Foto
Over mijzelf
Ik ben Erna, Germaine, Ludwina Van Craen
Ik ben een vrouw en woon in Betekom (België) en mijn beroep is verkoopster.
Ik ben geboren op 22/09/1959 en ben nu dus 64 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: schilderen met olieverf, glasgraveren, boetseren met klei, ytongstenen uithouwen, airbrushen, tekenen, alle soorten handwerk zoals breien, haken, borduren, naaien.
Ik ben medium, mijn tekeningen en schilderijen zijn als vensters naar de geestelijke wereld.
Foto
Categorieën
  • Beschermengelen (9)
  • Filosoferen (1)
  • Gestelde vragen (55)
  • Mijn boek (2)
  • Mijn kunst (4)
  • om even over na te denken (2)
  • Vervolg boek (20)
  • Foto
    Mijn favorieten
  • http://blog.seniorennet.be
  • http://www.ernavc.be
  • http://www.live-with-style.com
  • http://www.choufkes-wellness.be/
  • http://www.danjelspoppenblog.blogspot.be/
  • http://www.nieuwetijdskind.com/spirituele-betekenis-van-het-dierenrijk/
  • http://www.nieuwetijdskind.com/gnosis-gnostiek/
  • http://www.askrealjesus.nl/node/26
  • http://blog.seniorennet.be/hetbloggershoekje3
  • Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    onl_boek_vrolukolow
    blog.seniorennet.be/onl_boe
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    IK WIL IK KAN
    geestelijk evolueren door positief denken en de simpele woorden IK WIL IK KAN
    In dit blog ga ik verder schrijven en vertellen over zaken die ik mee gemaakt heb en vragen die mij gesteld werden na het uitgeven van mijn eerste boek, waardoor ik weer verdere inzichten over de geestelijke wereld verkreeg. Inzichten die ik graag met u wil delen. Hebt u ook vragen? Stel ze me gerust :-)
    06-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe word ik geestelijk misbruikt zonder dat ik het weet?

    Hoe word ik geestelijk misbruikt, zonder dat ik het weet? Ik heb zoveel zuiveringen, healingen en dergelijke gehad? En toch hangt er nog steeds een negatieve energie rond mij die me aanvalt? Hoe kan dat allemaal?

    Hoe en waarom geestelijk misbruik kan:
    De reden dat ze je kunnen misbruiken is omdat uw geest er voor open staat, zoals bij zoveel mensen tegenwoordig. En jij niet weet of nooit geleerd hebt uw gedachten af te sluiten. Dit komt omdat deze mensen zoals mediums en dergelijke al een hogere geestelijke niveau bereikt hebben, zoals ik al vertelde bij een vorige vraag. Dat komt vooral omdat wij al eeuwen al die leugens en illusies voorgeschoteld krijgen over de geestelijke wereld. Wij hebben nooit een ander verhaal gehoord. Omdat onze maatschappij ons dit alles doet geloven, in boeken word ons verteld hoe en wat te doen om spiritueel te kunnen groeien. Maar heb jij dat ooit in twijfel getrokken? Waarom nemen wij dat alles aan als zoete koek? Zonder te denken: ”Is dat wel waarheid? Mag dat wel?” Waarom gaan wij nooit op ons eerste gevoel af, de impulsen van ons IK, wat zo belangrijk is? Waarom beginnen wij over alles te twijfelen? ….
    Omdat het negatieve in onze gedachten zit natuurlijk en ons iets anders doet denken en geloven. Deze wezens laten ons onbewust alles doen wat goed voor het negatieve is, en afbrekend voor onze positieve ziel.
    Niets of niemand heeft ons ooit geleerd of verteld dat onze gedachten worden gemanipuleerd, laat staan dat wij ze moeten leren afschermen, beschermen van negatieve impulsen, terwijl dit al eeuwen gebeurd zonder ons weten!
    Wij voelen of weten dit alles niet meer, het negatieve heeft dit door de eeuwen heen langzaam maar zeker uit onze gedachten geduwd en vervangen door leugens.
    Bijvoorbeeld zoals je in één van de vorige vragen kon lezen, kreeg ik onlangs zelfs de vraag gesteld: ”Waarom zou zwarte magie per definitie negatieve energie zijn?” Ik kan niet begrijpen dat iemand eraan twijfelt dat zwarte magie negatief is! Sommige mensen voelen gewoon niet meer het verschil tussen positief en negatief, voelen spijtig genoeg niet meer met welke energie ze werken! Als uw gevoel verdwijnt, verdwijnt ook langzaam uw geweten. Zij beseffen niet hoe gevaarlijk dat voor hun ziel is. Terwijl de woorden zwarte magie het zelf zeggen, zwarte=duistere magie=energiekrachten, dus negatief!
    Maar het is en blijft ieder zijn vrije keus om zelf zijn weg te kiezen, voor wat dan ook in hun leven. Ik respecteer dat, het is hun geestelijk zelfgekozen lot. Alles heeft een reden in ons leven voor onze persoonlijke groei. Gods wegen zijn ondoorgrondelijk! Daarbij, iedereen moet toch de gevolgen van zijn keuzes ondergaan, goed of slecht. Het is niet aan mij of anderen om daar over te oordelen, dat gebeurt bij de Wachter aan de engelenpoort en in onze louteringsweg. (zie mijn boek)  

    Het negatieve houd dus al deze positieve, hogere mensenzielen op deze manier in hun greep en hun macht. Zodat zij onbewust mee werken om de aarde steeds negatiever te maken voor het welzijn van het negatieve. Want hun daden laat de negatieve energie werken waardoor deze sterker groeit, niet het positieve zoals ze denken.
    Het ergste van al vind ik, op deze manier kunnen deze hogere mensen hun levenslot niet volbrengen om positief aan hun hogere Ik en de aarde te werken. En dit zouden zij kunnen bereiken door met hun eigen innerlijke energie en positieve gedachten verder te evolueren naar een hogere frequentie. Maar helaas hangen zij in een blinde, bedwelmende roes vast in het negatieve energie web van satan.

    Als al de mediums en anderen die onbewust met die negatieve machten samenwerken, gaan inzien met wat ze bezig zijn en zich geestelijk gaan verzetten om tegen het negatieve te vechten, dan moet het negatieve het onderspit delven, want dan word hun voeding afgesneden, dan verdwijnt hun energetisch snoep, dan mindert hun macht over ons en moeten zij het opgeven. Waardoor al de mensen hun positieve energie terug krijgen en behouden, dan zal de aarde pas terug kunnen herademen, zo zal alles vlugger terug positief worden :-)  

    Waarom al die zuiveringen niet helpen?
    Omdat die zuiveringen geestelijk ook door negatieve wezens worden gedaan! Die mensen die dat doen werken ook onbewust met het negatieve. Het is een vicieuze cirkel waar wij niet uit geraken omdat wij geestelijk blind gehouden worden door die negatieve roes waarin wij allen geplaatst zijn door de eeuwen heen. Daarom ook, dat je bij het inzien ervan helemaal door elkaar geschud wordt om wakker te worden uit die negatieve droomwereld!
    Even een voorbeeld waarom het niet helpt, zo gebeurt het geestelijk:
     -         Het negatieve gooit iets op ons, en wij krijgen het moeilijk.
    -         Wij kunnen het zelf niet oplossen en komen terecht bij een healer of iets dergelijks voor hulp.
     -         Maar deze mensen werken ook onbewust met een negatief wezen.
    -         Deze twee negatieve wezens spannen samen en beslissen om het even te verwijderen. Je voelt je terug goed, bent blij en jij denkt: ”Ik ben er van af”
    -         Een paar dagen later krijg je het terug op u gegooid en je krijgt het terug benauwd
    -         je gaat terug naar daar enz………
    het is een spelletje voor het negatieve dat nooit stopt, zij vinden het leuk om ons zo te zien lijden. En denken vaak: “ Hoe stom zijn de mensen toch!” en lachen ons uit. Deze woorden heb ik vroeger vaak gehoord telkens ik weer terug in één van hun vallen liep.  

    Wij moeten beseffen dat wij zo onbewust, onwetend deze negatieve wezens geestelijk blijven voederen met onze positieve energie. Onze Energie is als snoep voor hen, het laad hen op en zuigt ons leeg. Terwijl wij onze energie afgeven betalen wij ons ook nog blauw aan al die zuiveringen waarbij de healers en dergelijke financieel, dus materialistisch rijker worden. Maar door materialistisch rijker te worden leer je geestelijk niets. Je kunt er geestelijk niet positief door groeien. Materie heeft geestelijk niets van waarde dat je kunt meenemen naar de geestelijke wereld. De gewone mens is op die momenten alles kwijt, onze energie en ons geld. Terwijl we niet geholpen zijn!
    Maar, het negatief mes snijdt helaas langs twee kanten, want die mediums, healers enz. gaan er geestelijk ook niet beter van worden. Zij werken niet met hun energie maar met die van satan. Satan zijn energie groeit en evolueert verder dankzij hen. En hun energie verzwakt en zij leren niets voor hun geestelijke groei waardoor ze blijven vast zitten. Hun leven wordt geleefd door het negatieve, dit leven is niets waard, ze hebben niets geleerd en moeten het overdoen.
    Zo zie je hoe het negatieve zowel de gewone mensen als degene die met hen samenwerken geestelijk uitbuiten. Alle winst gaat naar het negatieve en wij mensen geraken steeds zwakker en geraken steeds dieper vast in deze negatieve sfeer op aarde.  

    Het zal maar eerst stoppen als iedereen het zal inzien en met de woorden IK WIL IK KAN zal gaan werken. Zodat wij ons terug geestelijk vrij kunnen maken.
    Maar je weet ook dat het negatieve zijn prooi niet zomaar los laat, dat zal niet zonder slag of stoot gebeuren! Wij moeten er echt geestelijk tegen vechten.
    Dan vraag je mij: “Hoe moet ik dat doen?”
    Wel de sleutel voor al je antwoorden is: “IK WIL IK KAN”
    Want achter een grote, geestelijke, positieve beschermde deur staan al de oplossingen en vechttechnieken die wij onbewust nodig hebben om ons te beschermen. Als jij de woorden zegt weet je onbewust op dat moment wat te doen om het op te lossen!
    Ik hoor je al denken:” Maar als een negatief wezen deze woorden dan ook zegt?”

    Een negatief energiewezen kan nooit die deur open krijgen! Zelfs niet als zij of hij die woorden zeggen. Hun negatieve energie botst met de positieve waardoor de deur dicht blijft. Deze deur gaat alleen maar open voor positieve zielen in positieve groei met positieve energie.  

    Samen zijn we sterk en elke ziel die het zal inzien versterkt die positieve energie!


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Foto

    Gastenboek
  • Lieve groetjes Nikki
  • Kiekeboe
  • goeiemorgen Erna
  • kiekeboe
  • kiekeboe

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


     Welkom bij Het Bloggershoekje

    Welkom bij Het Bloggershoekje

    U kan mij vinden op blogplaats 126


    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!

    Foto

    Archief per jaar
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012

    Foto

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Foto

    Zoeken in blog


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek
  • Lieve groetjes Nikki
  • Kiekeboe
  • goeiemorgen Erna
  • kiekeboe
  • kiekeboe

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!