Foto

Ik ben Luc en dit is een blogje over mijn petanqueclub en petanque in het algemeen. De club is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

Klik om mij te E-mailen

Foto
--- Zaterdag 9 maart Okapi - Bernardus Antwerpen ---

Federale Ploeg Okapi

Okapi A weekend

Okapi A 50+

Okapi B 50+

Okapi C 50+

PKT 2010 1e plaats

VKT Vet homogeen 2010 1e plaats

Foto
Foto
Foto

Claudy Weibel

Jean-François Hémon (Tichon)

Michel Vancampenhout

Michaël Masuy

Inhoud blog
  • 7 maart uitslag Okapi D - Gullegem D
  • Uitslag Okapi F - Oostendse C 7 maart 2013
  • Donderdag 28 februari
  • Volledige uitslag Gullegem C - Okapi D 50+
  • Donderdag 21 februari
  • 7 februari 2013 ZMM F - Okapi F
  • 7 februari De Bevers - Okapi D 50+
  • Donderdag 31 januari 2013
  • Donderdag 31 januari 2013
  • Donderdag 24 januari 2013
    Foto

    21-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PIB veteranen Oostende

    Wij vielen iets te licht uit voor de provinciale interclubbeker veteranen. Ondanks de magere opkomst, 7 clubs bij de mannen en 4 clubs bij de vrouwen, konden noch de dames, noch de heren zich plaatsen voor de Vlaamse Interclub Beker volgende week in Heusden-Zolder. Met het weer hadden we geluk. De zon was de ganse dag van de partij en OPC zorgde voor een goede ontvangst.

     Bij de mannen waren de Poperingse Petanque Koppen weer eens heer en meester voor De Zeemeermin en Gullegem. De drie sterkste clubs wat veteranen betreft. Blankenbergse Pc plaatste zich als vierde voor de VIB. Ze spelen volgende winter in eerste afdeling en zullen zeker meespelen in de top. Verder valt er niet veel te zeggen over de PIB. Een inloper voor de rest van het zomerseizoen.

    Bij de dames was De Gulden Kamer een maatje te sterk voor de concurrentie. Samen met Oostendse Pc en Gullegem gaan ze door naar de VIB veteranen. 

     


    17-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Circuit 50+ (1) Blankenberge

    Alle West-Vlaamse 50-plussers die zich konden vrijmaken waren van de partij voor het eerste tornooi van een reeks van acht. Ook een paar getrouwen uit andere provincies waagden hun kans. Dit jaar is het reglement gewijzigd en na iedere ronde wordt het klassement opgemaakt en in de volgende ronde speelt de eerste tegen de tweede,de derde tegen de vierde enz. zodat uiteindelijk alle eersten uit het klassement regelmatig tegen elkaar zullen uitkomen. Men komt wel maar 1 keer per tornooi tegen elkaar uit.

    De eerste twee rondes bleef het droog, maar vanaf de derde ronde begon het te zeveren tot het einde. Zolang het droog bleef draaiden mijn ploegmaat Leon Collard en ik goed. Met de regen zakte ons niveau maar we deden het nog zo slecht niet want na drie rondes stonden we tweede op 2 ptn van Jean Ydens en Frank Deneire. Die hadden eerder Frans Dewilde en Jean-Claude Saint-Remy (op7)en Francis Stragier en Bob Vanweymeers (op3)geklopt. Het ging gelijk op tot halverwege, maar dan liepen we uit om te winnen op 5 en zo het eerste tornooi binnen te halen. We zijn goed gestart maar de weg is nog lang.

    Bij de dames wonnen de zussen Rosanne en Mireille Doom hun 4 wedstrijden en het tornooi. Paula VD Wiele en Dhayere Gaby waren tweede en Enny Geerts met Anne-Marie Heuninck derde.

    Voor foto's en uitslagen kunt u op de website van Okapi terecht. 


    11-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PKT Gullegem

    Zoals verwacht was de opkomst aan de lage kant en (bijna) alle deelnemers gaan door naar het VKT. De jeugd van Colora Roeselare deed het goed en het was weer Wardje Heyerick die het haalde samen met Wesley Verslyppe en Tom Deneir. Van Okapi gaan zowel Francis (3), Glen, Karim, Ronny, Stijn en Charly (5) bij de heren als Anne, Claudine en Sylvie (3) bij de dames door naar het VKT.


    10-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PKT Gullegem

    Vandaag 10 mei en moederkesdag is een rare datum voor een kampioenschap. Benieuwd hoe groot de opkomst zal zijn.


    04-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PKD Brugge
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Van Pc Okapi speelden er drie dames mee. Francine Deknuydt was derde en is geplaatst voor het Vlaams Kampioenschap Doublette. Anne Santens en Claudine Vilain verloren de B- finale.

    Bij de heren deden er 6 mee van Okapi. Karim Grattepanche en Hervé Deleu verloren in de 1/2 finale A en Francis Malysse alsook Glen  Debaecke werden uitgeschakeld in de 1/4. Deze vier gaan door naar het VKD. Etienne Handschoewerker en Luc Tiebergijn (mezelf) werden uitgeschakeld in de 1/4 in de B en gaan dus niet door naar het VKD.

    Ik speelde met iemand uit het Antwerpse, Werner die op dezelfde camping verblijft als ik en ons enige doel was enkele mooie partijen te spelen. We deden het eigenlijk niet zo slecht en verloren telkens op het nippertje. Tegen de latere finalisten Kristof Rosseeuw en Koen Vandamme op 10 nadat het 10-10 stond en in de barrage weer tegen dezelfden met 11-10 en we 2 mènes naeen de ballen in handen hadden om het af te maken. Tegen Manu Slingeneyer wonnen we in de poules en verloren op 12 in de 1/4 van de B.

    De nieuwe provinciale kampioenen doublette zijn de jeugdige Ward Heyerick en Dietrich Vangeenberghe van Colora Roeselare.


    27-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PIB sen heren
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Pc Okapi behaalde de 2e plaats in de Provinciale Interclub Beker en gaat samen met winnaar De Gulden Kamer door naar de VIB op 17 mei. Een goede test voor komend seizoen.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PIB seniors dames
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De dames van Pc Okapi konden zich dit jaar niet plaatsen voor de VIB.


    26-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clubfeest

    Voor enkele foto's van het clubfeest KLIK HIER

    Voor enkele foto's van de voorbije meli-melo KLIK HIER


    19-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitslag Meli-melo

    Uitslag meli-melo van zaterdag 18 april.Er waren 68 deelnemers en dit zijn de spelers die hun 3 partijen wonnen.

     

    Rang

    Nummer

    Naam en Voornaam

    TOTAAL

    Punten

    Score

    1

    68

    DEVOLDERE STAF

     

    3

    28

    2

    51

    STRAGIER FRANCIS

    3

    25

    3

    53

    DENYS WALTER

     

    3

    22

    4

    21

    HENNION GEORGES

    3

    21

    5

    26

    VIAENE GERARD

     

    3

    20

    6

    1

    VANHEUVERBEKE BRUCE

    3

    17

    7

    47

    LIBBRECHT FRANS

     

    3

    17

    8

    25

    AMEYE JOHAN

     

    3

    13

    9

    59

    WAELKENS STIJN

     

    3

    10

    Proficiat aan de winnaar en de club bedankt iedereen voor hun deelname.

     


    10-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tornooi 50+ Stekene woensdag 8 april

    Het 50+ tornooi van Stekene werd gewonnen door Francis Stragier, Joël Cocquel en Raymond Van Boven.Freddy Beernaert van Okapi haalde een mooie tweede plaats.


    04-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clubkampioenschappen

    Zaterdag 4 april is de finaledag van het clubkampioenschap voor seniors en dames gespeeld. De acht best geklasseerde dames en de acht best geklasseerde seniors streden individueel voor de titel van clubkampioen. Bij de seniors heren was Karel Derore (onze voorzitter) de beste voor Ronny Vanhoutte. Bij de dames was het Claudine Vilain voor Anita Coopman.Voor de foto's kan je kijken op de website van Okapi.


    29-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tornooi Okapi
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het clubtornooi was volzet met 24 ploegen. Er was zelfs een ploeg die niet kon deelnemen omdat ze zich hadden laten inschrijven door een derde en die was het vergeten. Best is natuurlijk altijd er zelf voor te zorgen dat alles in orde is. Het betrof dan nog een sterke triplette met Paul Verplancke, Andy Thienpont en Steven Ielegems die daarbij nog van het Antwerpse kwam. Jammer...

    Daarnaast hadden we nog andere sterke teams met verschillende spelers uit de nationale afdeling. Ook eerste en tweede federale waren goed vertegenwoordigd. Na vier ronden kwamen het team van Okapi met Glen Debaecke, Ronny Vanhoutte en Peter Derore samen met het mixte team van De Gulden Kamer-Roeselare bestaande uit Wesley Verslyppe, Brecht Cattry en de jonge Dieter Verplancke in de finale. De kleine Dieter haalde het met de hulp van zijn kompanen tegen onze thuisspelers met 13-4. Het scoreverloop: 2-0/2-4/7-4/10-4/13-4. 


    26-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tornooi 50+ De Bevers
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag het tornooi 50+ bij De Bevers gaan spelen in Waregem met Gerard Viaene en Luc Deneef. Zoals steeds goed georganiseerd en vlot verlopen tornooi. Voor sommigen die van ver komen is 5 ronden wat veel omdat het dan al vlug voorbij 21.00u is tegen dat alles gedaan is. Wie dan nog een autorit van een uur of meer voor de boeg heeft is het algauw tegen elf uur eer ze thuis zijn. Voor ons kon het niet lang genoeg duren. We speelden tot we als allerlaatste gedaan hadden met ons partij tegen de Johnny's met Staf van Gullegem. Het leverde ons een onverwachte tweede plaats op na de ploeg van Reynaert Lokeren. Derde was ook een ploeg van Okapi met Georges Hennion, Marc Deplancke en André Demuynck. Een derde ploeg van Okapi bestond uit Freddy Beernaert met zus Rosa en Jan Braekeveldt. Ik weet niet hoeveelste zij hadden omdat ze al vertrokken waren toen wij onze laatste partij eindigden. Voor de volledige uitslag en enkele foto's verwijs ik naar de website van Okapi. KLIK HIER


    19-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tornooi 50+ Ath

    Vandaag een 50+ tornooi gaan spelen in Ath. Vier ronden, winnaars/winnaars. Wij wonnen er 3 met 21 +punten, goed voor een 7de plaats op 36 ploegen. Ook Freddy Beernaert en Luc Deneef waren aanwezig. Voor een paar foto's, KLIK HIER.


    17-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Europees kampioenschap beloften (18 - 23 jaar)

    België (heren beloften) speelt komend weekend van 20-22 maart zijn kwalificatieronde in het Zweedse Helsingborg. Samen met België zit ook het thuisland Zweden, Denemarken en Finland in dezelfde poule. Twee van de vier landen gaan door naar de eindronde.

    De Belgische dames (beloften) spelen ook hun kwalificatieronde in Zweden en dit tegen thuisland Zweden, Denemarken, Nederland en Spanje. Vier van de vijf landen gaan door naar de eindronde gespeeld van 16-18 oktober 2009.

    Ik zoek nog uit of de wedstrijden niet te volgen zijn via internet. Soms zijn belangrijke petanquewedstrijden in Zweden te volgen via web TV.


    14-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meli-melo De Bevers Waregem
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Op de meli-melo van De Bevers waren er vandaag 70 deelnemers. Het was John Vanoverberghe die aan het langste eind trok. Hij won voor het eerst en verdiend met 3 +28 vôôr Robert Vercruysse met 3 +27 en Gerard Viaene. Ik moest tevreden zijn met 2 +14 en een veertiende plaats.  Ik kon toch naar huis met een multi-grill als prijs. Om enkele foto's te bekijken, klik HIER

     

    Vrijdag 20 maart clubkampioenschap seniors Pc Okapi 19.00u

    Zaterdag 21 maart meli-melo bij Pc Okapi  14.00u

    Zaterdag 28 maart tornooi Pc Okapi.  Niet vergeten in te schrijven IEDEREEN PRIJS     licentie verplicht  ( zie website Pc Okapi)

     


    11-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Indoor 50+

    Het is met pijn in het hart dat ik dit jaar de indoors van 50+ en het weekend aan mij moet laten voorbij gaan. Mijn ploegmaat is belet en zo kan ik ook niet meedoen. De pleinen in Oostende liggen ons nogthans. Jammer...

    Twee jaar terug waagde ik voor het eerst mijn kans tijdens een indoor, en met succes. Met Freddy Beernaert en Karel Derore wonnen we de indoor in 1ste provinciale weekend. Verleden jaar deden Erik Cottereel en ik dat over in 2de provinciale 50+ en met Francine Deknuydt en Paula Vandewiele was ik nog een keer bij de gelukkigen in 2de afd. weekend.

    Hopelijk ben ik er volgend jaar weer bij. Ik wens alle spelers een aangename dag toe en dat de besten mogen winnen.


    07-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pc Okapi naar 1ste federale !!!!!!!!!!!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Pc Okapi promoveert naar 1ste federale

    Onze federale ploeg won deze namiddag de match die ze moesten winnen. Uitslag 2-7. Apollo had niets meer te winnen en de onzen waren supergemotiveerd. Het was erop of eronder. Samen met de buren uit Gullegem gaan ze naar 1ste afdeling. Dat belooft spektakel voor volgend jaar. Als ze het daar een paar jaar kunnen uitzingen dan kan dat de spelkwaliteit van de ganse club ten goede komen. Voor Gullegem is het een weerzien na 1 jaar in tweede. Verleden seizoen draaide het niet meer maar nu zijn ze sterk genoeg om mee te spelen aan de top in eerste. Voor Okapi zal het een aanpassingsjaar zijn. Als ze erdoor spartelen kunnen ze voor een paar jaar ambiance brengen in het lokaal. Het is een zware reeks met veel sterke ploegen. Gelukkig is er versterking op komst om de ploeg in de breedte te verbeteren.


    06-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tornooi Vezon
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Gisteren een tornooi 50+ gespeeld in Vezon (Tournai Pc). Aangename en sportieve tegenstrevers ontmoet. Van een oude loods werd er hier een prachtige petanquetempel uit de grond gestampt met 16 terreinen binnen en 45 buiten in een groene omgeving. Het was de eerste keer dat ik er kwam en het doet wel iets. We eindigden 5de op 22 ploegen. Wie de 4 ronden (W/W) wint ontvangt een geldprijs, de anderen allemaal een prijs in natura.


    05-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clubkampioenschap Veteranen Heren

    Ronny Dierick is de nieuwe clubkampioen bij de heren veteranen. Hij versloeg in de 1/2 finale Marc Deplancke met 13-11 en in de finale moest ook Jan Braeckeveld het meesterschap erkennen van kleine Ronny. Uitslag 13-4. Een verdiende overwinnaar want hij klopte eerder Luc Deneef en André Demuynck. Alle favorieten moesten er aan geloven. Proficiat Ronny!!!





    Foto

    Foto

    Foto


    Enkele petanque sites
  • pfv west-vlaanderen
  • boulistenaute.com (franstalig)
  • pfv
  • Filmpjes Petanque Youtube
  • histoire de la petanque
  • WEBSITE OKAPI
  • Gibbe's Web
  • Enkele links in Frankrijk
  • BLOG OVER TICHON

    Nieuws HLN
  • Jaarlijks turen we anderhalve maand op smartphone: zo kan je je schermtijd flink terugschroeven
  • Wat is het goedkoopste telecomabonnement om elke avond te kunnen streamen?
  • Sluit het gsm-abonnement als laatste af: wat met telecomabonnementen bij een overlijden?
  • Apple verwijdert WhatsApp op bevel van Chinese autoriteiten
  • TikTok-verbod in Europa “niet uitgesloten”, zegt von der Leyen: “We weten hoe gevaarlijk app is”
  • TikTok-verbod in Europa “niet uitgesloten”, zegt von der Leyen: “We weten hoe gevaarlijk het is”
  • Groet de opperpinguïn: Elon Musk drijft spot met rivalen na grote panne
  • Elon Musk wil concurrentie aangaan met YouTube: X gaat tv-app lanceren
  • Vooral grote operatoren voerden prijzen op: dit betaal (en krijg) jij vandaag meer voor je telecomabonnement
  • China wil geen Amerikaanse processoren meer in overheidscomputers

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per week
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 27/12-02/01 2011
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2010
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!