Ik ben Karin des Rues, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Lichtpuntje.
Ik ben een vrouw en woon in Huissen, Lingewaard (Nederland) en mijn beroep is Kunstenares van Quast en leven!.
Ik ben geboren op 03/04/1953 en ben nu dus 72 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Tekenen-schilderen-fotografie-schrijven-dichten-groei-ontwikkeling en bewustwording!.
Kin 250, kleine valk.
Sinds ruim 5 jaar ben ik weer single, nooit eenzaam, maar All 1
Ik wens je sterrenlicht in je ziel, de hemel in je hart, en wonderen in je leven tijdens deze wonderlijke tijden
15-02-2014
liefde is mooi, liefde is pijn, liefde verbind, liefde verblind, wonden ontstaan, wonden helen maar de littekens blijven, dit alles vormt je tot wie je bent en geven je de lessen die je doet beseffen het leven is om te leren te leren dat liefde en pijn niet zonder elkaar kunnen. een leven met alleen maar liefde is een illusie. een leven met alleen maar pijn een kwelling.. balans, vergeven en verwerken geeft je de lessen. genieten, liefhebben, verbinden en delen geven je geluk. dit maakt je als mens compleet en aan het eind van de rit, dan kan je zeggen "ik heb geleefd".
Zo ziet de wereld eruit.... wij leiden hier ons leven en we worden gedragen door iets dat veel en veel groter is dan wij Wij worden gedragen
door datgene waar wij allen een afsplitsing van zijn... een deel Wij worden beschermd door vele engelen... door opgestegen meesters.... aartsengelen.... Elohim engelen.... en door vele andere lichtwezens Wij worden geleid door onze overleden dierbaren.... door onze gidsen door de mensen om ons heen die ons pad kruisen juist op het moment dat we het nodig hebben Wij hoeven het nooit alleen te doen... wij zijn niet alleen Eenzaamheid is een emotie die geleid wordt door het ego... de Ziel wordt gedragen door de verbinding Verbinding is een 'laagje' in je hart.... een frequentie, waarop je kunt inloggen Je hebt in je leven vast wel momenten meegemaakt... momenten beleefd waarin je voelde dat je onderdeel was van iets groots... een eindeloos bewustzijn... een gevoel van vrede en onvoorwaardelijkheid dat voorbij de grenzen van het bewustzijn gaat Ik kan me de momenten nog wel herinneren Het zijn van die momenten waarop ik dankbaar ben voor alles wat er in mijn leven gebeurt Alles? Ja, alles.... ik zie de leerschool in alles wat op mijn pad komt... mensen, situaties Het is een continu proces waarbij ik altijd het vertrouwen heb dat er alleen datgene op mijn pad komt dat ik aan kan... nooit meer dan dat Het is dat vertrouwen... samen met het WETEN dat we gedragen...geholpen... geleid en gesteund worden door alles wat we met onze zintuigen kunnen ervaren en door de wereld die zijn intrede doet als we voorbij de grenzen van onze zintuigen durven te gaan.
Alles in het Universum is bepaald langs (kosmische) wetten en sjablonen ... Ons lichaam kent talloze wetmatigheden ... denk alleen al aan DNA, genen, chromosomen en vingerafdrukken .... niets is toeval of bestaat zomaar ...Zo is ook ons bewustzijn geen vage toestand, geen lukraak toeval, en geen vage brij .... In dit deze tijd wordt er steeds meer duidelijk over de werking van ons bewustzijn ... dat is nodig omdat wij verschuiven van het egobewustzijn naar het hartsbewustzijn ...talloze mensen houden zich hier mee bezig ... zo ook ik ... aan de rand van dat wat wij weten, en aan de horizon van het bekende, krijg ik inzichten door ... Spiritueel uitvinden noem ik dat ... Hieronder geef ik je enkele inzichten mee...
10 sneetjes oud brood (kan ook met kapjes, bruin of wit) € 0,39
3 eieren € 0,39
100 ml melk/karnemelk € 0,05
Bereiding:
Snijd 10 sneetjes oud brood in kleine blokjes. Meng 3 eieren met 100 ml melk of karnemelk en de kruiden. Giet dit mengsel over het brood. Roer het door elkaar en begin het te kneden tot het één massa is. Draai hiervan ongeveer 20 balletjes ter grootte van een pingpong bal.
Frituur de balletjes voor 4 minuten op 180 graden of bak ze in 10 minuten waarbij je ze regelmatig draait.
Britt over haar gerecht: wat kruiden betreft kan je ook zelf andere kruiden kiezen. Soms roer ik door het mengsel een restje geraspte kaas of een gesnipperd uitje. Je kan hier eindeloos mee variëren. Ook lekker als warme of koude snack met een knoflook sausje!