benodigdheden,kabeljauwfilet,2 limoentjes of citroen,voor de saus,1/2 visbouillontablet,2eetlepels alprosoya cuisine,1 eetlepel maizena,1 eetlepel mosterd,zout en peper Leg de filets in een schaalpers een limoen uit en sprenkel over de vis.Laat de vis garen afgedekt 4a5min op 500watt.Schenk het uitgelopen visnat in en maatbeker en laat enkele min nagaren.De saus,vul het visnat met watre aan tot 1dl,verkruimel de bouillontablet erboven en roer de alpro soya erdoor;roer de maizena met 2 eetlpels water tot een glad papje,en roer door de saus,verhit de saus ca 1min op 700watt,roer de mosterd door de saus en verhit de saus nog evnebreng op smaak met peper en saus,smakklijk eten,met pureen of rijst
benodigdheden:200gr lange vingers,1/2kg aardbeien,75gr fijne suiker,225gr marscarpone,1 potje yohourt,1,5dl sinaasappelsap,en wat chocoladeschilfers. Bereiding: de lange vingers in sinaasappelsap drenken,en deze in een kom leggen,de vruchten wassen en ze in plakjes snijden,de plakjes op de lange vingers verdelen,en bestrooien met ietwat suiker.Vervolgens de mascarpone mengen met de suiker,yohourt en sinaasappelsap,en met deze bereiding de aardbeien bedekken en dit mooi egaal smeren.versier verder met de chocoladeschilfers,en wat aardbeien,plaats enkele uren in de koelkast alvorens te serveren,en je hebt een heerlijk dessert,eet smakkelijk