Inhoud blog
  • Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • Groeten uit ostbelgistan 3 november 2017.....
  • Groeten uit Ostbelgistan 23 oktober 2017.....
  • Groeten uit ostbelgistan 14 oktober 2017....
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Antwerpen Rivierenhof
    Foto
    Foto

    Fotos Franske

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Gedachten over God en de wereld

    02-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten 3 oktober 2015.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Alle bezoekers van mijn blog wens ik Vrede, Heil en Zegen en een goede gezonde start in de maand oktober !

    Goede vrienden, we leven in een benarde tijd, de hele wereld staat op zijn kop en de politiekers hebben hun verstand verloren, soms wordt men volslagen moedeloos. Mijn leeftijdsgenoten hebben de duitse invasie meegemaakt, dat was toen ook een benarde tijd, nu maken we de islaminvasie mee maar net zoals toen put ik hoop in het lied van Lale Andersen: "Es geht alles vorüber es geht alles vorbei, nach jeden Dezember kommt wieder ein Mai!" Ook nu zal het uiteindelijk weer mei worden maar eerst moet de strijd gestreden worden en die kan zoals toen bloedig worden, maar wij zullen de overwinnaars zijn!

    Mijn hartelijke dank aan Victor voor de YT tip, ik heb alles gevonden wat mijn hart begeerd, geen platen meer opleggen en omdraaien en toch urenlang prachtige muziek, het enige nadeel is, gebrek aan beweging.

    Vandaag kwam mijn nieuwe lading houtbriketten, ( het is nog steeds vrijdag tewijl ik deze tekst schrijf ) zes paletten van je duizend kilo in pakken van je 10 kg. alle pakken zijn weer ordelijk opgestapeld. De prijs viel mee, duizendvierhonderdvijftig euro, alles inbegrepen BTW en transport, daarvoor kan ik langer als een jaar mijn huis verwarmen en het is een aangename warmte ik zal dus niet in de kou zitten ook niet bij een eventuele stroomuitval.

    En nu ga ik zoals Johan mij aanraad een lekker glaasje wijn drinken en muziek beluisteren om een poosje de hele waanzinnige wereld te vergeten, mijn dagelijkse trappist heb ik al gedronken terwijl ik deze tekst schreef.

    groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (3)
    26-09-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten......26 september 2015
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Alle bezoekers van mijn blog wens ik Vrede, Heil en Zegen en een goede gezonde start in de nieuwe week !

    De voorbije week heb ik zo weinig mogelijk de nieuwsberichten gelezen, ik kan de leugens en verdraaide waarheden van de pocopers niet meer verdragen. Ook de berichten van de bevriende blogs heb ik niet elke dag gelezen. Ik ben een zachtmoedige mens ik haat elke vorm van brutaliteit en geweld en als ik dan de horden van brutale gelukzoekers en mosliminfiltranten Europa zie binnenstromen en het zinloze geklets van de regeringsleiders hoor word ik misselijk, de geordende samenleving is totaal in het honderd gelopen en de verantwoordelijke politiekers wassen hun handen in de onschuld, we hebben vele Pontius Pilatussen die zware schuld op zich laden en die vroeg of laat verantwoording zullen moeten afleggen.

    Om weer een beetje tot rust te komen heb ik de voorbije week genoten van de zeven konzerten van Beethoven en andere prachtige klasieke muziek, muziek verzacht de zeden, ik geniet nu van mijn platenverzameling die ik in de jaren, toen ik het financieel nog kon, gekocht heb, toen ontbrak mij meestal de tijd om ze aandachtig te beluisteren nu echter geniet ik er van, dat was dus ook een goede oudedagsvoorziening.

    Ik drink nu op de gezondheid van alle gelijkgezinde bloggers en alle bezoekers van deze blog een heerlijk glas Madeira, dat was ook een oudedagsvoorziening !

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (7)
    18-09-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten 19 september 2015....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Fotos hiernaast, dat zijn geen vluchtelingen, dat zijn moslimbarbaren die Europa willen veroveren !

    Alle bezoekers van mijn blog wens ik Vrede, Heil en Zegen, de ware Vrede, het ware Heil en de ware Zegen, deze kunnen alleen maar verwezenlijkt worden wanneer Europa grondig gereinigd wordt van het groene moslimgift !

    Toen ik met mijn blog begon heb ik mij voorgenomen zowel het politieke theater als het kerkelijke theater op de korrel te nemen en daar ben ik tot nu toe aan trouw gebleven. De gedachten zijn vrij en als vrije mens heb ik het recht deze gedachten te uiten in woord en geschrift, deze vrijheid laat ik mij door niemand nemen. Onze vrijheidsberovers zijn niet de moslims maar de politiekers die de moslimivasoren in Europa binnenhalen, zij willen ons nu het recht ontnemen onze mening in onze blogs openbaar te maken en bestempelen onze blogs als haatblogs, mijn leeftijdgenoten zullen zich nog wel herinneren dat ook in het naziduitsland mensen zoals De Weise Roze die vrij hun mening op pamfletten verkondigden brutal vermoord werden, zo ver zijn we nu God zij dank nog niet. In mijn vorig bericht heb ik geschreven hoe ik de verdere toekomst van Europa zie, 2016 zal een bloedig jaar worden en eind 2016 zal het moslimgift uit Europa verdreven zijn en volksverraderlijke politiekers zullen zich tegenover het Volk moeten verantwoorden hun heerschapij zal teneinde zijn ! Tot daartoe mijn mening.

    PS. nog een antwoordje aan Lieve: mijn bescheiden kartuizerkloostertje staat voor niemand ter beschikking, zelfs niet de voormalige varkenstal.

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (3)
    12-09-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn ervaringen met windows 10......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Met dit bericht raad ik alle bezoekers van mijn blog AF op windows 10 om te schakelen. De bedoeling van windows is, met windows 10 geld te verdienen! Ik heb windows 10 één week lang getest en ben vandaag naar windows 8.1 teruggekeerd. Ik werk met verschillende programs van vroegere windows versies bvb. Word, als ik dat program op windows 10 inschakelde kreeg ik bericht dat het een verouderde versie was en werd ik opgevorderd de nieuwe versie op te laden, als men dat echter doet, krijgt men deze weliswaar gratis maar enkel voor één jaar en het volgend jaar moet men het opnieuw kopen en zo is dat ook met verschillende andere programs, die men in het verleden gekocht heeft en die blijvend zijn. Ook met bij windows media player kreeg ik steeds weer de opvordering het nieuwe program op te laden, als men dat echter doet trapt men in de val want dat moet men dan ook elk jaar nieuw kopen, doet men het echter niet, dan werkt het oude program wel, maar met problemen, zo kreeg ik een bericht dat media player de diskette niet kon lezen en zo waren er nog meer schikanen. Dus beste vrienden laat jullie niet vangen. Ik ben nu veilig terug op windows 8.1 en alles loopt weer gesmeerd zoals voorheen maar ik heb tenminste mijn ervaring met windows 10 opgedaan.

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (4)
    11-09-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten 12 september 2015
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Alle bezoekers van mijn blog wens ik Vrede, Heil en Zegen en een goede gezonde start in de nieuwe week.

    Begin dit jaar schreef ik dat 2015 een heet jaar zou worden en dat werd het ook, de mosliminvasie in Europa zal eerst einde 2015 haar hoogtepunt bereikt hebben en dan zullen de Europese Volken massaal in opstand komen, 2016 zal een bloedig jaar worden, nu reeds gaan in verschillende Europese landen stemmen op die tot weerstand oproepen, in Hongarije en Polen zijn het bisschoppen die zeggen dat de zogenaamde vluchtelingen helemaal geen vluchtelingen zijn maar islaminvasoren die luidkeels Allah Akbah roepen. De Europese Volken zullen in opstand komen, de Duitsers zullen Stasi-Angela die bezig is het Duitse Volk door islaminvasoren te overompelen terecht stellen en dat zal zeer hardhandig gaan. Ook de Luxemburgse zuipschuit en zijn trawanten zullen door het Volk hardhandig terecht gesteld worden. Aansluitend zullen alle moslims uit Europa verdreven worden, einde 2016 zal al het moslimgift uit Europa verdreven zijn en zal Europa weer uit landen bestaan met eigen regeringen die door het Volk gekozen werden en die bepalen zullen wat voor het eigen land goed is en die in vrede met elkaar zullen leven. Zo zij het!

    Neen beste vrienden, ik heb geen glasen bol, maar ik ben ervan overtuigd dat Gerald Celente het bij het rechte eind heeft.

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (1)
    06-09-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit ostbelgistan....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Mijn oprechte dank voor de racties op mijn vraag betreffende Windows 10. Na wikken en wegen heb ik dan vertrouwend op de raad van mijn vriend Victor de sprong gewaagd. Het updaten duurde wel een paar uur maar uiteindelijk was het dan zover. Dan begon het zoeken naar mijn bestanden maar dat ging snel. Windows 10 is inderdaad beter en praktischer als 8.1. Er is in mijn computer niets verloren gegaan, alles staat nog op zijn oude plaats, ik ben tevreden en daar ik geen staatsgeheimen in mij PC heb hoefde ik niet bang te zijn voor spionage, alles wat ik in mijn computer heb mag door iedereen gezien worden;

    Bovenstaande foto tram 15 in Antwerpen uit de zestiger jaren, heimwee doet ons hart verlangen!

    Groetjes,

    Kartuizer.

     


    >> Reageer (1)
    04-09-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten 5 september 2015
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vrede, Heil en Zegen wens ik alle bezoekers van mijn blog en een goede gezonde start in de nieuwe week.

    Ook ostbelgistan blijft niet van de vluchtelingenstroom gespaart, in het militair kamp Elsenborn hebben donderdag de eerste 500 hun intrek genomen, dat is maar 15 Km. van mijn woning verwijderd. Waar deze mensen vandaan komen en hoeveel moslims er bij zijn weet ik niet en waar zij vroeg of laat zullen gehuisvest worden weet ik ook niet. Ik weet wel dat mijn buren zich afvragen hoe lang we hier nog in rust en vrede zullen kunnen wonen en wie dat allemaal betalen zal. Vijfhonderd leeflonen zijn tenslotte geen peulschilletje. Ik ben wel van mening, dat wij mensen die echt in nood zijn moeten helpen maar ik heb mijn twijfels of al deze vluchtelingen echt in nood waren, ze zijn tenslotte niet te voet of met de fiets hierheen gekomen maar hebben er duur voor betaald.

    Met weemoed denk ik vaak terug aan de jaren zestig der vorige eeuw toen was het nog goed leven, maar dat is voltooit verleden tijd.

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (1)
    31-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit ostbelgistan.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Wie kan mij raad geven?

    Ik heb in mijn computer windows 8.1 en ik ben daar zeer tevreden mee, nu word ik bij elke start opgevorderd gratis om te schakelen op windows 10. Daar ik in het verleden met gratis programme nare ervaringen heb opgedaan vertrouw ik de zaak niet, wie kan mij raad geven?

    Ik werk met Classic Schell start menu, zo blijf ik gespaard van al die blauwe tablets, ik mag dat blauwe gedoe niet, bij het starten krijg ik hetzelfde beeld als toen bij XP.

    Voor goede raad ben ik dankbaar.

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (4)
    28-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten 29 augustus 2015
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Alle bezoekers van mijn blog wens ik Vrede, Heil en Zegen en een goede gezonde start in de maand september.

    Mijn oprechte dank aan Marnix en Jean voor hun recties op mijn vorig bericht.

    Hoe veilig is het nog in het belgenland?

    Dagelijks lees ik in de nieuwsberichten over gewapende overvallen men zou haast bang worden nog naar een supermarkt te gaan, het brutale geweld neemt van dag tot dag toe. Wie zijn de verantwoordelijken die dit crapuul in het land toegelaten hebben? Wordt het niet hoog tijd, dat we deze blunderpolitiekers ter verantwoording roepen en hen met een flinke trap onder hun kont naar huis sturen?

    Ook het aantal jonge doodrijders neemt van dag tot dag toe, mensen worden eenvoudig van de straat en het voetpad geveegd, wat doen onze blunderpolitikers om dat te verhinderen?

    De toeloop van ongekultiveerde vluchtelingen neemt gestaag toe, wie zijn de blunderpolitiekers die deze indringers in het land toelaten?

    In Vlaanderen is er één partij die al jaren voor dit alles gewaarschuwd heeft, het Vlaams Belang. De blunderpolitiekers hebben deze partij in de ban gedaan zodat zij hun blunders konden voortzetten met alle gevolgen vandien, nu leven wij in een land waar men nog met angst en beven op straat komt en waar de burger zich niet meer veilig voelt, de angst voor inbraken en brutaal geweld neemt steeds meer toe, hoe lang gaan we dat nog dulden? De Vlamingen moeten bij de volgende verkiezingen al deze blunderende politiekers met een trap onder hun kont naar huis sturen en hun stem aan het Vlaams Belang geven, alleen zo kan er rust en vrede in het belgenland terug keren!

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (2)
    22-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten 22 augutus 2015
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Alle bezoekers van mijn blog wens ik Vrede, Heil en Zegen en een gezonde start in de nieuwe week.

    Wat de duivelse verzen betreft, als 26 jarige kon ik 1962 reeds vaststellen dat de hele koran uit duivelse verzen bestaat, het verbaasd mij dat de grote verstanden die ons regeren ooit de islam als godsdienst hebben erkend, dat was en is een misdaad tegen het Europese Volk.

    Wat religeuse waanzin betreft, elke mens mag geloven wat hij wil, maar godsdienst is privaatzaak men mag er anderdenkenden niet mee lastig vallen en hen als ongelovige honden bestempelen die men de hals mag afsnijden zoals de moslims doen. Maar wij mogen niet vergeten dat ook het roomse wangedrocht in de middeleeuwen toen ze nog de macht hadden alle die niet aan hun fabeltjes wilden geloven meedogenloos levend op de brandstapel verbrandden omdat zij ketters en ongelovigen waren. Het is echter onbegrijpelijk dat nu in het jaar 2015 de praktijken van de islam nog dezelfde zijn als die van het Rome der middeleeuwen en dat onze regenten steeds zo doen alsof deze moordpartijen niets met de islam te doen hebben.

    De belgische bisschoppen hebben de gelovigen ertoe opgeroepen vluchtelingen in hun huizen op te nemen. Het zou mischien verstandig zijn dat deze bisschoppen vluchtelingen in hun paleizen en in de vele leegstaande kloosters zouden opnemen en een deel van hun vorstelijk bisschopelijk salaris zouden afstaan om hen te voeden.

    Lieve schrijft in haar blog, dat ze steeds getwijfeld heeft aan de onfeilbaarheid van de paus, wel Lieve, ik heb daar nooit aan getwijfeld, het was dezelfde truk als die van mohamed, niemand mocht twijfelen aan zijn openbaringen !

    Zo, dat is dan wel genoeg voor vandaag, mijn Trappist wacht.

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (5)
    15-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten 15 augustus 2015
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Alle bezoekers van mijn blog wens ik Vrede, Heil en Zegen en een goede gezonde start in de nieuwe week.

    Dat de rode tong en de rode klauwen in onze Vlaamse Leeuwenvlag niet thuishoren is nu wel vakkundig door mijn goede vriend Victor bewezen. Hartelijk dank Victor!

    Het is natuurlijk de plicht van elke oprechte Vlaming verder te strijden voor een vrij en onafhankelijk Vlaanderen, maar dan wel een Vlaanderen dat gezuiverd is van elke vorm van religieuse waanzin. De groene moslimdraak wil zich meester maken van Europa met een invasie van schijnvluchtelingen die als ze amper een voet op Europese bodem gezet hebben hun eisen beginnen te stellen. Wij moeten deze invasie bestrijden met alle middelen die ons ter beschikking staan, bij de volgende verkiezingen moeten wij de mensen kiezen die onze grenzen sluiten en die deze moslims onverbiddelijk naar hun thuisland terug sturen tot nu toe is het Vlaams Belang de enige partij die daarvoor in aanmerking komt!

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (6)
    07-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten 8 augustus 2015....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Alle bezoekers van mijn blog wens ik Vrede, Heil en Zegen en een goede start in de tweede week van augustus.

    Of ik een beetje in negatieve stemming ben vroeg Marnix mij, neen Marnix, maar ik ben een realist en ik zie de feiten zoals ze zijn. Het zij verre van mij, zoals sommige ouderen, voortdurend te norgelen over "de jeugd van tegenwoordig" daarvoor was ik te lang jeugdleider maar ook hier spreken de feiten voor zich, bij Rechts Actueel las ik een interesant artikel over Pukkelpop, lees het maar eens! Als dat de toekomstige elite van Vlaanderen is, dan zeg ik nogmaals:"arm Vlaanderen!"

    De vlag van het NVA? Wel Marnix, diezelfde driekleurige vlag staat ook in de kantoren van het NVA. Ik mag nu eenmaal geen Vlaamse leeuwenvlaggen met rode klauwen en een rode tong. Bovendien, de rede van Bourgois van 11 juli spreekt boekdelen, salaam alaijkum. Ik heb de teloorgang van de volksunie meegemaakt en ik zie nu het NVA dezelfde treurige weg op gaan, wat trouwens te verwachten was, het was toch de bedoeling van bart de wever het Vlaams Belang uit te roken, de Vlaams Belangers die toen naar het NVA zijn overgelopen zullen hopelijk bij de volgende verkiezingen terug naar het oude nest gaan, dat is de enige hoop die mij nog blijft.

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (6)
    01-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten...1 Augustus 2015.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Alle bezoekers van mijn blog wens ik Vrede, Heil en Zegen en een goede gezonde start in de maand augustus.

    Hartelijk dank, Marnix, Johan en Lieve voor de komplimenten, een kartuizer leeft nu eenmaal eenvoudig en spaarzaam, en Victor, wat het roken betreft, bij ons thuis hing vroeger ook een spreuk aan de muur, "Het is geen man die niet roken kan" Mijn grootvader rookte, mijn vader rookte, mijn moeder rookte niet, geen enkele der rokers is aan longkanker gestorven en wij kinderen werden niet door de rook vergiftigt alhoewel we er steeds bij zaten. Maar toch betracht ik roken als een ondeugt alhoewel ik mijn dagelijks cigaretje niet zou willen missen, of dat bij een kartuizer past is een ander kapitel! En, Lieve als kind leerde ik reeds met kleine eenvoudige dingen tevreden te zijn en zoals men het als kind geleerd heeft leeft men ook als volwassene, eenvoud siert de mens!

    Wat Vlaanderen betreft, als ik de massa zie die bij TML in boom halfnaakt als gekken staat te springen dan vergaat mij de hoop op een onafhankelijk Vlaanderen en als ik dan op de Vlaamse feestdag de driekleurige leeuw van het VNA zie is het laatste sprankeltje hoop helemaal verdwenen, arm Vlaanderen!

    Zo leef ik dan maar rustig verder in mijn klein paradijs in de Duitstalige Gemeenschap waar ik nog niet door donkerhuidig gespuis in merkkleding met GSM word lastiggevallen.

    Groetjes

    Kartuizer.


    >> Reageer (1)
    25-07-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten 25 juli 2015
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Alle bezoekers van mijn blog wens ik Vrede, Heil en Zegen en een een goede gezonde start in de laatste week van juli.

    Ik kan niet nalaten mij bij Lieve te bedanken voor de titel chefkok alhoewel ik meen dat ik deze titel niet verdien. Als ik bezoek krijg wat maar zeer zelden gebeurt, doe ik mijn best om mijn gasten een behoorlijk maal aan te bieden, zelf te koken voor vier personen loond zich, maar voor mij alleen doe ik die moeite niet meer, ik ben een fijnproever en ik weet wat lekker is, er zijn ook lekkere diepgevroren maaltijden, vandaag was het een braadworst met wortelpuree van Archipel (Aldi) 2.25 euro en het was zeer lekker, in elf minuten klaar, van die braadworst krijg ik maar de helft gegeten, de andere helft krijgt de kat die dan ook de rest van de saus graag uitlekt. Tevreden Kartuizer, tevreden kat en ik heb geen afwas want ik eet uit het schaaltje dat daarna door de kat zuiver uitgelekt wordt en dan in de vuiniszak verdwijnt. ik ben een tevreden mens, ik hoor zovele mensen klagen, ze willen alle steeds meer en meer en ik begrijp niet wat ze nog meer willen, mijn pensioen is maar 928,25 euro en ik kom daarmee goed rond en heb steeds een behoorlijke reserve alhoewel ik een auto heb waarvoor ik belasting en verzekering betaal, mijn huis is steeds goed verwarmt, ik betaal mijn stroomrekening, en mijn maandeliijkse rekening aan Proximus en ik kan nog elke avond mijn trappist en een paar glaasjes wijn drinken en, o schande, ik rook nog elke week een paar pakjes cigaretten. Natuurlijk betaal ik ook elke maand mijn huur maar dat is maar 175 euro. Dokterskosten heb ik niet en medicijnen heb ik ook niet nodig behalve elke dag mijn tabletje magnesium, alhoewel ik volgens de tekst op het pakje cigaretten al lang had moeten dood zijn want ik rook al sinds mijn zestiende levensjaar en ben nu 79 de ziekenkas heeft voor mij nog nooit één cent moeten betalen. Als ik dan regelmatig lees dat de bejaarden onbetaalbaar worden dan begrijp ik het helemaal niet meer ik denk dat het de verbruining is waardoor de staatskas leeggeplunderd wordt en de toestroom van een leeglopend Afrika, ik heb ergens gelezen dat elke vluchteling veel veel meer kost als 928,25 euro per maand.

    Groetjes,

    Kartuiser.


    >> Reageer (4)
    17-07-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten 18 juli 2015....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Alle bezoekers van mijn blog wens ik Vrede, Heil en Zegen en een goede gezonde start in de nieuwe week.

    Mijn blog is geen politieke blog en ook geen catechismus maar als Vlaanderen onrecht wordt aangedaan en aan onze Christelijke waarden en normen wordt getornt schiet ik in mijn Vlaamse coleire. Het NBA, (nieuwe belgische alliantie) is goed bezig, ik ben Vlaming omdat ik uit Vlaamse ouders geboren ben, zelfs al zou ik in China uit Vlaamse ouders zijn geboren, zou ik nog Vlaming zijn en geen chinees. Een Afrikaan die in Vlaanderen uit Afrikaanse ouders geboren wordt is en blijft een Afrikaan en een moslim die in Vlaanderen uit moslimouders geboren wordt is en blijft een moslim, Vlaamse moslims zijn er niet, wees Vlaming die God Vlaming schiep, allah schept geen Vlamingen.

    De belgische kroon heeft nu een GRAAF SLAPPE DWEIL, een geslepen geniepig ventje dat door elke oprechte Vlaming uitgespugt en veracht wordt als kontlekker van de coburgers. Tot daartoe mijn mening over de politiek der laatste weken.

    Vorige zondag had ik bezoek van mijn broers en schoonzus uit Antwerpen, ik had mijn best gedaan mijn gasten met een smakelijk middagmaal te ontvangen, een lekkere aspergecrem soep en gulachs met croketten en de tafel gedekt met mijn beste servies. Het was een leuke dag met veel jeugdherinneringen, dat bezoek heeft mij goed gedaan. En de gasten zijn ook zonder ongevallen weer goed thuisgekomen.

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (5)
    11-07-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten 11 juli 2015....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Alle bezoekers van mijn blog wens ik Vrede, Heil en Zegen en een rustige start in de nieuwe week !

    Er wordt nogal wat geklaagt in dit belgenland, ze hebben allemaal te weinig geld terwijl ze massaal in het buitenland op vakantie vliegen paradoxer kan het niet.

    De Vlaamse regering is op zoek naar een paar miljarden euro terwijl ze het geld door deuren en vensters buitengooien aan de meest belachelijke dingen zoals bvb. de gender WC. Men kan deze ideoten echt niet meer serieus nemen.

    Gisteren stond er voor mij aan de kassa bij Aldi een matrone met een kont van jewelste, dat de naden van haar spijkerbroek het nog uithielden verbaasde mij, ik had al enkele malen met mijn winkelwagen tegen dat fort geduwd zodat ik ook mijn inkopen op de band kon leggen, maar ze verzette geen stap, toen ze dan eindelijk aan de kassa kwam zag ik de stapels chips en zoetigheden die ze weer in haar winkelwagen loed. En maar klagen.... Elk wat wils natuurlijk maar zelfs als Kartuizer kon ik daar niet naast kijken.

    De federale regering probeert ons wijs te maken dat zij Vlaams gezind is, terwijl ze van geel zwart donkerblauw geworden is, we hebben dat al eens meegemaakt met de voormalige volksunie, eenmaal in de regering, dan pro belgica, van de wever had ik trouwens niets anders verwacht.

    Hartelijk dank goede vrienden voor de reacties op mijn vorig bericht, Jean heeft gelijk, een goeie trappist en een glaasje rode wijn zijn de beste medicijn en Victor, laat de boel maar draaien, wij hebben onze tijd gehad, met onze kommentaren in onze blogs kunnen wij er toch niets aan veranderen, domme ezels lezen dat niet, zij lopen verder met oogkleppen rond, en, Lieve natuurlijk maakt de invasie van de zogenaamde bootvluchtelingen ons zorgen, vooral omdat het een islaminvasie is maar Johan geeft ons de goede raad, laat Gods water maar over Gods akker vloeien, domheid wordt altijd bestraft en de domheid van onze huidige politiekers zal vroeg of laat zeer zwaar bestraft worden.

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (5)
    03-07-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit ostbelgistan......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Deze week geen zaterdaggroeten wegens oververmoeidheid. Dat gaat zo als een oude man teveel hooi op zijn vork neemt! Ik kom er echter wel weer bovenop na een paar dagen rust!

    groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (4)
    26-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten 27 juni 2015
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Bondskanselier, paus, koning, president, generaal, op de pot moeten ze allemaal en wat mij betreft, kunnen ze allemaal voor altijd de pot op! Hopenlijk krijg ik nu geen klacht wegens schending van de privacie.

    Ik wens alle bezoekers van mijn blog Vrede, Heil en Zegen en een goede gezonde start in de laatste week van juni!

    In Antwerpen wonen de meeste kansarme kinderen las ik in de krant. Dat verbaasd mij niet, daar wonen ook veel moslims, die gespecialiseerd zijn in kindjes maken terwille van het kintjesgeld en een broertje dood hebben aan werken, om potent te blijven vreten zij hun pens vol met het geld dat bedoeld is voor het welzijn van de kinderen, maar dat stond er in de krant niet bij alhoewel de journalisten dat even goed weten als ik. Als men al deze kindjesmakers terug naar hun zandbakken zou sturen, zouden er in Antwerpen geen kansarme kinderen meer zijn!

    De invasie van de zogenaamde bootvluchtelingen neemt van week tot week toe. Het is opvallend, dat deze arme sloebers, meestal markenkleding dragen en een GSM bezitten en soms veel geld betaald hebben voor de overtocht naar Europa waar zij hopen hun lui leven verder te kunnen zetten op kosten van de autochtone bevolking. De meeste Europeanen echter zijn eindelijk wakker geworden en beginnen zich tegen deze luiwammes invasie te weren vooral omdat zij vaststellen dat het in vele gevallen om een mosliminvasie gaat. Terugsturen naar hun land van herkomst is de enige goede oplossing!

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (1)
    19-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten 20 juni 2015
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Alle bezoekers van mijn blog wens ik Vrede, Heil en Zegen en een goede start in de nieuwe week. Ik ben steeds weer verbaasd dat mijn schamele blog zo veelvuldig gelezen wordt alhoewel ik geen sensatie berichten schrijf zoals tegenwoordig de meeste kranten en dat, terwijl ik God nog steeds met een hoofdletter schrijf, ik meen natuurlijk de Joods- Christelijke God. Langzaam maar zeker trachten duistere krachten de naam God door Allah te vervangen, zelfs de media klown Franciscus I. tracht de Christenen wijs te maken dat de god die door het Vaticaan verkondigt wordt dezelfde god is als de god van de Moslimen, dat geloof ik namelijk ook, want de god van het Vaticaan is al jaren lang niet meer de Christelijke God. De Christenen verstaan onder de naam God een liefdevolle vader die zegt dat we alle mensen zo moeten behandelen zoals we zelf willen behandeld worden, dat we niet mogen moorden, liegen, stelen en bedriegen en dat we de vrouw van onze naaste niet mogen begeren en dat we verdraagzaam moeten zijn tegenover andersdenkenden. De Allah der Muslimen echter is een duivelse god, die moord en doodslag verkondigt en beveeld alle anderdenkenden te doden, we zien het dagelijks gebeuren in de landen waar de Christenen door de moslims worden afgeslacht, wie dat nu nog niet begrepen heeft moet werkelijk met oogkleppen rondlopen. Tot daartoe mijn bescheiden mening.

    De lezers van mijn blog weten dat ik elke avond mijn trappist drink, maar de avonden zijn lang, en na mijn dagelijkse trappist drink ik ook nog een paar glaasjes wijn, natuurlijk geen halal wijn maar echte wijn en rode wijn, ik heb eens ergens gelezen, dat mensen die regelmatig een paar glaasjes rode wijn drinken niet dement worden en ik geloof dat dat zo is, ik word op weg naar tram 80 wel een beetje kramakkig, maar dement beslist nog niet, daarvan kunnen de lezers van mijn blog zich overtuigen.

    Groetjes,

    Kartuizer. 


    >> Reageer (5)
    12-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten 13 juni 2015
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De week is alweer voorbij, ik wens alle bezoekers van mijn blog Vrede, Heil en zegen en een goede start in de nieuwe week.

    Gisteren stelde ik vast, dat vele dingen veel veel duurder worden, ik betaalde voor twee drukpatronen voor mijn drukker, een zwarte en een driekleurige welgeteld 70 euro, bovendien heb ik de indruk dat die dingen steeds sneller leeg zijn.

    Ter nagedachtenis van James Last luister ik vandaag naar 25 jaar zilver, hij was een grote meester die ook mij met zijn orkest veel vreugde bezorgde.

    Het zal wel met het ouder worden te maken hebben, ik denk graag terug aan de vervlogen jaren die werkelijk voorbij vlogen en, ik zou het nog wel eens willen overdoen maar dan met de levenservaring die ik nu heb. Ik zou mij dan zeker niet meer laten vangen door allerlei godsdienstige fabeltjes en door valse vrienden mijn leven zou dan wel een totaal andere wende hebben en ik zou dan zeker geen kartuizer zijn, maar gedane zaken nemen geen keer, ik ben nu eenmaal Kartuizer, daar kan ik niets meer aan veranderen. Ik geniet nu op mijn manier van de dagen die mij nog resten in rust en vrede in mijn aards paradijs hier in ostbelgistan. De tram 79 waarop ik nu zit gaat steeds sneller naar tram 80 toe en ik ben dankbaar voor de mensen die NOG WEL werken en die er voor zorgen dat mijn pensoentje nog elke maand kan betaald worden, of dat voor hen zo zal zijn als ze eenmaal 65 worden betwijfel ik, de vloed van aangespoelde bootvluchtelingen wordt steeds groter en zij komen echt niet hierheen om te werken! De politiekers die dat mogelijk maken verdienen de strop aan de hoogste boom, het zijn volksverraders, maar dat is maar mijn mening die zeker niet politiek correct is.

    Nu ga ik genieten van de muziek van James Last en mijn trappist.

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (3)


    Archief per jaar
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • -0001


    Welkom op mijn blog!
    Laatste commentaren
  • Beste Kartuizer (Jean)
        op Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Beste Kartuizer (Marnix)
        op Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Hallo Kartuizer (Jean)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • hallo Kartuizer (johan1944)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • De winter heeft zijn intocht gehouden, (Marnix)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !

    Foto

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be Angeltjes
  • seniorennet, be Poli
  • seniorennet. be Digitalia
  • seniorennet. be Uitkijktoren

  • Foto

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • R.A.A.´s Krantje

  • Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Welkom op mijn blog!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    josongs
    blog.seniorennet.be/josongs
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    wesp333
    blog.seniorennet.be/wesp333
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Vlaamse culturele rijkdom
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per jaar
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • -0001

    Zoeken in blog


    Zoeken met Google



    Blog als favoriet !

    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!