Foto
Over mijzelf
Ik ben Erna, Germaine, Ludwina Van Craen
Ik ben een vrouw en woon in Betekom (België) en mijn beroep is verkoopster.
Ik ben geboren op 22/09/1959 en ben nu dus 64 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: schilderen met olieverf, glasgraveren, boetseren met klei, ytongstenen uithouwen, airbrushen, tekenen, alle soorten handwerk zoals breien, haken, borduren, naaien.
Ik ben medium, mijn tekeningen en schilderijen zijn als vensters naar de geestelijke wereld.
Foto
Categorieën
  • Beschermengelen (9)
  • Filosoferen (1)
  • Gestelde vragen (55)
  • Mijn boek (2)
  • Mijn kunst (4)
  • om even over na te denken (2)
  • Vervolg boek (20)
  • Foto
    Mijn favorieten
  • http://blog.seniorennet.be
  • http://www.ernavc.be
  • http://www.live-with-style.com
  • http://www.choufkes-wellness.be/
  • http://www.danjelspoppenblog.blogspot.be/
  • http://www.nieuwetijdskind.com/spirituele-betekenis-van-het-dierenrijk/
  • http://www.nieuwetijdskind.com/gnosis-gnostiek/
  • http://www.askrealjesus.nl/node/26
  • http://blog.seniorennet.be/hetbloggershoekje3
  • Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    martincarels
    blog.seniorennet.be/martinc
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    IK WIL IK KAN
    geestelijk evolueren door positief denken en de simpele woorden IK WIL IK KAN
    In dit blog ga ik verder schrijven en vertellen over zaken die ik mee gemaakt heb en vragen die mij gesteld werden na het uitgeven van mijn eerste boek, waardoor ik weer verdere inzichten over de geestelijke wereld verkreeg. Inzichten die ik graag met u wil delen. Hebt u ook vragen? Stel ze me gerust :-)
    22-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.over de chip voor mensen
    20-06-2013

    Laatst kreeg ik in mijn mailbox van mijn vriendin Suzy de 2 teksten over de goedkeuring voor het inplanten van de microchip bij de mensen. De eerste heb ik erbij opgezet, de andere was veel te lang dus hier de website  
    http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M5&s=M11&ss=P741&l=NL  

    Zij schreef me:
    Aan mijn lijf komt de duivel niet aan, ik had het gezegd he, volg hem niet, ik wist dit alles al van kinds af aan dat dit allemaal ging gebeuren!
    Suzy  

    Ik antwoordde:  
    Suzy Geen paniek de duivel kan ons nooit te pakken krijgen want ons gevoel en positieve gedachten krijgt hij nooit onder controle, de menselijke geest is positief geestelijk, niet negatief aards zoals ons lichaam. Zelfs al verplichten ze het ons later of dienen het later toe zonder onze wil Dan nog blijven onze gedachten, gevoel en manier van leven volledig van ons. 
    Ons lichaam behoort het negatieve nu toch ook al toe, ons lichaam is aards, dus negatief maar onze geest blijft door ons denken positief. Feitelijk zal er niets veranderen.
    Wij moeten nu ook al geestelijk strijden om al die negatieve impulsen uit onze gedachten te weren.
    Het enige wat wij moeten en kunnen doen is de mensen verwittigen dat de wereld langzaam maar zeker negatiever wordt, dat het negatieve in de toekomst van de mens robots wil maken die slaafs het negatieve volgen.
    Deze chip en al die andere geneesmethodes, zoals pacemakers, nieuwe heupen, ledematen enz.. zijn ook aardse negatieve zaken die ons lichamelijk helpen, al zijn al deze dingen nog maar het begin om de mens langzaam te veranderen in robots. Maar van deze zaken hebben de mensen toch ook geen last, al deze materialistische hulpmiddelen maakt het de mens tot nu toe alleen maar lichamelijk gemakkelijker.
    Ik wil niet zeggen dat ik het goed keur, in tegendeel, bij mij moeten ze ook geen chip plaatsen, maar als het ooit niet anders meer kan, moeten wij er niet over panikeren omdat het negatieve nooit onze wil, onze positieve geest kan veranderen zonder onze toestemming! Ook op ons gevoel en positieve gedachten heeft het negatieve geen vat. Zolang wij dat beseffen en er iets aan doen door positief te denken blijven wij gewoon onszelf.  

    Groetjes Erna    

    FDA keurt verkoop van medicijnen met RFID Microchip goed

    26 augustus 2012.
    Waar Beginning and End voorkwam dat Groot Brittannië het uitschrijven van medicijnen die de RFID microchip bevatten goedkeurde. Heeft United States Food and Drug Administration nu akkoord gegeven voor het gebruik van een soort gelijk opneembare RFID microchip in de Verenigde Staten. 

    De Food and Drug Administration heeft akkoord gegeven voor een opneembare digitale sensor die de lichamelijke gezondheid kan waarnemen met de bewering dat patiënten hun medicijnen regelmatig innemen en een volg apparaat nodig hebben in hun lichaam om ze te assisteren bij hun medische zorg… Proteus Digital Health (PDH) realiseerde het Ingestion Event Marker (IEM) die als eerste goedgekeurd was in Europa. George Savage, mede oprichter en hoofd medisch officier van gezondheid bij PDH beweert dat deze gebruikers zich bevinden in een nieuwe era van digitale medicatie “verschuift het paradigma”. De IEM, zo klein als een zandkorrel, kan ingebed worden in een pil, en ingenomen om de lichamelijke gezondheid van de patiënt te meten. Het apparaat zal metingen verzamelen zoals een hartslag, de positie van het lichaam en de activiteiten. De IEM zend een signaal naar je smartphone; deze zendt de gegevens door naar je arts. Actuele gegevens over je biologische doen en laten kunnen draadloos ontvangen worden. (bron).

    De RFID chip in de pil wordt aangeboden om patiënten te helpen meer efficiënt met hun medicijnen om te gaan. 

    Zoals Beginning and End omschreven hebben, de maatschappij wordt steeds meer geïndoctrineerd in de acceptatie, gebruik en wil om de RFID microchips als een gangbaar  deel van het leven te laten uitmaken. Al hoewel het gevaar van inbreuk op iemands privacy niet mee wordt genomen als een serieuze zaak. Ook al erkennen de voorstanders van het gebruik van de RFID openlijk dat alle privé zaken ook zichtbaar zullen zijn. 

    “Ongeveer de helft van alle mensen nemen hun medicijnen niet in zoals ze zouden moeten doen”, dit verklaarde Erik Topol, directeur van de Scripps Translational Science Institute in La Jolla, California. “Dit apparaat kan een oplossing zijn voor het probleem, zodat doctoren weten wanneer ze een patiënt nog afhankelijker kunnen maken van hun medicatie. Topol is niet aangesloten bij het bedrijf dat de apparaten fabriceert, Proteus Digital Health in Redwood City, California, maar hij omarmt de sensor als het beroep voor de toekomst, zo gezegd te hebben, “het is net Big Brother is watching you of je je medicijn wel neemt”. (bron)

    Nu zal “Big Brother” het complete medische profiel van een patiënt hebben, actuele gezondheids toestand en locatie allemaal opgeborgen op een computernetwerk wat altijd nagegaan kan worden. 

    De Bijbel profetieën die de laatste jaren aangeven voordat Christus voor de tweede keer terugkeert, ook wel bekend als de Grote Verdrukking, bijna de gehele wereld zal gebruik maken van een systeem dat elke bewoner kan achterhalen over de gehele aarde: 

    Verder liet het bij alle mensen jong en oud, rijk en arm, vrije en slaaf, een merkteken zetten op hun rechterhand of op hun voorhoofd. Alleen mensen met dat teken, dat wil zeggen de naam van het beest of het getal van die naam, konden iets kopen of verkopen. Hier komt het aan op wijsheid. Laat ieder die inzicht heeft het getal van het beest ontcijferen; er wordt een mens mee aangeduid. Het getal is zeshonderd zesenzestig. 

    Het merkteken van het Beest zal de ultieme maatschappelijke controle mechanisme zijn en alles zal gecontroleerd en beheerd worden via een “teken” in de rechterhand of voorhoofd. Zonder zal een persoon niet de mogelijkheid hebben om iets te kopen of verkopen nu iedereen zijn financiën nagegaan worden en er zal natuurlijk toestemming zijn om iedereen zijn privé account te checken of te debiteren. Het gemak van aankopen doen, niet langer contant geld of credit kaarten of zelfs zorgen over je pincode maken zullen zeker de gemakken zijn van dit systeem. 

    De RFID pillen worden aangeboden als een oplossing om het “gedoe” van het in de gaten houden van medicijnen en het innemen van verkeerde doses. Hier is een bijlage voor het nieuwe product. http://beginningandend.com/fdapproves-sale-of-pills-with-rfid-mir...


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Foto

    Gastenboek
  • Lieve groetjes Nikki
  • Kiekeboe
  • goeiemorgen Erna
  • kiekeboe
  • kiekeboe

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


     Welkom bij Het Bloggershoekje

    Welkom bij Het Bloggershoekje

    U kan mij vinden op blogplaats 126


    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!

    Foto

    Archief per jaar
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012

    Foto

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Foto

    Zoeken in blog


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek
  • Lieve groetjes Nikki
  • Kiekeboe
  • goeiemorgen Erna
  • kiekeboe
  • kiekeboe

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!