KNOFLOOK IS EEN VEELGEBRUIKT KEUKENKRUID ,DAT DE BLOEDSOMLOOP VERBETERT EN UW CHOLESTEROLGEHALTE VERLAAGT ;een teentje knoflook geeft elk gerecht een heerlijke smaak BROOD MET KNOFLOOK , KAAS EN KRUIDEN . knoflookbrood smaakt heerlijk bij soepen , stoofschotels ,pasta , pizza en salades , het nrecept hieronder is snel en gemakkelijk , u kunt het brood bij een warm gerecht eten , of afzonderlijk als lichte maaltijd SNIJD EEN FRANS STOKBROOD IN DE LEGTE DOOR . hak 4 teentjes knoflook fijn en vermeng ze met boter ; besmeer hiermee de binnenzijde van het brood , strooi wat gehakte peterselie en bieslook over de knoflookboter heen . HIEROVERHEEN KOMT GERASPTE KAAS .KLAP HET BROOD DICHT ,wikkel het verder in alluminiumfolie en bak het 10 minuten in een voorverwarmde oven .VERWIJDER DE FOLIE EN BAK HET BROOD NOG 3 MINUTEN ,ZODAT DE KORST KNAPPERIG WORDT . EN NU SMULLEN MAAR
|