Gezondheid
Inhoud blog
  • Tumoren en gezwellen in het hele lichaam, hernia.
  • Prostaatproblemen, prostaatkanker, P.S.A.
  • Chronische ziekten.
  • Zuurstof, ademen, kanker, milieu. Vervolg.
  • Chronische pijn, bijwerkingen van medicijnen, krampen.
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Tips voor een goede gezondheid.
    29-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eczeem, wiegedood, hoge bloeddruk/cholesterol, slechte bloedcirculatie, diabetes, dementie, vootschrijdende velamming, hartstilstand.
    Geboorte, eczeem, wiegedood, hoge bloeddruk, hoge cholesterolwaarde, slechte bloedcirculatie, diabetes, arteriosclerose, dementie of ziekte van Alzheimer, voortschrijdende verlamming, hartstilstand met de dood als gevolg.

    Voor andere gezondheidsproblemen zie ook blog: http://seniorennet.be/s1s0i9k

    Omschrijving.

    We kunnen de in de hoofding weergegeven gezondheidsproblemen allen beschouwen als een aantal mogelijke stappen in een zeer langzaam vergiftigingsproces van het lichaam met als uiteindelijk gevolg de nagenoeg volledige verlamming of een hartstilstand, het einde van het leven.

    De vergiftiging kan al beginnen van bij de geboorte, dit indien gekozen wordt voor koemelk flessenvoeding in plaats van borstvoeding. Geeft men van in het begin koemelk flessenvoeding aan de pasgeborene, dan is het perfect mogelijk, dat men reeds na 3 à 4 weken als gevolg hiervan, eczeem kan vaststellen op het lichaam van de betroffen baby. Dit eczeem zal verergeren naarmate men langer koemelk flessenvoeding gaat gebruiken en dus de vergiftiging toeneemt.

    De enige mogelijkheid om dit eczeem te laten verdwijnen is dan ook stoppen met koemelk flessenvoeding en overschakelen op soja flessenvoeding. Moedermelk van een andere moeder kan hier, indien noodzakelijk en mogelijk, nog een betere oplossing geven aan het probleem.

    Indien men start met borstvoeding maar te vroeg stopt en overschakelt op koemelk flessenvoeding, dan zal de vergiftiging later beginnen maar toch plaatsvinden. Het beste is dan ook te beginnen met borstvoeding om dan langzaam over te schakelen naar vaste voeding waarin veel groenten en fruit zijn verwerkt. Indien je toch nog, tijdens de overgang van borstvoeding naar vaste voeding, flesvoeding wil bijgeven, gebruik dan soyamelk en soyamelkproducten.

    Ook wiegedood heeft volgens mijn persoonlijke mening te maken met een melkvergiftiging. Om hier 100% zeker van te zijn zou er grondig onderzoek moeten gebeuren naar het verband tussen wiegedood en het allergisch zijn voor melk en melkproducten.

    Gebruik dus nooit koemelk en koemelkproducten als babyvoeding, doe je het toch, dan kunnen de hierboven vermelde gezondheidsproblemen zich in de loop van het verdere leven van de betrokken baby manifesteren. Het moment waarop dit zal gebeuren, zal afhangen van de constitutie en dus ook van erfelijke factoren.

    Buiten de hier vermelde gezondheidsproblemen zijn er in de loop ven het leven van de mens, nog een aantal overgangsproblemen die kunnen wijzen op een koemelkvergifitiging namelijk, steeds terugkerende keelpijn en middenoorontsteking, regelmatig terugkerende verkoudheden, problemen met de sinussen, hooikoorts, astma, enz.

    Het is namelijk zo dat, ons lichaam altijd zal trachten om binnenkomende schadelijke stoffen, in dit geval melk en melkproducten, te neutraliseren. Ze doet dit door ze in te kapselen met slijm. Deze slijmen zijn echter de ideale voedingsbodem voor de in het lichaam binnendringende virussen en schadelijke bacteriën, die daarin heel gemakkelijk tot ontwikkeling komen. Vandaar de steeds terugkerende gezondheidsproblemen.

    Al de hierboven vermelde chronische ziekten en mogelijk nog een aantal andere, hebben allen een aantal gemeenschappelijke kenmerken, namelijk:
      
    • Een verstoring van de zuur/baseverhouding ten nadele van de zuren.
    • Een verstoring van de kalium/calciumverhouding ten nadele van Kalium.
    • Een gevoelige vermindering van de natuurlijke afweer (Aids).
    • Een zware tot zeer zware allergie voor melk en melkproducten.
    • Een verminderde schildklierwerking met mogelijke een gewichtstoename tot gevolg.
    • Een tekort aan B lymfocyten.
    • Een verstoring van de verhouding tussen de T helper- en de T suppressorcellen ten nadele van de T helpercellen.
    • De mensen die dit doormaken hebben, op uitzonderingen na, geen pijn in de spieren of gewrichten, waardoor de ernst van de problemen meestal verkeerdelijk en laattijdig ingeschat wordt.
    • Ze zijn ook nooit in topconditie, maar leven op een energieniveau dat juist voldoende is om de dagelijkse problemen aan te kunnen.
    • Lichamelijke-, overlevings- en spirituele stress.
    Al deze kenmerken hebben één gemeenschappelijke oorzaak namelijk het gebruik van melk en melkproducten in de voeding. Melk en melkproducten, zijn in een natuur in evenwicht, niet voorzien als voedsel voor de mens. Moest dit absoluut nodig zijn, dan zou onze moeder borstvoeding kunnen geven tot het einde van haar dagen.

    In de natuur is trouwens koemelk voorzien als voeding voor jonge kalveren, paardenmelk als voeding voor jonge veulens, geitenmelk voor jonge geitjes, schapenmelk voor lammetjes en ezelinnenmelk als voeding voor jonge ezeltjes. (Letterlijk te nemen).

    De nodige hoeveelheid calcium die de mens nodig heeft, kan hij bekomen door veel groenten en fruit te eten en zich te beperken in het eten van koolhydraten (suikers, brood, deegwaren, enz.) en eiwitten zoals vlees en vis. Treed er soms door omstandigheden, mogelijk door de inname van zuurvormende medicijnen, toch een tekort aan calcium op, (Kenmerk spier- en gewrichtspijnen) dan kan men best gedurende ongeveer 1 week “Urticalcin van Dr. Vogel” innemen om dit tekort aan te vullen.

    Daar mensen die deze chronische ziekten hebben heel gemakkelijk calcium (kalk) opnemen, ontstaat er door een overmatig gebruik van melk en melkproducten, een te grote hoeveelheid calcium in het lichaam en wordt de kalium/calcium verhouding en de zuur/base verhouding verstoord. De hoeveelheid calcium in het lichaam zal nog vergroten wanneer deze personen ook nog voedingssupplementen gebruiken die calcium bevatten.

    De verstoring van de zuur/base verhouding ten nadele van de zuren, heeft voor gevolg dat de zenuwwerking gevoelig gaat verminderen. Hierdoor kan de werking van bepaalde organen en systemen verminderen, kortstondig stilvallen of zelfs volledig stoppen. Zo gaat bijvoorbeeld de pancreas minder insuline produceren, de bloedsomloop gaat verminderen omdat de aders dichtslibben, het hart kan een slag overslaan of het kan zelfs, bij het leveren van een overmatige sportinspanning, volledig stilvallen (De zogenaamde dood door hartstilstand).

    Volgens wetenschappelijk onderzoek, zou de plaque die zich in de aders vormt en die de aders vernauwen, voor meer dan 90% uit calcium bestaan, wat nogmaals wijst op een teveel aan calcium in de bloedsomloop en dus in het lichaam. Het probleem van adervernauwing ontstaat dus in eerste plaats door een teveel van calcium in het lichaam en in mindere mate door te veel cholesterol.

    Door het dichtslibben van de aders gaan er ook minder vitale stoffen toegevoerd worden in de verschillende organen en systemen, die op hun beurt hierdoor ook weer in werking gaan verminderen Een andere gevolg hiervan is dat het hart met meer kracht gaat moeten pompen om het bloed voldoende te laten circuleren waardoor dan weer de bloeddruk zal stijgen. Het hart wordt hierdoor dus ook veel zwaarder belast.

    Door het gebruik van melk en melkproducten gaat ook de schildklier verminderen in werking, waardoor de bloeddruk nog meer zal stijgen en ook de hoeveelheid cholesterol nog zal toenemen in het lichaam. Wat in de melk de vermindering in werking van de schildklier veroorzaakt, is moeilijk te achterhalen, aangezien er nog nooit een zeer grondige analyse van melk en melkproducten is gedaan. Er is althans volgens mijn persoonlijke bevindingen, hiervan weinig of niets terug te vinden.
     
    Indachtig de hormonen, antibiotica, medicijnen en kankerverwekkende stoffen die in de veeteelt gebruikt worden denk ik dat het hoog tijd is, dat men eens een grondige analyse van melk en melkproducten gaat maken.

    Zo heeft men bijvoorbeeld bij een gericht onderzoek naar de aanwezigheid van 22 verschillende medicijnen in het Nederlandse drinkwater, dat als één van de zuiverste ter wereld wordt beschouwd, onlangs 15 medicijnen terug gevonden in aantoonbare hoeveelheden, waardoor ik ervan uitga, dat er in melk zeker ook wel aanwezig zullen zijn.

    Wat de allergie voor melk en melkproducten betreft, kunnen we stellen dat de graad van allergie gaat toenemen, naarmate de lichamelijke afweer of met andere woorden de immuniteit, gaat dalen. Voor mensen die het stadium van verlamming bereiken, zijn melk en melkproducten dan ook bijna puur vergif, dit omdat de graad van allergie dan gestegen is tot om en rond de 95%.

    Wat kan men doen om deze problemen te normaliseren?
     
    • Schrap alle melk en melkproducten volledig uit uw voeding en vervang ze eventueel door sojaproducten van Alpro, indien je er de behoefte toe voelt. Eet veel groenten en fruit en in beperkte mate eiwitten zoals vlees en vis. Wees ook matig met koolhydraten zoals brood en deegwaren.
    • Schrap ook alle voedingssupplementen die calcium (kalk) bevatten volledig uit uw voeding.
    • Gebruik gedurende drie weken, afwisselend de volgende 3 biochemische zouten (Ook wel Schuesslerzouten genoemd naar de Duitse arts die ze ontdekte), ’s morgens 5 tabletjes “Kalium Muriaticum D6” op de tong laten smelten, ’s middags 5 tabletjes “Kalium Phosphoricum D6” en ’s avonds 5 tabletjes “Kalium Sulfuricum D6”. De biochemische zouten worden aangemaakt door de” firma UNDA en kunnen bij uw apotheker besteld worden.
    • Neem ook de eerste dag 4 druppels in van de Bach Bloesem “Resque Remedie” (Ook wel Five Flower Remedie genoemd) en de daarop volgende dagen telkens 2 druppels. Doe de druppels in een weinig water, roer ze goed om, neem ze in de mond en slik ze na een twintigtal seconden door. Deze bloesemremedie zal de shocks en de negatieve ervaringen die je meegemaakt hebt oplossen en je ontspannen. Pas dit gedurende ongeveer 2 weken toe en vervolgens wanneer je er behoefte aan hebt.
    • Neem ook gedurende de eerste dag 4 druppels in van combinatieremedie “Bescherming” van de Nederlandse bloesemremedies en de daaropvolgende dagen telkens 2 druppels. Doe de druppels in een weinig water, roer ze goed om, neem ze in de mond en slik ze na een twintigtal seconden door. Deze bloesemremedie zal je kracht geven en je beschermen tegen personen en situaties die veel van uw energie wegzuigen of met andere woorden die op uw zenuwen werken. Pas ook dit gedurende ongeveer 2 weken toe en vervolgens wanneer je er behoefte aan hebt.
    Door al deze punten toe te passen, gaat men de zuur/base verhouding in het lichaam herstellen, zal de lichamelijke afweer terug optimaal werken, zullen de aders gezuiverd worden, zal de bloedcirculatie verbeteren, zal de bloeddruk en de hoeveelheid cholesterol in het lichaam dalen, zal men ontspannen zijn en over veel meer energie kunnen beschikken. Ook zal bij een aantal mensen de schildklier uit zichzelf terug beter gaan werken, waardoor ook de bloeddruk en de hoeveelheid cholesterol nog meer zal verminderen.

    In een aantal gevallen zal men echter ook de schildklierwerking moeten optimaliseren. Voor deze optimalisatie ken ik echter geen algemene regel, ze moet dus aangepast worden aan de persoon zelf, zijn voeding en aan zijn leefomstandigheden.

    Wat kan men nu doen om uit te testen of die werkmethode wel zal werken?

    In de osteopathie worden allerlei spiertesten gebruikt om te onderzoeken of medicijnen en voedsel positief of negatief zullen inwerken op de hoeveelheid energie waarover een mens kan beschikken.  

    De regel bij het toepassen van die testen is, dat men er van uitgaat dat bij een toename van de hoeveelheid beschikbare energie ook de gezondheid zal verbeteren en dat bij een afname van die energie de gezondheid zal verslechteren.

    Men kan die test toepassen voor alle mogelijke stoffen zoals daar zijn, medicijnen, voedingsmiddellen, drank, enz. maar ook voor spirituele problemen zoals positieve of negatieve gedachten, gevoelens van haat/liefde, zich gelukkig voelen, zich ongelukkig voelen, enz.

    Er is echter één nadeel aan de test verbonden en dat is dat hij alleen zeer duidelijke resultaten geeft bij grote afwijkingen. Dat wil zeggen dat hoe kleiner de afwijkingen zijn hoe minder nauwkeurig men de uitslag van de test zal kunnen vaststellen, dit omdat men de verschillen in kracht minder nauwkeurig kan aanvoelen. Ook de routine die men heeft bij het uitvoeren van de test beïnvloed voor een stuk de nauwkeurigheid van de test.

    Aangezien er verschillende spiertesten bestaan wil ik me hier beperken tot de meest eenvoudige namelijk de “Deltaspiertest”. De “Deltaspier” is een spier die zich bevind in het schoudergebied van het lichaam.

    De “Deltaspiertest”.

    De “Deltaspiertest” is eigenlijk een de meest eenvoudige manier om te communiceren met het onderbewustzijn van de betroffen persoon. Waarom is dit nu zo?

    Wel in “Ons onderbewustzijn”, dat deel uitmaakt van “Het Universele Bewustzijn” (God), is alle kennis aanwezig die deel uitmaakt van de schepping. Het weet dus welke stoffen goed, welke niet goed en welke neutraal zijn voor ons lichaam. We hoeven dus enkel maar een middel te zoeken om met ons onderbewustzijn te communiceren, om alzo het onderbewustzijn de mogelijkheid te geven om ons te antwoorden op vragen die we stellen over de uitwerking van een stof op ons lichaam.

    Wanneer we nu met “Het Onderbewustzijn” de afspraak maken, dat we bij het doen van een “Deltaspiertest” met een bepaalde stof:
      
    • Een toename van de uitgeoefende kracht, een teken is dat de gezondheid verbeterd en de stof dus positief inwerkt op de kracht van het lichaam.
    • Een afname van de uitgeoefende kracht, betekent dat ze verslecht en de stof dus negatief inwerkt op de kracht van het lichaam.
    • Indien de uitgeoefende kracht onveranderd blijft, dat de stof neutraal is voor de kracht en de gezondheid van het lichaam.
    Dan zijn we in de mogelijkheid om al de stoffen waarmede we in contact komen, deze die we eten, drinken of inademen, uit te testen en te bepalen welke uitwerking ze hebben op ons lichaam.

    Deze methode, kunnen we ook gebruiken om uit te testen of een orgaan of bijvoorbeeld een tand gezond of ziek is. We hoeven hiervoor maar met “Het onderbewustzijn” de gepaste afspraak te maken. Let er wel op dat het onderbewustzijn niet redeneert en op die manier enkel positief, negatief of neutraal kan antwoorden.

    “De Deltaspiertest” is een manier om de kracht te meten die met “De Deltaspier”, een spier in het schoudergebied, kan uitgeoefend worden. Om de test te kunnen doen dien je met twee te zijn, iemand die de test ondergaat, de te testen persoon en iemand die de test zal uitvoeren, de tester.  

    Men gaat als volgt te werk. De te testen persoon gaat, indien zijn gezondheid het toelaat, ergens op een open plaats rechtop staan met de voeten enigszins gespreid. Hij houdt zijn linker arm zijdelings horizontaal gestrekt in het verlengde van zijn schouders en de rechter arm houdt hij gewoon naast zijn lichaam. De tester gaat nu tegenover de te testen persoon staan met het gezicht naar elkaar, legt zijn linker arm op de rechter schouder van de te testen persoon en zijn rechter op de uitgestoken linker hand.

    De tester zegt nu tegen de te testen persoon dat hij zijn uitgestoken arm naar beneden gaat drukken en dat hij dit met inzet van al zijn beschikbare krachten moet beletten. De tester vraagt nu aan de te testen persoon of hij klaar is voor de test en indien ja, drukt hij de uitgestoken arm met steeds toenemende kracht naar beneden, tegelijkertijd belet hij met zijn linker hand, dat de rechter schouder door de uitgeoefende druk naar links zou kantelen. De tester zowel als de te testen persoon kunnen zich nu een idee vormen van de uitgeoefende kracht bij het naar beneden drukken van de arm.

    Wil men nu een stof uittesten, bijvoorbeeld een geneesmiddel, voedsel of drank, dan neemt de te testen persoon de betrokken stof in zijn rechter hand en houd die ter hoogte van de navel of met andere woorden de zonnevlecht, het energiecentrum van de mens. (De Hara van Harakiri plegen) De tester vraagt nu aan het onderbewustzijn van de te testen persoon: “Indien je deze stof of stoffen inneemt, hoe groot zal dan de kracht worden die je kan uitoefenen”.

    De tester herhaalt nu de test zoals hiervoor beschreven. Indien nu de uit te oefenen kracht groter is dan bij de eerste test, dan zal het middel positief inwerken op de gezondheid van de te testen persoon. Wordt de uitgeoefende kracht kleiner, dan werkt de betroffen stof destructief op de gezondheid en gebruikt men best die stof (Geneesmiddel, voedsel of drank) niet meer. Is de uitgeoefende kracht hetzelfde, dan heeft de stof geen uitwerking op het lichaam en is ze dus neutraal.

    Wanneer men enige ervaring heeft met deze test en de stoffen die men wil uittesten, kan men de test doen door gewoon de naam van het middel uit te spreken en te vragen “Indien je ............ (vermeld de naam van de stof) inneemt, hoe groot zal dan de kracht worden die je kan uitoefenen”.  

    Heeft men nu verschillende stoffen gevonden die positief inwerken op de gezondheid, dan is het altijd aan te bevelen om een laatste test te doen met alle gevonden stoffen samen. Het is namelijk mogelijk dat de werking van één bepaalde stof, de werking van een andere stof ken neutraliseren of versterken. Indien de betroffen persoon nog andere geneesmiddellen inneemt, is het ook aan te bevelen om nog een test te doen met de gevonden en de andere geneesmiddellen samen.

    Men kan ook, wanneer het een geneesmiddel betreft, op dezelfde manier de doses per inname bepalen, idem voor het aantal malen per dag dat men het middel moet innemen.

    Het nadeel van deze test is, dat ze vrij omslachtig is, veel kracht vraagt en dat men voor iedere vraag de test moet doen. Een ander nadeel is dat men kleine verschillen in kracht, mogelijk tussen de 1% en de 10%, moeilijk kan inschatten. Het is echter wel zo, dat indien men voor 90% gezond is, men een vrij kwalitatief goed leven kan leiden.

    Om te vermijden dat men te veel kracht moet uitoefenen, kan men de test ook doen met de duim en de wijsvinger van bijvoorbeeld de linker hand. De te testen persoon brengt de duim en de wijsvinger te samen en vormt alzo bij manier van spreken een cirkel, de tester zal dan de test doen door de vingers van elkaar te trekken.

    Indien nu de te testen persoon, te zwak is of bewusteloos, kan men de test uitvoeren bij middel van een tussenpersoon. De tussenpersoon legt daartoe zijn rechterhand op de linker schouder van de te testen persoon, waarna men de test uitvoert op de tussenpersoon. De resultaten van de test zijn dan toepasbaar op de zieke.

    Deze test kan ook heel goed gebruikt worden, om aan te tonen dat positieve gedachten positief inwerken op de gezondheid van het lichaam en negatieve gedachten negatief. Wil men het aan iemand bewijzen, dan moet men echter de test doen op de persoon aan wie men het wil bewijzen, hij kan dan zelf vaststellen of het al dan niet waar is.

    Algemeen kan men stellen, dat de test vrij lang duurt wanneer men wil opsporen welke stoffen, organen of systemen, de oorzaak zijn van de ziekte van de te testen persoon. Om te zien of een stof destructief of regenererend inwerkt op het lichaam, is het echter een test die voor zeker 90% zekerheid geeft aangaande de werking.

    Het is echter wel zo dat, hoe meer kennis men heeft van ziekten, geneesmiddellen en voedsel, hoe sneller en accurater men de test kan uitvoeren, dit omdat men dan doelgerichter kan werken.  

    Belangrijk.

    Indien je na het lezen van dit artikel twijfelt om deze werkmethode toe te passen, dan wil ik je wel ten zeerste aanraden om toch alle melk en melkproducten volledig uit uw voeding te schrappen.  

    Door alleen dit te doen, zal de ziekte niet meer verergeren en zal er op lange termijn, 2 à 3 maanden, in de meeste gevallen een langzame verbetering optreden. Dit natuurlijk op voorwaarde dat alle betrokken organen nog intakt in het lichaam aanwezig zijn.

    Stel je dan op een zeker moment vast, dat er een verbetering is opgetreden, en je wil toch nog de rest van de vermelde behandeling toepassen, dan kan je dat gerust doen. Het is dan zeker niet meer nodig om de Schuesslerzouten gedurende 3 weken in te nemen, twee weken zal dan zeker voldoende zijn.

    Het is best mogelijk, dat wanneer men het voedingspatroon niet op de juiste manier aanpast, de zuur/base verhouding kan verstoord worden ten nadele van de basen. Het kenmerk hiervan zijn spier- en gewrichtspijnen. Voor de behandeling hiervan zie het artikel over reuma en pijn.

    Indien men medicijnen gebruikt van andere merken, dan dient men het gebruik aan te passen overeenkomstig het gebruik dat vermeld is op de bijsluiter van het betroffen medicijn. Voor kinderen dient men de inname aan te passen overeenkomstig de leeftijd en het lichaamsgewicht. Gebruik deze middellen allen minimaal 1 uur gescheiden van andere eventueel in te nemen geneesmiddellen.

    Mensen met diabetes dienen tijdens deze behandeling goed hun suikerspiegel op te volgen, dit omdat deze behandeling ook de werking van de pancreas of alvleesklier zal stimuleren.

    Structurele veranderingen die in het lichaam zijn opgetreden door de ziekte, kunnen niet altijd met deze werkmethode ongedaan gemaakt worden.

    De bloesem remedies kan je bestellen bij “Bloesem Remedies Yarrow” Thonissenlaan 86, 3500 Hasselt België. Tel/Fax 011.72.58.58.

    Zeer belangrijk.

    Wanneer mensen die lijden aan arteriosclerose en hartproblemen zich laten onderzoeken door een arts of hartspecialist, dan zal één van die onderzoeken gericht zijn op de aanwezigheid van de hoeveelheid “Kalium” in het lichaam. Wat men echter nooit zal onderzoeken is de hoeveelheid “Calcium” in het lichaam en dat is wel een heel grote tekortkoming in de onderzoeken die gedaan worden.

    Het is namelijk zo dat, zoals ik reeds vermeld heb in dit artikel, het uitermate belangrijk is dat de hoeveelheid “Kalium” en de hoeveelheid “Calcium” ook in de juiste verhouding in het lichaam aanwezig zijn.


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 09/09-15/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 28/11-04/12 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 31/05-06/06 2010
  • 14/12-20/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 10/08-16/08 2009

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!