Foto
Ik ben Myriam uit Edegem
die goed haar mannetje kan staan...
Inhoud blog
  • Lang geleden.....
  • tijdje geleden...
  • Mooie vakantie 2009
  • Lang geleden
  • Twee maanden...
  • concert
  • weerspiegelende rozen
  • Amaaaaiiiiii !!!!
  • Vossemeren CP
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Over mijzelf
    Ik ben Myriam, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Isabel.
    Ik ben een vrouw en woon in Edegem (België) en mijn beroep is zonder.
    Ik ben geboren op 15/04/1953 en ben nu dus 71 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: muziek, schilderen, reizen, schrijven, wandelen, vliegtuigen, talen.
    Sinds hun bestaan,hou ik ontzettend van IL DIVO,RyanDan,Vittorio Grigolo en Josh Groban.Grote klassiekers! Daar ik hartpatiënte ben, kan ik niet altijd hier zijn, daarom hou Ik van de rust, en genieten.Dolce Farniente...
    Foto
    Foto
    Laatste commentaren
  • Lieve groetjes van uit De Klinge (Pip)
        op
  • Groetjes .... (Friend )
        op tijdje geleden...
  • Groetjes .... (Rambo)
        op Holiday On Ice
  • Vééééééééééééééééél plezier daar, Isabel ! (Mandysblog)
        op Vakantie in aantocht !
  • Toch mooi daar in het Keukenhof hé Myriam ! (mandy)
        op Keukenhof Prachtige bloemenvelden...
  • Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mysteries of Life
    Dolce Farniente
    23-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heel lang geleden !
    Wat zal ik zeggen...? Mea Culpa ? Er zijn zo van die dagen dat een mens geen zin heeft om hier te komen rondhangen, of wat te komen schrijven... maar ja, dat was in het begin, niet mijn bedoeling, dat ik lezers in de steek ging laten, omdat ik niet wist wat ik moest schrijven, vertellen. Maar het is dan toch gebeurd, zonder te weten dat het al zo lang geleden was, dat ik hier nog was, ook geldt dat voor de bezoekers die even langskwamen via mijn " gastenboek ", aan hen wil ik zeggen, "het spijt me mensen", maar 't is altijd gemakkelijk te zeggen, " ik ga dit doen, of dat", en dan komt er weer iets tussen, en wordt dat hier gewoonweg over 't hoofd gezien ! Soms rateert het systeem hier ook, dan heb ik een lange tekst gemaakt, wil ik daar nog een foto bij, is die te groot, en is ook mijn tekst verdwenen, en dan heb ik zo iets van " foert " ik begin er niet meer aan, want ik heb al ondervonden dat uwen tekst nooit 2x hetzelfde is. Misschien kan ik beter deze pagina gebruiken als een soort van " dagboek " dat is in tegenwoordig...eerst was er het dagboek van " Sara ", nu is er het dagboek van " Mega Mindy ", wie gaat de volgende zijn...ikke dus...met dat verschil, ik kom niet in de schijnwerpers...ik opereer achter de schermen,...mijn schermen dus...hihi So what, we doen ons best, om terug te schrijven over reisverslagen, en we zien wel of ik nog mysteries kan vinden, die mensen kunnen interesseren he. Ciao & Toedeloe

    23-06-2008 om 21:42 geschreven door Isabel

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitgevlogen !
    Enkele weken geleden, heb ik verteld dat bij de buurman, op zijn terras een koppeltje duiven zaten. In de kortste tijd hadden zij hun nest gebouwd avn takjes, die ze vonden, op de grond in tuinen, hoven.

    Elke dag, zag je hen groeien, de kleintjes, maar toch verschoten we ervan dat ze zo vlug groot waren...maar ze waren aan ons vertrouwd, want ze bleven zitten, ook als de buurman, zijn kast moest opendoen, om zakjes te halen,..ze konden je dan aankijken met hun kleine zwarte oogjes...alsof ze wilde zeggen " ik ben niet bang hoor...."
    Maar kleintjes worden groot, en zodus ook met deze duiven...op een dag zaten ze met zijn 2 te loeren, het was toen net zo'n hondenweer. Het stormde, regende en bliksemde en de mama deed teken dat ze dieper in het nest moesten kruipen, door te blijven fladderen voor hun nest...wat ze ook deden, daaraan ziet ge het instinkt van beesten..kan tellen !

    De volgende dag zat er eentje op de tafel, naar binnen te gluren, om te laten zien " zeg...ik heb gedurft te vliegen he...", en 's avonds waren ze beiden weg ! Af en toe komen er nog andere eten, maar de kleintjes hebben we niet meer gezien ! 't Is weer rustig op het terras.
    Ze hadden een mooi uitzicht, lekker droog en konden alles in het oog houden en groot worden. Misschien zien we hen volgend jaar terug, en worden de kleintjes zelf ouders....

    05-06-2008 om 13:47 geschreven door Isabel

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Muisjesfeest !
    Prettig weekend !

    24-05-2008 om 11:27 geschreven door Isabel

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prachtige vlinders
    Binnenkort komen de vlinders terug. Tot hiertoe heb ik nog maar weinig gezien ! Ik hoop dat zij niet verdwijnen....zou een ramp zijn, dat alles met de opwarming van de aarde zou verdwijnen...Daarom stuur ik jullie er eentje, om al van zijn pracht te genieten ! Groetjes

    24-05-2008 om 11:22 geschreven door Isabel

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fijn weekend !
     Heyyyy, het is alweer weekend ! wat gaat de tijd toch snel, vinden jullie ook niet ?
    Vandaag hebben we bezoek. Morgen zet ik hier weer een tekstje neer !

    Nog een fijne dag iedereen !  Liefs

    17-05-2008 om 15:54 geschreven door Isabel

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kristallen
    Velen onder ons kennen waarschijnlijk de werking van kristallen...ikzelf heb ondervonden dat ze zeer krachtig kunnen zijn, daarom vind ik het belangrijk dat men ze eerst reinigt, alvorens te gebruiken.  Ze zijn vervult van negatieve energieën, als je ze aanschaft, iedereen neemt ze vast, maar voor jezelf moeten ze eerst proper gemaakt worden, om alzo hun goede werking te vrijwaren.

    Ikzelf heb er verschillende in huis gehaald. Het is een soort van houvast, de gedachte alleen al dat ze je kunnen helpen in moeilijke situaties, is al goed...

    Iedere kristal staat voor een genezing. Je staat erdoor verstald wat ze allemaal kunnen. Enkele voorbeelden hieronder :

    Groene Aventurien staat voor genezing vh hart, brengt harmonie, brengt dingen weer onder controle, lost negatieve emoties op en gedachten, zorgt voor welzijn en emotionele rust. Daarbuiten zorgt de aventurien ook nog de stofwisseling en cholesterol...

    de Rode Jaspis bregt problemen ah licht voordat ze te groot worden en biedt inzicht in de moeilijke situaties, als er met uw emoties gespeeld wordt, brengt hij kalmte; hij brengt ook dromen naar boven...Deze steen van genezing versterkt en ontgift het bloed, en lost blokkades op in de lever- of galkanalen.

    Ik heb ook nog de Lapis Lazuli, de Jade, gele Jaspis, zwarte toermalijn, koraal, tijgerijzer...ze hebben allemaal een functie qua geneeskunde. Je mag ze enkel niet zien als geneesmiddel, wel als steuntje..








    13-05-2008 om 16:09 geschreven door Isabel

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geheim vh Heksengat

    Het geheim van het heksengat
    Bermudadriehoek en vloedgolven in de Noordzee

    De zo ogenschijnlijk volledig verkende Noordzee blijft voor verrassingen zorgen. Als je langs het strand loopt zal je niet meestal vermoeden dat onder de zeebodem natuurkrachten bezig zijn die een schip spoorloos kunnen laten verdwijnen en er al eens voor gezorgd hebben dat een tsunami-vloedgolf door de Noordzee raasde. De geheimzinnige natuurkracht die dat allemaal veroorzaakte heet methaangas. En nu of later zal deze explosieve kracht in de Noordzee weer toeslaan. Klinkt het je allemaal wel erg vergezocht in de oren? Tsunami's en plotseling verdwenen schepen op de Noordzee?



    13-05-2008 om 15:52 geschreven door Isabel

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bloemenpracht Keukenhof
    Morgen, maandag ben ik in Nederland en ben terug op woensdag. Mijn nichtje en ikzelf gaan de bloementuinen bezoeken in Lisse ! Het Keukenhof, alom bekend bij vele toeristen.
    Ben benieuwd om naar de mooie bloemen te kijken en de vogeltjes te horen zingen, tijdens het bekijken van de mooie bloemenvelden !
    Groetjes en tot later !  Geniet nog van de prachtige zondag, morgen is het alweer werkendag geblazen ! voor sommigen dan toch !
    Liefs van,

    04-05-2008 om 15:20 geschreven door Isabel

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Het rijk Atlantis zou gevormd zijn geweest door een keten van kleine eilanden en bergruggen in het midden van de Oceaan, die geografisch de Oude (Westen en Afrika) en Nieuwe Wereld (Amerika) verbonden, met uitlopers aan weerzijden van de Oceaan. Door een ramp zou Atlantis onder de golven zijn verdwenen en alleen de Azoren en de Canarische Eilanden, zouden als toppen van de Midden-Atlantische bergrug boven de zeebodem overgebleven zijn. Het klopt dat de broze en dunne oceaanboden in de buurt van de Azoren een vulkanische stoorzone is.

    Hierdoor dankt ook de Atlantische Oceaan haar naam....!

    Vele jaren zijn wetenschappers al bezig zich af te vragen, waar dit Rijk zou liggen, sommigen zeggen Groenland, weer anderen spreken van Zuid-Amerika ten tijde van de Inca's, en al mocht Atlantis hebben bestaan, de bewoners ervan zullen nooit de stress gekend hebben, onder water dan wij nu hier op aarde kennen. Geen hektische toestanden, geen burenruzies, alleen rust en kalmte. Wonen in Atlantis moet magnifiek geweest zijn, één zijn met de vissen, leven met vissen, vissen als buren hebben....wie zou daar niet voor tekenen ? Ik alvast en zeker.

    Zullen we ooit weten of het al dan niet bestaan heeft ? Er zijn zo veel zaken die men niet weet, omdat men er niet rijp voor is, het te begrijpen, daar ben ik van overtuigd.






    29-04-2008 om 13:57 geschreven door Isabel

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waar bevond zich Atlantis....

    Tal van archeologen situeren het vergane Atlantis in de Middellandse Zee:

    • Rond het eiland Malta, waarvan de rotsstructuren 9.000 jaar ouder zijn dan tot nu toe werd gedacht.
    • Vooral het Griekse eiland Santorini (Thera), in de Egeïsche Zee, is een grote favoriet. Het zou alles zijn wat daar overblijft van de Minoïsche beschaving, waarvan het centrum was gelegen op Kreta, 80 km zuidwaarts. Omstreeks 1.500 voor Christus werd Santorini getroffen door een gigantische vulkaanuitbarsting en grotendeels verzwolgen door de zee. Tijdens recente opgravingen zijn resten aangetroffen van een rijke cultuur uit het bronstijdperk. Ook voorwerpen die verband houden met een stierencultus die, volgens Plato, ook bestond in Atlantis. Maar Plato dateert de ondergang van Atlantis rond 9.500 voor Christus, voorbij "de zuilen van Hercules" (de straat van Gibraltar").

      Anderen zeggen dan weer dat Atlantis ergens in Zuid-Amerika zou liggen, waar de Inca's hun tempels hadden, of onder de Sahara Woestijn, of zelfs Groenland...men is al jaren aan het gissen en 't zoeken naar de bron van Atlantis. Zullen wij het ooit weten ?

    29-04-2008 om 13:37 geschreven door Isabel

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duivenkoppeltje
    Mooi plaatje van duifjes

    28-04-2008 om 12:08 geschreven door Isabel

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koppel duiven
    Bij mijn buurman, nesten sinds een week, een koppeltje duiven. Eerst hadden we het niet door, maar het mannetje zat al enkele dagen, op de reling van mijn terras te kijken, of hij geen goed plekje kon vinden, voor zijn vrouwtje...
    Ze vlogen aan en af, en ja...dan kregen we het in de gaten, ze bouwden een nest vlakboven een kast op het terras, eronder liggen nog oude tegels, dus ik zal moeten wachten, tot zij terug weg zijn, om de tegels te kunnen gebruiken.
    Ze zijn ons al goed gewoon, want ze blijft zitten, ook al komen we op het terras om planten water te geven, ze vliegt niet meer weg, en gisteren, kwam het mannetje eens kijken welk soort muziek er aanstond op tv, en hij loerde eens naar binnen en vloog dan terug naar boven, het nest in...Muzikale duifjes !
    't Is schattig om zien, eerst rust hij uit bij mij, dan vliegt hij wat verder naar de buurman en brengt takjes aan. Wel slimme beesten !
    De takjes dropt hij eerst in een pot, en vandaaruit kiest hij de goede om het nest verder af te maken !
    Benieuwd hoeveel eitjes ze zal leggen...Dat gaat nog wat worden daarboven.
    Hopelijk begint het niet te ruiken..maar ja, dan zit de buurman er maar mooi mee natuurlijk !

    28-04-2008 om 12:05 geschreven door Isabel

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keukenhof Prachtige bloemenvelden...
    Hier enkele afbeeldingen van het bloemenveld Keukenhof. Prachtige bloemen, waar heel veel toeristen, heen gaan...Van heinde en verre komt men naar ginder...



    25-04-2008 om 20:01 geschreven door Isabel

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindelijk weer ff tijd !
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo

    Eindelijk heb ik dan weer tijd om hier te zijn !
    De laatste tijd was zo ontzetten druk, heen en weer geloop....maar het heeft ook vruchten afgeworpen, al mijn inspanningen !
    Ik heb contact genomen met verschillende organisaties aangaande mijn hartproblematiek en kreeg ook positieve berichten. Nu weet ik meer over mijn probleem, en wat er kan aan gedaan worden, en ook met de patienten met hetzelfde als ik. Ik kreeg het gevoel dat ik er alleen voor stond, maar nu ken ik enkele die het ook hebben, en dat is goed. Niet dat het leuk is, er te moeten mee leven, zeker niet, maar nu weet ik, " ik ben niet aleen, er zijn er nog...."dat schept een band !
    Vanaf maandag e.k, heb ik meer tijd om hier terug wat mooie verhalen neer te zetten voor jullie. Dus in het weekend kan ik er mooie zoeken. Met de nodige afbeeldingen erbij ook. Dat brengt leven in de brouwerij, zoals men zegt...
    Voor de rest wens ik jullie allen, een aangenaam weekende toe en tot binnenkort. Want 5 mei tot 7 mei, ben ik enkele dagen in NL, ik ga naar het Keukenhof.
    Lieve groetjes

    25-04-2008 om 19:57 geschreven door Isabel

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooie avond !
    Binnenkort is het voor lange tijd mooi weer..Vogeltjes zingen leuke liedjes, en dat vind ik heel fijn, genieten van de kleinste dingen.
    Een fijne avond iedereen

    16-04-2008 om 21:43 geschreven door Isabel

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boeketje bloemen
    Heerlijk toch, zo'n bosje tulpen...uit Amsterdam...

    14-04-2008 om 11:39 geschreven door Isabel

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zonnige maandag !
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik weet het...het is al weer van de woensdag geleden dat ik hier nog kwam posten...maar dat heeft een reden.
    Pc problemen, en dan de fut niet hebben, dat ding op te starten, weet je wel...? Maar nu heb ik alles toch onder controle gekregen. Een nieuw Explorer geinstalleerd en foto's weggesodemieterd en mappen weggedaan, wat ook veel plaats inneemt ! De pc, gaat eens zo snel nu ! Dat maakt me gelukkig, als alles goed marcheert !
    Bij afbeeldingen ook een heleboel weggegooid, het was nodig. Een mens houdt dat allemaal maar bij, en vergeet dat het enorm veel plaats inneemt op de harde schijf !
    Het is deze week een hektische week, maar ik doe mijn best, hier elke dag te komen posten. Morgen mijn verjaardag.....leuke cadootjes....hm heerlijk toch he ! Ik voel me niet de leeftijd die ik al heb hoor, ziet ge trouwens ook niet aan de foto op mijn blog hier !
    Toen ik deze blog opstartte, wist ik ook niet dat ik zoveel bezoekers zou ontvangen, maar vind het wel leuk. Het thema is wel niet zo gewoon, ge moet wel eventjes zoeken om een juist verhaal te vinden, want dit gaat toch over " mysteries " nietwaar. Onopgeloste zaken enzo...daar jou ik wel van...ieder zijn ding, zou ik zeggen !
    Fijne maandag nog, en geniet van de zon, nu ze er is ! 't is wel een waterzonnetje, maar toch, de temperatuur is aangenaam. Hop naar de zomer.....!!!
    Groetjes

    14-04-2008 om 11:35 geschreven door Isabel

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dolfijnen
    Mooie Woensdag gewenst.

    09-04-2008 om 10:21 geschreven door Isabel

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto's Dode Zee Rollen
    Hier enkele afbeeldingen, waar de tekst over de Dode Zeerollen overgaat.





    09-04-2008 om 10:19 geschreven door Isabel

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dode Zeerollen Mysterie
    Goede Morgen,

    Tussen 1947 en 1956 werd in de grotten ten oosten van Jeruzalem, aan de Dode Zee, een aantal perkamentrollen gevonden.
    Deze zouden de aanleiding vormen voor " het grootste academische schandaal van de twintigste eeuw " voor Christus en de tweede eeuw na Christus. Ze lijken oa de complete tekst van Jaaja te bevatten, alsook informatie over de priesterlijke en koninklijke Messias !
    Merkwaardig is wel dat slechts een kleine groep van geleerden toegang kregen tot delen van het materiaal...en is het grootste deel nog steeds niet vrijgegeven tot publikatie !
    Eén van de meest vooraanstaande deskundige, een zekere Prof. Eisenman, slaagde er samen in, met archeologen, te achterhalen hoe en waarom een gedeelte van de 800 antieke Hebreeuwse en Aramese geschriften nog steeds voor de wereld werden verborgen gehouden.
    De enige reden zou zijn dat de documenten een geheel andere visie zouden geven over het ontstaan van het Christendom, een alternatieve en hoogst belangwekkende versie van grote delen uit het Nieuwe testament. Dus maw, het is al net al met de Da Vinci Code...hier ook wilt de Kerk alles verdoezelen en ons laten geloven, wat er eigenlijk niet is...maar om dat te weten te komen, raad ik jullie aan, het Boek zelf eens te lezen, alsook " De Geheimen achter De Da Vinci Code " even terzijde te nemen. Je zou versteld staan, wat ge allemaal te lezen krijgt...Zelfs het Vaticaan zit er tussen....meer ga ik hier niet over zeggen, er kunnen altijd mensen zijn, die zich hieraan stoten, en dat is het minste dat ik wil.
    Ikzelf, vind het alleszins, leerzame informatie.
    Veel leesgenot,... 

    09-04-2008 om 10:15 geschreven door Isabel

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 15/02-21/02 2010
  • 21/09-27/09 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008


    Foto

    E-mail mij

    Laten jullie een berichtje na ? Dank u wel !


    Mijn favorieten
  • Yve's Blog
  • Mysteries of Life
  • Sheherazade
  • Liefde Bron van Leven
  • EenGezellig en sfeervol Gedichtenblogske

  • Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek



    Blog als favoriet !

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!