Foto
Over mijzelf
Ik ben Erna, Germaine, Ludwina Van Craen
Ik ben een vrouw en woon in Betekom (België) en mijn beroep is verkoopster.
Ik ben geboren op 22/09/1959 en ben nu dus 64 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: schilderen met olieverf, glasgraveren, boetseren met klei, ytongstenen uithouwen, airbrushen, tekenen, alle soorten handwerk zoals breien, haken, borduren, naaien.
Ik ben medium, mijn tekeningen en schilderijen zijn als vensters naar de geestelijke wereld.
Foto
Categorieën
  • Beschermengelen (9)
  • Filosoferen (1)
  • Gestelde vragen (55)
  • Mijn boek (2)
  • Mijn kunst (4)
  • om even over na te denken (2)
  • Vervolg boek (20)
  • Foto
    Mijn favorieten
  • http://blog.seniorennet.be
  • http://www.ernavc.be
  • http://www.live-with-style.com
  • http://www.choufkes-wellness.be/
  • http://www.danjelspoppenblog.blogspot.be/
  • http://www.nieuwetijdskind.com/spirituele-betekenis-van-het-dierenrijk/
  • http://www.nieuwetijdskind.com/gnosis-gnostiek/
  • http://www.askrealjesus.nl/node/26
  • http://blog.seniorennet.be/hetbloggershoekje3
  • Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    tieke
    blog.seniorennet.be/tieke
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    IK WIL IK KAN
    geestelijk evolueren door positief denken en de simpele woorden IK WIL IK KAN
    In dit blog ga ik verder schrijven en vertellen over zaken die ik mee gemaakt heb en vragen die mij gesteld werden na het uitgeven van mijn eerste boek, waardoor ik weer verdere inzichten over de geestelijke wereld verkreeg. Inzichten die ik graag met u wil delen. Hebt u ook vragen? Stel ze me gerust :-)
    30-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Over teksten van mediums
    De laatste tijd krijg ik in mijn e-mail veel teksten van mediums, channelingen enz. Hoe meer ik er lees, hoe meer ik aanvoel dat deze mediums en channelingen geleid worden door negatieve wezens die zich voor doen als positieve. Niet heel de teksten zijn negatief er staan natuurlijk ook waarheden en goede zaken in die ons tot nadenken zetten waardoor wij verdere inzichten verkrijgen over gebeurtenissen. Deze wezens geven met opzet ons die juiste informatie door om ons te misleiden, om geloofwaardig over te komen zodat de mens geen argwaan krijgt. Maar bij sommige beweringen voel ik mij onmiddellijk niet goed bij. Als ik de teksten lees heb ik dikwijls het gevoel van:” Ja dat is waar” maar ook heel vaak:” Nee, dat is niet juist, wat vertellen die nu, wat maken deze wezens de goedgelovige mensen toch wijs!”. Soms open ik een mail, bekijk het nog maar en word al direct geestelijk aangevallen, dan voel ik mij zo misselijk en draaierig. Dan zeg ik onmiddellijk IK WIL IK KAN en verwijder het. Soms heb ik er eerst een goed gevoel bij maar als ik het open en verder lees krijg ik de volle laag. Wij moeten echt leren aanvoelen wat juist of fout is. En niet zomaar alles slikken wat ze ons vertellen. Het is beter deze teksten met argusogen te bekijken en wij alleen datgene uit die teksten halen wat we nodig hebben op het moment, wat goed aanvoelt en het andere wat fout aanvoelt te negeren.

    Enkele voorbeelden
    Bijvoorbeeld in een tekst werd verteld dat wij sinds 12/12/2012 in de vijfde dimensie zijn aangekomen en wij ons DNA gaan veranderen, dat voelt als waarheid aan. Maar verder in de tekst werd verteld dat de mensen die in de zaal de channeling bijwoonde, en degene die het later zouden lezen, de kans krijgen om geestelijk een zuivering te ondergaan waardoor ze geestelijk sneller in hogere sferen en energieën groeien. En dit dankzij de zuivering van de roze vlam van één of andere heilige. Dat klonk al niet goed! Het werd nog duidelijker als die profeet vroeg om onze toestemming, want zonder deze kon de vlam zijn werk niet doen, de vlam moest met onze toestemming door ons lichaam kunnen stromen om ons zo geestelijk te kunnen zuiveren, dat voelt bij mij zeer fout. Daarbij uzelf open zetten voor iets geestelijks is bij mij nog altijd gevaarlijk en fout (zie mijn boek). Daarbij geestelijk evolueren zomaar opeens, zonder enige geestelijke inspanning, dat maak je mij niet wijs. Deze profeet beweerde ook dat bij al de mensen die toestemming gaven voor deze zuivering al hun opgelopen karma zou oplossen en zij geen meer zouden bijmaken in dit leven, zodat iedereen eindelijk zijn zuivere zelf terug zal herwinnen. Dit klinkt allemaal zo mooi. Te mooi om waarheid te zijn. Misschien zou het kunnen lukken voor mensen die al hoger geëvolueerd zijn door al hun geestelijke gevechten. Maar de meesten onder ons zijn bijlange zover nog niet, voor hen lukt dit nog niet in één leven, laat staan zomaar ineens! Hoe in Gods naam kunnen deze mensen dit alles opgelost krijgen als ze zelfs nog niet weten of beseffen hoe de geestelijke wereld werkelijk werkt?
    Die wezens die door deze mediums werken scheppen een illusie voor de mens en zet de goed gelovige mensen op een dwaalspoor. Door op een gemakkelijke manier hun een goed gevoel te geven door alleen maar te zeggen dat ze gratis gezuiverd worden en de kans krijgen zomaar gratis hoger te evolueren. Maar niets is gratis! Voor alles wat je gratis krijgt moet je steeds iets terug geven! Dus sta je in schuld bij die wezens en dan nemen ze uw energie of ziel in de plaats. Want voor wat hoort wat! En zeg nu zelf, je krijgt toch ook geen geld van uw baas zonder er voor te werken? Of het nu fysiek of geestelijk werk is zonder inzet gaat het niet, geraak je niet verder.
    Bijvoorbeeld zoals bij mij, voor ik dit alles kon heb ik ook eerst zware geestelijke gevechten moeten leveren met vallen en opstaan waaruit ik veel bijgeleerd heb. Zware gevechten waardoor ik bij het winnen ervan geestelijk beloond werd voor het harde werk. Die beloningen voelden aan als een  warme liefdevolle energie gloed die door mijn hartstreek vloeide en dit zonder dat ik er toestemming voor moest geven. Het gaf een geweldig euforisch machtig gevoel zo van: “Ja ik ben er geraakt!” waar ik een tijdje kon van nagenieten.
    Ervaar je dat niet dan vind je geen geestelijke houvast of fundering om uw hoger doel te bereiken. Want dan blijf je geestelijk zwak en word je niet sterker, dan leer je niets.
    Deze wezens laten de mensen alleen maar zweven in een luchtbel van negatieve energie, je zit dan geestelijk in een droomwereld en beleeft een illusie, je bent dan in een negatieve roes en slikt devoot alles wat ze je vertellen. Dan ben je in de macht van het negatieve en dat is geestelijk heel fout! Wij moeten met onze voeten op aarde blijven.
    Er zijn nog veel te veel mensen onwetend over de geestelijke wereld. Aanvaarden nog niets over al het geestelijke. Deze mensen zitten nog veel te vast in de materie. En denken, nog steeds vast overtuigd door het negatieve deel van het geloof, dat engelen met de mensen komen praten. Waardoor zij deze wezens geloven die hun contacteren. Maar zoals ik in mijn boek al vertel, en niet genoeg kan herhalen, de positieve wezens laten de mens gerust die weten dat het verboden is zich te moeien met de mens. Omdat wij, alle mensen, geestelijk een andere weg kozen die van liefde en vrije wil. Wij mensen zijn geen engelen die devoot volgen en luisteren naar God. Wij zijn een andere schepping van het hogere Al, met een heel ander, verder geëvolueerd doel van evolutie en groei. Daarom moeten al de positieve wezens ons gerust laten, wij moeten onze vrije keuzes maken om ons doel te bereiken met vallen en opstaan. Hier leren wij het beste door. De reden waarom, op een andere manier uitgelegd, kan je lezen in een tekst van Hans Stolp: "Oude en nieuwe helderziendheid, wat is het verschil". Wij moeten zeker niet doen wat geestelijke wezens ons opleggen, want dit remt onze evolutiegroei alleen maar af. Daar leren wij niets van. De positieve wezens weten dat zij dan hun hoge gradatie, waar ze eeuwen aan gewerkt hebben, zullen verliezen. Alleen de negatieve wezens verlagen zich tot dat niveau.
    De meeste mensen die het lezen of horen van anderen, denken dan wellicht: ”Goed om weten, vanaf nu maakt het niet meer uit wat ik doe, nu de roze vlam door mijn lichaam is gegaan is mijn karma opgelost en ik maak er geen meer bij tijdens dit leven” wat natuurlijk onmogelijk is, want een ander kan uw karma niet oplossen dat moet je zelf doen en door te leven maak je altijd karma aan, goed of slecht! Zij denken dat wat die profeet verteld waarheid is en beginnen er losbandig op los te leven zonder waarden of zeden. Maar op die manier maken ze nog meer karma bij. Dus nog meer levens te gaan, waardoor zij nog vaster in de materie, de wereld van Lucifer geraken. Lucifer wil niets liever en zal dit graag horen!

    Naar mijn gevoel, en ik blijf erbij, moet ieder mens door vele levens heen een geestelijke weg bewandelen met ups en downs om op eigen tempo te kunnen groeien. Men moet alles eerst zelf ondervinden, ondergaan en aanvoelen alvorens men weet hoe het voelt, zodat men dit een ander niet meer kan aandoen.
    Stel nu even dat het waar zou zijn wat deze negatieve wezens vertellen, dat iedereen door die vlam zijn volledig karma in één keer oplost, al die pijnlijke gevoelens en ellende in één keer moeten doorstaan dat is verschrikkelijk, dan belanden wij plots in de hel op aarde.
    Zelfs als we er één leven zouden over doen zou dit nog een geestelijke zware emotionele weg zijn die zonder einde lijkt waardoor de mensheid zwaar depressief geraakt en uiteindelijk velen zichzelf van het leven zullen beroven om eruit te geraken. Misschien is dit wel het plan van deze negatieve wezens?
    Maar zelfmoord is geen oplossing zoals ik ook al in mijn boek vertelde! Door zelfmoord te plegen faal je in je uitgekozen lot! Maar ik kan het niet genoeg vertellen aan de mensen. Vooral nu ik in deze tijd steeds vaker hoor dat mensen, vooral jongeren, zelfmoord plegen. Mensen alsjeblief denk goed na voor je deze egocentrische daad pleegt, want niemand beseft nog wat ze zichzelf en hun familie geestelijk aandoen! Iedereen moet echt gaan beseffen, maar vooral weten dat je hiervoor geestelijk extra beboet word. Iemand vermoorden is en blijft een zware geestelijke overtreding, of het nu een ander of uzelf is, dat blijft hetzelfde!
    Bij zelfmoord geraak je niet van je leed vanaf zoals de meesten onder ons waarschijnlijk denken, die onopgeloste bagage neem je gewoon mee, door zelfmoord te plegen los je niets op! In tegendeel je maakt het alleen maar erger door deze negatieve daad. Je blijft als straf dan ook geestelijk aan je aards vergankelijke lichaam hangen in deze aardse negatieve sfeer tot het tijdstip komt wanneer je normaal zou sterven, zoals het in uw levenslot bepaald en opgeschreven staat. Of zoals ze zeggen:” Zoals het in de sterren staat geschreven”.
    Het is ook veel moeilijker die last geestelijk op te lossen als we dood zijn. Hier op aarde in een lichaam kunnen wij meer geestelijk oplossen en verwerken dan als ziel in de geestelijke wereld. Daarom kiezen wij ook steeds weer om terug geboren te worden om ons geestelijk doel te bereiken. Plegen we zelfmoord dan moeten wij steeds weer opnieuw geboren worden en alles terug meemaken, soms nog erger door het bij opgelopen karma, tot het ons lukt om alles opgelost te krijgen.
    Maar nog erger is dat zelfmoord, deze negatieve daad een geestelijke familievloek, een geestelijke erfenis verwekt. Deze vloek - erfenis wordt automatisch overgeërfd door de kinderen. Hebben zelfmoordenaars geen kinderen dan gaan deze wezens in hun familie op zoek naar een ander geschikt slachtoffer, want het is een familievloek. Iedereen kan in aanmerking komen: ouders, zus, broer, tante, oom, neven, nichten enz. Hebben ze één of meerdere slachtoffers gevonden dan zullen deze vloekduivels in hun gedachten komen, maar ook van alles laten gebeuren om hen te overtuigen om zelfmoord te plegen.
    Deze vloek is maar eerst opgelost als er ooit door de generaties heen één familielid sterk genoeg is om deze duivelse gedachten te negeren en met de woorden IK WIL IK KAN het zo weet recht te zetten in een positieve energie.
    En dit alles is niet de bedoeling van het hogere goddelijke maar van Lucifer of Ahriman. Zij willen heel graag dat de mensen over heel de wereld zichzelf vervloeken en zo steeds vaster geraken in de materie, hun negatieve sfeer hier op aarde, zodat zij kunnen blijven teren op al deze positieve energieën van die mensen.

    Een ander voorbeeld dat mij onmiddellijk opviel in één van die teksten waardoor ik voelde en wist dat het niet klopte.
    Een medium krijgt aartsengel Michaël door bij een sessie, deze zaal zit vol mensen die hem geestelijk volgen en luisteren naar zijn woord, en Michaël begint te spreken met: “Lieverdjes….” Ik moest onmiddellijk lachen Laughing en dacht: ”Dat is Michaël niet!” dat voel en weet ik gewoon, zo begint hij niet tegen ons te spreken. Hij is de heldhaftige leider van het leger van Christus, de aartsengel die met zijn zwaard de draak verslaat, die op dat moment spreekt tegen mensen die geestelijk met hem vechten tegen het kwaad, dan hoor ik hem niet lieverdjes tegen deze mensen zeggen. Nee in mijn gevoel hoor ik hem ons aanspreken met:” Beste strijdmakkers…” ja, dat klinkt veel beter, dat voelt véél beter aan!




    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Foto

    Gastenboek
  • Lieve groetjes Nikki
  • Kiekeboe
  • goeiemorgen Erna
  • kiekeboe
  • kiekeboe

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


     Welkom bij Het Bloggershoekje

    Welkom bij Het Bloggershoekje

    U kan mij vinden op blogplaats 126


    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!

    Foto

    Archief per jaar
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012

    Foto

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Foto

    Zoeken in blog


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek
  • Lieve groetjes Nikki
  • Kiekeboe
  • goeiemorgen Erna
  • kiekeboe
  • kiekeboe

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!