Foto
Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
M. & Mevr Fooy,
hele lieve mensen,
hebben voor mij
gezorgd voor ik bij
mama en papa
ben gaan wonen.
Je kan even gaan
kijken op :
www.lovealoch.be


Foto
Foto

Hieronder een
paar mooie foto's
van mijn rasgenootjes

Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Parson Russell

07-11-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roeselare: veearts die dode hond achterliet krijgt boete

Een dierenarts uit Roeselare krijgt een boete voor het sluikstorten van een dode hond. De veearts had de dode hond achtergelaten bij de kwekerij in de Leopld III-laan. De veearts wou op vakantie vertrekken, en kon niemand meer verwittigen die het dode dier zou ophalen. Hjj liet het kadaver daarom achter aan de kwekerij, waar een koelcel is om dode dieren te bewaren.

Omdat niemand in de kwekerij aanwezig was, legde hij het dier aan de ingang en vertrok. Dat wordt beschouwd als sluikstorten, en dus krijgt de veearts een boete van 150 euro.

Iedereen kan zijn dode huisdier achterlaten bij zijn dierenarts, die dan een erkend ophaler moet contacteren. Maar dat gebeurde in dit geval dus niet op een correcte manier. Mensen kunnen ook zelf een ophaler contacteren, of laten cremeren.

07-11-2007 om 10:23 geschreven door Yankee

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chinees restaurant serveert zieke zwerfhond als lamsvlees

Een Chinese restaurantketen in Moskou heeft zieke zwerfhonden geslacht en geserveerd als lamsvlees. Dit meldt het Russische persbureau Interfax maandag.

Eigenhandig geslacht
De honden werden van straat geplukt en in het restaurant door koks eigenhandig geslacht. De dieren werden vervolgens als delicatesse aan de klanten voorgeschoteld. Voedselinspecteurs troffen in de keuken hondenkoppen en van de ingewanden ontdane hondenlichamen aan. De eigenaar van de inmiddels gesloten keten is aangeklaagd wegens bedrog en dierenmishandeling.

07-11-2007 om 10:18 geschreven door Yankee

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse Bulldog onder de graffiti gespoten
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Onverlaten hebben een Amerikaanse bulldog in Fulham besmeurd met graffiti terwijl zijn baasje inkopen aan het doen was. Het hoofd en de rug van Precious staan helemaal vol en op een poot staat een smiley getekend. De 43-jarige Dawn Lavall is helemaal ondersteboven van deze laffe daad.

"Ziek in zijn hoofd"
"Wie dit op zijn kerfstok heeft, is ziek in zijn hoofd. Ik liet haar tien minuutjes alleen en toen ik terugkwam, was ze helemaal volgetekend. Dit gaat me een hoop tijd kosten om al die rommel er weer af te krijgen. Ik kan alleen maar hopen dat ze er op langere termijn geen gevolgen meer zal van ondervinden. Ze was in het verleden heel lief, maar wordt nu heel bang van zodra iemand ook maar in haar buurt komt."

"Liefde op eerste zicht"
Precious werd ook door haar vorig baasje mishandeld, tot ze in handen kwam van Dawn. "Het was liefde op het eerste zicht. Mijn bloed kookt echt nu, ik kan er niet bij dat iemand plezier vindt in het mishandelen van een weerloos dier", zegt ze teleurgesteld.

07-11-2007 om 10:15 geschreven door Yankee

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Strengere controles op verboden reclame voor katjes en hondjes
Wie een zoekertje op het internet plaatst om zijn kittens of puppy's kwijt te geraken, loopt vanaf nu het risico een boete in de bus te krijgen. Het verhandelen van dieren is al tien jaar verboden, maar het ministerie van Volksgezondheid gaat nu strenger toekijken of die wet effectief nageleefd wordt. Een maatregel om impulsaankopen te vermijden. Zelfs wie een zoekertje uithangt bij de bakker of de supermarkt, kan vervolgd worden. Het bedrag van de boete kan volgens de wettekst oplopen tot 137,5 euro.

07-11-2007 om 10:11 geschreven door Yankee

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Phaedra Hoste doneert 5400kg hondenvoeding

Phaedra Hoste doneert 5400kg hondenvoeding aan verschillende asielenin België

Phaedra Hoste & Baziel (haar hond) zijn er samen met Zoomart, een supermarkt voor huisdierenvoeding en benodigdheden, in geslaagd genoeg fondsen te verzamelen om maar liefst 5400 kg hondenvoer (Royal Canin High Quality Dog Food) te doneren, verdeeld over een 20tal asielen in België. We hoeven het u niet te vertellen dat deze organisaties onze hulp zeer goed kunnen gebruiken.

In samenwerking met Zoomart heeft Phaedra Hoste een collectie samengesteld die sinds 4 oktober (werelddierendag) te koop aangeboden wordt onder het “Phaedra Hoste Animal Foundation” label. Dankzij de eerste goede resultaten kunnen we nu reeds 5400kg hoogwaardig hondervoer schenken. Natuurlijk stopt het hier niet, we zullen ons, middels de verkoop van de artikelen uit de Phaedra Hoste Animal Foundation collectie, blijven inzetten voor (huis)dieren in nood.

07-11-2007 om 09:53 geschreven door Yankee

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hond geëerd voor uitvoeren Heimlichmanoeuvre
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Toen Debbie Parkhurst zich thuis in de Amerikaanse stad Maryland verslikte in een stukje appel sprong haar hond Toby haar te hulp. Hij landde hard op haar borst waardoor het stukje haar keel uit vloog. En toen de familie Keesling in de staat Indiana bijna bezweek aan koolstofmonoxidevergiftiging, klauwde de kat Winnie net zo lang in het haar van de moeder des huize tot ze wakker werd en om hulp riep.

Vanwege hun reddingen zijn Toby, een 2,5 jaar oude golden retriever, en Winnie, een Amerikaanse korthaar met grijze ogen, donderdag door de Amerikaanse dierenbescherming uitgeroepen tot de Hond en Kat van het jaar. Daarnaast werden vijf mensen geëerd voor hun inspanningen voor dieren. Een van hen is een New Yorkse brandweerman die een hond en een kat uit een brandend gebouw redde.

Parkhurst noch Keesling kan de heldendaden van hun huisdieren verklaren, hoewel Parkhurst opperde dat de Heimlich manoevre door haar hond was ingegeven door goddelijke interventie. Zowel Toby als Winnie kwam met hun baasjes mee naar de prijsuitreiking in een chique restaurant in Manhattan.

07-11-2007 om 09:46 geschreven door Yankee

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)



Foto

Foto

Over mijzelf
Ik ben Yankee
Ik ben een vrouw en woon in Meerbeke (België) en mijn beroep is bewaakster van mijn huisje.
Ik ben geboren op 14/06/2004 en ben nu dus 20 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: wandelen, spelen .
ik ben zeer aanhankelijk en kan niet zonder mama en papa die ik heel graag zie xxx
Over mijzelf
Ik ben Isabelle
Ik ben een vrouw en woon in Meerbeke () en mijn beroep is Administratief assisitente.
Ik ben geboren op 27/07/1983 en ben nu dus 41 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Lezen, internet en zwemmen.
Yankee is eigenlijk een beetje mijn kindje
Over mijzelf
Ik ben Michaël
Ik ben een man en woon in Meerbeke () en mijn beroep is Bewakingsagent.
Ik ben geboren op 15/10/1982 en ben nu dus 41 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: internet,trainen,lezen en zwemmen.


Archief per maand
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007

    Foto

    Vlaamse vereniging
    voor Dierenbescherming

    Herseltsesteenweg 247
    Aarschot
    uren: 14u - 19u
    weekend tot 18u
    016/56.77.07
    noodgevallen :
    0495/282.282


    Foto

    Foto


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Hieronder een paar
    mooie foto's van mijn
    vriendje Taibo
    samen met Celine.


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek


    Foto

    Foto

    Mijn favorieten
  • freddy_en_patty
  • karine_elvis


  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!