Foto
Over mijzelf
Ik ben Erna, Germaine, Ludwina Van Craen
Ik ben een vrouw en woon in Betekom (België) en mijn beroep is verkoopster.
Ik ben geboren op 22/09/1959 en ben nu dus 64 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: schilderen met olieverf, glasgraveren, boetseren met klei, ytongstenen uithouwen, airbrushen, tekenen, alle soorten handwerk zoals breien, haken, borduren, naaien.
Ik ben medium, mijn tekeningen en schilderijen zijn als vensters naar de geestelijke wereld.
Foto
Categorieën
  • Beschermengelen (9)
  • Filosoferen (1)
  • Gestelde vragen (55)
  • Mijn boek (2)
  • Mijn kunst (4)
  • om even over na te denken (2)
  • Vervolg boek (20)
  • Foto
    Mijn favorieten
  • http://blog.seniorennet.be
  • http://www.ernavc.be
  • http://www.live-with-style.com
  • http://www.choufkes-wellness.be/
  • http://www.danjelspoppenblog.blogspot.be/
  • http://www.nieuwetijdskind.com/spirituele-betekenis-van-het-dierenrijk/
  • http://www.nieuwetijdskind.com/gnosis-gnostiek/
  • http://www.askrealjesus.nl/node/26
  • http://blog.seniorennet.be/hetbloggershoekje3
  • Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    riet2005
    blog.seniorennet.be/riet200
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    IK WIL IK KAN
    geestelijk evolueren door positief denken en de simpele woorden IK WIL IK KAN
    In dit blog ga ik verder schrijven en vertellen over zaken die ik mee gemaakt heb en vragen die mij gesteld werden na het uitgeven van mijn eerste boek, waardoor ik weer verdere inzichten over de geestelijke wereld verkreeg. Inzichten die ik graag met u wil delen. Hebt u ook vragen? Stel ze me gerust :-)
    08-01-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geestelijke aanval in 2012

    Geestelijke aanval in 2012  

    Een tijd geleden kreeg ik een e-mail van mijn vriendin Daisy met een uitnodiging om naar een opendeurdag te gaan van haar vriendin Helga. Die dag kon je daar mooie edelstenen maar vooral bergkristallen kopen. Daisy vertelde mij dat Helga de gave heeft om geestelijk aan te voelen welke edelsteen de beste energie heeft voor iemand. Helaas kon ik er niet naar toe wegens andere verplichtingen. Dat vond ik spijtig, want ik zocht al een tijdje een mooi bergkristal dat bij mijn energie past.  

    Twee dagen na de opendeurdag belde Daisy me op. Haar man was op dat moment met zijn zoon naar de arts. Zij vroeg mij om geestelijke hulp want zij voelde in haar huis negatieve energieën hangen. Zij vertelde mij dat de dag ervoor haar 18 jarige, labiele stiefzoon weer eens door het lint was gegaan. Hij was door een klein incident als een wild, bezeten beest op zijn vader gevlogen. Daisy was er tussen moeten komen waardoor ook zij in de klappen deelde. De stiefzoon is toen met van alles naar Daisy haar hoofd beginnen gooien, zij reageerde impulsief met het terug te gooien waardoor de stiefzoon werd geraakt in het gezicht. Deze schreeuwde het uit dat hij Daisy zou aanklagen bij de politie…….
    Ik begon onmiddellijk in mezelf IK WIL IK KAN te zeggen en vertelde Daisy dat ik haar geestelijk zou helpen die negatieve energie op te lossen in een positieve. Ik raadde Daisy aan zo vaak mogelijk IK WIL IK KAN te zeggen. Op het einde van ons telefoongesprek was Daisy al wat rustiger geworden.  

    Je moet weten, als mensen samen geestelijk werken met de woorden IK WIL IK KAN, moet het negatieve het onderspit delven. Hoe meer mensen het zeggen hoe positiever en sterker de mensheid geestelijk wordt. Iedereen kan het als hij het zelf wilt! Positief overwint altijd negatief als we er samen tegen vechten. Samen zijn wij mensen het sterkst, dat is onze geestelijke kracht! Spijtig genoeg zijn wij mensen dat door de eeuwen heen vergeten. Het is gewoon weggewist uit onze gedachten door al de negatieve impulsen die er onbewust dagelijks, door vloeiden. De mensheid moet echt terug gaan inzien dat de kern in onze ziel een goddelijke positieve kracht is. Spijtig genoeg uitgedoofd door het negatieve hier op aarde. Maar onze goddelijke kern zal steeds sterker worden als wij mensen positief samen werken en denken met de woorden IK WIL IK KAN. Wij kunnen onze kleine goddelijke kern of vlammetje met één vonk vergroten als wij de woorden IK WIL IK KAN gebruiken. En dit voor geestelijke hulp en zelfbescherming. Bekijk de woorden IK WIL IK KAN als een lucifer die onze gedoofde kaars eindelijk na eeuwen terug in brand steekt.  

    De volgende dag kreeg ik een sms van Daisy om mij te bedanken voor de geestelijke hulp, ze voelde hoe het negatieve langzaam oploste. En dit omdat Daisy zoveel mogelijk de woorden IK WIL IK KAN in gedachten zei. Zij deed dit elke keer ze het moeilijk had, gewoon als ze eraan dacht, als haar stiefzoon lastig begon te doen, enz….  

    Omdat ik niet de kans had gekregen om naar de opendeurdag te gaan had Daisy het telefoonnummer van Helga door gemaild. Op de middag wilde ik een afspraak maken met Helga en tikte het gsm nummer in. Plots werd ik geestelijk aangevallen, ik werd zo misselijk waardoor ik bijna mijn bewustzijn verloor. Onmiddellijk zei ik: “IK WIL IK KAN “ en sloeg mijn gsm dicht zonder te bellen. Bij Helga hing een geweldige negatieve energie die mij aanviel voor ik de kans kreeg contact te hebben met haar. Ik was in de war en twijfelde aan mijn gevoel omdat Daisy, Helga zo positief vind. Dus probeerde ik het nog eens en kreeg terug de volle lading negatieve energie over mij gegooid.
    Op dat moment wist ik gewoon waarom Daisy haar stiefzoon zo plots zonder grondige reden zo agressief werd die dag. Daisy was naar die opendeurdag geweest, op het einde had iedereen samen een klein dankritueel gedaan. En zoals ik al vertelde, rituelen zijn niet nodig, rituelen komen niet van het positieve maar zijn een uitvinding van het negatieve, zoals heksen, druïden, sjamanen en dergelijke doen.
    Geloof mij a.u.b., met de woorden IK WIL IK KAN gebeurt alles onbewust zoals het moet gebeuren, zonder dat wij erover moeten nadenken of een ritueel voor moeten uitvoeren. Want het positieve zit in elke mens zijn ziel…, in onze innerlijke kern…, in ons hart… Met deze simpele woorden” IK WIL IK KAN” begint onze innerlijke kracht automatisch te werken. Dit gebeurt door de positieve energie waar deze woorden voor staan. Deze positieve energie versterkt, ontvlamt terug de uitgedoofde goddelijke vonk in onze ziel.  

    Nu ik er aan denk, iemand vroeg mij ooit:" Is een kaars branden dan ook een ritueel? "
    Nee, een kaars branden voor een Goddelijk wezen, een overleden of levende persoon is geen ritueel. Het is een positieve energie die je kunt en mag schenken. Een kaars branden is geestelijk gezien: een vuurwezentje de kans geven voor zijn verdere geestelijke groei. Het vuurwezentje offert zichzelf op voor anderen waardoor er een positieve energie ontstaat die wij dan geestelijk mogen schenken. Zoals ik al vertelde in mijn boek.
    Natuurlijk als jij bewust of onbewust een kaars brand met of voor de verkeerde intenties, help jij het wezentje niet positief, maar zit het ook vast in het negatieve. Omdat jij het schenkt aan die negatieve krachten, moet het samensmelten in die energie.
    Zoals je ziet door onze geestelijke blindheid en onwetendheid helpen wij onbewust ook zo aan het groeiproces van het negatieve.  

    Dus door dit ritueel was, zonder dat Daisy het wist, deze negatieve energie aan haar energie blijven hangen en met Daisy mee naar huis gegaan. Haar stiefzoon is zo labiel, geestelijk zwak en negatief ingesteld, dat het negatieve wezen hier snel misbruik van kon maken. Hij had geen moeite om deze jongen onbewust geestelijk over te nemen, je kunt het zien als een soort van bezetenheid. Negatief trekt elkaar aan en smelt dan samen om tegen al wat positief is te vechten. En dat positieve was toen mijn vriendin.
    Daisy was in feite zijn echte doel, want zij is ook een heel hoge, geestelijke positieve persoon. Dit wezen wilde haar geestelijke positieve sterkte vernietigen. Hij hoopte dat Daisy zich zou ergeren in haar stiefzoon en zo zijn negatief karma zou aantrekken. Waardoor zij dan haar positieve energie zou verliezen aan dat negatief wezen en zo in zijn macht zou geraken. Want zoals ik al meermaals vertelde, gelijke energieën trekken aan en smelten samen. En u ergeren in iets of iemand is een negatieve energie.
    Maar door mij zo snel te bellen, is dat gelukkig niet gebeurt, zijn we op tijd geestelijk terug in de aanval gegaan.
    Helga is waarschijnlijk heel lief zoals Daisy verteld, maar je weet nooit welke negatieve macht er zich achter die liefdevolle mensen hun maskers verschuilt. Deze wezen verstoppen zichzelf achter het masker, de energie van deze onwetende mensen en wacht daar rustig het juiste moment af om genadeloos toe te slaan.  

    Helga en vele anderen denken dat ze positief bezig zijn door spiritueel te werken zoals het ons al eeuwen word verteld in allerlei boeken. Maar feitelijk is dat zoals het negatieve graag wilt dat wij het doen. Zodat wij geestelijk klein blijven en niet gevaarlijk worden, dus vooral geestelijk klein blijven voor het welzijn van het negatieve. Op die manier kunnen zij hun gang blijven gaan met ons mensen en blijft de kans klein dat alles hier op aarde ooit positief zal veranderen. Spijtig genoeg beseffen de meeste die spiritueel bezig zijn niet waar ze geestelijk echt mee bezig zijn.
    Weinigen willen de echte waarheid niet onder ogen zien door hun blind vertrouwen in die negatieve wezens. Maar vooral omdat zij onbewust weten dat zij dan die negatieve kracht die hun deze gave geeft zullen verliezen. Dan is hun verheven gevoel boven anderen plots weg en vallen zij terug met hun voeten op de grond. Iets meer kunnen door er weinig of niets voor te moeten doen, daar draait alles om. Iedereen wil graag iets meer dan een ander kunnen en dat weten die negatieve wezens en spelen hier gretig op in.
    Iedereen wil graag de krachten van engelen of goden bezitten. Maar zoals ik al in mijn boek vertelde moeten wij onze energie zelf leren opladen en er zelf mee leren werken. Het is zoals je lichaam voeden met eten, om er terug tegen te kunnen, om sterk te worden. Zo moeten wij ook leren onze geest te voeden met energie, door positief te denken en ons geweten, onze gevoelens en ons hart leren te volgen.
    Alle engelen hebben ook al eeuwen hard, positief gewerkt aan en met hun energie, waardoor zij hun hoge gradatie hebben bereikt. Laat ons daar een voorbeeld aan nemen. Je kunt niet verlangen dat jij die energie van de engelen zomaar gratis krijgt. Dat is pas dom, gemakzuchtig en erg lui, om zoiets te denken. Alleen het negatieve geeft je die gaven vlugger uit eigenbelang. Maar het is ook niet gratis hoor, jij verkoopt onbewust je lichaam. Jij laat het misbruiken door het negatieve en zet je eigen geestelijke groei uit gemakzucht opzij. Wij moeten alles zelf leren, zelf opbouwen met onze gedachten. Niets in deze wereld krijg je zomaar gratis, voor alles moet je hard werken, zowel lichamelijk als geestelijk. Als je iets gratis wilt of krijgt, moet je er later toch altijd weer iets voor terug geven. Anders geraak je geestelijk in schuld bij die persoon of dat negatief wezen.  

    Ik waarschuwde Daisy per e-mail met de hoop dat ze het mij niet kwalijk nam dat ik Helga in een slecht daglicht zette. Gelukkig deed zij dat niet maar was dankbaar voor de informatie. Alleen was ze erg in de war, zij begreep niet goed waarom zij dit niet had aangevoeld. Helga was altijd zo positief bezig!  

    Ik antwoordde:
    “Helga komt waarschijnlijk als een lieve madam over, zij denkt positief, maar de kracht die met haar werkt is dat niet. Wij moeten leren aanvoelen en luisteren naar wat onze intuïtie ons doorgeeft. Het is niet altijd waar wat mensen ons vertellen of orakelen. Iemand mag zich nog zo positief voordoen, beweren heel positief te werken en te denken, MAAR als de geestelijke energie, het geestelijk wezen waar iemand mee samen werkt niet positief is, dan werken die mensen onwetend met en voor het negatieve. Het was zoals bij mij vroeger, ik dacht ook dat ik met een engel contact had, maar dat was een duivel. Deze wezens laten ons geloven goed bezig te zijn, maar feitelijk zijn die wezens bezig onze energie in hun macht te krijgen. Zodat wij geestelijk verzwakken en niets meer positiefs kunnen veranderen aan de geestelijke wereld. Deze wezens hebben de positieve energie van de mensen nodig om op aarde iets geestelijks te kunnen verwezenlijken voor het negatieve. En hoge positieve zielen zijn hun liefste prooien.
    Ik zeg het nog Helga is in wezen niet negatief maar dat wezen heeft haar ziel in zijn macht. Omdat zij het onwetend toelaat, omdat zij graag snel en zonder moeite iets meer wil kunnen als een ander. Maar vooral omdat zij graag met die gave werkt die dat wezen haar geeft door de geestelijke samensmelting. Het is door dat wezen dat Helga al die zaken zogezegd kan aanvoelen. Het is niet haar ziel die dat doet, maar dat wezen dat geestelijk met haar ziel samensmelt en zo in haar gedachten zit. Op die manier misleid en misbruikt het Helga’s energie. Hierdoor kan dat wezen haar positieve geestelijk groei en lot tegen houden, leert zij geestelijk niets en wordt zijn negatieve energie sterker. En zo zijn er zoveel mensen die denken met positieve krachten samen te werken, die lief en positief overkomen, maar dat in feite niet zijn. Helaas veel mensen hebben een masker op waar die negatieve wezens zich achter verstoppen.
    Zeg veel IK WIL IK KAN voor je naar daar gaat en ook als je bij haar bent. Zo ben je extra beschermd :-) ik zal je helpen en geestelijk aanleren hoe ertegen te vechten.  

    Daisy antwoordde mij:
    Amai lieveke, ik weet niet hoe dikwijls ik uw mail al gelezen heb...
    Ik ben er echt ni goe van.
    Wat ik zo spijtig vind, is dat ik niet door heb wanneer er een negatief wezen achter het positieve schuilt.
    Is dit omdat dit niet in mij zit?
    Ik ben wel heel blij dat ge zegt dat ik gezegend ben van boven.
    Misschien moet ik meer in mijzelf geloven en meer op mijzelf vertrouwen.
    Want als ik heel eerlijk ben, had ik over sommige dingen die er gebeurde bij Helga mijn twijfels.
    Maar ik denk dan op die momenten, dat ik dan nog niet zo ver geestelijk sta en dat de anderen het beter weten....

    De laatste zin die ze schreef was duidelijk, het negatieve kwam in Daisy haar gedachten en deed haar twijfelen aan haar innerlijke kracht. Waardoor zij haar intuïtie niet volgde en in zijn negatieve val belande.
    Die krachten zijn zo sluw en achterbaks!!!




    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Foto

    Gastenboek
  • Lieve groetjes Nikki
  • Kiekeboe
  • goeiemorgen Erna
  • kiekeboe
  • kiekeboe

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


     Welkom bij Het Bloggershoekje

    Welkom bij Het Bloggershoekje

    U kan mij vinden op blogplaats 126


    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!

    Foto

    Archief per jaar
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012

    Foto

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Foto

    Zoeken in blog


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek
  • Lieve groetjes Nikki
  • Kiekeboe
  • goeiemorgen Erna
  • kiekeboe
  • kiekeboe

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!