Foto
Over mijzelf
Ik ben Erna, Germaine, Ludwina Van Craen
Ik ben een vrouw en woon in Betekom (België) en mijn beroep is verkoopster.
Ik ben geboren op 22/09/1959 en ben nu dus 64 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: schilderen met olieverf, glasgraveren, boetseren met klei, ytongstenen uithouwen, airbrushen, tekenen, alle soorten handwerk zoals breien, haken, borduren, naaien.
Ik ben medium, mijn tekeningen en schilderijen zijn als vensters naar de geestelijke wereld.
Foto
Categorieën
  • Beschermengelen (9)
  • Filosoferen (1)
  • Gestelde vragen (55)
  • Mijn boek (2)
  • Mijn kunst (4)
  • om even over na te denken (2)
  • Vervolg boek (20)
  • Foto
    Mijn favorieten
  • http://blog.seniorennet.be
  • http://www.ernavc.be
  • http://www.live-with-style.com
  • http://www.choufkes-wellness.be/
  • http://www.danjelspoppenblog.blogspot.be/
  • http://www.nieuwetijdskind.com/spirituele-betekenis-van-het-dierenrijk/
  • http://www.nieuwetijdskind.com/gnosis-gnostiek/
  • http://www.askrealjesus.nl/node/26
  • http://blog.seniorennet.be/hetbloggershoekje3
  • Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    brugpensioen
    blog.seniorennet.be/brugpen
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    IK WIL IK KAN
    geestelijk evolueren door positief denken en de simpele woorden IK WIL IK KAN
    In dit blog ga ik verder schrijven en vertellen over zaken die ik mee gemaakt heb en vragen die mij gesteld werden na het uitgeven van mijn eerste boek, waardoor ik weer verdere inzichten over de geestelijke wereld verkreeg. Inzichten die ik graag met u wil delen. Hebt u ook vragen? Stel ze me gerust :-)
    12-12-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verhaal van Suzy
    Verhaal van Suzy    
    Ik heb Suzy leren kennen via een vriendin. Zij maakte ongeveer hetzelfde mee als ik vroeger. Ik kan de geestelijke wereld horen en voelen. Hierdoor weet en voel ik wie goed of kwaad in zich heeft. Suzy heeft het nog veel moeilijker. Zij hoort niet alleen stemmen, zoals ik, maar zij kan ook die negatieve wezens gewoon zien. Als zij met haar helderziende blik, naar de mensen rond haar kijkt ziet zij niet het uiterlijk van deze mensen, maar dat negatief wezen dat op dat ogenblik bezit neemt van hun lichaam. Op een bepaald moment was haar spiegelbeeld niet haar gezicht maar dat van een demon die haar lichaam had overgenomen. Door dit alles mee te maken beschouwt zij nu veel mensen als duivels en gaat ze soms door het lint van panische angst. Op dat ogenblik staat zij geestelijk zo open waardoor ze kan zien wie goed of kwaad in zich heeft. Iets wat wij allen later ook zullen kunnen en als normaal zullen beleven. Zoals ik in mijn eerste boek al beschreef. Dat onze ziel zover zal evolueren dat iedereen goedheid zal uitstralen en dat wij het kwaad in de mens zullen herkennen. Dat er ooit een tijd komt dat al deze negatieve velden, maskers zullen verdwijnen waardoor deze wezen zich niet meer kunnen verstoppen achter het gezicht van de mens. En die tijd is al langzaam aan het aanbreken door de geboorten van vele nieuwtijdskinderen. Deze kinderen denken in beelden, niet in woorden waardoor zij onmiddellijk zien als jij liegt. Zij zien wat je denkt en horen uw leugens. Deze kinderen zien ook meestal elfen, engelen en verdwaalde zielen, dit zijn overleden mensen die hun weg naar de geestelijke wereld verloren zijn door de één of andere reden. Dit is de geestelijke evolutie waar iedereen naar toe zal groeien. Maar gelukkig zijn onze aardse ogen nu nog blind voor die negatieve wereld, wij zijn geestelijk nog niet ver genoeg positief geëvolueerd om deze situaties aan te kunnen. Er zouden veel mensen gewoon niet meer durven bewegen van angst en ergens in een hoek verstopt ineen gedoken blijven zitten.  
    Suzy vertelde mij een tijd geleden dat zij eerder ook een eerste initiatie voor reiki meester had gedaan. Toen viel het mij te binnen waarom zij ooit in de spiegel het gezicht van een demon zag in plaats van het hare. Je weet wel zoals ik in mijn vorige boek vertelde, dat je bij een reiki- initiatie je geestelijk moet openzetten waardoor er een negatief wezen in en door je lichaam werkt. Dus bij Suzy is dat ook gebeurt, dat wezen zat in haar lichaam en daardoor zag ze het in de spiegel. Zij zag toen alles door zijn ogen. Suzy zag de wereld rondom haar zoals hij werkelijk is, zonder de sluier die onze ogen verblind voor de geestelijke wereld. Daarom zag zij ook niet de illusie die dat wezen schiep voor de ogen van haar medeleerlingen tijdens de inwijding. Deze zagen allerlei magische prachtige dingen zoals helder licht, sterren enz... Dankzij haar mediamieke gave was zij niet geestelijk verblind en kwam snel tot de conclusie dat het niets voor haar was en dacht:”Dit is niets voor mij, ik zie dit allemaal niet, ik stop ermee”! Suzy heeft mijn boek gelezen en vroeg me of ik haar kon helpen. Zij wilde graag leren wat ik kon. Ik probeer haar zoveel mogelijk te helpen om haar hoofd en gedachten vrij te krijgen, af te schermen van al dat negatieve dat haar van alles en nog wat wil wijs maken zodat zij haar lot niet zou vervolmaken. Suzy is namelijk ook zoals ik, één van die zielen uit die groep al hoger gegroeide mensenzielen die samen rond de eeuwwisseling op aarde kwamen om alles terug positief te maken. Zoals ik in een boek van Rudolf Steiner las. Maar wij doen het elk op onze manier. Waardoor wij ieder apart een steentje bijdragen aan dit geestelijke gevecht. Wij maken al eeuwen in groep alles samen mee voor onze geestelijke groei. Elk van ons heeft een negatief deel gekozen om positief te verwerken omdat we samen sterk zijn en zo alles beter kunnen oplossen. Hierdoor krijgen wij de kans geestelijk hoger te graderen dan we hier op aarde ooit kunnen beseffen.  
    Eind mei 2012 kreeg Suzy het geestelijk zwaar te verduren. Haar dochter en haar verloofde stuurde mij een sms dat Suzy verdwenen was na een ruzie, zij kon niet meer logisch denken en er viel niet meer mee te praten. Onmiddellijk zei ik dat ik haar zou helpen en stuurde mijn engelenleger erop af. Een uurtje later kreeg ik een sms dat ze terug was, maar er was nog geen contact mee te krijgen. Ik heb haar toen geestelijk zoveel mogelijk geholpen. De volgende dag was ze terug normaal en stuurde mij een sms met de woorden:”Het is een groot negatief monster, een duivel, hij komt uit de woestijn. Een monster dat in een mens op aarde is, ik heb hem vroeger nog al eens gezien en hij weet wat ik toen gezien en gehoord heb, hij wil me met alle geweld tegenhouden. Dit wezen kruipt van de ene mens in de andere en kan alle vormen aannemen. Hij heeft zijn gezanten op ons afgestuurd”. De volgende dag las ik in de krant dat er twee terroristen van Al Qaida opgepakt waren. Deze hadden informatie bij over toekomstige aanslagen die ze van plan waren uit te voeren. Toen ik dit las zag ik plots de woorden uit Suzy der sms voor mijn ogen:” Iemand uit de woestijn”. Deze grote negatieve kracht uit de woestijn was dus de leider van Al Qaida die zijn onderdanen naar hier stuurt om terroristische aanslagen te plegen. Toen viel alles als een puzzel in elkaar. Dat wezen dat Osama Bin Laden beheerste is nu in iemand anders van die terreur groep gekropen en wil zijn destructief werk zo verder zetten. Het helpt niet om die mensen zoals Osama Bin Laden te vermoorden, deze mensen zijn maar een pion in het plan van dat wezen. Hij misbruikt deze mensenzielen gewoon! Deze duivel gaat gewoon steeds verder met een andere persoon en dit zonder scrupules of geweten. Het probleem van deze terroristen kan alleen opgelost worden als wij deze negatieve energie omzetten in een positieve door een geestelijk gevecht aan te gaan. Ik weet nu ook dat mijn lot met het hare verbonden is. Meneer Van Damme was er om mij te helpen. Hij heeft mij 20 jaar onbewust leren geestelijk vechten, hij heeft mij geleerd om iets negatief om te zetten in iets positief. Nu is het mijn beurt Suzy te helpen haar lot te doorstaan.  
    Suzy had ooit een visioen tijdens een bezoek aan een paranormale beurs, ze vertelde mij dit: Op een tafel lag een papier met uitleg over een Messias die op komst was. Het maande mensen aan deze te volgen. Ik had zo een gevoel van nee mensen niet doen, dit is niet juist. Op dat moment zag ik voor mijn ogen een soort van Christus die mensen hielp en genas. Toen werd deze Christus plots een duivel. Hij kon in elke mens kruipen, alle mogelijke gedaantes aannemen. Deze duivel plantte bij mensen een microfiche in waardoor deze zijn wil volgden en hun vrijheid verloren. Allen die het weigerde werden vervolgd en gedood. De tijd dat hij ging komen was op 12-12-2012. De periode dat iedereen beweert dat het dan het einde van de wereld is.  

    Volgens mijn gevoel heeft Suzy toen gezien wat al lang bezig is en nog meer zal gebeuren in de toekomst als wij er nu zelf niets aan gaan doen, zoals ik al in mijn vorige boek vertel. Dat wij al vanaf onze geboorte beïnvloedt worden door al deze negatieve wezens. Dat zij van alles in ons systeem stoppen zodat wij niet merken dat deze wezens in onze gedachten en lichaam komen. En wij slaafs datgene doen wat zij willen, wij denken immers dat hun impulsen onze gedachten zijn en doen het gewoon zonder nadenken. Op deze manier geraken wij steeds vaster in het materialisme waardoor wij onze weg naar boven niet meer terug vinden waardoor wij verloren, geestelijk blinde zielen worden. Maar ook niet meer gaan geloven in het hogere, positieve en onze echte geestelijke thuis gaan verloochenen.

    De wereld zal niet vergaan op 21-12-2012. Het gene wat wel zal gebeuren is een grote geestelijke ommezwaai. Het negatieve zal zware klappen krijgen en langzaam maar zeker in sterkte afnemen. Het positieve zal zijn opmars maken. Waardoor het negatieve ons angst aanjaagt door ons te doen denken dat de wereld zal vergaan. De aarde zal niet vergaan maar de negatieve sfeer zal vergaan en terug positief worden waardoor de aarde er geestelijk anders zal uitzien. Het negatieve zet zijn angst over op de mensen, in de hoop dat de mens de aarde zal stuk maken met hun negatieve gedachten.
    En zoals ik 8 december van Romain door kreeg hebben wij die negatieve kracht die op ons afkwam tot het minimum kunnen hervormen. Wink

    Suzy is ondertussen geestelijk al een heel stuk sterker geworden. De woorden IK WIL IK KAN gebruikt ze dagelijks. Ook heb ik geestelijk op haar hoofd een diamanten- kristallen helm geplaatst voor bescherming tegen inkomende negatieve gedachten waardoor het al veel rustiger is in haar hoofd. De panische angsten zijn verdwenen en ze lacht het negatieve nu uit. Zij heeft nog moeilijke momenten maar dan sms’t ze naar mij en dan werken we er samen aan.


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Foto

    Gastenboek
  • Lieve groetjes Nikki
  • Kiekeboe
  • goeiemorgen Erna
  • kiekeboe
  • kiekeboe

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


     Welkom bij Het Bloggershoekje

    Welkom bij Het Bloggershoekje

    U kan mij vinden op blogplaats 126


    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!

    Foto

    Archief per jaar
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012

    Foto

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Foto

    Zoeken in blog


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek
  • Lieve groetjes Nikki
  • Kiekeboe
  • goeiemorgen Erna
  • kiekeboe
  • kiekeboe

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!