Foto

Ik ben Luc en dit is een blogje over mijn petanqueclub en petanque in het algemeen. De club is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

Klik om mij te E-mailen

Foto
--- Zaterdag 9 maart Okapi - Bernardus Antwerpen ---

Federale Ploeg Okapi

Okapi A weekend

Okapi A 50+

Okapi B 50+

Okapi C 50+

PKT 2010 1e plaats

VKT Vet homogeen 2010 1e plaats

Foto
Foto
Foto

Claudy Weibel

Jean-François Hémon (Tichon)

Michel Vancampenhout

Michaël Masuy

Inhoud blog
  • 7 maart uitslag Okapi D - Gullegem D
  • Uitslag Okapi F - Oostendse C 7 maart 2013
  • Donderdag 28 februari
  • Volledige uitslag Gullegem C - Okapi D 50+
  • Donderdag 21 februari
  • 7 februari 2013 ZMM F - Okapi F
  • 7 februari De Bevers - Okapi D 50+
  • Donderdag 31 januari 2013
  • Donderdag 31 januari 2013
  • Donderdag 24 januari 2013
    Foto

    08-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekend Okapi

    Onze federale ploeg draaide zaterdag vierkant. De motor sputterde en kwam nooit op toeren. Alosta had waarschijnlijk niet meer talent in huis maar ze gebruikten hun talent op een efficiëntere manier. Onze spelers zullen dus hun doelstellingen moeten bijschaven en zich ernstig herpakken. Tegen Reynaert volgende week kunnen ze tonen wat ze waard zijn.

    In eerste provinciale won Okapi A zondag eerder makkelijk tegen Gullegem B dat nu nog steeds puntenloos is. Ze verdienen beter maar ook daar ontbreekt een beetje vertrouwen.

    In derde provinciale speelde Okapi B thuis tegen Blankenbergse B. Ze konden alleen op kop komen maar lieten zich inpakken met 3-6.

    Ook in derde ging Okapi C (de ploeg van Anne) op bezoek bij de jeugd van Colora Roeselare B. Ze haalden er hun eerste punt, proficiat!


    06-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdag 50+: Okapi A - Gullegem A

    Het begon goed voor Okapi. In de eerste ronde konden twee van de drie doublettes winnen. De tweede ronde was echter een ramp. Alle doublettes deden mee voor de overwinning maar geen enkele kon het halen. Gullegem won de volledige ronde en had genoeg aan nog 1 spelletje in de derde ronde om het punt te pakken. Zowel Luc Dn en Etienne als Jacqueline en André konden winnen maar Marc en Georges moesten hun meerdere erkennen in de Johnny's van Gullegem. Johnny Compernol kwam naar het einde van de match heel goed in de match en pointeerde aan 100%. Ja en dan moet je al heel sterk zijn om daartegen te winnen. Einduitslag 4-5 voor Gullegem. Het zal voor ons beide ploegen van Okapi nu scharrelen worden om in eerste te blijven. Gullegem B ging verrassend winnen in Poperinge, toch een titelkandidaat en Blankenberge ging winnen bij Zeemeermin A, ook een van de sterkeren. Het was eigenlijk een gans eigenaardige speeldag. Alle thuisploegen verloren. Onze andere concurrent voor de degradatie, Kortrijk, pakte zijn eerste punt bij Zeemeermin B. Die beginnen er ook door te komen en zullen er alles aan doen om in eerste te blijven. Na vandaag is er al veel meer klaarheid en is voor mij Blankenberge de grote favoriet. Ze zijn gedreven en hebben een homogene ploeg. 


    01-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Komende zondag

    Donderdag 5/11 zijn we bye en kunnen we van de gelegenheid gebruik maken om te gaan supporteren voor Okapi A tegen Gullegem A. De zenuwen zullen gespannen staan.

    Voor ons zal het volgende week donderdag 3 weken geleden zijn dat we nog in competitie waren bij de 50+. Hopelijk staat iedereen op scherp om Poperinge te ontvangen. Die gaan voor kampioen en zullen geen geschenken uitdelen.

    Zondag 8/11 krijgen we in de weekendcompetitie al een opwarmertje tegen Gullegem B dat nog op zoek is naar zijn eerste punt. Het belooft een spannende match te worden. Gullegem B kreeg voorlopig alleen sterke tegenstanders en zal zich niet gemakkelijk gewonnen geven.

    Okapi B speelt ook thuis tegen Blankenbergse B/


    26-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5 op 6 voor Okapi

    Liefst vijf van de zes ploegen van Okapi wonnen deze week. Okapi A 50+ ging winnen bij de buren uit Kortrijk (4-5) en Okapi C 50+ nam thuis de maat van De Linde C met 8-1. Alleen onze  ploeg, Okapi B 50+ verloor bij Gullegem B met zware 3-6 cijfers. Zaterdag ging onze federale ploeg winnen bij Zig-Zag Ham (Mol) met 4-5 na in de eerste ronde 2-0 te hebben achtergestaan (2-1,3-3,4-5). Zondag ging Okapi A nipt winnen in Brugge met 4-5 en bij De Bevers in Waregem ging Okapi B winnen van De Bevers B met 2-7.


    24-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meli-melo en Federale ploeg

    Voor de eerste meli-melo van dit seizoen waren er 64 spelers. Er werden drie ronden gespeeld tot 15 punten.

    Tijdens de ronden door kregen we regelmatig nieuws uit Ham (Mol)waar onze federale ploeg speelde tegen Zig-Zag. De eerste ronde begon slecht met 2 verliespartijen, waarvan 1 op 12. De derde werd gewonnen zodat het 2-1 stond. De tweede ronde verging het onze gasten al veel beter en ze kwamen terug tot 3-3. Ook de laatste ronde ging naar Okapi zodat het punt binnen was en de ploeg rustig kan verder bouwen aan hun opmars.

    De meli-melo werd gewonnen door de jeugdige Matthias Auger (van Ronse?). Voor de uitslag en een paar foto's moet je op de website zijn. Met een gelukje (goeie ploegmaten) kon ik mijn drie partijen winnen en ik moet ergens tussen de zesde en achtste plaats eindigen...

    Het is nu rustig, mijn volgende match is pas op 8 november thuis tegen Gullegem B.


    22-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gullegem B - Okapi B 50+

    Met enkele zieken in onze ploeg moesten de doublettes enigzins aangepast worden. Marianne moest voor het eerst invallen en na maanden niet gespeeld te hebben was het moeilijk. Toch bedanken we haar voor haar wilskracht en inzet.

    A Beckaert Etienne en Witdouck Maria D Denijs Walter en Duflouck Marianne
    B D'Hondt Lievin en Defour Jacques E Tiebergijn Luc en Cottereel Erik
    C Claerbaut Eddy en Verhelst André F Van Gysel J-Claude en Fautré Cyrille

    A-E 2 13

    B-D

    13 2
    C-F 13 8
    A-F 13 3
    B-E 5 13
    C-D 13 0
    A-D 13 6
    B-F 13 1
    C-E 10 13
      6 3


    19-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Okapi A - Gullegem A Okapi C - Blankenbergse B

    Tegen Gullegem A, traditioneel een sterke ploeg, zouden we weten waar we stonden voor deze competitie. Gullegem A is enigzins verzwakt doordat verschillende spelers de stap naar federale moesten zetten. Willen we vooraan eindigen, dan moesten we toch zeker winnen tegen deze rechtstreekse concurrent. Na de eerste ronde stond het 2-1. Alleen wij (Anita, Jacqueline en ik) verloren. Na de tweede ronde hadden we een comfortabele voorsprong van 4-2. Alleen de X3 van Francine, Freddy en Luc Dn verloren hun tweede ronde. De andere X3 wonnen makkelijk met 13-2 en 13-0 zodat we gerust waren voor de laatste ronde. Verrassing alom toen de bordjes na enkele minuten in de derde ronde allemaal in het rood stonden. Wij (A,J,L) verloren al snel op 4, even later gevolgd door F,F,LDn, ook op 4. Ons derde X3 stond ook al 0-7 achter. Van een ommekeer gesproken... Georges, Marc en André zetten zich echter schrap en kwamen terug tot 7-7. Dan 7-8 en op dat moment kunnen André, Marc en Georges het uitmaken, maar ze blijven steken op 11-8. Gullegem komt nog terug tot 11-10, maar de onzen geven zich niet gewonnen en spelen uit, 13-10 en een belangrijk puntje binnen.

    Bij Okapi C stond het na 2 ronden gelijk 3-3. En ook daar stond het 4-4 na 2 partijen in de laatste ronde. Hier verloren de onzen echter en ging het punt naar Blankenbergse PV B. Okapi C is nog steeds op zoek naar zijn eerste puntje. Met verschillende nieuwe spelers is het nog zoeken naar de juiste tactiek.

    Okapi B ging verliezen bij de jeugd van Roeselare B met 5-4. Bij winst kon Okapi B alleen leider worden in hun reeks. Nu is de koppositie voor de jeugd die met de week beter wordt.


    15-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Okapi B - Zeemeermin B 50+
    A Franco en Cyrille D Johan Saevenberg en Johnny Cools
    B Luc en Erik E Ronny Cools en Johan Ottevaere
    C Walter en J-Claude F Raymond Robert en Paul Paelinck
    A-E 13 12
    B-D 13 5
    C-F 2 13
    A-F 13 8
    B-E 13 8
    c-D 11 13
    A-D 13 6
    B-F 13 11
    C-E 10 13

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zeemeermin B
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    11-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Bevers A - Okapi A weekend 11/10

    Het werd al bij al nog een gemakkelijke overwinning voor Okapi A. De Bevers hebben hun ploeg hervormd en sommige spelers moeten nog hun plaats vinden in de ploeg. Na de eerste ronde stond het al onmiddellijk 0-3. In de tweede ronde verloren we 1 partij op 12 en zo stond het 1-5 na de tweede ronde en was de overwinning al binnen. In de derde ronde verloren nog een partij om op 2-7 uit te komen. Volgende week weten we meer hoever we staan als we tegen de buren van Gullegem A uitkomen. Als we die match makkelijk winnen kunnen we misschien mikken op de hoofdvogel.

    Okapi B won thuis makkelijk van Zeemeermin D met 6-3.

    Okapi C daarentegen ging voor de bijl in Oostende met 6-3.


    10-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meli-melo De Bevers Waregem
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag ben ik naar de meli-melo van De Bevers in Waregem geweest en ik was er niet alleen. Liefst 104 deelnemers! De Zuid-West-Vlaamse petanquespelers hebben duidelijk de weg gevonden naar de boulodroom achter het Regenboogstadion. "Meer moet dat zeker niet zijn" zei Raf, die toch glunderde bij zo'n massale belangstelling. De mooie prijzen en de goede organisatie zullen zeker aan de basis liggen van het succes. Jacqueline was weeral bij de winnaars alhoewel ze dit keer de eerste prijs moest delen met een collega van De Linde. Beiden haalden een 3 +31.

    Ik heb ook enkele foto's genomen, wie ze wil bekijken hoeft maar op de foto te klikken. 


    08-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.50+ Okapi B - Zeemeermin A 3 - 6

    A Franco en Cyrille

    D Benito en J-Pierre Giles
    B Walter en J-Claude E Emilio en Raymond VB
    C Luc en Erik

    F Eric Vermoere en Daniel Rossele (vervR3Lucien Geldof)

     

    A-E 12 13
    B-D 0 13
    C-F 13 4
    A-F 13 4
    B-E 2 13
    C-D 13 8
    A-D 10 13
    B-F 5 13
    C-E 2 13


    04-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blankenbergse A - Okapi A weekend
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    We gingen vandaag op bezoek bij nieuwkomer in eerste afdeling Blankenbergse Pv. Na een korte aanpassingsperiode zullen ze zeker meedraaien. Nu moesten ze nog de duimen leggen met 2-7. Leo en z'n maten beloofden ons van hetzelfde laken een broek bij de terugmatch.


    03-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tornooi 50+ Pc Haeseveld

    We hebben ons vandaag ferm geamuseerd op het 50+ tornooi van Pc Haeseveld. De organisatoren hadden gezorgd voor een mooie prijzenpot waar we in West-Vlaanderen alleen maar kunnen van dromen. Ieder ging er met een mooie prijs naar huis zodat de afwezigen weeral ongelijk hadden. De lokalen waren heerlijk verwarmd en de deelnemers vriendelijk. Ieder speelt natuurlijk om te winnen en deze keer was het de beurt aan André Demuynck, Georges Hennion en Anita Coopman van Pc Okapi om als eersten hun omslag (90€) op te halen. De andere ploeg van Okapi ( Marc, Jacqueline en Luc) was al tevreden in de prijzen te vallen. Ze werden 4de.

    Jammer van de magere opkomst. Die mensen doen er alles aan om een mooie prijzentafel aan te bieden en ik zou iedereen nu al uitnodigen om onmiddellijk in te schrijven voor het volgende 50+ tornooi bij Pc Haeseveld op woensdag 4 april 2010. Wij zijn alvast ingeschreven.


    01-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Okapi A - Okapi B 50+

    Vandaag onze eerste competitiematch afgewerkt met Okapi B tegen Okapi A. Het was spannend tot het einde en de laatste partij besliste over de overwinning. Nu, het eerste puntje is binnen. Als we in eerste afdeling willen blijven hebben we er nu nog minstens 5 nodig.

    A Deplancke Marc - Hennion Georges

    B Pauwels Gilbert - Deneef Luc

    C Lottin Camilla - Demuynck André

    D Tiebergijn Luc - Cottereel Erik

    E Furnari Franko - Fautré Cyrille

    F Denijs Walter - Van Gysel J-Claude

    A-E 13-4   B-D 12-13  C-F 13-2

    A-F 10-13  B-E 13-1  C-D  8-13

    A-D 8-13  B-F  13-8  C-E  10-13

    Okapi C behaalde een gemakkelijke thuisoverwinning tegen Oostendse C met 8-1.


    22-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.West-Vlaams Kampioenschap voor senioren

    Het 12de open West-Vlaams kampioenschap voor senioren (+50 jaar) ging dit jaar van start met 87 tripletten bij de heren en 28 bij de dames. Na de vijf gebruikelijke ronden waren het de volgende ploegen die de eerste plaatsen binnenhaalden.

     

     


















    21-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.West-Vlaanderen tegen Oost-Vlaanderen 50+

    Vandaag kon ik met Erik en Luc de ontmoeting bijwonen tussen West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen bij De Bevers in Waregem. Oost-Vlaanderen kwam met 10 tripletten afgezakt. West-Vlaanderen had 11 triplettes waarvan er telkens 1 baye was. Er zijn 4 ronden gespeeld en de winnaar (maar we waren allemaal winnaars) van dit jaar was West-Vlaanderen met 24 gewonnen partijen tegen 16 voor Oost-Vlaanderen.

    Met ons triplette speelden we voor wat we waard waren. We verloren 2 van ons 4 partijen. De eerste op 11 tegen J-Marie Bilquey nadat we een 8-0 voorsprong uit handen gaven. Ook de derde partij tegen René Vandenbrande en Willy Syminck verloren wij. In de eerste mène slikten we al direct 6 punten. Toch zouden we nog terugkomen. Niet voor lang want we moesten ons toch gewonnen geven. Ik ken niet alle uitslagen, ik weet alleen dat Francis Stragier zijn 4 partijen wint, ook tegen Willy Syminck, en dat Oostende met Marc, Patrick en Edouard ook hun 4 partijen wonnen waaronder een tegen Bob VW. De mannen van Gullegem wonnen een partij tegen J-Marie Bilquey en de rest komt later misschien op de site van W-Vl. Afspraak volgend jaar???

    Vanavond ben ik stikkapot en nu moeten we van morgenvroeg al weer naar Lendelede voor een ganse dag petanque. Gelukkig voorspellen ze voor morgen goed weer en dat misten we de laatste jaren.


    20-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oefenpartij Okapi

    Vandaag speelden we met een ploeg uit de provinciale reeksen een oefenmatch tegen de federale ploeg. Het werd een aangename namiddag waarbij we de gelegenheid kregen nader kennis te maken met de nieuwe leden van de federale ploeg. Het ging hem niet om de uitslag maar we weerden ons toch als een duivel in een wijwatervat en verloren met het kleinste verschil.

    Speelden in de federale ploeg:

    Charly, Ronny en Stijn --- David, Michaël, Glen --- Francis, Karim, Hervé

    In de provinciale ploeg:

    Sylvie, An, Jan --- Francine, Etienne, Pedro --- Paul, J-Pierre, Luc

    We wensen onze federalen het beste in het nieuwe seizoen en ik hoop dat ze ons heel wat spectakel brengen in de komende maanden. Eerste thuismatch: 3 oktober tegen Verbroedering Melle. Wie van petanque houdt moet zeker een van hun thuismatchen bijwonen. De kalender van hun wedstrijden is te vinden op de website van Okapi onder "Uitslagen federale". Het is telkens de zaterdagnamiddag om 14.00h. De inkom is gratis en een pintje kost er slechts 0.75€.

    Centrum "De Brug" Otegemstraat 238, Zwevegem. Allen daarheen.


    18-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandag 21 september

    Maandag 21 september is er een 50+ ontmoeting tussen 10 West-Vlaamse en 10 Oost-Vlaamse tripletten bij Pc De Bevers in Waregem. Het algemene niveau ligt in Oost-Vlaanderen waarschijnlijk hoger omdat er ook zoveel meer clubs aangesloten zijn. Afwachten wat het wordt.

     
      Oost-Vl. West-Vl.
    Clubs in 50+ competitie 18 11
    Ploegen in 50+ competitie 39 35


    17-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oefenmatch tegen de federale ploeg

    Bij gebrek aan een betere tegenstrever speelt de federale ploeg een oefenmatchke tegen onze ploeg uit 1ste provinciale. Het zal er wel op neerkomen dat we in een schietkraam zullen staan want dit jaar hebben we bij Okapi een degelijke ploeg voor 1ste federale. Zonder de verwachtingen al te hoog in te schatten mogen we toch stellen dat ze zich in de top 4 van het klassement zouden moeten kunnen handhaven. Als het dit jaar niet lukt dan is het maar te hopen dat de groep samenbijft en het volgend jaar nog eens probeert.

    Voor zondag maken we ons met onze onvolledige ploeg uit provinciale dan ook geen illusies. Toch gaan we proberen 1 spelletje te winnen en ten onder te gaan met opgeheven hoofd.





    Foto

    Foto

    Foto


    Enkele petanque sites
  • pfv west-vlaanderen
  • boulistenaute.com (franstalig)
  • pfv
  • Filmpjes Petanque Youtube
  • histoire de la petanque
  • WEBSITE OKAPI
  • Gibbe's Web
  • Enkele links in Frankrijk
  • BLOG OVER TICHON

    Nieuws HLN
  • Amerikaanse tiktokkers bezorgd over impact dreigende ban in VS
  • “Apple stopt ontwikkeling elektrische auto”
  • Waarom domiciliëring of automatische betaling van je telecomfactuur vaak geen goed idee is
  • Welke betaalbare alternatieven zijn er voor de Apple Vision Pro? En wat voor internet heb je nodig voor deze technologie?
  • Welk streamingplatform biedt het meeste voor je geld? “Veel Amerikaanse topfilms voor 2,99 euro per maand”
  • Google-medeoprichter Sergej Brin over hun AI-tool Gemini: “We hebben daar absoluut de bal misgeslagen”
  • Apple stijgt op Wall Street na geruchten over staken autoproject
  • Wat doe je met je oude simkaart? En wat is een eSIM? De vijf meest gestelde vragen rond dit topic beantwoord
  • Drie onderschatte smartphones blootgelegd: wij zoeken uit of ze kunnen tippen aan de marktleiders
  • Nu Amerika TikTok wil verbieden maakt ook Vlaamse expert zich zorgen: “De app bedreigt onze democratie”

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per week
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 27/12-02/01 2011
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2010
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!