drugverslaafden criminele daden plegen zonder dat zij het beseffen. Je kan het ook vergelijken met je ziel aan de duivel verkopen. Jij krijgt even goddelijke gelukzaligheid in de plaats van ellende en problemen. Maar voor wat hoort wat, dus jij tekent geestelijk een contract voor het opgeven van uw lichaam en uiteindelijk uw leven door een overdosis. Zo vergooi jij je leven en zit jij ondertussen geestelijk muurvast in de materie. En uw beschermengel kan niet helpen omdat jij dit zelf besliste, jij wilde door je nieuwsgierigheid perse weten hoe het voelde, en nu sleur jij je beschermengel mee in deze negatieve spiraal van waanzin. Als jij wil stoppen moet je het opnemen tegen die duivelse krachten. Deze duivelse wezens hebben geen medelijden met de mens, zij genieten van hun geestelijke, onmenselijke, pijnlijke folterpraktijken bij het ontwennen of noem het ontgiften van de drugs uit je lichaam. Er volledig vanaf geraken doe je niet in dit leven, geestelijke contracten verbreek je niet zolang je leeft. Of het nu positieve of negatieve zijn, dat blijft hetzelfde. Mensen die uit  een drugsverslaving geraakten weten hoe moeilijk het is en blijft om eraf te blijven. De drug maffia is geestelijk één van de sterkste negatieve machten op aarde. Deze duivelse wezens zijn ultra sterk in de verleiding. Zij zitten niet alleen in de gedachten van drugverslaafden maar ook in al de gedachten van iedereen die er maar iets mee te maken heeft omdat die ook negatief bezig zijn. Zoals de mensen die ze kweken, maken en verkopen, het is één groot samenhangend negatief web. Onbewust worden zij beïnvloed om mensen te overtuigen om drugs te kopen. De andere grote negatieve macht van geld speelt hier dan ook weer een grote rol. Want iedereen is met veel geld omkoopbaar. De samensmelting van deze twee negatieve machten zorgt ervoor dat deze mensen hun geweten verdwijnt, zij worden geestelijk verblind door de geldmacht waardoor zij niet meer beseffen met wat voor duivelse praktijken ze bezig zijn. Door hun inbreng zorgen zij er mee voor dat andere mensen zichzelf vernielen of zelfs vermoorden door een overdosis. Ook deze mensen hebben voor een deel de dood van drugverslaafden op hun geweten. Want als zij allemaal samen niet voor deze drugs gezorgd hadden, bestond die drug niet en was er niemand aan gestorven. En zoals ik al in mijn vorige boek vertel in de louteringsweg. Zullen ook zij voor de spiegel van deze overleden zielen staan en moeten voelen en doorstaan wat zij met hun drugsbeleid deze mensen hebben aangedaan. En zoals je ook al weet, geestelijk is alles veel erger dan hier op aarde om erdoor te geraken. Want hier is er menselijke hulp en medicijnen om erdoor te geraken, maar geestelijk bestaan er geen pilletjes en sta jij alleen voor die spiegel zonder hulp van anderen! Ik hoop dat mensen die hier mee bezig zijn gaan beseffen dat hun luxe leventje gebouwd is op moord. En daar word je geestelijk zwaar voor gestraft. Ik vraag mij af, is al dat bloedgeld en die grote luxe tijdens hun leven de moeite waard geweest om zo een zware geestelijke marteling te moeten doorstaan tijdens hun louteringsweg? Spijtig genoeg beseffen wij mensen niet meer hoe alles geestelijk werkt. Maar misschien zijn dat wel verzachtende omstandigheden tijdens onze louteringsweg. De zwaarte van hun geestelijke straf zal er dan ook vanaf hangen hoe bewust of onbewust die mensen er mee bezig waren. Maar je straf ontlopen doe je niet!   Zowel roken als alcohol en drugs verslavingen zijn een uiting van geestelijk zwak zijn. Hierdoor blijven mensen vast zitten in die grijze negatieve massa. De ontwenningsverschijnselen zijn pijnlijk omdat het negatieve u niet wil los laten. Zij pijnigen u zolang totdat jij het geestelijk opgeeft en hun terug de toelating geeft om verder uw leven kapot te maken. Maar door IK WIL IK KAN te zeggen word jij langzaam maar zeker geestelijk sterker. Waardoor het negatieve het na een tijd zal opgeven en jij langzaam maar zeker door uw afkick verschijnselen geraakt. Eens je geestelijk sterk genoeg bent en boven het negatieve uitgegroeid, zal je aan alle verslavingen kunnen weerstaan en niet meer hervallen. Dan zal je geestelijk niet meer verleid kunnen worden. Het zit echt allemaal in onze gedachten! Maar bij drugs zal je het een beetje moeilijk blijven hebben door dat geestelijk contract, maar je zal de geestelijke sterkte ontwikkelen om het te blijven weerstaan.

    22-10-2012 om 00:00 geschreven door Erna

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Gestelde vragen
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weet jij de naam van uw beschermengel?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Weet jij de naam van uw beschermengel?

    Ja, ik weet de naam van mijn beschermengel het is: "Isabeau". Bij het vragen kwam in mijn gedachten eerst de naam” Isabelle” en toen dacht ik: "Ah ja zo noemde ik altijd mijn pop”. Dan viel plots de naam” Isabeau” binnen en dat voelde gewoon goed aan, zo van ja dat is het. Maar meestel als ik het vraag bij een tekening krijg ik geen naam door, dan hoor ik ze zeggen:" Ik ben wie ik ben" en zeggen verder niets. Ik denk dat alleen de persoon zelf op de naam kan en mag komen als hij het ze vraagt. Het is een persoonlijke kwestie uit geestelijke veiligheid.
    Deze prent is mijn beschermengel Isabeau
    Wil je graag weten hoe die van u eruit ziet? Dat kan, ik doe niets liever dan beschermengelen tekenen, voor meer informatie stuur mij een e-mail

    22-10-2012 om 00:00 geschreven door Erna

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Beschermengelen
    >> Reageer (0)


    Foto

    Gastenboek
  • Lieve groetjes Nikki
  • Kiekeboe
  • goeiemorgen Erna
  • kiekeboe
  • kiekeboe

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


     Welkom bij Het Bloggershoekje

    Welkom bij Het Bloggershoekje

    U kan mij vinden op blogplaats 126


    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Blog als favoriet !

    Foto

    Archief per jaar
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012

    Foto

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Foto

    Zoeken in blog


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek
  • Lieve groetjes Nikki
  • Kiekeboe
  • goeiemorgen Erna
  • kiekeboe
  • kiekeboe

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!