Inhoud blog
  • Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • Groeten uit ostbelgistan 3 november 2017.....
  • Groeten uit Ostbelgistan 23 oktober 2017.....
  • Groeten uit ostbelgistan 14 oktober 2017....
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Antwerpen Rivierenhof
    Foto
    Foto

    Fotos Franske

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Gedachten over God en de wereld

    23-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten 23 april 2016.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het licht van de Geest der Wijsheit schijnt in de duisternis maar de duisternis neemt het niet aan! Zo blijft de halve wereld in volslagen duisternis gehuld. De politiekers hebben het licht uit hun midden gebannen en daardoor is nu ook hun verstand verduisterd!

    Ik wens alle bezoekers van mijn blog Vrede, Heil en Zegen en een goede gezonde start in de nieuwe week in het licht der Wijsheit!

    Natuurlijk hebben niet alle moslims gejubelt en gedanst bij de moordpartijen in Brussel, het waren alleen maar de IS aanhangers, onze politiekers met hun verduisterd verstand hebben nog niet begrepen dat IS de Islam is die de voorschrifen van de koran in de praktijk brengen, zij de politiekers, hebben nog niet begrepen dat er GEEN gematigde moslims zijn omdat er GEEN gematigde koran is, zij de politiekers, hebben met hun verduisterd verstand nog niet begrepen dat de islam geen godsdienst is maar een misdadige mensonterende ideologie omhangen met een godsdienstig manteltje! Deze mensonterende misdadige ideologie moet uit Europa verbannen worden!

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (5)
    16-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten 16 april 2016.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ja, ik ben er nog en ik wens alle bezoekers van mijn blog Vrede, Heil en Zegen. De Dietse droom van mijn vorig bericht is geloof ik bij de meeste lezers niet in goede aarde gevallen, deze droom koesterde ik al in mijn jeugdjaren, als lid en hopman van de Dietse Blauwvoetvendels, en ook als bijna 80 jarige blijf ik daarvan dromen, wie wil het mij kwalijk nemen? Is het nu niet hoogste tijd, dat de Blauwvoet de storm aankondigd en tot verzet oproept tegen de verloedering van de oude Nederlanden? Is het nu niet allerhoogste tijd dat het Volk der Dietse Landen de politikers die ons verkocht hebben eindelijk ter verantwoording gaan roepen en berechten? Is het niet echt allerhoogste tijd alles wat niet met onze Christelijk-Joodse normen en waarden in overeenstemming is uit ons midden te bannen? Is het niet echt allerhoogste tijd dat onze grenzen gesloten worden voor het hooggiftige moslimgif? Ja, het is allerhoogste tijd en daarom moeten wij als Vlaming onze stem aan het Vlaams Belang geven en als Nederlander aan de partij van Geert Wilders! Het Vlaams Belang samen met de partij van Geert Wilders kan het Dietsland van weleer weer opbouwen tot een sterke burcht waar we ons weer in thuis en veilig voelen, dat is mijn droom en wens als bijna 80 jarige!

    Bedankt, tjenne voor je reactie, en inderdaad, Artesié en Picardié horen erbij!

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (2)
    12-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit ostbelgistan....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Als Uilenspiegel is opgestaan en trekt door de Dietse Landen, de Dietsers zullen met hem gaan, weldra zal de storm ontbranden !

    Ik hoop, dat inderdaad de Dietsers, Vlamingen en Nederlanders, want samen zijn wij de Dietsers, gemeenzaam zullen vechten voor het totstandkomen van de republiek der Herenigde Nederlanden, Dietsland. Gemeenzaam zijn wij sterk en gemeenzaam kunnen wij de storm doen ontbranden, Dietsland zuiveren van al het moslimonkruit dat met de wortel moet uitgeroeid worden, Dietsland zuiveren van alle volksverraders die dat onkruit hier gezaaid hebben. Onze grenzen sluiten voor alle ongewenste figuren en sluipmoordenaars! Het kan nog, het is nog niet te laat, als alle oprechte Vlamingen hun stem aan het Vlaams Belang geven en alle oprechte Nederlanders aan de partij van Geert Wilders, zo kan Dietsland een voorbeeld zijn voor de andere Europese landen!

    Ja, goede vriend Victor vandaag diensdag was mijn uitgaansdag en ik heb ervan genoten, het was een heerlijke dag en mijn voorraad is weer voor een hele week aangevuld, het ontbreekt mij aan niets!

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (1)
    09-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit ostbelgistan.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag geen zaterdaggroeten bij gebrek aan inspiratie. Ik wens wel alle bezoekers van mijn blog Vrede, Heil en Zegen en geluk bij het zoeken naar de man met het hoedje, mischien eens in Molenbeek gaan kijken, daar lopen nog wel een paar honderd zulke bandieten vrij rond, wij weten dat maar degenen die het zouden moeten weten, weten het niet!

    In de loop van de week stuur ik nog wel een tussendoortje, dinsdag of woensdag.

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (5)
    02-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten 2 april 2016.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Alle bezoekers van mijn blog wens ik Vrede, Heil en zegen en een goede gezonde start in de maand april. Over de dagelijkse aprilgrappen van de regering waarvan de kranten vol staan kunnen we echt niet meer lachen maar meewarig het hoofd schudden!

    Het samensmelten van het huidige Vlaanderen met het Nederland van Geert Wilders tot de republiek der Herenigde Nederlanden lijkt mij zinvol en wenselijk en hopelijk ook met Artesié en Picardié erbij. Samen kunnen wij sterk zijn en alle ongewenste creaturen uit onze samenleving verwijderen en voortaan onze grenzen gesloten houden voor alles wat niet in overeenstemming is met onze Christelijke waarden en normen. Dat zullen we echter dan eerst kunnen verwerkelijken als de meerderheid der Vlamingen hun stem aan het Vlaams Belang geven en de meerderheid der Nederlanders hun stem aan de partij van Geert Wilders. Ik dank alle vrienden die mijn blog bezochten en reageerden, en mijn goede vriend Victor ben ik dankbaar voor zijn opmerksaamheid wat het aantal bezoekers betreft. Natuurlijk geeft het mij steeds weer de nodige moed om verder te gaan als ik zie dat mijn blog ook door velen gelezen wordt en dat is tot nu boven al mijn verwachtingen. Hartelijk dank!

    Groetjes,Kartuizer.


    >> Reageer (3)
    25-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paaszaterdag 26 maart 2016....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Alle bezoekers van mijn blog wens ik Vrede, Heil en Zegen en een zalig paasfeest.

    Nadat ik de afschuwelijke beelden heb gezien van de slachtpartijen in Brussel, smaakt mij sinds diensdag het eten niet meer. Mede verantwoordelijk voor deze gruwelijke daden zijn de politiekers die destijds het Vlaams Blok- Vlaams Belang in de ban hebben gedaan,medeverantwoordelijk voor deze slachtpartij zijn de huidige politiekers die nog steeds de bouw van moskeeén, die de ware brutnesten van deze schijnreligie zijn, financieren en de islam als een godsdienst kwalifizeren. De islam die geen andere godsdiensten tolereert, kan geen aanspraak maken op godsdienstvrijheid! Mede verantwoordelijk zijn de journalisten die ons steeds weer verhaaltjes brengen van de "brave" moslims tot ze zelf eens door moslimjongeren met stenen bekogelt worden en dat dan nog trachten te verzwijgen! Mede verantwoordelijk zijn ook zij die er voor zorgen dat in belgistan de massamoordenaars vrij kunnen rondlopen wie heeft het bevel gegeven hen vrij te laten tegen het advies van de gevangenisdirectie? Wie, meneer de minister? Volgens u waren zij toch niet zo gevaarlijk!Daar u als hoogste instantie deze vrijlating niet verhinderd hebt bent u medeschuldig aan de gruwelijke dood en de verminking van vele onschuldige slachtoffers die met nagels en andere metaalvoorwerpen getroffen werden. Ik word misselijk van uw smoelwerk meneer de minister !

    De arogante klerikale Vaticaanse klown die zich Franciscus noemt heeft weer eens de voeten van zijn moslimbruders gewassen en gekust en daarna nog eens gezegt dat Christenen en moslims dezelfde god vereren. Volgens de Katholieke leer is deze klown de vertegenwoordiger van Jezus Christus op aarde, in het nieuwe Testament echter leer ik een heel andere God kennen als de moslimgod, een God die liefde en verdraagzaamheid verkondigt, die zegt gij zult niet moorden, gij zult niet liegen, gij zult uw naaste beminnen als uzelf! Ik kom dus tot de slotsom dat deze Vaticaanse klown de antichrist is, in dienst van de islam!

    Daar ik vrees dat deze moordpartijen in Brussel niet de laatsten zullen zijn hoop ik dat nu eindelijk de verantwoordelijken zullen wakker worden en al het moslimgebrut met kind en kegel uit Europa zullen verdrijven, het is hoogste tijd!

    Kartuizer.


    >> Reageer (10)
    19-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten 19 Maart 2016
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Natuurlijk wens ik alle bezoekers van mijn blog Vrede,Heil en Zegen en een gezonde start in de nieuwe week, 't zonneke schijnt zo heerlijk schoon en 't vogeltje zingt op heldere toon, 't wintje suist zo zacht, ja het zingt met me mee, in weide dartelt het jolige vee, lustig klinkt mijn lied,kom zing met me mee, dat kan ook zonder zangfeest en zonder NVA komedianten !

    In Molenbeek zijn ze eindelijk het moslimnest aan het uitroken, hopelijk is dat eerst het begin want velen moeten geweten hebben waar de massamoordenaar van Parijs, wiens naam ik hier niet wil noemen, zich verschool, er moet dus verder uitgerookt worden want gematigde moslims zijn er niet !

    Goede Vriend Victor, met ST.Antonius heb je oude herinneringen in mij wakker gemaakt, 1982 had ik de eer in de basiliek van Padua op het graf van Antonius de verboden voorconciliere mis te celebreren tot grote vreugde van de hele kloostergemeenschap.

    Ik dank alle vrienden voor hun reacties op mijn vorig bericht mogen hun wensen die ook de mijne zijn in vervulling gaan, de groene moslimdraak moet vernietigd worden !

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (5)
    12-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten 16 maart 2016....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ja, hier ben ik weer om alle trouwe bezoekers van mijn blog Vrede,Heil en Zegen te wensen en een goede gezonde start in de nieuwe week, nog een beetje geduld, de lente komt volgende week en de bloemen zullen weer bloeien en hopelijk zal in heel Europa het ongewenste moslimonkruit met wortel en al worden uitgeroeit!

    Goede vriend Victor, ik brand nooit kaarsen voor zogenaamde Vaticaanse heiligen, wel elke avond mijn pegidakaars voor de levende helden die voor onze vrijheid vechten!

    Ja, Johan, ik leef hier in ostbelgistan nog God zij dank rustig en gelukkig maar ik weet dat het niet overal zo is en ik maak mij zorgen om de toekomst van Europa, de jonge generatie zal voor onze vrijheden moeten vechten, een volk dat niet voor zijn vrijheid vecht is een verloren volk!

    Jean, je wijze vader zaliger had gelijk, elk jaar heeft zijn snaar, en ik word het gewaar!

    Zo, lieve vrienden hoop ik met weinige woorden veel gezegd te hebben, onze leraar zei destijds:"een bericht moet kort en bondig zijn!"

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (8)
    05-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten 5 maart 2016
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Alle trouwe bezoekers van mijn schamele blog wens ik Vrede, Heil en Zegen en een gezonde start in de nieuwe week !

    Bedankt Marnix voor je kompliment, ja, het leven kan nog mooi zijn als men de dingen positief bekijkt. Ik pluk de dag zoals hij komt en maak er het beste van.

    Ja, Victor wij zijn nog van een goed bouwjaar, 35-36. Na ons zijn er vele houten koppen gekomen en die dwazen kiezen bij elke stembusgang steeds weer dezelfde scharlatans en dan maar klagen !

    Ja, Jaen, de lente komt beslist, maar wanneer? Hopelijk komt er ook een politieke lente die een einde maakt aan de mosliminvasie maar dan zullen we andere politiekers moeten kiezen maar zoals gezegt, er zijn nogal wat houten koppen die de leugens van de pocopers voor waarheid houden.

    Hier in ostbelgistan is de winter nog niet voorbij, af en toe valt er nog een dik pak sneeuw en het blijft bitter koud, gelukkig heb ik nog een grote voorraad houtbrikken om het huis warm te houden.Van moslims en ander gespuis blijven we hier gelukkig nog gespaard, hier worden nog geen vrouwen lastig gevallen en ook de kinderen kunnen nog veilig naar school gaan, moskeeén hebben we hier God zij dank niet!

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (4)
    27-02-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten 27 februari 2016
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Alle bezoekers van mijn blog wens ik Vrede,Heil en Zegen en een hopelijk warmere maand maart, het reumaweer heeft nu al lang genoeg geduurd!

    Het is niet zo dat ik al eens op een vrijdagavond geen zin heb om een nieuw bericht te schrijven en er dus geen zaterdaggroeten verschijnen ik dan ziek ben. Er is in zeer korte tijd wel heel veel in mijn leven veranderd, voor de eerste keer in een ziekenhuis gelegen, auto afgemeld, seniorenhulp gekregen om mijn boodschappen te halen en het werk in huis te doen dat ik ECHT niet meer zelf kan en dat is goed zo. Afgezien van de reumapijn in mijn knoken gaat het mij goed. Gisteren kreeg ik de rekening van mijn vierdaags ziekenhuis verblijf, tot mijn verbazing maar 35, zeggen en schrijven vijfendertig euro de rest werd door de ziekenkas betaald. Er zijn wel een hoop zorgen van mijn schouder genomen, geen autobelasting meer, geen autoverzekering meer, geen autoreperaturen meer geen autoinspectie meer en geen bezinnekosten meer, samen is dat per jaar meer als 1000 euro gespaard. Ik kan dus onbezorgd de rit op tram 80 tegemoed zien, en genieten van de lekkere dingen die er nog zijn, Lieve heeft dat heel goed gezien, af en toe een lekkere filepur met frieten, mijn dagelijkse trappist en een paar glaasjes wijn met enkele blokjes Appenzeller of Tielzit, ja , de mens leeft niet van brood alleen!

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (4)
    23-02-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit ostbelgistan....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Hartelijk dank, goede vriend Victor voor je bericht, neen, ik ben niet ziek, integendeel ik voel me tamelijk fit. Als ik echter de nieuwsberichten lees en de bevriende blogs, ontgaat mij de moed zelf nog een bericht te schrijven want ik zou hetzelfde schrijven wat de bevriende blogs reeds geschreven hebben. Het is ten hemel schreiend hoe de politiek op de mosliminvasie reageerd en hoe de pocopers ons steeds weer probeert wijs te maken dat we gelukkig moeten zijn met deze "verrijking". Alles wat ons lief is wordt met de voeten getreden, het lijkt er wel op of de hele mensheid gek geworden is. Ik trek mij steeds meer en meer uit deze waanzins wereld terug en geniet op een rustige manier van de goede en lekkere dingen die er gelukkig nog zijn, elke dag mijn trappist en enkele glaasjes wijn en lekkeren hapjes kaas enzv. enzv. De seniorenhulp is voor mij inderdaad een grote hulp, ik verheug mij steeds op de diensdag en Eveliene en ik begrijpen elkaar uitstekend en als de boodschappen in huis zijn en er niet moet gepoetst worden, blijft er nog een uurtje om samen een sigaretje te roken en te praten, de mens leeft niet van brood alleen!

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (1)
    13-02-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten 13 februari 2016
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Alle bezoekers van mijn blog wens ik Vrede, Heil en Zegen en een goede gezonde start in de nieuwe week !

    Er moet eindelijk eens een eind komen aan al dat moslimgezeik in ons land en in heel Europa, moslims hebben hier bij ons niets te zoeken, wij hebben hen niet uitgenodigd hierheen te komen, waarom zijn ze niet onder gelijkgezinden in hun zandbakken gebleven,als ze zich niet aan onze waarden en normen willen aanpassen dan moeten ze maar zo snel mogelijk met pak en zak terug naar hun zandbakken vertrekken,hun allah zal daar wel voor het kiendjesgeld zorgen en hen met rijke uitkeringen zegenen!En, onze politiekers en ook de journalisten moeten eindelijk eens ophouden ons te willen wijsmaken dat de islam een godsdienst is zoals alle anderen, de islam is helemaal geen godsdienst maar een mensonterende ideologie die overal dood en verderf zaait wie dat nog niet bemerkt heeft moet wel stekeblind zijn!

    tjenne, hartelijk dank voor je reactie op mijn blog, ja, het doet iets, als men afstand moet doen van dingen die ons leven bezielde, dingen die tot ons dagelijks leven behoorden. Maar nog erger is het als men definief afscheid moet nemen van mensen die men lief had en die voor altijd van ons zijn weggegaan die pijn heb ik als bijna 80 jarige al vaak moeten verwerken!

    Ja, Victor, tussen een groep demente en ourdomme mannen zou ik mij in een rusthuis niet thuisvoelen, ik wil tot het einde in mijn eigen vertrouwd huis blijven met een minimum aan pottenkijkers en vreemde hulp, mijn soepje en mijn potje mosselen maak ik nog zelf klaar dan smaakt het ook beter!

    Tot daar mijn mening en mijn gedachten.

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (4)
    06-02-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten 6 februari 2016.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Alle bezoekers van mijn blog wens ik Vrede, Heil en Zegen en een goede gezonde start in de nieuwe week !

    Gisteren Vrijdag heb ik definitief afscheid genomen van mijn auto, het was mijn zesde, mijn eerste was een NSU Prinz. Mijn oude Golf staat nog wel in de garage, daar staat hij voor niemand in de weg, maar zonder kenteken. De onderhoudskosten voor de 24 jaar oude Golf werden van jaar tot jaar meer en op den duur onbetaalbaar. Natuurlijk ben ik nu een stuk van mijn vrijheid kwijt maar ik ben ook niet meer de jongste en als bijna 80 jarige wil ik mezelf en anderen niet in gevaar brengen. Gelukkig heb ik Eveline van de seniorenhulp die elke dienstag 3 uur tijd voor mij heeft om de nodige boodschappen te halen en de andere zaken, zoals de gang naar het postkantoor en de gemeente enzv. en die bovendien ook mijn woning zuiver houdt. Zo is dat als men oud wordt en alléénstaande is, aan een tehuis voor ouderen valt niet te denken, wat moet ik daar tussen al die oude mannen? Daarvoor is mijn geest nog veel te jong en ik ben echt nog niet dement. Natuurlijk lees ik nog elke dag de bevriende blogs, maar als men er één gelezen heeft, heeft men ze bijna allemaal gelezen, ik geloof dat ze van elkaar afschrijven, dat lijkt soms op plagiaat. Wat de kranten betreft, als ik de koppen gelezen heb hoeft het voor mij niet meer al die onzin heb ik niet nodig en wat de fotos betreft, vroeger noemden wij dat een mannekesblad maar nu met heel veel onvoeglijke fotos, hoe naakter hoe liever !

    Groetjes

    Kartuizer.


    >> Reageer (4)
    30-01-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten 30 januari 2016....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Alle bezoekers van mijn blog wens ik Vrede, Heil en Zegen en een goede start in de maand februari!

    Zo is dan de eerste maand van 2016 voorbij en hebben we weer een heleboel prietpraat van de praatbarak en van de regering moeten horen, de kranten doen er nog een schepje bovenop: "de helft van de Vlaamse jeugd bidt weer, dat hebben ze van de moslims geleerd!" Je moet maar durven! Over de andere onzin die ik in de kranten lees zwijg ik liever doch het verbaasd mij dat er nog zoveel mensen zijn die nog een papieren krant kopen!

    Bij Lieve las ik over de Vlaamse betoging toen in Leuven, Leuven Vlaams, wel, ik was daar ook en ik heb toen een hele nacht met nog enkele honderd anderen op de binnenkoer van de rijkswachtkazerne gestaan, als we zo rond drie uur de Vlaamse Leeuw begonnen te zingen, stormden de rijkswachters naar buiten met de bajonet op het geweer maar we zongen uit volle borst verder. Tegen de morgen werden we dan met enkele tientallen tegelijk vrij gelaten en kregen we onze ID-kaart terug. Ik kwam toen een paar uur te laat op het werk in de drukkerij maar mijn werkgever wist van waar ik kwam en hij gaf mij die dag betaald vrij, ik herinner mij nog de naam Piet van Dooren die in de drukkerij Roels op kantoor zat.

    Victor, wat de mensen over mij denken intereseert mij al lang niet meer, vorige diensdag bracht mijn vriendin van Seniorenhulp een 19 jarige praktikantin mee, een fris jong meisje nu had ik plots twee vrouwen aan mijn zijde, ik voelde mij kiplekker, dat ik dat in mijn ouwe dag nog mag meemaken is méér als medicijn. Ik ben een tevreden oude man en die zijn er niet veel!

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (3)
    22-01-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten 23 januari 2016....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Zoals steeds wens ik alle bezoekers van mijn blog Vrede, Heil en Zegen en een zonnige warme nieuwe week!

    Alhoewel ik toch al een en ander meegemaakt heb, val ik bij het lezen van de nieuwsberichten van de ene verbazing in de andere,het lijkt er wel op dat op deze aarde vele gekken vrij rondlopen en dat er ook in onze regeringen heel wat gestoorden zitten die gekken, die menen in een verkeerd lichaam geboren te zijn, als normale burgers betrachten die de kans moeten krijgen van geslacht te veranderen. Zoals Johan het bij Lieve zegt, ook ik ben blij dat ik als nu bijna 80 jarige in mijn jonge jaren deze onzin niet heb moeten meemaken!

    Bij mijn vriend Victor moet ik mij wel verontschuldigen, gelukkig is vorige zondag een engel gekomen die die sneeuw voor het huis geruimd heeft zodat mijn vriendin van seniorenhulp dinsdag voor de huisdeur kon parkeren om samen in Sankt Vith de nodige boodschappen te gaan halen. Sommigen die mij van ver kennen kijken nu wel raar op als ze mij met een veel jongere vrouw aan mijn arm de supermarkt zien binnenkomen, gelukkig is het geen mannelijke hulp want wat zouden ze dan wel denken!

    Lieve, ik heb Limburg altijd al mooi gevonden, maar de naam Peer vond ik altijd al een beetje raar, zijn de inwoners Perenaren? Ik heb nog een mooie plaat van Jo Erens, Limburg Mie Land, het lied van Zefke Mols hoor ik graag.

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (7)
    16-01-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten 16 januari 2016
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Alle bezoekers van mijn blog wens ik Vrede, Heil en Zegen en een gezonde hopelijk ook droge start in de nieuwe week.

    Het lijkt er wel op dat in Vlaanderen alles toegebetonneerd is zodat het water niet meer in de grond kan, waar zijn de weiden als wiegende zeeén gebleven?

    Mijn goede vriend Victor is blij dat er eindelijk sneeuw gekomen is, wel Victor, ik ben er niet blij mee, daar ik niet meer de kracht heb de sneeuw voor het huis te ruimen zodat de postbode nog bij de brievenbus kan en aanstaande diensdag de seniorenhulp voor het huis zal kunnen parkeren, sneeuwruimen hoort niet bij de taak van seniorenhulp, wel elke diensdag boodschappen halen en één keer per week de woning poetsen. Ik ben blij dat ik nu niet meer zelf met de auto moet rijden en dat mijn woning wekelijks grondig geputst word, zo goed had ik het nog niet, ik doe alléén nog maar dat wat ik werkelijk nog kan en sneeuwruimen kan ik niet meer.

    Over de politiek en de andere wantoestanden wil ik vandaag niets zeggen, ik kan er toch niets aan veranderen!

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (5)
    08-01-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten 9 januar 2016....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Op deze eerste zaterdag van het jaar 2016 wens ik alle bezoekers van mijn blog Vrede, Heil en Zegen en nogmaals een gelukkig en gezegend nieuw jaar.

    Vorig jaar schreef ik al dat het jaar 2016 een bloedig jaar zou worden, men had daar geen glazen bol voor nodig, elke realist zag dat aankomen. Nu is het zover, de gebeurtenissen in Keulen en in andere Duitse steden zijn eerst het begin! De burgers beginnen zich echter te weren daar de overheid verstek laat gaan, nog een korte tijd, dan begint in heel Europa een ware burgeroorlog en dat zal heus niet zonder bloedvergieten gaan. Daar de overheid het niet doet zullen de burgers het heft in eigen handen nemen en het hele moslimgespuis uit Europa verdrijven, genoeg is genoeg, de kruik is vol. De politiekers die dit moslimgespuis in Europa hebben binnengehaald zullen zware verantwoording moeten afleggen als zij er tenminste nog levend vanaf komen, Volksverraad is een zeer zwaar misdrijf! Ik hoop en verwacht dat er einde 2016 geen enkel moslim meer in Europa zal wonen en dat alle moskeén zullen vedwenen zijn en Europa weer tot de Christelijke waarden en normen zal teruggekeerd zijn, ik meen niet de zogenaamde christelijke normen en waarden van het Vaticaan en andere volksverraderlijke geestelijken maar de echte Christelijke normen en waarden!

    Kartuizer.


    >> Reageer (6)
    05-01-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een tussendoortje op dinsdagavond......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nu weet ik hoe goed getrouwde mannen het hebben, vandaag was voor de eerste keer de seniorenhulp hier, een zeer lieve vriendelijke vrouw met hetzelfde gedachtengoed als ik en mijn blogvrienden. Eerst is ze met mij naar Sankt Vith gereden voor de nodige boodschappen, dat kost 035 cent per kilometer plus 5 Euro per uur, ik moet nu zelf geen kratten meer sleuren en in de supermarkt blijft zij trouw aan mijn zijde. Toen we van Sankt Vith terugkwamen heeft zij het hele benedenhuis grondig gepoetst en dat was nodig volgende week krijgt de bovenverdieping een beurt. Ik zal nu mijn eigen auto afschrijven en dan spaar ik de verzekering, de belasting en het onderhoud plus de benzinne en dan kan ik gemakkelijk die 035 cent plus die 5 euro betalen, bovendien krijg ik van het ziekenfonds wegens mijn geringe inkomen een deel terug betaald. Deze hulp krijg ik nu éénmaal per week. De seniorenhulp doet echter nog veel meer, af en toe komt er nu een kapper aan huis en ook de medische voetverzorging die moet ik natuurlijk wel betalen maar dat was toch ook zo toen ik er nog zelf kon heengaan. Zo slecht hebben wij het dus in ons landje nog niet, het eigen volk wordt nog niet in de steek gelaten. Het is een hele verandering in mijn persoonlijk leven, maar wel een positieve verandering. En ik meen, dat men als men 80 wordt niet meer zelf met een auto moet rijden om niet jezelf en anderen in gevaar te brengen, aan alles komt eens een einde.

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (3)
    31-12-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwjaarsgroeten voor het jaar 2016....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Op de laatste dag van het jaar 2015 wens ik alle bezoekers van mijn blog een gelukkig en vredig jaar 2016. Ik hoop, dat er eindelijk in dit jaar 2016 een einde zal komen aan het sluipende moslimgift in Europa en dat we eindelijk weer tot onze Europese normen en waarden zullen terugkeren en dat alle politieke volksverraders uit alle Europese regeringen zullen verwijderd en bestraft worden. Moge het licht van de wijsheid weer schijnen, dat is mijn vurige wens voor het jaar 2016.

    Kartuizer.


    >> Reageer (8)
    28-12-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goed nieuws tussendoortje op maandagavond......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Eerst mijn antwoord op de verschillende reacties:

    Beste Victor, mijn trappist is geen bruintje !

    Beste vriend Johan, wijn is medicijn wie wijn drinkt bidt, wie wijn zuipt zondigt!

    Inderdaad Lieve een trappistglas vol kraantjeswater is zonde, zelfs een zware zonde!

    Bedankt Jean, er komen nog vele jaren met vele trappisten.

    En nu het goede nieuws, mijn huisartsstin(daar ik geen moslim ben heb ik een vrouwelijke huisarts) was vandaag op bezoek, bij het onderzoek in het ziekenhuis heeft men vastgesteld dat ik te weinig rode bloedlichaampjes heb en daarvoor moet ik nu elke dag één pilletje slikken(Tamsulosine Sandoz) en verder geen andere medicamenten. De artsstin heeft mij gezegd dat ik rustig verder elke dag mijn trappist mag drinken en zelfs twee en ook mijn glaasjes wijn. Als men als 79 jarige maar één pilletje per dag nodig heeft mag men echt niet klagen. Morgen ga ik weer zelfstandig met de auto in Sankt Vith mijn boodschappen bezorgen. Het vele bloedverlies dat ik had door de blaasontsteking had geen verband met het tekort aan rode bloedlichaampjes.

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (2)


    Archief per jaar
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • -0001


    Welkom op mijn blog!
    Laatste commentaren
  • Beste Kartuizer (Jean)
        op Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Beste Kartuizer (Marnix)
        op Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Hallo Kartuizer (Jean)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • hallo Kartuizer (johan1944)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • De winter heeft zijn intocht gehouden, (Marnix)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !

    Foto

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be Angeltjes
  • seniorennet, be Poli
  • seniorennet. be Digitalia
  • seniorennet. be Uitkijktoren

  • Foto

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • R.A.A.´s Krantje

  • Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Welkom op mijn blog!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    postduif
    blog.seniorennet.be/postdui
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    stabos
    blog.seniorennet.be/stabos
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Vlaamse culturele rijkdom
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per jaar
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • -0001

    Zoeken in blog


    Zoeken met Google



    Blog als favoriet !

    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!