Inhoud blog
  • Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • Groeten uit ostbelgistan 3 november 2017.....
  • Groeten uit Ostbelgistan 23 oktober 2017.....
  • Groeten uit ostbelgistan 14 oktober 2017....
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Antwerpen Rivierenhof
    Foto
    Foto

    Fotos Franske

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Gedachten over God en de wereld

    25-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ze zullen Hem niet temmen !

    Ja, De Vlaamse Leeuw, daar zijn ze bang van.
    Ik herinner mij nog een betoging in Leuven, Leuven Vlaams. Samen met enkele honderd anderen werd ik opgepakt door de Gendarmen en naar de Gendarmeriekazerne gebracht daar stonden we dan met een paar honderd Vlamingen op de binnenkoer. Tegen drie uur `s nachts stemde iemand de Vlaamse Leeuw aan en allen zongen uit volle borst mee. Onmiddellijk kwamen tientallen Gendarmen naar buiten gelopen met de bajonet op het geweer, ik weet niet wat er zou gebeurd zijn als we zouden gedaan hebben wat zij dachten wat we wilden doen, uitbreken! Maar dat deden we wijs genoeg niet.
    Als enkele tienduizenden Vlamingen naar Brussel zouden marscheren en daar voor het paleis in Laken, uit volle borst de Vlaamse Leeuw zouden aanheffen zou er op dat moment in heel Walonie geen enkele politieagent meer tegenwoordig zijn. 
    Nu in het halfrond van het federale parlement onze nationale Hymne weerklonk is de angst en de verontwaardiging van de francofonie groot geworden, maar het is een schande voor Vlaanderen dat zelfs Vlaamse politiekers daarover hun verontwaardiging hebben uitgesproken. Zulke verraders van het eigen Volk mogen in Vlaanderen nooit meer een kans krijgen.

    En, terwijl het land zich in de diepste crisis ooit bevindt, zowel politiek als financieel, geeft Coburger Flup in Laken op kosten van de moegetergde en als citroenen uitgeperste burgers ter gelegenheid van zijn vijftigste verjaardag een grandioos feest voor enkele honderd genodigden. Het moest eigenlijk geheim blijven, maar het is dan toch uitgelekt. Dit is werkelijk een kaakslag in het gezicht van de vele gepensioneerden die met een armoedig pensioentje moeten rondkomen en amper de eindjes nog aan elkaar kunnen knopen.
    De leugen van de dag las ik dan vandaag in het Nieuwsblad: "De belgen hebben meer geld als ooit tevoren!" Enkele eenvoudige zielen zullen dat mischien wel geloven, maar zij zullen zich dan wel afvragen welke belgen dat zijn!
    Ook onze vaderlandse Kerk steekt in een diepe crisis, ik vind dat jammer voor de vele priesters die wel leven zoals het van een priester verwacht wordt en ik voel mee met Mgr. Léonard die nu met dit probleem dat zijn voorganger verzweeg opgezadeldt zit. Wat mij echter van het hart moet, is, toen ik in de kranten de foto van de Brugse bisschop in vol ornaat zag, moest ik onwillekeurig aan Tita Tovenaar denken, in zo een carnavalspak kan ik mij een Katholieke bisschop niet voorstellen. Wat ik in dit geval niet begrijp, is dat het de aanklager daarom ging, dat de bisschop zou afdanken, waarom dan nog een klacht terwijl deze bischop volgend jaar toch met pensioen zou zijn gegaan? En waarom heeft hij niet direct kontakt opgenomen met Mgr.Léonard? Het is natuurlijk klaar, dat Vangheluwe in zijn situatie nooit het bisschopsamt had mogen aanvaarden, maar we hebben zelfs een koning met een onwettige dochter.



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (4)

    25-04-2010
    De strijd voor onze onafhankelijkheid is gestart.
    Ik heb me nog eens de moeite genomen nogmaals naar de zeverende dag te kijken en vooral te luisteren. Één zaak sprong er met kop en schouder bovenuit, nl. het verraad en de lafheid van de cd&verraders, hun voorzitster, amai je zult maar met zoiets opgescheept zitten, kwam even het verraad en de laffe houding van de club der schijnheiligen uitleggen, ze zijn bereid aan alles toe te geven, als de postjes van den geitenboer en den dweil maar safe zitten!!! Zou ze nu nog niet weten dat die twee woordbrekers en schadebrengers aan Vlaanderen ons geen barst interesseren? Het beeld van W DeBever sprak ook boekdelen, hij stapt uit de Vlaamse regering als er, luister: teveel toegevingen gedaan worden? w.w.z. met een veel toegevingen is hij dus akkoord? Zoiets komt neer dat Vlaanderen een prijs moet betalen aan het franskiljons gespuis om ze de grondwet te doen respecteren? In wat voor een land leven wij? Die van Zimbabwe kunnen hier nog véél komen leren. Over de gesprekspartner van W DeBever kunnen we beter zwijgen, die rode bitch is een drama op zich en een catastrofe voor Vlaanderen, man man man, wat kan dat wezen liegen en huichelen. Welke partij speelt geen rol maar die partij die de belangen van de Vlamingen ernstig neemt, die een einde wil maken aan de misdadige leegroof van Vlaanderen, die het aantal klaplopers/tafelschuimers drastisch wil terugdringen, die er voor gaat geen franskiljons gespuis in een Vlaams huis, die er voor strijdt dat er nooit vreemdelingen mogen meebepalen aan het beleid in ons land en die ook graag de strijd aangaat dat criminele vreemdelingen van ons grondgebied verwijderd worden, die elke m² Vlaams grondgebied verdedigt, die partij krijgt mijn steun. Nu kunnen de franskiljons misschien nog één strijd winnen maar de oorlog zullen ze verliezen en die oorlog zal gaan om de Onafhankelijke Democratische Vlaamse REPUBLIEK. En zeggen dat die oorlog vlak voor de deur staat! Alleen willen bepaalde oerdomme onbetrouwbare clubjes het nog niet zien, het is net alsof een man een tsunamie ziet aankomen en dus maar snel de waterkraan gaat dichtdraaien in de hoop niet te verdrinken. De franskiljons hebben het, onder leiding van hun creaturen kronkelding, milqet, del puppo en reynder samen met de grootste vlamingenhater van de laatste 60 jaar, zodanig verbrod door hun misdadig gedrag en houding tegenover de meerderheid in dit land dat de slag recht in hun gezicht zéér hard gaat aankomen, het is wel jammer voor de waalse bevolking dat ze meegesleurd zijn in dit fataal avontuur.

    25-04-2010 om 18:30 geschreven door Jean


    Lieve Lies,
    België is niet alleen aan zijn doodstrijd 'begonnen', het zit er midden in, een reden te meer om nu alles maar dan ook alles voor én van Vlaanderen te redden. Wij moeten ons niet inlaten en zeker niet verlagen om schorem te redden, het is nu dat die vlamingenhater volledig uitgeteld kan worden, dus nu donderdag, ondanks het verraad van die griezel van de cd&verraders in de zeverende dag, de groene knop drukken en bij veel branie en lawaai komende van die franskiljons incl. de verradersbende van cd&v het hele land splitsen, dan pas kunnen wij timmeren aan onze toekomst en aan de toekomst van onze kinderen én kleinkinderen iets wat momenteel onmogelijk gemaakt wordt door die anti democratische instelling in het brusselse. Ik hoop dat vanaf mei er gesproken kan worden over een Onafhankelijke Democratische Vlaamse Republiek. Iets waar we ons zeker niets mogen van aantrekken is het geleuter van die verrader die nu op het hoogste stoeltje 'gezet' is, hij doet daar net hetzelfde als wat hij hier voorheen steeds gedaan heeft, nl. Vlamingen verraden maar wél de centjes vangen van de Vlamingen, voor dergelijk ongedierte is er een naam, nl. gevaarlijke ratten. Nog een prettige zondag, alhoewel dat prettig behoorlijk de nek wordt omgedraaid door cd&v, spa, groen en vld (de stunt wat zeer lovenswaardig is heeft voor mij een ander doel want hij, Alexander is de zoon van......, en dat zegt voldoende om dadelijk in de straat van verraad te belanden, dus.....!!! En dan heb ik het niet alleen over het orakel himzelf maar ook over zijn moeder, en zoiets krijgt een forum op de z.g. Vlaamse zender???

    25-04-2010 om 15:40 geschreven door Jean


    lIES
    Belgie is aan zijn doodstrijd begonnen Kartuizer en Jean. Nog even moeten we geduld hebben. Dikke knuffel LieS

    25-04-2010 om 13:43 geschreven door LIES


    @Kartuizer.
    Één zaak is overduidelijk. De macht zit in de handen van de maffia. Hoe men het keert of draait, men komt ze OVERAL tegen, en.....ze worden beschermd met ALLE middelen. Iets verwachten van dergelijke bendes is naïviteit tonen. Wat men ook nog tracht uit zijn hoed te toveren het zal niets bijdragen, wij Vlamingen zijn dat terreurgedoe, die chantage én dat decadent parasitisme van die franskiljonse bende spuugzat. Het is nu de verdomde plicht de grondwet te respecteren door IEDEREEN, daar moet niets voor gecompenseerd worden, daar moet niet voor onderhandeld worden, er moet wel afgestapt worden van die misdadige faciliteiten, wie in Vlaanderen komt wonen RESPECTEERD de Vlaamse normen, waarden, wetten, taal, grondgebied én cultuur van de Vlamingen en gedraagt zich daar naar, nooit andersom. Wie daar moeite mee heeft, of zoals we momenteel meemaken, dat weigert moet hardhandig van ons grondgebied verwijderd worden. Iets wat ook heel snel moet afgeschaft worden is die waanzin betreffende pariteit. In dit land leven ± 40% franskiljons en ± 60% Vlamingen, er kunnen én mogen dus nooit meer dan 40% franskiljons vertegenwoordigd zijn in de instellingen, ze, de franskiljons, spreken dagelijks over in onze democratie, wel, in een democratie gelden nu eenmaal de spelregels van de meerderheid en dat is nog altijd 50 + 1. kunnen ze daar niet mee leven, no problems, dan trekken ze maar naar Wallonië, daar is alles voor 100% in hun taal maar nooit in Vlaanderen. Het vuile spel wat nu gespeeld wordt is TE DOORZICHTIG, men hoopt dat de Vlamingen zich weer gaan gedragen als naïevelingen, iets wat ze jaren gedaan hebben, ze hebben aan misdadigers macht gegeven en diezelfde misdadigers beliegen bedriegen en bestelen de Vlamingen zodat ze duf van ellende alles goedvinden, althans dat denken de fossielen nog steeds, wel, die tijd is voorbij. Donderdag in die totaal nutteloze kamer de groene knop drukken en B HV splitsen, maken ze, de franskiljons, veel kabaal dan ze dadelijk in kennis stellen dat de volgende stemming, bvb één week later, zal gaan over de splitsing van dit onnatuurlijk land. Ja, zoals ze al zelf opgemerkt hebben, Bye Bye Belgium komt zéér dicht bij, wat zou 1 juni daar een mooie dag voor zijn, dé feestdag van de Vlamingen en Vlaanderen. Wedden dat we dan tegen juni 2011 terug in de top van Europa staan qua werkgelegenheid, veiligheid, leefbaarheid en efficiëntie? Wedden.

    25-04-2010 om 10:42 geschreven door Jean




    Archief per jaar
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • -0001


    Welkom op mijn blog!
    Laatste commentaren
  • Beste Kartuizer (Jean)
        op Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Beste Kartuizer (Marnix)
        op Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Hallo Kartuizer (Jean)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • hallo Kartuizer (johan1944)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • De winter heeft zijn intocht gehouden, (Marnix)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !

    Foto

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be Angeltjes
  • seniorennet, be Poli
  • seniorennet. be Digitalia
  • seniorennet. be Uitkijktoren

  • Foto

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • R.A.A.´s Krantje

  • Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Welkom op mijn blog!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    curly
    blog.seniorennet.be/curly
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    arnouts
    blog.seniorennet.be/arnouts
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Vlaamse culturele rijkdom
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per jaar
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • -0001

    Zoeken in blog


    Zoeken met Google



    Blog als favoriet !

    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!