Zoeken in blog

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.

Gezondheid   
Urinezuur    
Kruidenzalven 
Koffie en astma 
Ziekte van Briquet  
Zoenen  
Winterhanden- tenen
Beroerte herkennen
    
Onze neus   
Medische kwakkels 
Epilepsie bij honden  
Bananen   
Groene thee  
Aspartaam  
Olijfzeep

KEUKENTIPS
Knackebrod 
nieuwjaarskoeken  
speculoosdessert  
Varkenshaasje   
Garnalencocktail   
Lamsrug  
Tweed kettle

HUIS & TUIN 
Schoentips
Water 
Bespaartips 
Het toilet   
Het goudhaantje 
De Chasel 
Kalium   
Houten vloer

ALLERLEI
Fiets en wandeltrajecten
Gratis boekhouder 
Nieuwjaarzinge  
Napoleon    
X-files   
Sneeuw   
verloren maandag
carwash    
Klompen
Heiligen
de tijd van toen
 1  
Bijgeloof  
de ramp van tessenderlo 
X-files2   
Burundanga 
Kleinkinderen 
Spam
HUMOR
Frank Bakkes
Goeike 
Oma's wens 
Een biker 
weetjes 
Van Duin   
Tommy Cooper 
Toon Hermans   
Gaston en Leo 
bejaardenflat  
Dorus  
Geubels
MUZIEK
Eddy Wally 
Adamo1 
Chevalier M 
Lulu 
Wanda Jackson  
Blue Diamonds   
Ricky Nelson
Zoeken met Google


Blog als favoriet !
Zoeken in blog

Opaweetjes

DEZE BLOG STAAT OPEN VOOR ALLE INTERRESSANTE WEETJES
09-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Knäckebröd

Knäckebrödxml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />


 

Knäckebröd is een plat, meestal van roggemeel gemaakt, brood dat erg kort en heet wordt gebakken en daarna wordt gedroogd.

Hierdoor bevat het bijna geen water (minder dan 10%), zodat het knapperig is. Door het lage waterpercentage heeft het knäckebröd het voordeel dat het lang houdbaar is, iets dat vooral vroeger van belang was.

Knäckebröd is van oorsprong een Scandinavisch product. De naam betekent: breek brood.

Ergert u zich ook zo mateloos dat
Knäckebröd altijd breekt wanneer u het smeert??
Op een heel rechte ondergrond, op een broodplankje bv, is het risico om met stukken
en kruimels te blijven zitten al veel kleiner.
Maar heel zeker helpt deze tip recht uit Zweden :
leg gewoon twee sneetjes
Knäckebröd op elkaar,smeer het bovenste sneetje en neem het onderste gewoon weg.Probeer maar ...... het lukt echt

Niks zo slim als ne mens , maar hij moet zijn verstand gebruiken !!!!!


Knackebrod met kipfilet en komkommersalade

  • Informatie:
  • Recept van: Onbekend
  • Aantal personen: 4 personen
  • Bereidingstijd: 10 minuten
  • Voedingswaarden: Energie 200 kCal - Eiwit 11 g - Vet 11 g - Koolhydraten 20 g


Geef hier uw reactie door
Uw naam *
Uw e-mail *
URL
Titel *
Reactie *
  Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)
Reacties op bericht (0)


Archief per jaar
  • 2009
  • 2008

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!

    Inhoud blog
  • ongeval
  • te jong
  • Honing en Kaneel
  • Bloemenvrouwen
  • 1930 Antwerpen
  • Nicolaas van Tolentijn
  • het heilig janneke
  • fotoprogramma
  • Lachen is ...
  • Griekse olijfoliezeep

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • wandelroutes
  • fietsroutes
  • plantengids
  • fotoalbum
  • eenvoudige keuken
  • koopjesblog


  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!