Inhoud blog
  • Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • Groeten uit ostbelgistan 3 november 2017.....
  • Groeten uit Ostbelgistan 23 oktober 2017.....
  • Groeten uit ostbelgistan 14 oktober 2017....
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Antwerpen Rivierenhof
    Foto
    Foto

    Fotos Franske

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Gedachten over God en de wereld

    14-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn mening....

    Het gepalaver van de drie burgemeesters over de radicale moslimjongeren gaat mij op de wekker, zij voelen zich wel zeer belangrijk maar ze weten niet eens waarover ze praten.
    Wat mij betreft, mogen er zoveel mogelijk radicale moslimjongeren naar Syrié vertrekken, hoe meer hoe liever en hopelijk komen ze niet meer terug dan zijn we er hier eindelijk van verlost, ik wens ze allen veel plezier met de maagden in allahs hemel.
    Ik ben verbaasd, dat er op deze wereld nog zoveel ideoten rondlopen die in een denkbeeldige god geloven. De enige juiste remedie, maar dat durven deze drie onwijze burgemeesters natuurlijk niet zeggen, is, de koran en de islam radicaal verbieden en alle imams terug naar hun thuisland vervrachten.

    Kartuizer.





    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (7)

    16-04-2013
    Beste Kartuizer,
    Als we de deskundigen bezig horen over die barbaarse waanzin dan komt bij een gezond mens het maagzuur bovendrijven. Het probleem aanpakken betreffende die barbaarse smeerlapperij is anders héél eenvoudig. Bvb: Ik maak een tekenverhaaltje waarin ik uitleg dat mensen die het niet eens zijn met mijn zienswijze moeten vermoord worden, vrouwen die zich niet gedragen naar mijn spelregels vrouwen dood stenigt, op de hoek van de straat staat een oude viespeuk zijn bruidje van 10 jaar te bepotelen, we maken er een moslim kermis van. Wedden dat dit tekenverhaaltje de drukkerij niet haalt? Oproepen tot geweld is verboden en daar sta ik voor 1.000% achter, geweld kan niet streng genoeg bestraft worden en moet onder alle omstandigheden verboden worden. Waarom wordt die haatzaaitroep dan niet verboden die oproept tot moorden, ophangen, verkrachten, stenigen, verminken enz. enz.? Waarom wordt daar niet tegen opgetreden??? Zoals ik meermaals gezegd heb en dat ook zal blijven zeggen is: IEDEREEN is vrij om te geloven in wat men wil geloven maar NIEMAND heeft het recht iemand te verplichten iets te geloven onder bedreiging van geweld. Daarom dat ik steeds zeg: leg elke religie naast de seculiere wetgeving, indien die afwijkend of in strijd is met de seculiere wetten dan verbod opleggen. Dat gewelddadig achterlijk barbaars geweld MOET VERBODEN worden in onze samenleving, wie het daar moeilijk mee heeft die hoort hier niet thuis, geen soepjurken, geen boerka's of andere uitingen van die achterlijke waanzin in onze samenleving, daar zullen wij voor strijden zonder geweld. Spiessens zou zeggen: das nie moeilijk das gemakkelek.

    16-04-2013 om 20:19 geschreven door Jean


    @vriend Victor
    Dit is heel juist, als inwoner van de seef kan ik enkel maar bevestigen hoe extremer het met de jaren werd. En de poco partijen hebben zelf de rode loper gerold, voor wat we met dat islamitisch achterlijke volk nu mee maken., want dit is hun electoraal, hun kiesvee. PS, nog nieuws van Josje?

    16-04-2013 om 15:45 geschreven door Gina


    @Lieve Gina,
    We mogen NIET VERGETEN dat die decennia-lange waarschuwingen kwamen uit VB-hoek, en dus... te verwaarlozen door de poco's. - + - + - Zelfs nog deze maand werd Filip Dewinter (openbaar in een TV- uitzending verweten dat hij (nog steeds) aan een "oude boom" zaagt. ---> een debat met Prof. Croonenbergs & een afgevaardigde van de mosselslim-excecutieve. - + - + - Men zal dus NOOIT kunnen achteraf zeggen dat "ze" het nimmer hebben zien aankomen. - + - + - Dat de internationale veiligheid NIET MEER gegarandeerd is, heeft men gisteren nog gemerkt bij die bloederige aanslagen nà de Boston-marathon: (voorlopig) 3 doden, en méér dan 100 gekwetsten (!!!) door twee bommen kort nà elkaar... ---> typisch Al-quaida-stijl.

    16-04-2013 om 12:06 geschreven door Victor Van Vosselaer


    15-04-2013
    Toch mee met Kartuizer
    De discussie zou niet over de onnozele strijders mogen gaan, maar over wie daarachter zit,diegene die deze jongeren zover kunnen brengen.Ook onze overheden gaan niet vrijuit, en al zeker voor Antwerpen niet waarvoor deze radicalisering reeds lang gewaarschuwd werd.

    15-04-2013 om 11:20 geschreven door Gina


    Niet akkoord...
    met bezoeker Geert: die snotneuzen WILLEN STERVEN als Jihadstrijder want aldus zijn ze zéker van hun beloning door a**** met de beloofde 72 maagden - + - + - Wel, laten wij dan hopen dat zij slagen in hun doel: de snelle dood door een "kopschot", maar... veeleer nog liever kreperen door een opengereten buik via een mijn of een mortiegranaat... - + - + - Fikken is géén "geestelijke", (maar een vrijzinnige) en dus MAG & KAN hij wél zulke wensen uiten. - + - + - En de overlevenden die naar ons land terugkeren (?)... dié mogen dan het lot ondergaan van de ex-Oostfrontstrijders in 1946: "tegen de paal ermee" (alhoewel zij zèlfs géén kogel waard zijn) ---> verzuipen lijk pasgeboren kattenjongen ware nog het goedkoopst voor die gasten die vechten als "franc-tireurs" want zij dragen géén zichtbaar uniformen... ènkel burgervodden.

    15-04-2013 om 10:07 geschreven door Victor Van Vosselaer


    14-04-2013
    zo ook niet
    Ik kom tamelijk regelmatig uw blog bekijken en ben het over het algemeen wel eens met uw mening. Maar voor een Kartuizer ga je nu toch iets te ver. Wensen dat jongeren die niet de opvoeding en ook niet het verstand hebben meegekregen. Opgejut zijn, niet beter wetende zo maar de dood wensen. Zij doen verkeerd daar ben ik het volledig met u eens.Maar ergens heb ik medelijden met hen want ze weten niet wat ze doen.Nee zo cru wil ik niet zijn. Verstand komt niet altijd met de jaren zeker als je er van thuis uit niet veel van hebt meegekregen.

    14-04-2013 om 21:35 geschreven door Geert


    Uw mening
    Beste kartuizer, Ik ben het volkomen eens met u, maar het behoord niet tot de bevoegdheid van een burgemeester om de islam te verbieden, dat moet gebeuren in het parlement en die beslissing moet bekrachtigd worden door de koning. En dat weet u ook. Trouwens het was koning Boudewijn die als eerste de Islam in België gesteund en erkend heeft als godsdienst. In 1967 tijdens het bezoek van koning Fayçal aan België, biedt wijlen koning Boudewijn I hem het oosters paviljoen aan in één van de mooiste wijken van de hoofdstad dichtbij de gebouwen van de Europese Gemeenschap ter oprichting van de moskee en de hoofdzetel van het nieuw Islamitisch en Cultureel Centrum van België. Hier de link met tekst en fotos van toen, goed voor de bezoekers van uw blog: http://www.centreislamique.be/nl/node/159 de rest is geschiedenis. Vandaag - Als zij die willen gaan strijden in Syrië, hier het land niet uit kunnen, is de kans groot dat zij de genomen maatregelen van de regering niet zullen nemen en hier tot wraakacties overgaan om het land nog meer te destabiliseren, hun wil opleggend. Wapens en munitie voor dat doel zijn er hier al meer dan genoeg , denk ik. Trouwens, ik denk dat ze gemakkelijk hulp zullen kunnen krijgen van de jihadstrijders vanuit het buitenland om hier de boel in brand te steken. Die zullen gemakkelijker de grens over kunnen, België binnen! Mogelijks gaan we hier een hete zomer tegemoet want binnen drie maand kan de boel hier in brand staan. Hopelijk niet.

    14-04-2013 om 07:10 geschreven door Marnix




    Archief per jaar
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • -0001


    Welkom op mijn blog!
    Laatste commentaren
  • Beste Kartuizer (Jean)
        op Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Beste Kartuizer (Marnix)
        op Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Hallo Kartuizer (Jean)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • hallo Kartuizer (johan1944)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • De winter heeft zijn intocht gehouden, (Marnix)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !

    Foto

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be Angeltjes
  • seniorennet, be Poli
  • seniorennet. be Digitalia
  • seniorennet. be Uitkijktoren

  • Foto

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • R.A.A.´s Krantje

  • Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Welkom op mijn blog!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    wandel_gyy
    blog.seniorennet.be/wandel_
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    weissensee_ost
    blog.seniorennet.be/weissen
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Vlaamse culturele rijkdom
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per jaar
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • -0001

    Zoeken in blog


    Zoeken met Google



    Blog als favoriet !

    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!