Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen & partners & achterkleinkinderen !
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 16de week van 2024
Foto
Bij steffie

26-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26 - 2 van....
Twee van de K3 ...." Kerstavond "de 2 zusjes waren zo trots op hun nieuwe outfit dat ze nog vlug eens moesten langs komen om er mee te pronken .Kan je al raden wat hun vraag was ? juist ja !...." een foto memé "en kan je dan zoiets weigeren , ze zagen er schattig uit  . Als ze bij ons  allen klein waren hoe druk het ook was moest en zou ik steeds tegen Kerstavond een nieuwe outfit  voor ieder van hen in elkaar knutselen , de uurtjes aan het naaimachien telden niet meer mee als je ze dan allen mooi uitgedost op Kerstavond aan de tafel zag zitten .Is daar er ergens iets van die gewoonte over geleven bij de dochter en wil ze die traditie voorzetten ?
groetjes


>> Reageer (0)
25-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25 - kerstdag !
Wens aan alle blogmaatjes van harte........

lieve groetjes & dikke knuf

>> Reageer (0)
24-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24 - stefke

Nu is het voor vele vrouwen lopen & vliegen zodat alles piekfijn in orde is deze avond .......potjes roeren ....tafel feestelijk dekken ....Maar ken er toch eentje die met volle teugen geniet van die voorbereidingen en dat alles helemaal niet erg vind , voor is dat het eingelijke feest " on leeuwke " Die doet de ganse dag  niets anders dan van alles proeven & eten .....mag ogen op mijn g...hebben .Van s' morgens vroeg chocolade mousse ....dat smaakt haar zulle !!!.Dat ze met een verkoudheid zit waardoor ze amper door haar ogen kan kijken schijnt nu geen probleem te zijn .
Daar gaan we weer !!!!....dus......
lieve groetjes...en voor allen een gezellige Kerstavond 




>> Reageer (0)
23-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23- toch ....
Het is me eindelijk gelukt een gaatje te vinden , ook al is de dag bijna over ....wilde toch een goede dag wensen .
.Kan me inbeelden dat er in veel huishoudens al druk gepalaberd word over morgen "  dat mag ik niet vergeten .....oja en dat moet ik zeker ook nog doen " morgen moet immers alles tiptop verlopen  !
groetjes en ....


>> Reageer (0)
22-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22 -kerstman

De Kerstman is blijkbaar heel vroeg op ronde dit jaar  en ik pleit schuldig aan het verzuimen van bezoekjes te brengen gisterenavond .....dat vereist een woordje uitleg ......De verassing van mijn leven !!!!!! heeft die goede  man (mag nu wel zoiets zeggen é haha) mij toch wel en geschenk bezorgd  zeker ..... al is het maar bij manier van spreken . Zeg nu zelf ....wat  is er nu prettiger dan zelf een winkel binnen te stappen en tussen al die pcs ééntje  uit te kiezen  die je trouwe vriend zal worden ?
Gisterenavond dus een brandnieuw peeceetje die in de steigers stond startklaar gezet !
Nieuw of niet ons leeuwke trekt zich van dat alles niets aan ..... kortweg groetjes voor alles op zijn kop staat .......de rest is voor deze avond 


 


>> Reageer (0)
21-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21 - What 's a name ?
Er is niets dat zoveel namen krijgt als een winterlandschap , de tegenstanders ervan noemen het  -onaangenaam tot zelfs vuiligheid - bij de voorstaanders  - prachtig mooi een wonder & kunstwerk van moeder  natuur en doet zelfs dichterlijke woorden opborrelen om al die pracht te beschrijven . Waar behoor ik nu als realist bij - de anti of pro - ?????? Zoals het een realist past ....nemen zoals het komt ....het voor even bewonderen en mooi vinden maar ........dat weer  is verdraaid koud zulle !!!!!!
lieve groetjes


>> Reageer (0)
20-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20 - zo jong ......
Onze K3 zo jong .....en toch al  vol nostalgie terugkijken naar fotos van enkele jaren geleden zeker vandaag ....alles ligt wit van de mist &  rijm..... wit is voor hen onafscheidelijk verbonden met sneeuw. Voorlopig zal het een grote teleustelling worden , de plannen die ze al maakten voor in de vakantie gezellig te rollebollen in de sneeuw zullen ze nog even moeten opbergen . Dat wij senioren gelukkig zijn dat er nog geen witte vlokjes te bespeuren zijn zullen we maar wijselijk voor ons zelf houden , en hun in de waan laten mischien komt die sneeuw ......mischien niet ......geduld K3 ....en wie weet ?????
groetjes


>> Reageer (0)
19-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- mijn bakske

Blijkbaar heb ik dit jaar wat computers betreft de wind van voren , na mijn huispeecee heeft nu ook mijn eerste " bakske " dat arme ouwe sukkeltje er voledig de brui aan gegeven ....hij geeft net zijn 10 jaar niet gehaald .Herinner me nog als de dag van gisteren toen mijn zoon hem binnenbracht ......2 enorme dozen die bijna niet door het deurgat konden met een wirwar van draden .....een logge monitor ( die later werd vervangen werd door een Flat screen dank zij telenet , maar dat is weer een ander verhaal ) die bijna te groot was voor dat kleine computer tafeltje .Verdorie waar was ik nu  aan begonnen ? werd al voor gek verklaard door mijn huisgenoot ( mischien had hij wel een beetje gelijk ).....wist zelfs niet hoe hem te starten maar met heel veel overtuiging " dit zou ik leren in mijn ééntje ....met vallen en opstaan" Hij had en harde schijf de grote van een broekzak en in snelheid was het ook geen hoogvlieger......maar heeft al die jaren trouw zijn werk vericht zonder ook maar één keer me in de steek te laten  ...... nu is dat arme sukketje afgevoerd
groetjes


>> Reageer (0)
18-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18 - komfort
De dagelijkse was van ons leeuwke haar bed ......uit de wasmachine - in de droogkast  , dat vinden we de normaalste zaak van de wereld .Twee wasmachines & droogkast die klaar staan om een groot deel van dat werk uit  handen te nemen Hoe verliep alles toch vroeger zonder die hulp ? Je was echt een huissloofje ......zie je me al ganse dagen in de weer met borstel & plank en maar afschuren -spoelen .....het huis vol met lakens als het Winter is ??? Mag er niet aan denken .....we leven toch in een goede tijd ,wat het komfort betreft leven we echt " op grote voet".Dan is nu net iets dat ons zoeetje heel graag deed toen ze kleiner was , maar dan letterlijk ......leven op grote voet . haha
groetjes


>> Reageer (0)
17-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17 - en ik dan ?
Hoor mijn baasjes altijd spreken over " zal vlug eens dit of dat doen "en als het avond is hoor hun zuchten als ze zich lekker in die zetel vleien " ben blij dat ik zit , ben bekaf ".En ik dan ???? wat moet ik dan zeggen van mijn drukke dagen ? Het begint al s' morgens ......altijd even opgewonden en gek doen als ik mijn baasjes zie .....daarna  voor mijn minibaasje Cheyenneke  (1 van de K3)zorgen en bezighouden tot ze naar school moet ......dan moet ik over het huis waken en dat is geen gemakkelijke klus voor een jonge man zoals ik hoor ......dan mijn bazinneke gezelschap houden ......dan weer vootr Cheyenneke zorgen en helpen in haar bedje steken ....enzovoort -enzovoort ! Je zal wel begrijpen dat ik als het avond is bekaf ben .....en een welverdiende rust goed kan gebruiken !Het is een echt hondenleven !!!!!!
een stevige poot van Kenji .....


>> Reageer (0)
16-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16 - op zijn zondags

Het is hier op zijn Zondags .....laat ! Maar wie maalt erom ? het is toch Zondag voor iets ! Koud maar droog - bijna geen wind - een zonnetje die aan de hemel staat te stralen of zen leven ervan afhangt ....kortom een prachtige dag .....wat wil je nog meer .( dat was dan het weerbericht van aan de kust  haha) Er is maar één kink in de kabel ......ons leeuwke is door die zon in zomerstemming en superaktief en zal het spijtig genoeg daarbij moeten laten tot het voor haar " bedtime " is .
groetjes

>> Reageer (0)
15-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5 - joehoe !!!!!!
Hier ben ik dan  ......ben er terug bij !!!!!!!! Na 2 lange dagen zonder internet , na me  in alle bochten gewrongen te hebben ..... met de hulp van de kinderen en hun computers om toch maar wat op de blog te krijgen is het eindelijk weer oke ! Al moet ik nu nog penetentie doen tot deze avond als leeuwke in dromenland is om bij  de blogmaatjes langs te komen . Verdorie dat is plots koud geworden .......of ligt het aan mij ? De kinderen dromen wis & zeker al van sneeuw & ijspret al is dit ( gelukkig )nog niet in het vooruitzicht . Dat is wat wij als kleine hummels zouden gedacht hebben maar ......nu hoeven ze helemaal niet te wachten op die ijsglijbaan en is het reeds dolle pret op de ijstpiste , zelfs voor de allerkleinsten waar een hoekje is voor hen aleen lekker gezond in open lucht .
groetjes & een gezellig weekend en .......deze avond ben ik weer trouw op post !!!!


>> Reageer (0)
14-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14 -dag 2

" Dag 2 " zonder internet en gelukkig de laatste dag  , zelfs het rommelkotje kan ik niet meer in Pfffffffff.Het is maar nu dat je goed voelt hoeveel dit alles voor je betekent , maar we leven op hoop .....morgen is alles weer voorbij !Dan vliegen we er weer in . In afwachting stuur ik alvast een zelfgemaakt bloemetje al dank voor het geduld
lieve groetjes


>> Reageer (0)
13-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13- 13 =...........

Is dertien een ongeluks getal ????? je zou het verdraaid bijna geloven .....ben gestraft en nog geen klein beetje ......zit voor 2 dagen op " smalband " amaai - amaai zulle ! 2 minuten voor het seniorennet opgengaat ......4 m voor t' rommelkotje ....het is niet te doen .Daarbij nog de huispc die definitief de pijp aan Maarten heeft gegeven en dat laptoppeke moeten delen en zo zijn we helemaal in de aap gelogeert !Hoop dat jullie me het niet kwalijk neemt als ik voor die 2 dagen wat achter blijf met bezoekjes , dit is het laatste wat ik wens maar tegen een overmacht kan je niet op ......maar k' vergeet jullie niet hoor !!!!!!!
Nu is het welletjes geweest met dat klaagliedje  ........lieve groetjes en .....



>> Reageer (0)
12-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12 - oefff !
Oefff .....het is weer achter de rug , dat vervelende klusje  waar laat ik het maar eerlijk bekennen een grondige hekel aan heb . Een  tijdrovende klus die ik nog al graag uitstel maar dit jaar met de hulp van de dochter is het al achter de rug namelijk " die kerst versiering " Met wat me enkele jaren geleden overkwam in gedachten is het steeds een zoeken om die blinkende spullen zoveel mogelijk buiten het bereik van Stefke haar grijpgraage handjes te houden , wat verdorie niet altijd even makkelijk is !O ja wat me overkwam enkele jaren terug ?...........Met veel zorg een prachtige kerstboom uit gekozen ,....zoals gewoonlijk ééntje tot aan het plafond .....met veel zorg versierd .....tevreden van het werk ....hij zag er prachtig uit ! Maar ........dan kwam ons Stefke ......ze duwde zichzelf tot ze met haar rug tegen de stam stond en 1 na 1 moest alle kerstballen eraan geloven ....en lollig dat het was het geluid van die brekende ballen .....na een uurtje stond het sukkeltje in zijn blootje terug buiten voor te verbranden . Nu komt er nooit nog een kerstboom in huis  !
groetjes


>> Reageer (0)
11-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11- kerstsfeer
Overal zie je al de kerstversiering .....het word weer een gezellige tijd om door te brengen in famielikring . Maar ook van bezinnen .....eens terug denken  aan vroeger ........ook al deed mijn mans haar uiterste best , een groot feest behoorde niet tot de vaste gewoonte . Het kleine  kerstalletje met het  onafscheidelijke stukje watten ervoor dat  sneeuw moest verbeelden (door de jaren geel gekleurd )en dat was het zowat .Geen  kerstboom of pakjes , de feestmaaltijd was voor die gelegenheid een speciaal  eigen gekweekt konijntje .Soms vraag ik me af ......zijn we nu daarom gelukkiger met onze rijkgevulde tafel & onze versierde huizen ?
Is het voor diegenen  die eenzaam en aleen zijn er niet moeilijker door geworden ?
Oesje grijpt er hier ééntje bij het haar !!!!!! genoeg muizenissen voor vandaag .....terug  naar de dagorde ......Stefke
groetjes
 


>> Reageer (0)
10-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10 - had ik maar .....

Had ik nu maar mijn geloof in hen blijven behouden , dan had ik nu de hulp kunnen inroepen van een fee !!!!! . Dan waren die Maandagse klusjes in een ogenblik opgelost . .....dan had ik me niet in alle bochten moeten wringen om vlug tussen door eens te koekeloeren naar die pc .............maar nu is het te laat........ ben alle geloof  in de goede fee verloren ......zal dan maar zelf de handen uit de mouwen steken of ons leeuwke zal brullen van de honger deze middag .
groetjes

>> Reageer (0)
09-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9 -dikke nek

Zal maar eens " stoeffen " vandaag !!!!! Stel jezelf in de plaats ......je kleinzoon heeft zijn eerste demo uit .......is dat niet iets om trots over te zijn ?Dat ben ik dan ook .....apetrots zelf !!!!!!.Reeds hier en daar een optredentje en nu maar afwachten wat het zal worden ......Zullen ze de vaste wil hebben om door te zetten ? Zal het stelletje vrienden bijeen blijven , zal iederen wat water in zijn wijn kunnen doen .....want samenwerken is niet altijd even makkelijk .De tijd zal het uitwijzen .....ik wens hen in alle geval het allerbeste
groetjes


>> Reageer (0)
08-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8- thanks
Ziezo ! dat is ook weer achter de rug ......weer een jaartje ouder geworden maar als ik nu ook een jaartje wijzer geworden ben ??????dat is  de hamvraag waar ik het antwoord helaas schuldig moet blijven , de tijd zal het uitwijzen .Moest ik iemand vergeten  hebben te bedanken voor de e-mailtjes & kaartjes ......dan probeer ik het met deze goed te maken .......

Al goed en wel het even over jezelf te hebben maar daar is ons leeuwke niet mee akoord ! ze staat hier te springen en aan mijn arm te trekken dus ......willen of niet .....Stop ......anders word het weer ( voor de 10.000ste keer ) brokken ruimen . groetjes

>> Reageer (0)
07-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7 - wind !!!!!

Wind  !!!!of laat ons liever zeggen strorm aan t'zeitje , dat lijkt er meer op. Er word steeds gesproken  over die mooie blauwe zee in vakantie tijd , maar ik persoonlijk vind dat nu met dit weer ze op er haar mooist is .Als ze  al haar kracht toont en die golven   bulderend tegen de dijk ten pletter slaan .  Weet ook wel dat dit weer veel schade kan aan richten , maar dat belet me niet om al die  ontembare kracht te bewonderen . Want hoe ver de mens ook gevorderd is om alles onder controle krijgen , tegen deze oerkracht kan er niemand tegenop
Goetjes & een gezellig weekend ( maar   dan  liefst zonder storm !)


>> Reageer (0)


Foto

Foto

moeder van 7kinderen ( waaronder een zorgenkind)
oma van 8 zonnetjes van kleinkinderen  en partners &
  10 achterkleinkinderen  !


Foto

Foto

Gastenboek
  • >Lieve Jackie, vandaag 20 april onze 57e huwelijksverjaardag.
  • Bijna weekend
  • Hallo
  • Goede middag Steffie en Leeuwke
  • Genieten doe ik elke dag, Steffie.


    Foto


    voor de zieken 


    Foto

    De kinderen
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Over mijzelf
    Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
    Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 82 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    waken over de kinderen en ons leeuwke
    Foto

    Een interessant adres?

    .


    Foto

    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!