Gezondheid
Inhoud blog
  • Tumoren en gezwellen in het hele lichaam, hernia.
  • Prostaatproblemen, prostaatkanker, P.S.A.
  • Chronische ziekten.
  • Zuurstof, ademen, kanker, milieu. Vervolg.
  • Chronische pijn, bijwerkingen van medicijnen, krampen.
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Tips voor een goede gezondheid.
    30-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wetenswaardigheden over ziekte en gezondheid

    Wist je dat:

    Alles wat wij eten, drinken, inademen, langs onze huid opnemen of ingespoten krijgen, resulteert in zuren of basen in ons lichaam.

    De ideale zuur/base verhouding in het lichaam, volgens de zweedse Arts Ragnar Berg,
    +/- 35% zuur en +/- 65% basen is.

    De verhouding tussen de zuren en de basen in het lichaam bepaald of:

    We gezond kunnen zijn
    bij een juiste zuur/base verhouding.
    We een chronische pijnlijke ziekte zullen doormaken
    bij een teveel aan zuur in het lichaam.
    We een chronische ziekte zonder pijn zullen doormaken bij een teveel aan basen in het lichaam. Dit tenzij er een gezwel, een tumor, een cyste, een prostaatvergroting of een hernia zich tengevolge hiervan vormt, waardoor er een zenuw kan geklemt geraken en er dan uiteindelijk
    toch pijn zal ontstaan.

    Iedere perfect gezonde mens voor 2 tot 4% allergisch is voor melk en melkproducten.
    Krijgt een gezonde persoon te maken met een virale of bacterieële infectie, dan zal de natuurlijke afweer dalen en stijgt die allergiciteit tot 20 of meer percent.
    Wordt iemand chronisch ziek, dan zal die allergiciteit al vlug oplopen tot 80 à 90%,
    wat bijvoorbeeld het geval kan zijn bij diabetes en arteriosclerose.
    Treden er bij iemand tijdelijke al dan niet definitieve verlammingen op of bij Alzheimer,
    dan gaat die allergiciteit al vlug oplopen tot 95% en meer. Voor deze mensen zijn melk en melkproducten als het ware puur vergif.

    Het schrappen van melk en melkproducten uit hun voeding zal dan ook een enorme verbetering van hun gezondheid bewerkstelligen.  Bovendien zullen ze hierdoor over veel meer energie kunnen beschikken.


    De huidige allergietesten geen graad van allergie kunnen aangeven, waardoor kleine allergische reacties over het hoofd gezien worden.

    Men in bepaalde gevallen indien men geluk heeft, tientallen jaren melk en melkproducten kan gebruiken alvorens een chronische ziekte zich tengevolge hiervan zal manifesteren.

    Een pasgeboren kind dat geen borstvoeding krijgt maar een andere soort melk, tengevolge hiervan reeds na 4 tot 6 weken kan vol staan met eczeem.

    Men zegt dat het absoluut noodzakelijk is om melk en melkproducten in onze voeding te gebruiken om sterke beenderen te krijgen. Hoe komt het dan dat er op heel de wereld geen enkel dier is dat meer dan 1 tot ongeveer 1,5 jaar
    melk gebruikt van zijn eigen moeder. Een koe eet verder nochthans alleen maar gras, mais, meel en kruiden en toch hebben ze sterke beenderen.

    De mens dan nog heel zijn leven melk gebruikt van een vreemde moeder die een veel korter leven beschoren is en waarvan de lichaamsbouw een heel andere evolutie doormaakt.

    Men nergens van melk en melkproducten een grondige analyse kan vinden van de samenstelling. Het is echter bijna zeker dat er in melk veel verzadigde vetten zitten die schadelijk zijn voor de gezondheid. In melk zitten er ook hormonen die eigen zijn aan de koe en die een kalf
    op 1 jaar tijd ongeveer 100 kg in gewicht moeten doen toenemen. Hoe reageren die hormonen in het menselijk lichaam? Zit er cholesterol in melk? Welke resten van medicijnen zoals bijvoorbeeld Antibiotica en hormonen die in de vetmesterij veelvuldig gebruikt worden zijn er nog in melk aanwezig?  Welke resten van medicijnen die door de mens gebruikt worden en die via de ontlasting in het drinkwater van de dieren terecht kunnen komen zitten er nog in melk? Allemaal punten die ons zeker het gebruik van melk en melkproducten zullen ontraden, of minstens in vraag zullen stellen. Gericht wetenschappellijk onderzoek dienaangaande zou dringend moeten gebeuren.

    Men enkele jaren geleden, bij een gericht onderzoek van het Nederlandse drinkwater, men van de 22 medicijnen die men zocht, er 15 in aantoonbare hoeveelheden in heeft teruggevonden.

    Mensen met een HIV besmetting meestal sterven aan een melkvergiftiging. Voor deze mensen is dus het gebruik van melk en melkproducten taboe en dus zeker te vermijden. 

    Mensen met chronische pijnen, kennmerk reumathische aandoeningen en pijn in de spieren en/of gewrichten zoals bijvoorbeeld de knieën, in 70 à 80% van de gevallen van hun pijn verlost kunnen worden door het gedurende 1 week innemen van "Utrticalcin" van Dr. Vogel samen met het Schuesslerzout "Natrium Sulfuricum". 

    Door het gedurende 1 week innemen van "Urticalcin" en "Natrium sulfuricum" de pijn zeker in belangrijke mate zal afnemen.

    Mensen met te veel basen in hun lichaam zoals bijvoorbeeld bij, diabetes, dementie/Alzheimer, spierziekten zoals ALS en SMA, epilepsie, parkinson, MS, sommige hartproblemen, langzaam tot stand gekomen verlammingen, arteriosclerose, mensen met een teveel aan cholesterol, enz. een merkelijke verbetering van hun gezondheid kunnen verwezenlijken door:

    Alle melk en melkproducten zoals boter, room, ijsroom, platte- en harde kaas, yoghurt, chocomelk, pudding, enz. voor altijd uit hun voeding te schrappen.
    Gedurende drie weken afwisselend de volgende drie biochemische zouten in te nemen (Ook wel Schuesslerzouten genoemd naar de duitse Arts die ze in de 19de eeuw ontdekte), "s morgens 5 tabletjes "Kalium Muriaticum" op de tong laten smelten, 's middags 5 tabletjes "Kalium Phosphoricum" en 's avonds 5 tabletjes "Kalium Sulfuricum". Deze zouten worden in België aangemaakt door de firma UNDA. Gebruikt men biochemische zouten van andere merken, dan moet men de dosering aanpassen.

    Vooral voor mensen die last hebben van één of andere vorm van een gezwel, een tumor, een cyste, een prostaatvergroting of een hernia, het aan te raden is om ook die biochemische zouten in te nemen.
    Laat vervolgens, 4 weken na het begin van de inname en na het stoppen van het gebruik van melk en melkproducten, dat gezwel kontroleren om te zien of er een verbetering is opgetreden.

    De maag-/darmflora, dus al de goede bacterieën die zich in het lichaam bevinden vanaf de neus en de mond tot en met de endeldarm, de allereerste afweer vormen tegen schadelijk bacterieën en virussen die ons lichaam binnenkomen.

    Antibiotica niet alleen schadelijke maar ook goede bacterieën vernietigen in het maag- darmkanaal. Ze vernietigen dus ook een deel van onze natuurlijke afweer. Om die reden is het preventief gebruiken van antibiotica gewoon een aanslag op uw gezondheid.

    Het preventief gebruiken van antibiotia daarom kan vergeleken worden met het toepassen van chemotherapie wanneer men geen kanker heeft. Chemo vernietigd ook een deel van de maag-
    /darmflora.

    Indien het absoluut nodig is om een antibioticum te gebruiken,
    het aan te bevelen is om tegelijkertijd of minstens na het gebruik ervan een kuur met probiotica zoals "Orthiflor Original" te doen, dit om de maag- darmflora te regenereren.

    Bij een gezonde mens de lichaamstemperatuur geregeld wordt door de werking van de schildklier en het inademen door beide neusgaten.

    Om dit te kunnen verwezenlijken
    de schildklier zijn nieau van werken gaat aanpassen aan de omgevingstemperatuur. Hoe kouder het buiten is, hoe heviger de schildklier gaat werken en, hoe warmer het buiten is, hoe minder de schildklier gaat werken. Dit natuurlijk op voorwaarde dat de schildklier nog intakt in het lichaam aanwezig is.

    Het extreme koudegevoel dan ook ontstaat in perioden van plotselinge felle temperatuurdalingen.

    Warmte opwellingen bij een gezonde mens, veelal het gevolg zijn van plotse felle temperatuurstijgingen.

    Hierdoor chronisch zieke mensen zich beter zullen voelen wanneer zij op verlof gaan naar warmere streken.

    De plaats waar men zich op aarde bevind dus mede bepalend is voor het niveau van werking van de schildklier.

    Dit de reden is waarom men de werking van de schildklier niet kan meten en men er nooit in zal slagen om ze te kunnen meten, gewoon omdat men niet weet in welke mate ze zou moeten werken. Mogelijk kan statistisch onderzoek hier voor min of meer betrouwbare gegevens zorgen.

    Het inademen door het linker neusgat, in de yoga "ida" genoemd, altijd het lichaam zal afkoelen en het inademen door het rechter neusgat, in de yoga "Pingala" genoemd,
    het lichaam zal opwarmen.

    Ida en pingala de namen zijn voor onze neusgaten, die gebruikt worden in de technieken van de "Pranayama", of met andere woorden ademtechnieken en adembeheersing van de Yoga.

    De huidige generatie van bloedverdunners in feite vergif zijn waarmede men ratten verdelgt. Het innemen van die verdunners is dus een gekontrolleerde vergiftiging van het menselijk lichaam. Zie tijdschrift "Vitaya" van Januari 2012.

    Die bloeverdunners ingenomen worden om het bloed minder vlug te laten stollen en om te voorkomen dat er zich bloedklonters vormen.

    Die stolsels en de mogelijke klontervorming met zeer grote waarschijnlijkheid ontstaan door het gebruik van melk en melkproducten in onze voeding.

    Indien men geen melk en melkproducten meer gebruikt die klonters en die stolsels vanzelf zullen verdwijnen en zullen wegblijven.

    Amalgaam tandvullingen kwik bevatten die zeer langzaam vrijkomt in de mond en hierdoor een langzame vergiftiging in het lichaam veroorzaakt.

    Het in de industrie bij wet verboden is om in eender welk proces nog kwik te gebruiken, dit omdat, wanneer het vrijkomt in de lucht, de dampen een vergiftiging in het lichaam kunnen veroorzaken.

    "Botox", dat men inspuit op bepaalde plaatsen in het lichaam om rimpels weg te werken, eveneens een zeer giftig product is. Dus dames, denk er twee maal over na, alvorens je om reden van schoonheid, het in uw lichaam laat inspuiten.

    Chemo gemaakt wordt van mosterdgas waarmede men in wereldoorlog 1 de soldaten aan het front mee vergiftigde.

    We gedurende ons ganse leven dus heel wat vergif te verwerken krijgen, waarvan de gevolgen en de uitwerking op lange termijn zeker onvoldoende gekend zijn. Volgens mij persoonlijk zullen ze zeker onze gezondheid niet bevorderen wel in tegendeel.

    We dan nog niet gesproken hebben over de verwoestende uitwerking die onnodig toegediende hormonen kunnen hebben op het menselijk lichaam.
    Toergediende hormonen verstoren namelijk de ganse hormonale werking in het menselijk lichaam.

    Hormonen die men aan het lichaam toedient automatisch minder zullen aangemaakt worden door het lichaam zelf. Het gevolg hiervan is dat het orgaan dat het hormoon moet produceren zal gaan degenereren.

    Dat toegediende of ingenomen hormonen ook de balans tussen de mannelijke en de vrouwelijke hormonen in het lichaam verstoren.

    De ideale verhouding tussen de mannelijke en de vrouwelijke hormonen, 2/3de sexueel eigen hormonen bedraagt en 1/3de hormonen van de andere sexe. Dus voor een man 2/3de mannelijke hormonen en 1/3de vrouwelijke hormonen en bij een vrouw het omgekeerde.

    Bij een juiste verhouding tussen de mannelijke en de vrouwelijke hormonen, een man en een vrouw zich optimaal tot elkaar aangetrokken voelen.

    Bij een grote afwijking, de verhouding is bijvoorbeeld omgekeerd,
    een man en een vrouw een afkeer voor elkaar kunnen krijgen.

    Dit één van de voornaamste redenen is waarom er tegenwoordig zo veel homo's en lesbiênnes zijn.

    Een perfect gezonde mens ook voor 4 tot 6% allergisch is voor "Natuurlatex".

    Iemand die op een "Natuurlatex" matras slaapt, door verweking van de spieren en gewrichten, binnen de 10 jaar problemen krijgt met zijn rug. Zeker wanneer hij of zij ook nog latex handschoenen, latex condooms, latex kleding en melk en melkproducten gebruikt.

    Dat er latexvrije condooms in de handel verkrijgbaar zijn.

    Indien het lichaam en de geest van de mens, kunnen beschikken over al de stoffen en energieën die ze nodig hebben en niet overbelast worden door schadelijke stoffen, het lichaam van de mens perfect in staat is om zichzelf te genezen.

    Er in de natuurgeneeskunde, een goede vervanger bestaat voor de bloedverdunners die in de klassieke geneeskunde gebruikt worden, namelijk "Geriaforce".

    Volgens het boek "Dr. Vogel gids voor alle geneesmiddellen", Uitgeverij Mix Media B.V. ISBN 90-75 690-02-9 NUGI 732, "Geriaforce" altijd mag gebruikt worden, dat er geen bijwerkingen van gekend zijn, dat het in combinatie met andere medicijnen mag gebruikt worden en dat het langdurig kan ingenomen worden.

    Geriaforce het extract van de "Ginkgo Biloba" boom bevat, dat de stroperigheid en de viscositeit van het bloed vermindert, de doorbloeding van de kleine en de middelgrote bloedvaten zoals in de hersenen verbetert en bovendien een gunstig effect heeft op de vaatwanden.

    Geriaforce ook kan gebruikt worden bij, vergeetachtigheid, concentratiestoornissen, duizeligheid, winterhanden en wintervoeten, ouderdoms diabetes, hoge bloeddruk, doorliggen, oorsuizingen en open been.

    Men bij het innemen van bloedverdunners, zeker ook alle melk en melkproducten uit zijn voeding moet schrappen
    , dit omdat ze één van de oorzaken zijn van een slechte bloedcirculatie en een toegenomen viscositeit.

    Een chemokuur altijd een deel van de goede maag- darmbacterieën vernietigd.

    Dit de reden is waarom een chemokuur meestal misselijkheid opwekt bij de persoon die ze ondergaat.

    Om die misselijkheid tot het minimum te beperken en mogelijk tot nul te herleiden, het aan te bevelen is om tijdens die chemokuur een probiotica zoals bijvoorbeeld "Orthiflor Original" in te nemen, dit om de vernietigde goede maag- darmbacterieën te vervangen en alzo de natuurlijke afweer van het lichaam op peil te houden.

    Het eveneens aan te bevelen is om, na het ondergaan van een chemokuur, zo snel mogelijk de afvalstoffen en de schadelijke stoffen die door die kuur in het lichaam zijn gekomen, er uit te verwijderen. Men kan dit doen door gedurende 1 week het Schuesslerzout "Natrium Sulfuricum" in te nemen.

    Heel wat mensen zieker zijn van de medicijnen die ze dag in dag uit slikken
    , dan van de ziekte waarvoor ze die medicijnen slikken.

    Deze medicijnen een
    verzuring in het lichaam veroorzaken.

    Die verzuring het zenuwstelsel irriteert waardoor er pijnen ontstaan in de spieren en de gewrichten.

    Stoppen met de inname van die medicijnen de enige manier is om definitief van die pijnen af te geraken.

    Dat men in de geneeskunde dit niet doet maar wel pijnstillers voorschrijft die steeds zwaarder en zwaarder worden.

    Men uiteindelijk door het innemen van die pijnstillers in een pijnkliniek zal belanden.

    Men die verzuring en dus ook de pijn meestal kan neutraliseren, door gedurende 1 week of zo lang als nodig, "Urticalcin en Natrium Sulfuricum" in te nemen. Blijft men de betroffen medicijnen die de pijn veroorzaken innemen, dan zal men regelmatig terug "Urticalcin en Natrium Sulfuricum" moeten innemen.

    Artriosclerose en multiple sclerose (MS) veroorzaakt worden door het veelvuldig gebruiken van melk en melkproducten zoals roomboter, room, slagroom, platte kaas,
    harde kaas, kwark, yoghurt, chocomelk, ijsroom, botermelk, crème au beurre, crème fraiche, enz.

    Die mensen zeer zwaar allergisch zijn voor melk en melkproducten.

    De graad van allergie zal toenemen naargelang het erger worden van de zieke.

    Melk en melkproducten, puur vergif zijn voor mensen die lijden aan arteriosclerose of multiple sclerose.

    Indien deze mensen, melk en melkproducten volledig uit hun voeding zouden schrappen, ze zich na 1 à 2 maand al heel wat gezonder zullen voelen en zullen zijn.

    Indien deze mensen ook nog gedurende 1 week het biochemische zout "Kalium Sulfuricum" innemen, ze al na 1 week veel beter zullen zijn en zich veel energieker zullen voelen.

    Zuur, maagzuur, slijmen, maagbrand, mucoviscidose.

    Wist je dat:

    Niet alleen een branderig gevoel in de maag en/of de slokdarm een aanwijzing kan zijn voor een teveel aan maagzuur in het maag- darmkanaal van het lichaam.

    Een gezond lichaam de eigenschap bezit om de voor het lichaam schadelijke stoffen, zuur en maagzuur, te neutraliseren door ze te omgeven of in te kapselen met slijmen.

    Dit de reden is waarom men, na het drinken van melk, het eten van een maaltijd die rijk is aan zuur of het innemen van zuurvormende medicijnen die men dag na dag moet slikken, meestal slijmen in de mond en de keel zal krijgen.

    Wanneer een branderig gevoel in de maag of de slokdarm de plaats heeft ingenomen van die slijmen, dan wil dit zeggen dat het maag- darmslijmvlies door de langdurige aanwezigheid van een teveel aan maagzuur doorbroken is.

    Men het teveel aan maagzuur en ander zuur, kan neutraliseren dor het middel "Gaviscon" in te nemen tot een paar dagen na het verdwijnen van de slijmen. Af te halen bij uw apotheker.

    Men de slijmen die voortkomen van schadelijke stoffen, kan neutraliseren door gedurende 1 week het oligo element "Li Lithium" of het biochemische zout "Lithium Chloratum" in te nemen.
    "Lithium Chloratum" wordt aangemaakt door de Oostenrijkse firma "Adler Pharma". Men kan beide bestellen bij uw apotheker.

    Deze behandeling ook voor
    mensen met "Mucoviscidose" zeker een grote verbetering van hun gezondheid kan bewerkstelligen en in en aantal gevallen mogelijk een volledige genezing kan verwezenlijken.












    30-01-2012, 00:00 Geschreven door bartjeb  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    Archief per week
  • 09/09-15/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 28/11-04/12 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 31/05-06/06 2010
  • 14/12-20/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 10/08-16/08 2009

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!