2 bananen -2tomaten - 3 schijfjes ananas -1 appelsien - maismeel en een snuifje zout
BEREIDING
Bak de kipfilet bruin in een beetje olijfolie, Haal het vlees uit de pan,Doe 1eetl. olijfolie in de pan , laat de ajuin , de paprika gelijk met de currie 5min. stoven en doe er 1 tomaat bij .en laat 5min. sudderen. Leng aan met 100ml melk (of beter cocosmelk) Voeg er de in 4 stukken gesneden aardappel en de kip er bij . laat alles nog een 30Min. koken . Aandikken met maismeel .
Dien op met rijst. En versier met sneetjes banaan stukjes tomaat ananas en appelsien.
Snij de sjalot in kleine blokjes en laten fruiten tot ze glazig zijn.
Doe er de tomaten en tomatenpuree bij, laat even sudderen . Blus met witte wijn en het bouillon blokje .
Bak de scampi's in een beetje olijfolie en kruiden met zout en de , in kleine stukjes gesneden rode peper . Doe alles bij de saus en giet er de room over,dien op en bestrooi de schotels met een beetje peterselie