Foto
Over mijzelf
Ik ben Erna, Germaine, Ludwina Van Craen
Ik ben een vrouw en woon in Betekom (België) en mijn beroep is verkoopster.
Ik ben geboren op 22/09/1959 en ben nu dus 64 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: schilderen met olieverf, glasgraveren, boetseren met klei, ytongstenen uithouwen, airbrushen, tekenen, alle soorten handwerk zoals breien, haken, borduren, naaien.
Ik ben medium, mijn tekeningen en schilderijen zijn als vensters naar de geestelijke wereld.
Foto
Categorieën
  • Beschermengelen (9)
  • Filosoferen (1)
  • Gestelde vragen (55)
  • Mijn boek (2)
  • Mijn kunst (4)
  • om even over na te denken (2)
  • Vervolg boek (20)
  • Foto
    Mijn favorieten
  • http://blog.seniorennet.be
  • http://www.ernavc.be
  • http://www.live-with-style.com
  • http://www.choufkes-wellness.be/
  • http://www.danjelspoppenblog.blogspot.be/
  • http://www.nieuwetijdskind.com/spirituele-betekenis-van-het-dierenrijk/
  • http://www.nieuwetijdskind.com/gnosis-gnostiek/
  • http://www.askrealjesus.nl/node/26
  • http://blog.seniorennet.be/hetbloggershoekje3
  • Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    janart
    blog.seniorennet.be/janart
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    IK WIL IK KAN
    geestelijk evolueren door positief denken en de simpele woorden IK WIL IK KAN
    In dit blog ga ik verder schrijven en vertellen over zaken die ik mee gemaakt heb en vragen die mij gesteld werden na het uitgeven van mijn eerste boek, waardoor ik weer verdere inzichten over de geestelijke wereld verkreeg. Inzichten die ik graag met u wil delen. Hebt u ook vragen? Stel ze me gerust :-)
    24-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De geestelijke reptielmensen
    De geestelijke reptielmensen!

    http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M3&s=M122&ss=P2189&l=NL

    De tekst in de bovenstaande link is geschreven door wetenschappers die de hersenen van mensen bestudeerden. Zij kwamen tot een schokkende ontdekking. Helaas werden hun argumenten van de tafel geveegd door hoog geplaatste mensen die waarschijnlijk door het negatieve beïnvloed zijn.  

    De tekst vertelt duidelijk wat ik al jaren vertel. Dat door ons negatief denken en gedrag er in onze huidige tijd steeds meer mensen zijn die beïnvloed worden door negatieve wezens die dan langzaam hun leven overnemen. Dit komt tot stand vooral door de menselijke machtszucht, egoïsme, hebzucht, enz. Het gebeurt tegenwoordig meer en meer in deze materialistische wereld.
    De mensenzielen die verblind zijn door macht willen het niet inzien dat zij geestelijk verstenen en gevoelloos worden zoals die wezens, demonen enz. Je zou het kunnen vergelijken met uw ziel verkopen aan de duivel voor macht. Want deze mensen vinden hun leven geweldig, zij hebben succes en macht over anderen. Maar beseffen niet hoe laag zij geestelijk gevallen zijn. Als zij het niet op tijd inzien, zijn deze mensen gedoemd om leven na leven verder te leven zonder gevoel. Erger nog zonder kans terug een vrije ziel te worden in hogere groei. Deze mensen belanden dan in Ahrimans en Lucifers leger. Er bestaan al zulke mensen zoals je kunt lezen in de bijgevoegde tekst over “de reptielmensen”. De eerste gevoelloze mensen of robots die Ahriman en Lucifer over de wereld willen laten heersen werken op de hoogste plaatsen. Deze mensen hun hersenen zijn al omgevormd tot psychopathische mensen zonder gevoel. Op die manier kunnen zij gevoelloze beslissingen nemen, zoals er onlangs gebeurde over de hele wereld door de geldmacht, de bankcrisis. Hierdoor komt er veel leed onder het gewone volk, maar dat hindert of raakt hun ziel niet meer, zij denken als machines zonder gevoel voor anderen. Alleen meer macht en geld zijn hun ziekelijke materialistische idealen. Deze onmenselijke evolutie is nu juist wat Ahriman en lucifer in de toekomst willen bereiken met de hele mensheid. Boven aan het roer een elite gevoelloze, machtsbeluste demonen die regeren over het slaafse geworden, lijdende volk dat door al hun negatief denken alle geestelijke waarden verloren heeft. Er zal dan een tijd aanbreken waar geen plaats meer is voor liefde, mededogen, gevoel en alle andere positieve geestelijke impulsen. Zij gaan dan hun macht misbruiken om de mensen hun vrije wil en liefdevolle gevoelens te breken, beter gezegd te vernietigen. Het negatieve wil van ons mensen ijskoude moordenaars maken. Als dit ooit het negatieve zou lukken gaan wij geen robots van staal worden natuurlijk, maar mensen zonder gevoel die over lijken gaan om hun doel te bereiken. En dit onder de geestelijke, gruwelijke invloed en leiding van Ahriman en Lucifer. Dan pas word het een hel op aarde!  

    Maar gelukkig zijn we nog zo ver niet, de toekomst is zo veranderlijk en onvoorspelbaar. En er is al zoveel onheil georakeld dat niet uitgekomen is. En dit omdat de mens anders begon te denken. Wij kunnen er nu zeker nog iets aan veranderen door ons positief denken en de woorden IK WIL IK KAN.  Het zal een zware geestelijke strijd worden maar zeker waard om te strijden.
    Als iedereen dit zou beseffen en zelf beslist om mee te strijden met positief denken, dan heeft Ahriman en Lucifer geen schijn van kans. Wij moeten wel op tijd onze ogen openen voor het te laat is.
    Maar wat er ook gebeurt, dat zal de toekomst uitwijzen door hoe de mensheid op dit alles zal reageren!  

    In de sage van de wandelende jood wordt net hetzelfde verteld.
    Het volksboek vertelt dat de schoenmaker Ahasverus Christus zou weggejaagd hebben, toen Hij met Zijn kruis op weg naar Golgotha even voor diens huis wilde rusten. Daarop zou Christus tot Ahasverus gezegd hebben: "Ik wil rusten, maar gij zult gaan". Zo werd Ahasverus de eeuwige zwerver, die geen rust kan vinden omdat hij Christus afgewezen heeft, en die moet blijven ronddwalen tot aan het einde der aardetijden. Of tot hij de kans neemt om tot inzicht te komen.  

    Ook Rudolf Steiner vertelde er al over in het volgende Citaat
    "Deze belangrijke mythe, een beduidende sage toont ons aan wat mensen kunnen beleven, die te diep onderduiken in het tijdelijke en vergankelijke van een incarnatie. Extreem gesteld, kunnen wij ons dit als volgt voor onze ziel stellen: wij kunnen ons een mens indenken die zegt: ach, wat gaat het míj aan, wat ik in mijn eeuwige wezenskern allemaal overdraag naar een andere incarnatie. Ik wil hier alleen met mijn huidige incarnatie vergroeid zijn, want die bevalt mij, die past mij, en wat er later zal gebeuren, daar bekommer ik mij verder niet om. - Waartoe zou dit leiden, wanneer men deze gezindheid radicaal in toepassing zou brengen? Dat is zoals iemand die aan de wegkant zit waar een groot mensheidsleider voorbijkomt die hem de weg wil wijzen voor de toekomst en deze leraar van de mensheid van zich afstoot: niets wil ik van u weten, omdat gij mijn wezenskern in toekomstige incarnaties wilt leiden naar een weg waarop de mensheid haar vervolmaking zal vinden. Ik wil vergroeien met mijn huidige gestalte, met het leven dat ik nú heb! - Een dergelijk mens die zulk een mensheidsleider afwijst, zal terugkomen in dezelfde gestalte. En wanneer dan diezelfde gezindheid opnieuw in hem is, zal hij ook in de volgende incarnatie de mensheidsleider van zich afstoten, en zal hij altijd opnieuw in dezelfde gestalte verschijnen. En terwijl andere mensen, die naar de grote mensheidsleider luisteren, waardoor zij de eeuwige wezenskern van hun ziel vrijwaren, in een hoger ontwikkeld ras opnieuw verschijnen, zal degene die van de grote leraar niets heeft willen weten, die de grote mensheidsleider wegstoot, altijd opnieuw in hetzelfde ras verschijnen omdat hij de hand van de grootste wereldleider, van Christus, geweigerd heeft. Zo bestaat voor de mens de mogelijkheid om met het wezen van één incarnatie te vergroeien door de mensheidsleider van zich af te stoten, of om te evolueren naar hogere rassen, naar immer hogere vervolmaking. ( )
    Zo zien wij, hoe het daadwerkelijk mogelijk is dat een mens zodanig kan vergroeien met één incarnatie, dat hij als het ware achterblijft in de evolutie. Terwijl zijn andere zielebroeders zich dan op een hoger niveau bevinden, moet die mens dan, wanneer hij in een nieuwe incarnatie terugkomt, opnieuw in een achtergebleven ras terugkeren. Maar voor niemand liggen de wegen nu al zo, dat hij iets niet opnieuw zou kunnen inhalen en daardoor uit de evolutie zou gestoten worden. Maar toch moeten wij ons die mogelijkheid voor ogen houden."
     

    De bijgevoegde tekst in de link, laat duidelijk zien dat er nu al mensen geestelijk vast zitten in de materie zoals Steiner toen al vertelde om ons te verwittigen.  

    Romain vertelde mij jaren geleden al dat de meeste succesvolle artiesten hun succes te danken hebben omdat zij geestelijk geen mensenziel maar een salamander zijn die hun lange tong naar de mensen gooien zodat deze mensen er geestelijk blijven aanplakken. Zij worden dan geestelijk bedwelmd, denken grote fan te zijn en doen dan alles om hen rijk te maken.

    Ook vertelde Romain mij dat sommige mensen geen mensenziel hebben maar negatieve wezens zijn, Isauren genoemd.


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Foto

    Gastenboek
  • Lieve groetjes Nikki
  • Kiekeboe
  • goeiemorgen Erna
  • kiekeboe
  • kiekeboe

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


     Welkom bij Het Bloggershoekje

    Welkom bij Het Bloggershoekje

    U kan mij vinden op blogplaats 126


    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!

    Foto

    Archief per jaar
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012

    Foto

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Foto

    Zoeken in blog


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek
  • Lieve groetjes Nikki
  • Kiekeboe
  • goeiemorgen Erna
  • kiekeboe
  • kiekeboe

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!