Inhoud blog
  • Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • Groeten uit ostbelgistan 3 november 2017.....
  • Groeten uit Ostbelgistan 23 oktober 2017.....
  • Groeten uit ostbelgistan 14 oktober 2017....
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Antwerpen Rivierenhof
    Foto
    Foto

    Fotos Franske

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Gedachten over God en de wereld

    24-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit ostbelgistan 24 maart 2017....

    Als lentegroet stuur ik alle trouwe bezoekers van mijn blog een bosje bloemen en wens hen veel geluk en zegen!

    Bij mijn wekelijkse boodschappen had ik 200 gram ontbijtspek mee gebracht, ik eet dat wel eens graag op een sneetje roggenbrood. Toen ik echter de gruwelijke beelden zag van het slachthuis van Tielt, heb ik er tot nu toe niets van gegeten. De gezichten van de dierenbeulen kregen we op de videobeelden natuurlijk niet te zien want het zijn allemaal buitenlanders! Het toppunt vind ik de schijnheiligheid van Delhaize, ik laat mij niet wijsmaken dat de directie van de toestanden in dit slachthuis niets wist, bovendien zou men al het vlees van deze gemartelde dieren uit de rekken moeten halen, ham, spek, leverworst en leverpate enzv. Maar daarvan heb ik niets gelezen! Ik heb wel eens bij een bevriende boer gezien hoe een varken geslacht werd, knorretje kwam toen nog gemoedelijk uit de wei aangelopen, waarschijnlijk omdat hij dacht dat de boer zijn trog aan het vullen was, toen werd hij door de slachter vakkundig verdoofd, hij viel op zijn zij en bleef roerloos liggen, de rest wou ik niet zien en ben naar binnen gegaan. Het kan dus ook anders en zonder pijn en doodsangst!

    We zijn nu al zover gekomen, dat men in de steden de openbare plaatsen met betonblokken moet afsperren om te verhinderen dat een of andere Mohamed met een auto de burgers doodmaait. Voor elke dode die daarbij valt zijn onze politiekers mee verantwoordelijk! Het is werkelijk allerhoogste tijd dat heel Europa van dit moslimgespuis gezuiverd wordt en dat de grenzen waterdicht gesloten worden voor alle ongewenste vreemdelingen! NU, voor het TELAAT is.

    Tot daar toe mijn vrije mening.

    Groetjes,

    Kartuizer.



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (8)

    26-03-2017
    Allemaal
    Paul Vanden Boeynants zou blij zijn als hij dit allemaal kon lezen !

    26-03-2017 om 15:27 geschreven door johan1944


    Oprechte dankwoorden...
    aan onze "Blogbaas" om mijn lang epistel toch te publiceren, en, natuurlijkn ook voor mijn reageervrienden op mijn schrijfselen te beamen. (^_-). - + - + - Maar, ik zat dan ook "in kennerkringen van macecliers" (zoals men vleesbewerkers noemde in de vroege-middeleeuwen):: een vader als beenhouwer, en dan ook nog eentje dat zijn levensvreugde gevonden heeft bij een beenhouwersdochter - + - + - Toch wil ik mij nog verontschuldigen voor de "schijffouten" dat ik ontdekte bij het herlezen van mijn artikel (helaas niet gisterenavond, maar wél deze morgen)

    26-03-2017 om 09:55 geschreven door Victor van Vosselaar


    25-03-2017
    Beste Victor
    Ik deel uw uitleg volmondig. Ik ben 50 jaar getrouwd met een slagersdochter en ik heb nooit of te nimmer dergelijke beesterijen gezien bij mijn schoonvader, die man hield van de dieren. Dergelijke barbarij wat we gezien hebben kan maar uit een hoek komen.....

    25-03-2017 om 22:26 geschreven door Jean


    hallo Kartuizer
    Viktor heeft overschot van gelijk . Als zoon van een slager en zelf meer dan veertig jaar in het vak gezeten heb ik honderden slachtingen gezien . Zo'n beestigheden waren onbestaande !

    25-03-2017 om 19:40 geschreven door johan1944


    Beste Kartuizer
    Ik deel die vrije mening volledig. Ook ik had mijn bedenkingen bij het smerig barbaars tuig wat die dieren aan 't martelen was, mensen met een beschaving gaan zo niet om met dieren dat kunnen enkel onderontwikkelde barbaren zijn. Hoe zou dat nu toch komen dat ik dadelijk aan islamieten moest denken? Islamieten & varkens vecht zich. Geef mij maar varkens...

    25-03-2017 om 14:36 geschreven door Jean


    Eet maar gerust...
    het gekochte varkensvlees op, beste Kartuizer, want hetgeen men getoond heeft in de diverse media zijn NIET DE DAGELIJKSE BEELDEN vanuit een "gewoon slachthuis". - + - + - Het is wèl allang geleden (méér dan 50 jaar), maar ik heb ook nog jaren in een Zeebrugs slachthuis gewerkt: De Zeebrugge Abattoir Maritime, afgekort: ZAM. - + - + - Tweemaal in de week werden varkens-, en éénmaal runderen geslacht. - + - + - Mijn functie was daar "weger & keurder" mèt controle over de behandeling van de dieren, voor- èn tijdens het slachtingsproces. - + - + - Het begon al bij het lossen van de dieren... nooit werd er één dier geslagen door de transporteurs WANT... opgejaagde (en zéker geslagen) dieren zouden gestresseerd worden en dààrdoor hun spieren verstard geraken, met gevolg: verzuring EN taai (!) vlees. - + - + - Helemaal niet te vergelijken met de behandeling in Tielt want het vlees van die toenmalige dieren werd geleverd aan de beenhouwers (die "goede marchandise") eistten voor hun klanten; de rest van de geschatte dieren werden verwerkt IN het bedrijf zelf (dat, ipso-facto eveneens van uitstekende kwaliteit moesten zijn) - + - + - Natuurlijk waren het géén reuzenaantallen zoals in Tielt, èn men "nam de tijd" om de slachting uit te voeren; de varkens werden een zware electrische schok toegediend, achterpoot aan een ketting + transporthaak gedaan tot bij "de steker" die de doodssteek in de onderkeel toebracht met een DEGELIJK tweelemmerige dolk-mèt-kling (geen belachelijk-klein keukenmes) zodat het snijdend gedeelte van die dolk TOT IN HET HART terecht kwam... Aldus kwamen die varkens, reeds dood & uitgebloed, pas-dàn in het warm bad in de haren los-te-weken - + - +- Nimmer waren er gruwelijke kreten an dieren gehoord (ànders zouden de veroorzakers "het" mogen komen uitleggen aan de directeur). - + - + - Runderen werden op de slachtvloer gebracht met een lus rond de beide hoorns, die koord ging dan door een ring-in-de-grond (zodat de kop o schiethoogte stond), een schot met een slachtrevolver (waarbij een pin een mooi, rond gaatje maakte in de schedel) zodat het dier onmiddelijk (met schedelbreuk) neerstortte... om nog eventueel pijn-lijden te vermeiden, werd een lange, dunne priem in dat gaatje gestopt teneinde het "verlengde merg" in de nek te breken... Voila, dood zonder pijn, EN, het voornaamste: normaal mals vlees.

    25-03-2017 om 12:29 geschreven door Victor van Vosselaar


    Goede morgen

    keL7Yg5b.jpg

    25-03-2017 om 11:15 geschreven door Dirk


    De islam is geen religie.
    Het is een anti-religie, een ideologie die gebruikt maakt van foltermethoden om de mensen af te maken met het doel om de mensheid te onderwerpen en te beheersen, wereldwijd, dit, naar het voorbeeld van hun profeet Mohammed. Eén enkele uiting van christelijk geloof (of ONGELOOF volgens hun ideologie) is voldoende om tot zulke onmenselijke straf veroordeeld te worden. Hetzelfde voor het anders geaardheid zijn! Geen roofdier zou zo wreed kunnen handelen. (Zie de voorbije aanslagen en terreurdreigingen op nietsvermoedende weerloze burgers. Hun manier om hun 'heilige oorlog' te voeren.) De Moslimbroeders hebben de voorbije jaren het pad geëffend voor de snelle verspreiding van de islam in België. De Moslimbroeders zien de Heilige Oorlog als hun weg, de martelaarsdood voor Allah als hun wens, de met geweldbevelen gevulde koran als hun grondwet en de oorlogszuchtige profeet als hun leider, onder de leuze; De koran is onze grondwet. De profeet onze leider. De Jihad onze weg. De dood voor Allah onze nobelste wens. De Rabia groet als hun kenteken. Hoe zouden we een ideologie kunnen tolereren, laat staan accepteren, die de doodstraf voorziet voor ongeloof of afvalligheid? Hoog tijd om de verspreiding van deze ideologie krachtdadig en onmiddellijk te stoppen. Ja, er gebeuren vreselijke dingen om ons heen, maar we mogen niet vergeten te genieten van de komende mooie zonnige dagen die ook ons leven kleuren.

    25-03-2017 om 09:46 geschreven door Marnix




    Archief per jaar
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • -0001


    Welkom op mijn blog!
    Laatste commentaren
  • Beste Kartuizer (Jean)
        op Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Beste Kartuizer (Marnix)
        op Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Hallo Kartuizer (Jean)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • hallo Kartuizer (johan1944)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • De winter heeft zijn intocht gehouden, (Marnix)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !

    Foto

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be Angeltjes
  • seniorennet, be Poli
  • seniorennet. be Digitalia
  • seniorennet. be Uitkijktoren

  • Foto

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • R.A.A.´s Krantje

  • Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Welkom op mijn blog!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    pierre2005
    blog.seniorennet.be/pierre2
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    schrijverke
    blog.seniorennet.be/schrijv
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Vlaamse culturele rijkdom
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per jaar
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • -0001

    Zoeken in blog


    Zoeken met Google



    Blog als favoriet !

    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!