Ik ben Renilda, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Lady x.
Ik ben een vrouw en woon in Genk (Belgiè) en mijn beroep is Huisvrouw.
Ik ben geboren op 03/08/1956 en ben nu dus 68 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Mijn verzameling heksen , computer , bloggen.
Mon chou taart.
Omschrijving:
Een populaire snack of tussendoortje en natuurlijk als traktatie.
Bereidingstijd:
Voorbereidingstijd: ongeveer 20 minuten.
Koelen: Minimaal 3 uur.
Ingredienten:
Springvorm 22 centimeter, 1 rol San Franciscobiskie, 175 gram roomboter, 125 gram basterdsuiker, 100 gram mon chou, 1/4 liter slagroom, 1 pakje klopvast, 1 zakje vanillesuiker, 1 blik kersen of bosvruchten, vlavulling.
Bereiding:
Koekjes verkruimelen.
Boter smelten en met de koekkruimels vermengen.
Op de bodem van de springvorm verdelen en stevig aanduwen.
Mon chou met basterdsuiker kloppen.
Slagroom, vanillesuiker en klopvast kloppen en met mon chou-mengsel vemengen.
Dit over de koekruimels verdelen.
Vlavulling erover uitspreiden.
Enige uren in de koelkast opstijven.