Inhoud blog
  • Maandag de 7e juli
  • Zondag de 6e juli
  • Zaterdag de 5e juli
  • Vrijdag de 4e juli
  • Donderdag de 3e Juli
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    6/6 chicago 7/7
    chicago en de meren
    12-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Canada
    Vanmorgen een ontbijt gekregen in het hotel. Dat gebeurt niet vaak en het was nog lekker ook. Geroosterd brood en bagels. En een papieren zakje voor in de magnetron. Er zat een soort broodje in met ei en spek. Na ja. Terwijl Otto zich schoor ging ik Eva Tomtom instellen. En ze deed dus helemaal niets. Ik kreeg echt de zenuwen. Maar Otto zei dat ze het in dee auto vast deed. En jawel. Ik weet niet wat er fout ging, volgens mij niets, maar ze luisterde naar Otto. Gelukkig iemand die luistert. Met nog een beetje buikpijn op weg. Heel Michigan door en over een hele grote brug Canada in. We zitten nu in de buurt van de Niagara. Maar ik kreeg er ineens genoeg van en toen zijn we van de weg gegaan en met de Nuttige plaatsen van de tomtom een hotel gezocht. Werd een motel maar zonder internet op de kamer. Ik heb twee keer geprobeerd maar in kon niets versturen al was er een klein beetje verbinding. Nu zit ik dus in het kantoortje van de moteleigeenaar met een laptop van een van de kinderen op schoot. Het zijn indiaase mensen en we hebben ook maar indiaas gegeten vandaag. Was een buffet bij de buren. Heerlijk eten. Vanmiddag gingen we even een milkshake drinken bij McDonald aan de overkant maar ik vergat dat ik geen Canadees geld had. Was geen probleem maar je krijgt wel Canadees geld terug. Moet ik morgen kwijt zien te raken.
    De kinderen komen steeds kijken of ik klaar ben, die willen met de laptop spelen denk ik. Dus nog even naar marja mailen en dan mogen ze hem hebben. Trouwens een goed ding. Lekkere toetsen. Morgen naar de Niagara. 


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (1)

    12-06-2008
    Ik ben er weer
    Hallo Otto en Els. Ik heb het kamp er weer opzitten. Prachtig weer, leuke activiteiten, geweldig lieve kinderen, weinig slaap, erg moe, geen ongelukken, naar een winnend Nederlands elftal gekeken, veel lawaai en veel oranje, leuke begeleiders, lekker eten, super spannend avondspel met ridder, jonkvrouw, monnik, rover, minstreel en hofnar, kortom......... GEWELDIG. Vandaag gewoon weer naar school, zeer rustige kinderen, veel schorre stemmen, veel rommel om om te ruimen, schooltuinen, techniekles, rapporten vast mee naar huis, kortom...........DAT VIEL EVEN TEGEN. Vanavond vroeg naar bed dan gaat het morgen wel weer. Cliff is geslaagd voor zijn HAVO diploma. Steven waarschijnlijk (weet het morgen zeker) voor zijn MBO diploma. Oranje speelt morgenavond tegen Frankrijk. Zaterdag hebben we weer een uitje met E&A, J&K, R en M. Ook ik heb nu een nieuwe fiets, kortom..........jullie zij weer BIJGEPRAAT. Heel veel liefs van ons allemaal op nummer 80.

    12-06-2008 om 16:50 geschreven door Willy



    Archief per week
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!