Foto

Ik ben Luc en dit is een blogje over mijn petanqueclub en petanque in het algemeen. De club is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

Klik om mij te E-mailen

Foto
--- Zaterdag 9 maart Okapi - Bernardus Antwerpen ---

Federale Ploeg Okapi

Okapi A weekend

Okapi A 50+

Okapi B 50+

Okapi C 50+

PKT 2010 1e plaats

VKT Vet homogeen 2010 1e plaats

Foto
Foto
Foto

Claudy Weibel

Jean-François Hémon (Tichon)

Michel Vancampenhout

Michaël Masuy

Inhoud blog
  • 7 maart uitslag Okapi D - Gullegem D
  • Uitslag Okapi F - Oostendse C 7 maart 2013
  • Donderdag 28 februari
  • Volledige uitslag Gullegem C - Okapi D 50+
  • Donderdag 21 februari
  • 7 februari 2013 ZMM F - Okapi F
  • 7 februari De Bevers - Okapi D 50+
  • Donderdag 31 januari 2013
  • Donderdag 31 januari 2013
  • Donderdag 24 januari 2013
    Foto

    24-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze week bij Okapi

    Donderdag spelen Okapi B en Okapi C thuis

    Vrijdag om 18h30 doubletten voor clubleden.

    Zaterdag speelt de federale ploeg thuis tegen Gullegem

    Zondag speelt Okapi C thuis


    21-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Website Okapi op nieuw adres

    Dit is de nieuwe URL voor de site van

    Pc Okapi Zwevegem

    Door allerlei problemen met server waar de site stond heb ik nu alles overgezet bij Telenet. Ik hoop dat alles werkt naar behoren. Een en ander moet nog altijd bijgewerkt worden. Bovendien was mijn pc warmgedraaid en die werkte ook al niet meer. Nu moet ik nog alles weer op zijn plaatsje krijgen. Dus om naar de site te gaan, gewoon op de link hierboven klikken en dan in uw favorieten steken want het kan nog een tijdje duren vooraleer het nieuwe adres gemakkelijk wordt gevonden door Google.

    http://users.telenet.be/pc-Okapi-Zwevegem/index.html


    20-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Derde speeldag 50+ 20/10/2011

    Okapi C was vandaag vrij.

    Okapi B moest op verplaatsing naar Gullegem A en had het zoals verwacht heel moeilijk. Nu, het is daar niet dat ze hun punten moeten verzamelen. Het werd een strenge 8-1 overwinning voor de thuisploeg die nu toch de titelkandidaat bij uitstek schijnt te zijn.

    Okapi A speelde thuis tegen Gullegem B en naar het einde toe was het nog spannend. Toen de laatste partij bezig was stond het 4-4 in de tussenstand. Luc Deneef en Freddy VDGinste wonnen dan toch eerder gemakkelijk het punt voor Okapi door met 13-3 te winnen. Francis was eens te meer "buiten categorie" en won zijn 3 partijen.

    Volledige uitslag Okapi A - Gullegem B

    A

    Deplancke Marc

    Demuynck André

    D

    Claerbout Eddy

    Vens Claude

    B

    Stragier Francis

    Tiebergijn Luc

    E

    Verheye Marcel

    Verhelst André

    C

    Deneef Luc

    Vandeginste Freddy

    F

    Debonne Diana

    Wittouck Maria

    1 A-E

    8

    0
    B-D 13 13
    C-F 9 13
    2 A-F ? 13
    B-E 13 7
    C-D 13 7
    3 A-D 4 13
    B-F 13 0
    C-E 13 3
    Totalen    
    5 4


    22-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Start wintercompetitie

    Sorry voor de lange onderbreking. Op dit blog zal ik verder nog regelmatig enkele persoonlijke berichten mededelen. Voor meer informatie over de club en zijn werking, uitslagen en reglementen verwijs ik naar de site van Okapi en van pfv W-Vl.

    Gisteren speelde ik mijn laatste zomertornooi bij Reynaert Lokeren. Mijn ploegmaat was, zoals gewoonlijk in doublette, Marc Deplancke. We deden ons best maar de tegenstand was niet mis. Al van in de eerste ronde kwamen we uit tegen Marc Vandesteen en Louigi die in supervorm was. Tot 9-9 hieden we stand, maar dan was ons liedje uit. De standen waren ongeveer 1-0/ 4-0 /4-5 /7-5 /7-9 /9-9 /9-10 /9-13. De tweede en derde ronde werden dan gemakkelijk gewonnen op 3 en op 5. De laatste ronde was nog moeilijk. Van 7-7 gingen de tegenstrevers naar 7-12. De schutter aan de overkant schoot met rafles van 4-5m al ons mooie punten aan diggelen. Bovendien pointeerden ze meer dan behoorlijk. Toch konden we de cochonnet bemachtigen door 1 puntje te maken, 8-12. De daaropvolgende mène speelden ze slecht en door slechts 2 ballen te schieten en de rest bij te leggen maakten we de 5 resterende punten om tot 13 en een zesde plaats te komen.  Francis Stragier - Willy Symynck waren voor 1 keer niet goed bezig en eindigden verder in de uitslag. Ook Freddy Beernaert en Luc Deneef haalden hun normale niveau niet en eindigden met 2 overwinningen op 4.  


    30-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PIB senioren bij Colora Roeselare

    De dames van Pc Okapi winnen de PIB senioren dames !!!!

    Van zodra mogelijk zet ik enkele foto's op de site.

    De heren eindigden verrassend op een mooie derde plaats. Eerste was Colora met 12 overwinningen op 15, tweede Gulden Kamer met 11 en derde Okapi met 10 overwinningen.


    26-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Provinciale Kampioenschappen

    Zaterdag 30 april gaat in Beveren Roeselare de provinciale interclub beker senioren (PIB) door om 9h30.

    Donderdag 5 mei PIB veteranen Oostendse Pc om 9h30.

    Zondag 8 mei provinciaal kampioenschap doubletten (PKD) senioren om 9h30 in Gulden Kamer.

    Donderdag 19 mei PKD veteranen in Middelkerke (ZMM) om 9h30.

    Zondag 22 mei provinciaal kampioenschap tripletten (PKT) senioren om 9h30 in Gullegem.


    17-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laatste meli-melo Okapi

    De laatste meli-melo van dit seizoen is gewonnen door Luc Tiebergijn voor Erik Cottereel en Gilbert Pauwels die ex-aequo tweede waren. De volgende meli-melo is voor na de zomervakantie.


    15-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woensdag 13 april Stekene

    Het 50+ tornooi van Stekene (O-Vl) is vandaag gewonnen door een triplette van Okapi. Het waren Luc Deneef-Freddy Beernaert-Hugo De Bock die zich de besten toonden over de 4 ronden. Tweede waren Georges Coppens-Marc Van Der Steen-Bob Vanweymeersch van Apollo. Proficiat mannen. Dat zat er al aan te komen.


    11-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clubfeest 10 april

    Met het clubfeest van zondag is het seizoen 2010-2011 afgesloten. Alle club- en andere kampioenen werden gehuldigd en we kunnen nu al uitkijken naar wat de zomer ons brengt.

    Zaterdag 16 april is er de laatste meli-melo van dit seizoen. Iedereen welkom.

    Met de PIB seniors (provinciale interclubbeker) op 30 april in Roeselare start traditiegetrouw het zomerseizoen. Vanaf dan worden alle wedstrijden in open lucht afgewerkt. In snel tempo volgen dan de PIB veteranen (04/05) en alle provinciale kampioenschappen. Op 8 mei is er het PKD (provinciaal kampioenschap doubletten) in Brugge, op 15 mei PKGD (provinciaal kampioenschap gemengde doubletten) met 1 heer en 1 dame, op 19 mei is er het PKD veteranen in Middelkerke, op 22 mei is er het PKT seniors (provinciaal kampioenschap tripletten) in Gullegem. Alle kampioenschappen zijn gratis en het zijn interessante waardemeters om eens te testen hoever we staan tegenover andere clubs uit de provincie. Daarom zouden alle competitiespelers eigenlijk moeten deelnemen aan deze kampioenschappen. Bovendien is het niet meer zoals de laatste paar jaren en is men niet meer verplicht om door te gaan naar de Vlaamse kampioenschappen. Als de Vlaamse kampioenschappen een verre verplaatsing vereisten waren er duidelijk minder deelnemers. Nu is men dus niet meer verplicht om door te gaan.

    Donderdag 12 mei is het 1ste Sextettentornooi 50+ in Middelkerke.

    Donderdag 26 mei is er dan al de eerste manche van het 50+ circuit. Hopelijk krijgen we weer spannende, sportieve wedstrijden. Verschillende ploegen zijn veranderd en het wordt uitkijken wat dat zal geven.

    Voor alle verdere inlichtingen kun je terecht op de site van pfv West-Vlaanderen.


    05-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Einde winterseizoen 2010-2011

    De lange koude winter met heel wat sneeuw is weer voorbij. Ook tijd om een balans op te maken. De fel verzwakte federale ploeg kon zich niet handhaven in eerste federale. Er werd geopteerd om met eigen spelers te spelen met het risico om er uit te vliegen. Dat gebeurde ook en in tweede federale zal de eerste ploeg beter op zijn plaats zitten. Volgende winter krijgen we bovendien twee mooie derby's tegen Moeskroen en Gullegem. Hopelijk zetten alle leden zich in om het beste te maken van de eerste ploeg. Het zal nodig zijn dat we allemaal samen werken om onze club in federale te houden volgend jaar.

    In de andere afdelingen konden alle ploegen zich handhaven in hun afdeling zonder dat er uitschieters tussen zitten.

    Bij de 50+ heeft Okapi als enige club van W-Vlaanderen 2 ploegen in eerste afdeling. Volgend jaar komt daar verandering in met Gullegem dat ook 2 ploegen kan opstellen. Bovendien komt ook een sterk Nieuwpoort over naar eerste afdeling zodat het moeilijk zal zijn om twee ploegen in eerste te houden. Nu Poperingse stopt en Gullegem zich nog versterkt heeft is de kampioen voor volgend jaar al gekend.

    In tweede afdeling deed Okapi C het niet slecht met een mooie vierde plaats. Ze komen tenslotte uit vierde afdeling en met dezelfde ploeg stonden ze lang op de tweede plaats.

    Bij de weekendploegen is Okapi A in eerste afdeling een goede middenmoter. Met een vierde plaats na het sterke Gullegem, Kortrijk en Nieuwpoort is dat het hoogst haalbare. 

    In tweede afdeling hadden Okapi B en Okapi C het moeilijk. Met een 8ste en 11de plaats op 12 ploegen kan het beter. Meedoen is nog altijd het belangrijkste en volgend jaar beter?

    Na een super zonnige maand maart kijken we al nieuwsgierig uit naar de zomer. Hopelijk brengt hij ons veel zon, gezelligheid, mooie partijen petanque en veel romantiek...


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beker van West-Vlaanderen

    Voor de eerste keer dat de beker van West-Vlaanderen georganiseerd is neemt Pc Okapi hem mee naar huis! Jammer dat niet meer clubs interesse toonden voor dit evenement. In Frankrijk is de interclubbeker een van de hoogtepunten van het jaar. Vooral de formule van club tegen club met 6 spelers, waarvan 1 dame, is plezant. De wedstrijd gaat over 3 ronden. In de eerste ronde 6 x individueel aan 2 punten, in de tweede ronde 3 x doublette aan 3 punten en in de derde ronde 2 x triplette aan 5 punten. Wie eerst 16 punten haalt is de winnaar.

    De finale ging door bij Pc Koksijde in Oostduinkerke. Dit nieuwe complex is prachtig ingericht maar de architect zal waarschijnlijk nog nooit petanque gespeeld hebben. Er zijn rondom vensters, zodat je voortdurend met tegenlicht te maken hebt. Bomen of struiken aan de buitenkant zouden eventueel een oplossing vormen. Toch zal de zon altijd spelbreker blijven. Verder ligt er een veel te dikke laag noordzeegrind op de pleinen. Een goede oefening voor de spieren om uw ballen steeds maar te plomberen, maar niets van spectakel. Schieten heeft geen zin op zo'n pleinen. Bij ieder schot vliegen ook massa's keien op het parket in de cafetaria! Wie legt er nu parket naast een niet afgesloten petanqueplein vol met keien? In plaats van die keien hadden ze beter gekozen voor een fijne kiezel die niet zo rondvliegt bij ieder schot. 

    De finale ging tegen Oostendse pc dat eerder Nieuwpoort uitschakelde (dat eerder al verrassend won van Gullegem).

    Voor Okapi speelden: Anne Santens, Ronny Vanhoutte, Andy Deman, Freddy Vandeginste, Marc Deplancke en Luc Tiebergijn.

    Voor Oostendse speelden: Charlotte Lefevre, Patrick D'Hondt, Eddy Wets, Nick Degroote, Marc Desmet en Leon Collard. Freddy Naert verving in de triplette Patrick D'Hondt.

    In de eerste ronde kon Okapi al een voorsprong opbouwen door 5 van de 6 tête à tête te winnen. Tussenstand 10-2 voor Okapi

    Anne wint van Charlotte, Andy wint van Nick, Marc Deplancke wint van Eddy, Ronny wint van Patrick, Luc wint van Marc Desmet, Freddy verliest van Leon.

    In de tweede ronde kon Okapi de overwinning al binnen halen als 2 doubletten (aan 3 ptn) gewonnen werden. 

    Anne-Ronny verliest van Charlotte-Patrick, Andy-Freddy wint van Nick-Marc Desmet, en de verlossende overwinning van Marc Deplancke-Luc tegen Leon-Eddy. Tussenstand 16-5.

    In de derde ronde verloor Okapi nog bijna de twee tripletten. Door een ongelukkig schot van Marc Desmet waarbij de cochonnet zich verplaatste, kreeg Okapi 4 punten cadeau en de overwinning in de laatste triplette.

    Anne-Andy-Ronny verliest van Charlotte-Nick-Eddy, Freddy-Marc Deplancke-Luc wint van Freddy Naert-Marc Desmet-Leon. Eindstand: 21-10.

    Voor het eerst sinds ik bij Okapi ben, en dat is nu 6 jaar, wint Pc Okapi iets als club. Er werd kampioen gespeeld, er werden individuele titels gewonnen, maar als club is dit toch de eerste keer. Zowel in de PIB vet als de PIB seniors bakken ze er nooit niet veel van. De dames van Okapi haalden wel eens de vierde plaats in de BIB. De dames zijn bij Okapi inderdaad nog altijd het sterke geslacht.

     


    31-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Indoor 1ste afd 50+ Nieuwpoort

    Alleen vice-kampioen Gullegem was niet aanwezig vandaag op de indoor 50+1ste afd. Van de anderen waren 23 van de 30 ploegen aanwezig. Okapi was aanwezig met 7 ploegen maar kon maar 1 ploeg binnen de eerste 10 plaatsen. Dat was een mooie derde plaats voor Luc Deneef-Freddy Vandeginste met 3 overwinningen op 4(+24). De beker ging naar Chris Lagrou-Ludo Tommeleyn met 4(+40). Tweede waren Leon Collard-Marc Desmet, ook met 4 overwinningen (+34). Vierde was Francis Stragier-Jacques Deswarte 3(+21). Vijfde waren Juju Dressen-Suzanne Vangeeteruyen 3(+15).


    26-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tornooi Okapi

    Het tornooi van Pc Okapi kon dit jaar rekenen op een sterke bezetting. Dat geeft ons de gelegenheid om eens te spelen tegen nationale toppers. Enkele voorbeelden:

    Van Schorpioen, de beste Vlaamse club (in 1ste nationale), waren o.a. aanwezig: Paul Verplancke (3de Belgisch kampioenschap 2007 en 2008), Dany Debouge, Dominique Vandewoestyne (2de Kampioenschap België 1998, Wesley Eeckhout (kampioen België 2009, 3de in 2006), Dennie Verkercke (2011 bij Schorpioen).

    Van Pc Gulden Kamer (komend seizoen in 1ste nationale): Yves Callebert, Tibo Vancauwenberghe, Johan Dubois, Kenny Lagrou, Eddy Deroo.

    Van Joli Bois, de sterkste club van België: Schutter Andy Thienpont (3de Belgisch Kampioenschap 2010, 2de in 2007) die in 2009 het Europees kampioenschap speelde met de Belgische ploeg.

    Verder nog uit nationale: Diego Vandekerckhove (Belgisch kampioen 2008),Geoffrey Haulotte (met Saint-Anne finalist in Europabeker 2008, in Belgisch Kampioenschap 1999 en 2006 3de, in 1999 en 2001 2de), en andere ...

    Het tornooi werd gewonnen door Andy Thienpondt-Dennie Verkerke-Tibo Vancauwenberghe. Van Okapi behaalde Ronny Vanhoutte de derde plaats met Kenney Lagrou en Dominique Vandewoestyne. Verder de homogene ploegen van Okapi Marc Deplancke-Freddy Vandeginste-Luc Tiebergijn op de 6de plaats en op de 8ste plaats Freddy Beernaert-Luc Deneef-Johan Ameye. Vermeldenswaardig is ook de prestatie van de 83-jarige Gerard Desimpelaere die met de gebroeders Tom en Bart Martens een eervolle zevende plaats wist te behalen. Proficiat Gerard en maten !!! De volledige uitslag staat op de site.

    Dank aan alle spelers voor hun deelname, hun inzet en het sportief verloop van de wedstrijden. Pétanque was weer eens een feest !!!


    20-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meli-melo Okapi

    De maandelijkse meli-melo is gewonnen door Marc Deplancke vóór Rudy De Rie en Marcel Bataille. Meer over de uitslagen van de meli-melo's op de website.

    Vanaf 22 april organiseert de club regelmatig doubletten voor clubleden op vrijdagavond. Voor het reglement van de wedstrijden KLIK HIER

    Bij voldoende belangstelling zou dat eens per maand doorgaan om wat meer animositeit te krijgen op vrijdagavond. Inschrijven kan vanaf nu in de club. Max. 40 spelers.

    Woensdag wordt er voor de punten gespeeld (leden Okapi).

    Zaterdag 26 maart is er het jaarlijkse tornooi voor heren/gemengd. Dit jaar is er weer een sterke bezetting en zullen er zeker enkele mooi matchen te volgen zijn. Het tornooi is al lang volzet, maar toeschouwers zijn altijd welkom.


    17-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdag 17 maart

    Laatste speeldag en een en ander stond nog niet vast. In eerste afdeling was Poperingse al vrij snel zeker de titel. Het eerste spelletje ging al naar Okapi B zodat Gullegem A tevreden moest met een verdiende tweede plaats. Gullegem streed in alle afdelingen mee voor de titel. In eerste afdeling 50+ lukte het net niet, ze kwamen 3 spelletjes te kort in de eindafrekening.

    In tweede afdeling liet Gullegem B de kaas niet van hun boterham pikken en ging winnen bij GK Brugge B met 9-0 (?).  Dat was ruim voldoende om Nieuwpoortse A voor te blijven en de titel binnen te halen.

    Volledige uitslag Okapi B - Gullegem A

    A

    Tiebergijn Luc

    Vanhoutte Albert

    D

    Vanwynsberghe Johnny

    Compernol Johnny

    B

    Bruyneel Franky

    Vancoillie Johan

    E

    Devoldere Gustave

    Vandeweghe André

    C

    Cottereel Erik

    Viaene Gerard

    F

    Deweerdt Jean-Pierre

    Breine Roland

     

     

    C

    Vandewiele Paula

    Vercruysse Robert

    R 2,3 Pauwels J-Pierre

       

    1 A-E 13 0
    B-D 2 13
    C-F 5 13
    2 A-F 11 13
    B-E 13 8
    C-D 6 13
    3 A-D 13 6
    B-F 10 13
    C-E 7 13
    Totalen 80 92
    3 6

     


    15-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdag 17 maart

    Eerste afdeling:

    Donderdag spelen we alweer de laatste match van deze wintercompetitie 50+.  Voor Poperingse Pk (15 punten) is de titel al zo goed als binnen. Gullegem A (14 punten) kan de titel nog pakken maar dan moeten ze winnen bij Okapi B met 9-0. Het is hen gegund maar dat zou er toch over zijn. Gewoonlijk verliezen we maar met 4-5. Okapi A speelt uit bij GK Brugge A dat al gered is. Blankenbergse (14 ptn) moet naar Colora Roeselare en kan bij winst nog tweede worden vóór Gullegem A. Ook bij verlies blijft Blankenbergse zeker derde. Onderaan wordt het nog spannend. De Bevers (7ptn) MOETEN thuis winnen van Oostendse Pc (1pnt en dat zeker zakt naar tweede afd.) om zeker te zijn van behoud. Bij verlies moeten ze hopen op winst van Kortrijk bij ZMM Middelkerke A (7ptn). Kortrijk kan bij winst nog 4de eindigen. Dat gaan we allemaal weten tegen donderdagavond.

    Tweede afdeling:

    De titel wordt op de laatste speeldag toegekend. Gullegem B (17 ptn en 117 spelletjes gewonnen) staat er het best voor. Zij ontvangen thuis hekkensluiter GK Brugge B. Bij winst zijn ze kampioen. Nieuwpoortse A (16ptn en ook 117 spelletjes) ontvangt ZMM Middelkerke B en moet bij winst dus hopen dat Gullegem B verliest. Dat zal niet gebeuren denk ik. Okapi C staat 4de en kan door winst bij Gullegem C nog derde worden. Daarvoor moet ZMM Middelkerke B gaan verliezen bij Blankenbergse B. Dat zal ook wel niet.

    Sedert dat we terug voor 1 punt per gewonnen match spelen is de competitie toch veel spannender. Ieder gewonnen spelletje kan op het einde van het seizoen de doorslag geven.

    Spijtig dat we bij Okapi geen enkele ploeg hebben die kan meedoen voor een titel. We hebben alleen maar grijze middenmoters...Zowel bij de 50+ als in de weekendcompetitie eindigt geen enkele ploeg binnen de eerste drie.


    09-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tornooi Verbroedering Melle

    Vandaag kwamen 2 ploegen aan de start van het 50+ tornooi van Verbroedering Melle. Freddy Beernaert-Luc Deneef-Hugo De Bock eindigden op de 8ste plaats. In de laatste ronde moesten ze nipt de duimen leggen tegen Francis Stragier-Willy Symynck-Werner Hogewijs (5de plaats) met 12-13. Freddy Vandeginste-Marc Deplancke-Luc Tiebergijn behaalden de overwinning met een 4 op 4. Tweede waren J-Marie Bilquet-Fons Steylemans-Ronny Depaepe, ook met 4 overwinningen.


    03-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdag 3 maart 50+

    Okapi A won als verwacht, zij het nipt, met 4-5 bij Oostendse Pc. Okapi B verloor, ook zoals verwacht (4-5), van Poperingse dat nu heel dicht bij de titel komt.Okapi C kon het halen bij De Bevers C, ook al met 4-5.

    De volledige uitslag van Okapi B - Poperingse

    A

    Bruyneel Franky

    Vancoillie Johan

    D

    Devloo Norbert

    Faghel Noël

    B

    Tiebergijn Luc

    Vanhoutte Albert

    E

    Stragier Francis

    Deswarte Jacques

    C

    Pauwels Jean-Pierre

    Cottereel Erik

    F

    Dewilde Frans

    Coquel Joël

     

    Vandewiele Paula

    Vercruysse Robert

     

    Sion Pierre

    Lippinois Jules

     

    1 A-E 4 13
    B-D 13 9
    C-F 11 13
    2 A-F 11 13
    B-E 10 13
    C-D 13 9
    3 A-D 13 2
    B-F 13 10
    C-E 8 13
    Totalen 96 95
    1 -1
    4 5


    24-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdag 24 februari 50+

    Zoals verwacht wint Okapi A thuis tegen ZMM Middelkerke (8-1). Zo 'n ferme overwinning verdient toch een dikke proficiat. Okapi B ging verliezen bij Blankenbergse A (6-3). Zelfs zonder Swa Peeters kunnen ze dus winnen. Poperingse Pk wint thuis met ruime cijfers van Gullegem A en is nu wel zeker van de titel.

    A

    Belderbos Leo

    Mostrey Jules

    D

    Pauwels Jean-Pierre

    Vancoillie Johan

    B

    Despeer Edouard

    Deneire Frank

    E

    Cottereel Erik

    Vandewiele Paula

    C

    Desterke Christian

    Vernaillen Wilfried

    F

    Tiebergijn Luc

    Vanhoutte Albert

    E R3 Vercruysse Robert

    1 A-E 13 2
    B-D 13 7
    C-F 13 8
    2 A-F 9 13
    B-E 13 2
    C-D 13 8
    3 A-D 13 3
    B-F 3 13
    C-E 11 13
    Totalen 101 69
    6 3


    23-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Week van 24 tot 27 februari

    Donderdag:

    Okapi A ontvangt ZMM Middelkerke A en moet normaal het punt  thuis houden.

    Okapi B moet waarschijnlijk naar Blankenbergse A zonder Franky die momenteel op 1 poot rondhuppelt. Dat riskeert een afstraffing te worden...

    Okapi C krijgt Blankenbergse B op bezoek en zal het puntje ook wel thuishouden.

    Topmatch van de dag is Poperingse - Gullegem A.

    Zaterdag:

    De federale ploeg speelt zijn laatste thuismatch in eerste federale tegen Verbroedering Melle.

    Zondag:

    Okapi A krijgt het moeilijk bij Nieuwpoortse A. Voor de eindstand van geen belang, maar een goeie training voor hen die er de indoor spelen volgende maand.

    Okapi B zal het thuis lastig hebben tegen Oostendse A.

    Okapi C krijgt met hun thuismatch tegen Oostendse B de kans om nog eens de overwinning te smaken. Dat moet lukken, onbegrijpelijk dat die nog niet meer punten haalden.





    Foto

    Foto

    Foto


    Enkele petanque sites
  • pfv west-vlaanderen
  • boulistenaute.com (franstalig)
  • pfv
  • Filmpjes Petanque Youtube
  • histoire de la petanque
  • WEBSITE OKAPI
  • Gibbe's Web
  • Enkele links in Frankrijk
  • BLOG OVER TICHON

    Nieuws HLN
  • Ook problemen met de wekker op je iPhone? Apple-fans in rep en roer, update op komst
  • Je iPhone beter beschermen tegen diefstal? Deze Apple-functie kan je helpen
  • KIJK. Mannelijke AI-robot legt ongevraagd hand op bil van journaliste
  • REVIEW. Is de nieuwe MacBook Air van Apple zijn geld waard?
  • Proximus lanceert alles-in-één-app
  • Amerikaanse regering spant proces aan tegen Apple wegens monopoliepraktijken bij iPhone
  • KIJK. Verlamde man die als eerste hersenchip van Elon Musk kreeg, kan computer besturen met gedachten: “Heeft mijn leven veranderd”
  • Onbekende componist klopt ABBA en is meest gestreamde Zweedse muzikant op Spotify
  • “AI zal volgend jaar al slimmer zijn dan eender welke mens”, voorspelt Elon Musk
  • Tienduizenden WhatsApp-gebruikers melden storing, problemen bij Facebook en Instagram opgelost

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per week
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 27/12-02/01 2011
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2010
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!