Foto
Over mijzelf
Ik ben Erna, Germaine, Ludwina Van Craen
Ik ben een vrouw en woon in Betekom (België) en mijn beroep is verkoopster.
Ik ben geboren op 22/09/1959 en ben nu dus 64 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: schilderen met olieverf, glasgraveren, boetseren met klei, ytongstenen uithouwen, airbrushen, tekenen, alle soorten handwerk zoals breien, haken, borduren, naaien.
Ik ben medium, mijn tekeningen en schilderijen zijn als vensters naar de geestelijke wereld.
Foto
Categorieën
  • Beschermengelen (9)
  • Filosoferen (1)
  • Gestelde vragen (55)
  • Mijn boek (2)
  • Mijn kunst (4)
  • om even over na te denken (2)
  • Vervolg boek (20)
  • Foto
    Mijn favorieten
  • http://blog.seniorennet.be
  • http://www.ernavc.be
  • http://www.live-with-style.com
  • http://www.choufkes-wellness.be/
  • http://www.danjelspoppenblog.blogspot.be/
  • http://www.nieuwetijdskind.com/spirituele-betekenis-van-het-dierenrijk/
  • http://www.nieuwetijdskind.com/gnosis-gnostiek/
  • http://www.askrealjesus.nl/node/26
  • http://blog.seniorennet.be/hetbloggershoekje3
  • Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    ga
    blog.seniorennet.be/ga
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    IK WIL IK KAN
    geestelijk evolueren door positief denken en de simpele woorden IK WIL IK KAN
    In dit blog ga ik verder schrijven en vertellen over zaken die ik mee gemaakt heb en vragen die mij gesteld werden na het uitgeven van mijn eerste boek, waardoor ik weer verdere inzichten over de geestelijke wereld verkreeg. Inzichten die ik graag met u wil delen. Hebt u ook vragen? Stel ze me gerust :-)
    02-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vragen over heiligenbeeldjes
    Lieve Erna

    Wat doen wij, met foto’s van Sai baba, moeder Amma ,  en die blessings dat ze geven , van Jezus,  Dischas  Oneness University India, en healings, meditaties, meditatief schilderen? En verder is dat allemaal negatief ??????? Gevaarlijk???

    Ik heb een klein tempeltje gemaakt met foto’s van Maria, Jezus, Sai baba, moeder Amma, kutumi el Moria, etc... soms wierook branden, en kaars branden, is dat ok. Of is het beter dat ik dat allemaal weg doe???????

    IK WIL IK KAN

    beste   xx

    Je mag zoveel kaarsen, eender welk kleur of vorm, en wierook branden als je zelf wilt. Hier doe je geen kwaad mee als het met de beste intenties gebeurt.
    Zoals ik al meermaals vertelde: als je een kaars brand dan offert een vuurwezen zichzelf op om in een hogere energie te transformeren. Dit is een heel mooi geschenk dat je kunt geven aan onze overledenen en andere positieve wezens.
    Helaas doe je dit voor een negatief wezen dan geef jij deze mooie energie aan de verkeerde macht en zijn deze vuurwezentjes verplicht zich om te vormen in de negatieve energie, en zo word het negatieve weer sterker en het positieve zwakker.  

    Voor meditaties, meditatief schilderen, enz… moet je oppassen. Want je moet er jezelf geestelijk voor open zetten. Ben je geestelijk niet hoog genoeg blijf je in de lagere sferen hangen, want je kan alleen maar de geestelijke sferen binnen met dezelfde energie uitstraling die uw geest heeft. Het is zeer gevaarlijk als jij je geestelijk openzet om iets te ontvangen. Dan glipt het negatieve bij u binnen zonder jij het weet.
    Ik heb dit ook allemaal doorgemaakt vroeger in het begin van mijn geestelijke aanvallen. Het begint allemaal heel onschuldig, je bent fier omdat jij zogezegd uitverkozen bent om dit werk te mogen doen. Op een bepaald moment geef jij dat wezen de toestemming om door je lichaam te werken, maar langzaam maar zeker krijgen ze meer macht over u en verplichten ze u om te tekenen, te mediteren, enz… wanneer zij er zin in hebben. Naar uw wensen word dan niet meer gekeken en je bent als een marionet in hun handen. Mij maakten ze toen s’nachts ook wakker en sleurden mij uit bed als ik weigerde op te staan om te bidden, te tekenen enz.
    Nu kan dat niet meer, ik ben dankzij IK WIL IK KAN boven het negatieve uitgegroeid door een lang geestelijk leerproces. Ik teken en stop wanneer ik wil. Mijn geest is nu zuiver van hun negatieve doornen die in mijn ziel staken, ik kan en mag in de hemelse rijken onbewust zelf gaan kijken om de engelen te tekenen en geen enkele andere energie als de mijne stroomt door mijn lichaam.  

    Ook bij healings en dergelijke is mijn boodschap: PAS OP!
    Vooral als ze u vragen om u volledig te ontspannen zodat de energie van ik weet niet wie of wat door uw lichaam kan stromen. Christus en zijn gevolg doen echt niet mee aan al die seances, zij moeien zich niet met de mens!! Dat doet het negatieve  

    Foto's en beelden van Jezus, Maria, Michaël en al de engelen, elfen, natuurwezens enz zijn oké.
    Maar bij de namen Sai baba, vooral moeder Amma en al de anderen word ik echt misselijk dus helaas niet goed.

    Bekijk al de mediums en dergelijke met argusogen, al deze mensen die met een ander wezen werken zijn onwetend met negatieve energie bezig, de positieve wezens laten ons echt gerust, komen ons niets vragen of vertellen niet dat wij uitverkozen zijn, werken niet door of met ons met hun energie, alleen het negatieve doet dit om macht over de mensen te krijgen en te behouden.

    Wij moeten zelf onze eigen, innerlijke, goddelijke energie terug in werking zetten met de woorden IK WIL IK KAN om ermee te werken. Want wij zijn goddelijke wezens in positieve groei en hebben die negatieve wezens hun energie feitelijk niet nodig.
    Als iedereen zou stoppen met de negatieve wezens onbewust te helpen zoals het nu overal op dit moment eraan toe gaat, zou het terug een hemel op aarde worden. Want dan zullen de negatieve wezens of wel positief moeten worden of wel gaan vluchten. Want negatief en positief botst geweldig! 

     De meeste mensen tegenwoordig die iets of wat geestelijk open staan of gevoeliger zijn als een ander zijn snel misleid door het negatieve. Deze mensen moeten maar horen dat een engel tot hen spreekt en hen verteld hoe speciaal ze wel zijn zodat zij werden uitverkoren voor de één of andere reden om mensen te helpen, zijn ze verkocht. Geef toe iedereen die spiritueel bezig is zou gecharmeerd zijn met deze woorden, ik was het ook hoor toen ze mij van alles en nog wat wijs maakte en beloofden. Alles wat ze dan vertellen doet je geestelijk zweven, je staat niet meer met je voeten op de grond. Het negatieve weet zo goed hoe zij ons moeten bespelen, hoe zij ons vlug rond hun vinger kunnen draaien. Omdat wij spirituele mensen graag iets meer als een ander willen kunnen om anderen te helpen. En het negatieve verteld ons gewoon dat wat wij graag willen geloven. Eens we toegeven zijn we in hun macht en worden wij geestelijk en lichamelijk misbruikt.
    Deze mensen zijn in wezen niet slecht, want elke mensenziel is in zijn kern positief, deze mensen zijn er echt met alle goede bedoelingen van overtuigd dat zij de mensen helpen. Maar door hun geestelijk onweten zijn zij, zoals iedereen, in hun negatieve val gelopen.

    Op die manier kunnen deze spirituele mensen niets doen tegen het negatieve omdat ze er onwetend mee samen werken, zij blijven geestelijk staan zonder verdere evolutie, dus vormen deze mensen geen gevaar meer voor het negatieve. Op deze manier zitten er heel veel spirituele mensen onwetend geestelijk vast in de materie door het negatieve.
    Deze mensen zouden normaal aan hun positieve groei moeten werken door te vechten tegen het negatieve om in hogere sferen te evolueren, maar helaas is dit stop gezet door de negatieve beïnvloeding en leugens die wij zo graag geloven uit onwetendheid.
    Waardoor al deze mensen niets bij leren om verder te evolueren en zo blijven vastzitten in de momenteel negatieve aardse sfeer van Ahriman en Lucifer.
    Hun levensdoel is teniet gedaan, dus moeten ze terug geboren worden om het terug mee te maken. En zo krijgt het negatieve terug de kans deze mensen verder te manipuleren. Het is een vicieuze cirkel die alleen maar kan stoppen als iedereen zal inzien hoe alles en iedereen op aarde word gemanipuleerd door het negatieve!  

    Ik heb feitelijk, hoe erg ik het ook vind, tot nu toe nog geen positieve website van mediums, channelingen enz. tegen gekomen.
    Soms word ik onmiddellijk aangevallen en soms voelt het eerst goed aan zo van: “ ja ik voel niets, deze zal positiever zijn”, dan zet ik mij minder in de verdediging en dan boem word ik aangevallen.  
    Ik lees wel bepaalde teksten, want steeds staat er wel iets in dat waarheid bevat. Maar juist dit is om ons te misleiden, dan denken wij, ja dat is waar het zal wel het positieve zijn. Als ik ze lees voel ik ook steeds dat negatieve dat erachter schuilt en probeer het dan om te zetten in iets positief.


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Foto

    Gastenboek
  • Lieve groetjes Nikki
  • Kiekeboe
  • goeiemorgen Erna
  • kiekeboe
  • kiekeboe

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


     Welkom bij Het Bloggershoekje

    Welkom bij Het Bloggershoekje

    U kan mij vinden op blogplaats 126


    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!

    Foto

    Archief per jaar
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012

    Foto

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Foto

    Zoeken in blog


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek
  • Lieve groetjes Nikki
  • Kiekeboe
  • goeiemorgen Erna
  • kiekeboe
  • kiekeboe

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!