Inhoud blog
  • Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • Groeten uit ostbelgistan 3 november 2017.....
  • Groeten uit Ostbelgistan 23 oktober 2017.....
  • Groeten uit ostbelgistan 14 oktober 2017....
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Antwerpen Rivierenhof
    Foto
    Foto

    Fotos Franske

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Gedachten over God en de wereld

    24-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten 24 september 2016....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Alle vredelievende en waarheidzoekende bezoekers van mijn blog wens ik Vrede, Heil en Zegen!

    Vandaag had ik helemaal geen zin een bericht te schrijven, maar ik moet wel, anders denken sommige lezers dat ik ziek ben of nog erger. Ik ben echter niet ziek en ook nog niet dement, integendeel dus daar ga ik dan maar weer!

    De titel van mijn blog is, gedachten over God en de wereld en de voorbije week dwaalden mijn gedachten bij God en de wereld. Welke God dacht ik, de god van het Vaticaan? De god van de moslims of één van de goden der andere winstgevende religies? Aan geen van dezen denk ik als ik God meen, de god van het Vaticaan heeft al evenveel misdaden op zijn konto staan als de maangod van de islam en de anderen zijn geen haar beter, als ik aan de Nederlanse zogenaamde gristeren der zwarte kousen gemeenten terug denk! De God waaraan ik denk is de Geest der Wijsheid die in het hart van alle vredelievende en waarheidzoekende mensen leeft, die hun medemensen behandelen zoals ze zelf behandeld willen worden, alleen met hen kan er vrede en welstand in deze wereld zijn en kan onze planeet een waar en echt paradijs zijn!

    En dan komen we aan mijn gedachten over de wereld, wanneer alle politiekers vredelievende en waarheidzoekende mensen zouden zijn met de Geest der Wijsheid in hun hart, niet geldgierig en de belangen van het land en het volk behartigend dan zou inderdaad onze planeet een aards paradijs kunnen zijn.

    Groetjes, 

    Kartuizer.


    >> Reageer (5)
    17-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten 17 september 2016...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Alle waarheidzoekende vredelievende bezoekers van mijn blog wens ik Vrede, Heil en Zegen !

    Miljoenen moslims zijn Europa binnengeslopen en overal trachten zij alles wat christelijk is door hun pseudo godsdienst te verdringen, kruisen moeten uit de openbare gebouwen en uit het straatbeeld verwijderd worden en onze politiekers willigen hun wensen in. Dat is dus de nieuwe omgekeerde wereld, niet zij die in het gastland komen moeten zich aan onze traditie aanpassen maar wij moeten ons aanpassen aan de indringers. Ook in ons land slapen de politiekers verder. Niemand stelt zich vragen over het waarom Marokkanen en Turken met een dubbele nationaliteit zich innesten in sommige politieke partijen in de hoop zo politieke macht te krijgen en onze wetten naar hun hand te veranderen t.t.z. te islamiseren. En onze poltiekers slapen maar verder, ze zijn zich van geen gevaar bewust. Het zou nochtans eenvoudig zij daar een stokje voor te steken, door alle die een dubbele nationaliteit hebben de belgische af te nemen en hen als ongewenste vreemdeling naar hun oorsprongland terug te sturen, in Marokko en Turkije kunnen ze dan volgens hun moslimgebruiken ongestoord leven. Gelukkig zijn er in Europa ook politiekers die de waarheid onder ogen zien en die weigeren noch moslims in hun land toe te laten maar die worden dan door EU bonzen als nazis bestempeld. Het is nochthans noodzakelijk dat Europa van het moslimgif gezuiverd wordt, het moet met wortel en al worden uitgeroeid wil het avondland niet ten onder gaan!

    Tot daartoe mijn bescheiden mening in dit ekelige thema.

    Kartuizer.


    >> Reageer (4)
    09-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten 10 september 2016....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Alle waarheidzoekende en vredelievende bezoekers van mijn blog wens ik Vrede, Heil en Zegen en een paar mooie dagen in de zomerse warmte die dit jaar wel laat komt!

    In mijn vorig bericht ben ik wel meer als een beetje voorbarig geweest, ik wist niet dat het om een drugverslaafde ging, dat feit werd door de sensatiejournalisten verzwegen. Als ik dat geweten had zou ik anders reageerd hebben. In de jaren 70 van de vorige eeuw heb ik als jonge priester in Den Haag drie jonge drugverslaafden in huis gehad, in de hoop hen weer op het rechte pad te kunnen brengen maar wat ik ook deed, het het was verloren moeite. Om aan nieuwe drugs te komen stalen zij in huis alles wat niet nagelvast was, na drie maanden was mijn geduld ten einde. Ze kwamen alle drie uit een gezin waar de nestwarmte ver te zoeken was en dat werd dan ook de oorzaak van hun verslaving, ze zochten die warmte in de drugs terwijl die nestwarmte zoals tjenne treffend in zijn reactie schrijft voor kinderen noodwendig is.Ik geloof, dat in vele gezinnen deze nestwarmte ontbreekt!

    Het verheugd mij dat ik van Victor weer eens een reactie kreeg, Je moet steeds een wachtwoord kiezen dat in je leven een belangrijke gebeurtenis was, bvb huwelijksdatum en de gemeente waar het huwelijk gesloten werd die dingen vergeet je nooit!

    Bij mijn ronde bij de bevriende blogs ga ik ook steeds bij Johan op bezoek en ik verheug mij steeds over de levenswijsheid die ik in zijn gedichten lees, we waren al immer een volk van dichters en denkers, hartelijk dank Johan!

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (7)
    03-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten 3 september 2016....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Alle waarheidzoekende en vredelievende bezoekers van mijn blog wens ik Vrede, Heil en Zegen en een gezonde start in de maand september !

    De voorbije week stierf in Gent eenzaam en verlaten een 18 jarige jongen in een tentje, de jeugddienst was naar eigen zeggen niet meer voor hem verantwoordelijk want wettelijk was hij als 18 jarige volwassen. Vandaag wordt hij als een hond kremeert en de zaak is afgelopen! In een land met twee koningen en twee koninginnen en ik weet niet hoeveel ministers en andere poenpakkers is er geen geld voor een rouwdienst voor deze jongen,de ouders en de nonkels en tanten die de jongen aan zijn lot overlieten zouden zich diep moeten schamen en de jeugddienst eveneens! Men kan zich terecht affragen in wat voor een land wij leven, de menslievendheid is ook in Vlaanderen zeer diep gezonken, de burgemeester van Gent is de naam burgervader niet waard, ook deze arme jongen was een burger van Gent!

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (6)
    27-08-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdagavondgroeten...27 augustus 2016
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Alle vredelievende en waarheidzoekende bezoekers van mijn blog wens ik Vrede, Heil en Zegen!

    De voorbije week heb ik een hele avond geluisterd naar de zeer oude liederen op YT. Bij het lied "Es geht alles vorüber, es geht alles vorbei, nach jeden Dezember kommt wieder ein Mai," voelde ik mij terugverzet in mijn kinderjaren. Ik zag als 4 jarige de duitse tanks ons dorp binnenrijden en als 8 jarige zag ik de canadese tanks ons dorp binnenrijden. Ik herinner mij nog de bange nachten toen de zware bommenwerpers over ons dorp vlogen op weg naar Duitsland en het duitse afweergeschut dat maar één Km. van ons huis verwijderd was begon te schieten dan was de angst groot, een bommenwerper kon afgeschoten worden en die kon op onze huizen vallen met zijn hele bommenlading, gelukkig gebeurde dat niet. En na 1945 was alles vorüber en was alles voorbij. De tirannen van toen die dat alles in gang gezet hadden en die miljoenen doden op hun geweten hadden zijn nu al lang tot stof en as teruggekeerd. En zo zal het ook gaan met de tirannen van nu, ook zij hebben nog maar enkele jaren voor zij tot stof en as zullen terugkeren. De tweede wereldoorlog heb ik overleefd en vele van ons zullen de huidige gruwelijke tijd ook overleven!

    Onwillekeurig dacht ik bij mijn mijmeringen aan mijn goede vriend Ray en wat hij nu zou schrijven over de huidige situatie. Geen enkele blog kan tot nu toe Angeltjes evenaren, Ray, ik mis je, je bent te vroeg van ons heengegaan!

    Kartuizer.


    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De zaterdaggroeten verschijnen eerst morgen omdat door een foute intoesting de tekst verdwenen is en ik morgen alles opnieuw schrijven moet, het spijt mij maar nu ben ik te moe om nog alles opnieuw te moeten schrijven !

    Kartuizer.


    >> Reageer (1)
    20-08-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten 20 augustus 2016......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Alle bezoekers van mijn blog die van goede wil zijn en in vrijheid willen leven wens ik Vrede, Heil en Zegen!

    Het gebeurt wel eens dat sinjorenhulp mij geen hulp kan sturen, ik krijg dan tijdig een bericht. In de maand augustus gebeurt dat wel vaker, de damen hebben ook recht op hun jaarlijkse vakantie en er kan ook wel eens iemand ziek zijn, dan moet ik kontakt opnemen met EUDOMO, Eudomos is grieks en betekend lekker thuis. Eudomo is het overkoepelend orgaan van de hulpdiensten in de duitstalige gemeenschap en kostenloos. Zij stelden mij dan in verbinding met de STUNDENBLUME de Stundenblume werkt met gepensioneerde vrijwilligers die met ouderen die zelf geen vervoer meer hebben hun wekelijkse boodschappen halen en hen weer thuis brengen. Bij de stundenblume werd mij gezegd dat de volgende dag om 10 uur iemand zou komen. En de volgende dag kwam hij, een 67 jarige vriendelijke man. Onderweg naar Sankt Vith kwamen wij in gesprek over het vluchtelingen thema. Ik ben ook vluchteling zei hij, ik ben uit de Bondsrepubliek Duitsland gevlucht omdat ik mij in Keulen tussen al die vreemdelingen niet meer thuis en niet meer veilig voelde, nu woon ik al twee jaar in de duitstalige gemeenschap en hier voel ik mij weer thuis hier vond ik het vertrouwde Duitsland weer terug, als dank daarvoor heb ik mij bij de stundenblume als vrijwilliger gemeld. Toen we met mijn inkopen thuis kwamen hebben wij nog een half uurtje samen gezeten met een kopje koffie en een koekje, ik heb hem over Vlaanderen verteld waar nu ook vele Vlamingen zich niet meer thuis voelen.

    Ook ik voel mij hier in de duitstalige gemeenschap veilig thuis en geborgen hier is het nog rustig wonen zonder haatbaarden en versluierde tunten!

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (2)
    13-08-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten 13 augustus 2013
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Alle bezoekers van mijn blog die van goede wil zijn wens ik Vrede, Heil en Zegen !

    Dat Europa in staat van oorlog is hoef ik echt niet meer te zeggen, de islam tracht heel Europa te veroveren met brutale huichelmoorden en de politiekers die deze vijandelijke indringers uit Europa zouden moeten verwijderen trachten ons steeds weer wijs temaken dat deze huichelmoorden niets met de islam te maken hebben en het werk zijn van loslopende psychopaten. Dat deze psychopaten toevallig allemaal mohamedanen zijn tracht men te verdoezelen. Gelukkig beginnen steeds meer Europeanen te begrijpen dat wij door onze politiekers belogen en bedrogen worden en dat wij ons tegen deze mosliminvasoren moeten weren met de middelen die ons ter beschikking staan, als ons Europa in gevaar is moeten wij onze vrijheden verdedigen tegen deze vreemde vijandelijke  bezetting met dezelfde wapens die zij gebruiken! Europa moet gezuiverd worden het moslimgift moet met wortel en al worden uitgeroeit! Europa moet moslimvrij vrij worden. In heel Europa zouden de stormklokken luid tot verzet moeten oproepen, NU, voor het te laat is!

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (3)
    05-08-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten 6 augustus 2016
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Alle bezoekers van mijn blog die van goede wil zijn wens ik Vrede, Heil en Zegen en een goede gezonde start in de maand augustus !

    Als ik de berichten lees in de digitale kranten(papieren kranten koop ik niet!) en ook in sommige blogs, weet ik niet meer wat ik geloven kan en wat niet. Dat de pocojournalisten al jaren lang leugens en halve waarheden schrijven wist ik al, ik meen echter dat ik de bevriende blogs nog mag geloven maar de waarheden die zij schrijven zijn soms zwaar te verteren en toch zijn het waarheden. Sommige dagen lees ik noch het ene noch het andere, dan smaakt mij het eten beter en slaap ik ook beter, maar ik wil mijn kop niet in het zand steken en ik moet de waarheid onder ogen zien!

    Goede vriend Victor, reeds tien jaar geleden hing ik mijn priestertoog definitief aan de nagel, dat alle godsdiensten fabeltjes zijn door mensen verzonnen schreef ik toen al in deze blog. Ik meen echter dat de jaren toen ik het amt nog uitoefende geen verloren jaren waren. Ik heb in die jaren zeer vele mensen kunnen helpen niet met fabeltjes maar met echte christelijke naastenliefde in woord en daad.

    Ja Jean reeds toen de pipo in het vaticaan op de stoel van Petrus werd gezet heb ik in deze blog geschreven dat velen van de rest der gelovige katholieken tijdens zijn bewind hun geloof zouden verliezen. Deze man is een gevaarlijke gek die doelbewust doet wat hij doet, een rasechte jezuit !

    Groetjes

    Kartuizer.


    >> Reageer (4)
    30-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondaggroeten....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Alle vredelievende bezoekers van mijn blog die van goede wil zijn wens ik Vrede, Heil en Zegen !

    Een 86 jarige katholieke priester wordt tijdens de eucharistieviering door twee islamistische sluipmoordenaars vermoord! Men kan zich hierbij terecht de vraag stellen, waar was de God van deze katholieke priester, Hij had toch in zijn almacht en allomtegenwoordigheid deze moord kunnen verhinderen? Dezelde vraag kan men stellen bij de moord op de ontelbare christenen die in de islamistische landen door moslimbarbaren vermoord worden! Dezelfde vraag kan men stellen bij de miljoenen Joden die door de nazies werden vermoord, waar was hun almachtige God? Het antwoord op deze vraag is eenvoudig en simpel, in deze blog heb ik al vaker geschreven dat alle godsdiensten sprookjes zijn die door mensen werden uitgevonden. Het chistendom is een mooi sprookje, het leert ons tegenover alle mensen verdraagzaam te zijn, niet te moorden, trouw te zijn in het huwelijk en plichtbewust te leven. De bijbel van de christenen is het nieuwe testament, niet het oude! De echte christelijke leer is het navolgen waard niet in de hoop op een paradijs na dit aardse leven want dat paradijs bestaat niet! De islamistische leer daartegenover is een gruwelijk duivels sprookje, de koran is een haatboek dat beveelt alle andersgelovigen en nietgelovigen uit te moorden. De Europese politiekers die deze duivelse leer in Europa als godsdienst hebben toegelaten zijn medeschuldig aan de moord op deze 86 jarige priester en aan de moorden der andere islamistische aanslagen, zij moeten daarvoor terechtgestelt worden!

    Kartuizer.


    >> Reageer (4)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit ostbelgistan....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Hallo goede vrienden, neen ik ben niet ziek heb me alleen maar in een dag vergist.

    Morgen komen dan de Zondaggroeten inplaats van de gebruikelijke zaterdaggroeten!

    groetjes

    Kartuizer.


    >> Reageer (2)
    23-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten 23 juli 2016......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Alle vredelievende bezoekers die van goede wil zijn wens ik Vrede, Heil en Zegen !

    Daar alleen kan liefde wonen, daar alleen ist 'leven goed, waar men stil en ongedwongen alles voor elkander doet ! Helaas is deze liefde in onze verloederde ik maatschappij ver te zoeken.

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (2)
    19-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten op dinsdagmorgen......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Alle vredelievende bezoekers van mijn blog die van goede wil zijn wens ik Vrede, Heil en Zegen !

    Toen ik de gebruikelijke zaterdaggroeten wilde schrijven moest ik eerst de beelden van de massamoord in Nice verwerken en als ik dan ook nog de berichten van Turkije zag besloot ik te wachten tot ik meer informatie had.

    Einde 2015 schreef ik in deze blog dat het jaar 2016 een bloedig jaar zou worden, we zijn nu eerst in de zevende maand en het is al zeer bloedig geworden en ik vrees dat het nog erger worden kan!

    Natuurlijk heeft de moordpartij in Nice niets met de islam te doen, de man was een psychisch gestoorde maar hij heete wel toevallig Mohamed en natuurlijk was hij psychisch gestoord want men moet al zwaar gestoord zijn als men aan de onzin van de koran geloofd! En, onze politiekers en journalisten van de pocopers zijn wel evenzeer zwaar in hun bovenkamer gestoord wanneer zij de burgers willen wijsmaken dat al deze moordpartijen niets met de islam te maken hebben. Steeds meer Europese burgers geloven deze leugens niet meer en ik vrees dat wij langzaam maar zeker naar een burgeroorlog op weg zijn, hoe dat zal eindigen weet ik niet maar zonder bloedvergieten zal het wel niet van stapel lopen. De Europeanen zullen het niet zover laten komen als in Turkije waar een machtwellustige diktator van het land een moslimstaat wil maken!

    Kartuizer.


    >> Reageer (2)
    16-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit ostbelgistan......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag geen zaterdaggroeten, morgen meer !

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (0)
    09-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten 9 juli 2016....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Alle bezoekers van mijn blog die van goede wil zijn wens ik Vrede, Heil en Zegen en een gezonde start in de nieuwe week met veel zonnige dagen !

    Een vraag aan de bezoekers, in welke belgische supermarkt kan men nog Israelische produkten kopen? Toen ik nog in Antwerpen woonde kocht ik de sappige Israelische sinaasappels en nog meer produkten bij een Joodse kruidenier, maar die zijn er in ostbelgistan niet.

    Over de politieke zwakkoppen die in de regering zitten wil ik liever niets schrijven want dan zou ik onwelvoegelijke woorden moeten gebruiken en dat doe ik liever niet ze kunnen wat mij betreft allemaal de pot op!

    PS: Alle bovenstaande fotos op mijn blog kunnen als men er op drukt vergroot worden, Jean had het wel goed gezien, die neuspeuteraar in mijn vorig bericht is de handjeswuivende profiteur die zich koning der Nederlanden noemt !

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (5)
    02-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten 02 Juli 2016.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Alle bezoekers die van goede wil zijn wens ik Vrede, Heil en Zegen en een goede gezonde start in de maand juli met een beetje zon.

    Als ik de fotos in de digitale kranten zie en de daartoehorende berichten lees, geloof ik dat ik op de planeet der apen terecht gekomen ben, het wordt hoe langer hoe gekker. In de politiek is het niet beter, we worden door een stel waterhoofden geregeerd, die alleen maar het eigen belang op het oog hebben en die geloven dat wij hun leugens geloven maar zij zien natuurlijk ook dagelijks de gekken met de driekleurig geverfde smoelen en de andere gekken die op een moerassige bodem in natte tenten slapen om veel lawaai te horen dat als muziek verkocht wordt. Dat er echter ook nog burgers zijn die niet tot de planeet der apen willen horen schijnt hen te ontgaan en dat deze burgers hun leugens niet langer slikken hebben we nu met de Brexit in England gezien. We zijn nog lang niet allemaal gek geworden! Ik ben ervan overtuigd dat er na de volgende verkiezingen een geweldige politieke aardverschuiving zal plaats vinden niet alleen in ons land maar in heel Europa want de weldenkende Europese burgers willen niet dat onze planeet een planeet der apen wordt !

    Tot daartoe mijn bescheiden mening!

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (7)
    25-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten 25 juni 2016
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Alle bezoekers van goede wil wens ik Vrede, Heil en Zegen en een goede en gezonde start in de nieuwe week !

    Eindelijk eens goed nieuws, de Engelsen hebben voor hun onafhankelijkheid gekozen, zij willen zich geen wetten laten voorschrijven door vreemde potentaten die zij niet gekozen hebben. Dit is het begin van het einde van de EUSSR want nog andere Europese landen zullen England volgen. Een Europa van onafhankelijke staten die zelf bepalen wat voor het eigen Volk goed is, is wenselijk en goed. Op dit goede nieuws heb ik vrijdag een tweede trappist gedronken !

    Wat de Vlaamse ministerpresident zich gepermiteerd heeft is een schande voor de Vlaamse regering, men eet geen zoete broodjes met de mosliminvasoren en Vlaamse moslims bestaan niet, Vlaanderen is een Christelijk land, ik hoop, dat we na de volgende verkiezingen een echte Vlaamse regering zullen krijgen met het Vlaams belang in de meerderheid!

    In verband met de kommentaren op mijn vorig bericht over het roken wil ik nog wat zeggen, mijn eerste sigaretten heb ik gerookt als ik 16 jaar was maar steeds matig, toen bestonden nog de pakjes van 10 sigaretten. Toen ik nu in dezember 2015 vier dagen in het ziekenhuis was heeft men mij grondig onderzocht en mijn longen zijn nog in zeer goede staat, dus geen longkanker! En het roken hoeft niet duur te zijn, ik koop een doos tabak van 200 gram voor 19.20 euro, dat is voldoende voor 3 weken, zo kost mij het roken 19.20 euro voor 24 dagen dat is dan 0,8 cent per dag, een doos met 200 sigarettenhulzen kost 0,65 cent. Maar toch zou ik jongeren niet aanraden met roken te beginnen.

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (3)
    18-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten 18 juni 2016
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Alle bezoekers van mijn blog die van goede wil zijn wens ik Vrede, Heil en Zegen en een gezonde start in de nieuwe week!

    In mijn woning staat een beeld van de aartsengel Michael,(voor een vergroting druk op de foto met de linker muisklik) of de aartsengel echt bestaat, daaraan heb ik mijn twijfels, maar het beeld is voor mij een symbool van de aartsengel die met zijn speer de valse profeet doorboord en de zege op het islamgif dat Europa overspoeld. Moge de voorspelling van Gerald Celente dat op het einde van dit bloedige jaar 2016 Europa zal gezuiverd zijn van al die godsdientfanaten die in werkelijkheid helemaal niet in een God geloven en overal op de wereld haat, dood en vernieling brengen want een godsdienst is de islam niet! Met rassisme heeft dit helemaal niets te maken, de islam is geen ras maar een duivelse uitvinding!

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (6)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    >> Reageer (1)
    11-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdaggroeten 11 juni 2016.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Alle bezoekers van mijn blog wens ik Vrede, Heil en zegen en en een gezonde, hopelijk ook droge start in de nieuwe week!

    80 jaar is een gezegende leeftijd zegt men, maar dat met het ouder worden ook problemen verbonden zijn, wordt meestal verzwegen. Ook dan, als men niet ziek is wordt men afhankelijk van anderen, wie een klein kind heeft men hulp nodig omdat men niet meer vast op de benen staat en men het nodige werk in het huishouden zelf niet meer aankan. Mijn tuin die eens een paradijs en mijn hele trots was zie ik nu verwilderen en het vele werk dat ik daar met eigen handen deed zou ik aan een vreemde niet kunnen betalen. Gelukkig heb ik nog Eveline van seniorenhulp die elke dinsdag vier uur tijd heeft om met mij mijn boodschappen te gaan halen en die de woning schoon houdt en dat kan ik nog wel betalen maar het is ook even wennen ik kan niet goed toekijken als anderen werken, ik zou het liever zelf doen, als pietje precies moet ik dan wel eens zeggen; "neen, dat moet je zo of zo doen" Maar dat neemt Eveline mij niet kwalijk, gelukkig niet, en als het werk gedaan is, roken we nog samen een cigaretje.Zo is het leven van een alleenstaande 80 jarige maar ik geniet er nog van, ik heb steeds geleerd van de nood een deugt te maken en elke avond drink ik nog steeds mijn trappist en een glaasje wijn bij de klanken van mijn lievelingsmuziek nadat ik zorgvuldig de vaat gedaan heb en alles weer schoon klaar staat voor mijn kopje koffie de volgende morgen, zo kan het leven ook nog mooi zijn!

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (4)


    Archief per jaar
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • -0001


    Welkom op mijn blog!
    Laatste commentaren
  • Beste Kartuizer (Jean)
        op Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Beste Kartuizer (Marnix)
        op Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Hallo Kartuizer (Jean)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • hallo Kartuizer (johan1944)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • De winter heeft zijn intocht gehouden, (Marnix)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !

    Foto

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be Angeltjes
  • seniorennet, be Poli
  • seniorennet. be Digitalia
  • seniorennet. be Uitkijktoren

  • Foto

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • R.A.A.´s Krantje

  • Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Welkom op mijn blog!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    svalankunst
    blog.seniorennet.be/svalank
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    stiffpersonsyndroom
    blog.seniorennet.be/stiffpe
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Vlaamse culturele rijkdom
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per jaar
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • -0001

    Zoeken in blog


    Zoeken met Google



    Blog als favoriet !

    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!