Dit is Marianne's weblog.
Inhoud blog
  • hallo,
  • hallo,
  • hallo,
  • Goedenavond,
  • Hoera,
  • Goeiedag/nacht,
  • hallo,
  • Hallo,
  • nogmaals hallo,
  • Hallo,
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Zoeken in blog

    Foto

    Dit heb ik zelf gemaakt, voor de 1e keer, best wel goed gelukt.

    Nieuws Telegraaf (NL)
    Foto
    Foto
    Foto

    Herman en ikzelf.

    Foto

    mijn 3 broers.

    Foto
    dit zijn de nieuwe poesjes, net geboren, lief he!
    Foto
    Foto
    Dit is onze Elmo, nu alweer 10 jaar, onze oudste, en de liefste, heeft bij onze hond aan de tepel gelegen toen ze pas 5 weken oud was.
    18-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goedenavond,
    Klik op de afbeelding om de link te volgen hallo, hier  ben ik maar weer eens, heb het een tijdje druk gehad, maar nu weer even een klein beetje tijd om nog wat te schrijven.

    Heb sinds gisteren een nieuw toetsenbord, in één woord fantastisch, je kunt er van alles mee doen, alles wat je normaal met je cursor op internet moet doen, kun je nu via je toetsenbord doen, zoals op een toetsje drukken, kom je op internet, naar je favorieten, ook 1 toets, word, excel, powerpoint, copieren, plakken, noem maar op. Dat is hardstikke leuk, en natuurlijk ook makkelijk, hoef je niet steeds te zoeken, je volumeknop voor geluid zit boven in het midden, 1 tipje en je zit gelijk in Mediaplayer, te veel om op te noemen. Dit maakt het computeren nog leuker.

    Heb tevens voor het eerst een webcam gekocht, had steeds contact met familie die wel een webcam hadden, en dat vond ik zo leuk (dit is voor ons ouderen toch wel iets hoor), dus nou heb ik er ook één. Maar wat is nu het slimste, Herman had dit allemaal gezien, en normaal bemoeit ie zich niet met de computer, nu wil hij er ook één voor zichzelf, maar ja, we hebben het niet zo erg breed hoor, nu heeft ie eerst ook maar zo'n toetsenbord en webcam gekregen (ja, vakantiegeld hé), en dan eind van het jaar dan ook maar een computer (hij wil het liefst een nieuwe), want we hebben altijd een 2e handsje gehad, is natuurlijk ook heel fijn, maar je wilt toch ook wel eens een keer iets goeds hebben, en niet één die altijd maar crasht, nietwaar.
    Is zeker wel te merken dat ik helemaal verslaafd ben aan computeren he, probeer ook steeds meer uit, af en toe gaat dat helemaal verkeerd, maar aldoende leert men.


    Heb vandaag nog nooit zolang op dat ding gezeten, allemaal even de webcam uitgeprobeerd, volgens mij is het de kleinste ter wereld, maar 4 cm in doorsnee, met microfoon ook nog. Dus je hebt geen headset meer nodig.


    Zo genoeg over die computer voor vandaag, ik denk dat ik er maar mee op houd voor vandaag.

    Er komen nog genoeg dagen, het wordt toch slecht weer de komende tijd, dan kun  je toch niets in de tuin beginnen, hebben gisteren nog de vijver schoon gemaakt, die was helemaal groen, maar hij begint nu langzamerhand op te klaren, hebben er vijverhelder in gedaan, en verdulleme, het werkt ook nog.
    Verder groeit en bloeit het in de tuin bij het leven, we hebben ontzettend veel kikkertjes, groene en bruine, de jonge visjes groeien ook als kool (als ik het goed heb zijn het toch kleine koi's) kunnen we later als ze nog wat groter zijn misschien wel verkopen, want het lijkt me niet bevorderlijk om zoveel karpers te hebben. Dus handel, ha ha.

    Ook zijn er al veel libelles, blauwe en rode, straks komen er ook nog van die grote jongens bij, sprikhanen en krekels zijn er ook al, en straks komen er ook nog de vleermuisjes bij.

    Wij zijn gek op al die dieren in de tuin hoor, we hebben ook egels, vorige week zat er een bonte specht in de voortuin in de boom, leuk hoor, hij was alleen veel te vlug weer weg voor ik een foto had kunnen nemen, jammer.
    Er zit ook een koekoek in de buurt, dat gebeurt hier ieder jaar, en 's-winters hebben we allerlei vogels die je normaal nooit ziet, eventjes maar 1 of 2 dagen en dan zijn ze weer weg.

    Verder hebben we zoveel verschillende bloemen in de tuin, het meest akeleien, in allerlei kleuren en soorten, enkel, dubbel en zelfs in de vorm van een roosje. Het lijkt wel of alles wat ik in die tuin plant, in welk seizoen ook, altijd maar weer aanslaat. Men zegt dat ik groene vingers heb, dat zal dan wel hé.

    Herman zijn groenten groeien ook als kool, dat wordt weer smullen straks, oogsten en dan in de vriezer. Hij heeft ook allerlei zaadjes van wilde bloemen in zijn deel van de tuin gezaaid, en die komen nu ook op, papaver, in allerlei kleuren, zelf hele grote oranje. ik heb nu 2 rolletjes foto's liggen, dus eersdaag komen er wel een paar op het blog.


    Zo nu ga ik stoppen, vingers stijf en veel pijn, dus volgende keer weer verder, welterusten.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    18-05-2006, 22:51 geschreven door marianne
    Reacties (0)
    16-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goedemorgen,
    Klik op de afbeelding om de link te volgen ik wens allemaal een heel goede dag toe met veel zon.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    16-05-2006, 09:13 geschreven door marianne
    Reacties (0)
    15-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HOERA,
    Klik op de afbeelding om de link te volgen hoera, het is gelukt zoals ge ziet, als je maar lang genoeg zoekt he, dan komt het vanzelf wel weer goed, ik zal nu even nog een bloemetje erbij doen nog voor moederdag. Had ik beloofd, ha ha.

    Het was trouwens een beetje raar weer vandaag, eerst een heleboel zon, toen 's-middags somber en donker maar toch niet kou, het is kurkdroog allemaal, we hebben vandaag eerst maar eens een beetje gesproeid, want de komkommers e.d. verschrompelen helemaal, en de vijvers zijn zo opgedroogd, de vissen willen niet eens boven drijven, eten doen ze ook niet, maar wij denken omdat er iedere keer een reiger overkomt, dat ze beneden blijven omdat ze bang zijn. Des te beter dan kunnen ze tenminste niet worden opgegeten, of niet dan.

    Met deze droogte (tenminste voor de tuin) heeft het niet zoveel zin om wat te doen, heb vanmorgen toch maar gras gemaaid, want dan begon te bloeien, en dat moet maar niet, want het is allemaal kweek, en zo taai als wat.

    Maar we mogen niet mopperen hoor, de tuin is eigenlijk van de gemeente, maar tegen een kleine vergoeding hebben wij hem gekregen, je moet niet vragen hoe ie er ongeveer 10 jaar geleden uitzag. Alles was onkruid, manshoog, dit hebben we eerst eruit getrokken met de hand, toen zijn we langzamerhand begonnen er een beetje structuur in te krijgen, alleen moesten we daar ineens mee ophouden, want op een dag waren we aan het omscheppen, stoten we ineens op metaal, ik zei in een grapje tegen Herman, er kon weleens een schat in zitten, nou een schat was het niet, maar wel een complete auto, een lelijke eend, hebben toen gelijk de gemeente gebeld, die kwam kijken, schrokken zich een hoedje, hebben eerst bodemmonsters genomen of er verder nog ongerechtigheden inzaten, ja dus, hebben toen de hele tuin af gegraven tot op een halve meter (DACHTEN ZE) maar niets was minder waar, op sommige stukken tot 1 1/2 meter diep, en wat ze niet allemaal gevonden hebben, fietsen, fietsstoeltjes, blikken verf, fietskettingen, stapels vergane kleding, bahhhhhhhhhh.

    Pas daarna konden we beginnen met de tuin aan te leggen, nou zijn wij geen mensen van alles op een rijtje, het is een beetje van alles, zoals ik al zei 5 vijvers, 1 grote van 6 x 3 m, en 4 kleintjes, de grote hebben Herman en ik zelf uitgedacht, uitgegraven, 1.20 m diep in drie lagen, maar het resultaat mag er zijn, hebben we toch niet voor niks al die jaren gevochten voor de tuin.

    Ook daarvan zal ik wel weer eens een paar foto's plaatsen.
    Maar nu ga ik maar weer even ophouden, mijn vingers en handen doen alweer zeer, ik heb nl. reuma en artrose, en op een gegeven moment wil het niet meer. Dus hou ik maar weer op.
    Welterusten.............................

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    15-05-2006, 22:52 geschreven door marianne
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nog een poging,
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nou probeer ik het nog maar een keer, stom gedoe, ik ben er nog steeds niet achter waarom ik geen foto bij mijn berichtje kan krijgen.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    15-05-2006, 22:19 geschreven door marianne
    Reacties (0)
    Archief per week
  • 10/07-16/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Blog als favoriet !
    Welkom op mijn blog! ik hoop nog veel van me te laten horen.
    Foto
    Foto
    Foto
    Welkom,
  • warme groet
  • Fijn en gezellig Falentijn gewenst!!! Liefs Celia.
  • Fijne en gezellig Falentijn Weekend gewenst!! Liefs Celia
  • wens
  • hoi

    als je wilt geef dan een reactie in de vorm van een berichtje, alvast bedankt.

    Ik ben niet zo vrolijk vandaag, kan geen foto op het blog krijgen, zeer vervelend.

    Foto
    Foto
    Nou ik weet niet wat er aan de hand is, ,maar bij mijn berichtjes krijg ik geen afbeeldings. Ik weet niet waar het aan ligt, maar ik ga net zo lang door tot het lukt.
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    In deze Borg zijn Herman en ik 10 jaar geleden getrouwd, is ie niet mooi?
    Foto
    Foto
    na heel veel pogingen is het toch gelukt, dit  zijn beelden van onze tuin.
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    sandra
    blog.seniorennet.be/sandra
    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • Mijn zoon Tino en vrouw Anja's trots.
  • Een interessant adres?
    Foto
    Foto
    Foto
    hier een foto van onze prachtige Pioenrozen.
    Foto
    hier nog een paar beelden van de kleine poesjes, om op te vreten.
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!