Inhoud blog
  • Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • Groeten uit ostbelgistan 3 november 2017.....
  • Groeten uit Ostbelgistan 23 oktober 2017.....
  • Groeten uit ostbelgistan 14 oktober 2017....
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Antwerpen Rivierenhof
    Foto
    Foto

    Fotos Franske

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Gedachten over God en de wereld

    29-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit ostgbelgistan.....

    Sommige lezers dachten reeds dat ik naar de eeuwige jagtvelden vertrokken was omdat er enkele dagen geen bericht meer kwam, maar zo is het niet. Ik was een paar dagen met andere dingen bezig, ik moet het ook allemaal zelf doen, poetsen, koken, boodschappen halen enzv. enzv.
    Verleden woensdag heb ik een paar nieuwe voeten gekregen, de medische pedicuur was op bezoek, nagels knippen en voeten masseren, het was heerlijk, hoe een krachtige maar zachte vrouwenhand mij de voeten masseerde, ik heb wel door het celibaat een en ander verpast. Anderzijds heb ik geen gendarm in huis.
    Natuurlijk heb ik dagelijks de nieuwsberichten gelezen, die niet zeer hoopgevend zijn, ook de berichten over de Vlaamse politiek, die ik hoe langer hoe minder begrijp. Het zal wel zo zijn, zoals onze vriend Guido V.A. gisteren in zijn blog schreef dat de Vlaamse republiek wel een mooie droom zal blijven die niemand van ons nog zal meemaken. Victor wist dat reeds lang geleden.
    Volgende week wil ik verder gaan met de anekdoten uit mijn kinderjaren, als men ouder wordt denk men graag aan die tijd terug, een tijd die nooit meer terugkomt, ik hoop dat de lezers van mijn blog daar begrip voor hebben.

    Groetjes,
    Kartuizer.



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (6)

    30-06-2013
    Dat...
    ...de Onafhankelijke Democratische Seculiere Republiek Vlaanderen niet voor morgen is wat Guido, Fikken en Kartuizer schrijven is ook voor mij overduidelijk, om dat tegen te houden hebben we nog veel te veel lafaards én verraders onder eigen volk rondlopen, maar als we de strijd stoppen zal het nooit komen en van die EU bende wereldberoemd in mensen belazeren en besodemieteren ondertussen flink de zakken vullend moeten we niets verwachten want die willen alleen maar dat de landen bezuinigen zodat zij kunnen verder parasiteren en rouleren, dus, we zetten de strijd voort en blijven slapende Vlamingen wakker maken. Gezien de armoede spectaculair stijgt zullen veel ogen nog gaan openvallen, zeker weten, want die franskiljonse nicht is met zijn PS bende gewoon op ordinaire strooptocht in Vlaanderen.

    30-06-2013 om 11:05 geschreven door Jean


    29-06-2013
    nog even dit
    Kartuizer als ik mag, ? " nog even naar Victor , Je hebt Jean misschien nog niet gelezen, maar wat hij zegt over de tijd die ons aangemeten is , wel als je die dan nog moet gebruiken on te gaan vechten blijft er niet veel over om van te genieten. En aan Jean zou ik willen zeggen, genieten van die tijd. Och als we het zelf zouden mogen beslissen dan zou dat kunnen; maar onzichtbare elementen (wat, wie zijn het? )zullen wel over je beslissen. Nog prettige dagen met of zonder zon.

    29-06-2013 om 19:10 geschreven door jutta


    eens even zagen!
    Aan mijn kindertijd denk ik niet graag terug, dat is een. en twee is voor Victor, dat van die meid zou ik anders willen formuleren. Je kan bv zeggen : een liefhebbende vrouw, ( die zijn er ook ) En dat zagen, och ge moet toch gesprekken voeren met elkaar. Maar sommige mannen vinden dat zagen. Tjonge je kan nooit goed doen.

    29-06-2013 om 18:46 geschreven door jutta


    Kartuizer
    OM EVEN OVER NA TE DENKEN! Stel je voor: Je hebt bij een wedstrijd de volgende prijs gewonnen. Iedere ochtend stort jouw bank 86.400 Euro op je rekening. Maar deze prijs heeft ook zijn reglement, zoals elk spel zijn reglement heeft: Eerste regel: Alles, wat je in de loop van de dag niet uitgegeven hebt, wordt terug genomen. Je kan het geld niet op een andere rekening storten. Je kan het alleen maar uitgeven. Elke ochtend, wanneer je wakker wordt, stort jouw bank opnieuw 86.400 EUR. Tweede Regel: De Bank kan het spel beëindigen zonder verwittiging, op elk moment kan ze zeggen: Het is voorbij, het spel is uit ! Ze kan de rekening sluiten en je krijgt geen nieuwe rekening meer. Wat zou Jij persoonlijk doen? Je zou alles kopen wat je wil? Niet alleen maar voor jezelf, maar voor alle mensen, die je graag hebt...!?! JUIST ? Misschien zelfs voor mensen die je niet kent, omdat je het niet alleen op kunt krijgen!?! JUIST ? Je probeert ELKE eurocent uit te geven en te gebruiken!?! JUIST ? Eigenlijk is dit spel De realiteit !! Ieder van ons heeft zo een "Magische Bank. We zien ze echter niet! Die magische bank is de tijd ! Elke ochtend, wanneer we wakker worden, krijgen we 86.400 seconden. Wanneer we savonds gaan slapen wordt de resterende tijd niet bewaard. Wat we vandaag NIET geleefd hebben is voor altijd verloren ! Gisteren is voorbij ! Iedere ochtend begint jouw rekening opnieuw te vullen, maar de bank kan ze op elk ogenblik opzeggen ...zonder verwittiging! Wat ga Jij doen met je dagelijkse 86.400 seconden ? Zijn die niet veel meer waard dan dezelfde hoeveelheid in Euro? Denk daarover na en denk altijd daaraan: Geniet van elke seconde van je leven, want de tijd vliegt sneller weg dan je denkt ! Dus: Let goed op jezelf !!! Hele fijne dagen toegewenst.

    29-06-2013 om 14:27 geschreven door Jean


    Ziehier...
    nog een van de voordelen van "eenzaat-zijn" : Terwijl Fikken zijn eerste reactie aan 't tikken was, werd er geroepen vanuit de keuken: "Aan tafel" (!) en, willen-of-niet, hij MOEST zijn epistel afbreken. - + - + - Het voordeel om een echtgenote te hebben is natuurlijk wél... dat hij het niet zèlf moest bereiden - + - + - + - Nu over mijn volhoudend pessimisme nopens de "onafhankelijkheid van ons geliefd Vlaanderen" - + - + - DAGELIJKS bewonderd Fikken onze vriend Jean omwille van zijn vurige epistels op "Vlaamsminnende blogs"... (ze zijn soms zoooo lang, dat zij, van redactiegewijze ietwat ingekort worden) - + - + - Ikzelf besteed er niet veel tijd meer aan, want de Vlamingen (en dan vooràl "de kopstukken") zijn véél te TAM om ernstig zich over die kwestie te buigen. - + - + - Nochtans heeft onze huidige voorzitter, de heer Annemans èn Utsi er een héél boek aan gewijd ( O²), maar maakt NOOIT KANS-op-verwezenlijking, doordat het komt vanuit Vlaams Belang-hoek. - + - + - Overigens... indien men de geschiedenis nagaat, hebben de Vlamingen zelden " voor hun rechten gewapenderhand gestreden" (behalve een paar uitzonderingen): De Brugse Metten, met kort dààrop de Gulden sporenslag;--> ZEGE ! Dan Zannekin die een GELIJKSPEL leverde; De opstand in Gent van de "Witte kaproenen" (tegen de stadsoverheden);... dan, maar véél later de "Boerenkrijg" in vooràl Limburg... en 'k vrees dat ik ver uitgeteld ben...---> want... de "Brusselse Omwenteling in 1830" was veeleer een zaak van de Franstalige Bourgeoisie. - + - + - En juist dààrdoor heeft Fikken er geen goede hoop op om nog de "Vlaamse Onafhankelijke Republiek" mee te maken. - + - + - Teméér dat we nog zullen te maken krijgen met een ambetante schoonmoeder (Europese Unie) die dit KAN & ZAL beletten. - + - + - Dromen màg, maar dromen zijn bedrog... (ach, hoé jammer toch) en, vergeet ook niet wat de blinde zei: "Eérst zien, en dàn geloven"... { en hij bepotelde zijn buurvrouw }

    29-06-2013 om 14:15 geschreven door Victor Van Vosselaer


    Goed gezien...
    van onze "blogbaas" (toch wat solitair, of samenleven betreft). - + - + - Elkeen moet voor zichzelf uitmaken wèlke van de twee het meeste voordeel brengt: Ofwel heeft men een legitieme meid die zich bezighoud met het "menage", ofwel moet men het zèlf zien te beredderen. - + - + - Daar komt dan ook bij, dat een eenzaat nimmer last heeft van zagemeel in de oren te vangen... men kan toch moeilijk tegen U-eigen verwijten zenden.

    29-06-2013 om 12:18 geschreven door Victor Van Vosselaer




    Archief per jaar
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • -0001


    Welkom op mijn blog!
    Laatste commentaren
  • Beste Kartuizer (Jean)
        op Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Beste Kartuizer (Marnix)
        op Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Hallo Kartuizer (Jean)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • hallo Kartuizer (johan1944)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • De winter heeft zijn intocht gehouden, (Marnix)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !

    Foto

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be Angeltjes
  • seniorennet, be Poli
  • seniorennet. be Digitalia
  • seniorennet. be Uitkijktoren

  • Foto

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • R.A.A.´s Krantje

  • Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Welkom op mijn blog!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    cats1944
    blog.seniorennet.be/cats194
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    alfons
    blog.seniorennet.be/alfons
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Vlaamse culturele rijkdom
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per jaar
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • -0001

    Zoeken in blog


    Zoeken met Google



    Blog als favoriet !

    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!