Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen & partners & achterkleinkinderen !
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 13de week van 2024
Foto
Bij steffie

12-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12- geen ...
Geen tijd genoeg - tijd te kort of hoe je het noemt en aan alle kanten draait of keert ...het blijft hetzelfde ...vreselijk laat vandaag Pfff .Maar we verliezen ons goed humeur er niet bij want ....


en ik voel reeds de weekendkriebels ....ij ook ?
liefs

>> Reageer (15)
11-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11- is weer ...
"  Is weer voorrbij die mooie zomer " Gaat de tekst in het liedje van ???? , ook niet van belang maar is toch zo ! Het mooie weer voor dit jaar zit er weer op .De tijd is weer aan gebroken om met heimwee die vakantiefotos te bekijken , of liever die van de kleinkinderen van verre stranden -waterpret samen met het liefje en alles wat  erbij hoort .

Doet steeds plezier te zien hoe ze van dit alles genieten .Eigen vakantiefotos zitten er spijtig genoeg niet bij want den dezen hier die dit intikt heeft haar vaste zomerstek in het plaatsje "Nieverance " ook nog bekend als " Eigenkoerskie ".Ook al laten we dan die camera mooi voor wat hij is , het kan verdraaid ook best leuk zijn hoor ...een terrasje - wat zon - een koffietje .Dat  huidige koffietje is ondertussen tot op de bodem leeg ...dan maar terug naar de orde van de dag en dat is ?.....juist ja ..ons Leeuwke !
liefs

>> Reageer (9)
10-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10- nieuwsgierig !
Wij mensjes weten graag wat er zoal gaande is  in de wereld , we blijven graag bij! .Zowel onze naaste omgeving betreft  omdat we bezorgd zijn voor de mensen rondom ons, maar ook  wat er verder gebeurt in de rest van de wereld.Dat dagelijks nieuws op tv en in de krant willen we zeker niet missen kortom om het met een groot ( lelijk )woord te noemen " we zijn nieuwsgierig " .Als je nu denkt dat dit fenomeen een aleenrecht is van ons mensjes ....vergeet het! Moet je ff je huisdieren gadeslaan hoe zij steeds alles in hun omtrek oplettend  gadeslaan ....Dat is zeker het geval van " zéna " de hond(tje) van de dochter , hoe zij van uit haar uitkijkpost rechtstaand in de zetel straat en voordeur in het oog houd  .

Zij wil steeds op de hoogte zijn wat er zich afspeelt ,er zal zeker niemand aanbellen of binnen komen zonder dat ze het ziet !
liefs

>> Reageer (10)
09-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9- voila sé !
We zijn hier aan een ff op adem komen & koffietje toe , dat ik een grote koffiefan ben is nu niet bepaald een geheim .Soms vraag ik me af ..waarom eingelijk ????? .En waarom  hebben sommigen mensen net dezelfde verschijnselen als het  thee  betreft ?.Aan die brouwsels is er toch niets zo bijzonder ...brengt je niet in een roes zoals bier-  sterkere dranken of dat gevaarlijke spul " drugs ".Zou het soms dat even op adem komen bij dat kopje  die het zo aantrekkelijk maakt ? Dat is ook niet altijd het geval want soms  is het " vlugvlug " tussen alles door .Vrees dat ik geen antwoord weet maar ...wat ik wel weet is dit ....



>> Reageer (15)
08-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8- éérst...

Eerst nog ff de was op het hart gedrukt dat ze niet moeten aleen naar dat wasmachineke of droger lopen , dat ik zodra dat koffietje uit is het wel zelf zal doen ! Wie weet zijn ze ongehoorzaam en doen ze het toch , een mens kan maar proberen é.Al begrepen zeker ? zit weer eens in tijdsnood maar toch vlug terwijl we ff bijtanken met een bakje troost een goede dag komen wensen ( zelfs al is het vandaag een Mdag !)
liefs

>> Reageer (15)
07-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7- een ...

Het ziet er goed uit  een schuchter zonnetje komt door de wolken piepen ,hopelijk haalt ze haar slag thuis en kan ze die regenwolken in een hoekje dringen !We zullen maar het beste hopen en anders ...zullen we ook ermee moeten leven maar ons humeur er door verpesten ???? geen sprake van ! Ola daar is het eerste bezoek al voor de " villa springbinnen " dan maar ...
liefs

>> Reageer (16)
06-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- weekendritme
Voila sé ....we zitten weer in het weekendritme , al zal dat  er toch  hier wel een ietsipietsie anders uitzien in  een huishouden met zo iemand als Stefke  ...dan in een gezin dat nog slechts bestaat uit 1 of  2 personen .Hier komt de " eenzaamheidsduivel " nooit om het hoekje kijken , hier nooit  te kort aan animatie  of gezelschap .... kinderen & kleinkinderen vliegen ff binnen om te zien hoe het met hun zus of tante Stefke gaat .Kan je verzekeren die weekends zijn steeds drukke dagen voor de koffieautomaat .Daar gaan we dus weer maar ,voor ik er nu een eind aan brei nog ff dit , wens allen een


liefs

>> Reageer (15)
05-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5- problemen ?
Nog maar van gisteren dat ikke ( stefke ) ff langs kwam en  ben er vandaag al terug .

Zal dat eens vlug fiksen sé !Wil niet als de verpleger langs komt  dat hij  op zen knieen moet zitten om me te verzorgen , dat is nu eens geen zicht .Ben ondertussen al beste maatjes met Tom ( dat is zen naam ) ook al ben ik wat je bijna zou kunnen noemen " volslank "hij kan me met alle gemak oppakken en  me in men bedje leggen ( ben dan net een pluimje... leuk hoor !) .Lijk net een klein duimje naast hem ,  mischien ben ik dat wel ook naast zijn 2meter !
Alé zal nog wat verder sleutelen dan is alles weer straks prima in orde !
Doei tot de volgende keer !

>> Reageer (17)
04-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4- hélaba...
Is hier Stefke aan het woord vandaag ,hélaba .....wat heeft mijn mama weer over me verteld ? dat ik in men "smijtengooibui " ben ? Alé gij ...hoe komt ze toch daarbij ? Als een mens teveel aan energie heeft moet je dat toch op een of andere manier uitwerken ...of niet soms ?Bij voorbeeld gisteren hebben we samen men  grote zus en ik  liggen dollen op de keukenvloer ... Super !!!!!

Men mam vond dat een stuk leuker  dan dat ik alles in de grond doe belanden vraag me nu toch af waarom .Alé ben er weer mee weg want heb nog veel " smijtengooiwerk " vandaag hoor !
D knuf van ikke ( en ook van de mama) 

>> Reageer (17)
03-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3-in ...
Kom hier in vliegende haast voorbij " sjeezen " want ons Mademoiselleke is in haar " smijtengooibui" .Voor ff op haar kamertje  gezet want we zijn beiden aan wat op adem komen toe .( diepe zucht ) en nu maar vlug dat leeuwke loslaten voor die kamer veranderd in een slagveld vol gewonde knuffels .Nog vlug dit ...


>> Reageer (17)
02-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2- vuil ?

Zijn de bewoners van het rommelkotje nu zo vuil dat er spinnen te zien zijn ? Hoop  het toch niet  , gelukkig is deze bewoners ééntje uit de tuin !Het is" kobbetijd "( oef ! een pak van het hart )je ziet ze aan alle kanten uit  komen , je zou er zelfs verwonderd over zijn dat er zoveel kleine hoekjes en kantjes zijn aan een huis waar ze nestelen .Dus tijd voor kobbejacht ook al zijn het nuttige beestjes , zo ééntje in je gezicht of haar als je s' morgens buiten komt is niet bepaald leuk ! Oeioei ....Stefke is er met een nectarine vandoor ...als ik nu wil dat er hier niet voor " klein duimpje " gespeeld word en ze een spoor inplaats van brood fruit op de grond uit zaait dan is het nu ..." boeken toe "
liefs

>> Reageer (18)
01-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1- nieuwe ...
Nieuwe dag en nieuwe maand  maar  die begint verdorie met een Mdag !Veel verandering zal het toch niet met zich meebrengen , wat frisser buiten en verder is er weinig verschil tussen de oude en nieuwe maand en dag  .Ga hier geen " zaagje spannen " over die frissere temperatuur en dat tijd tekort  ...zeker niet daar zullen  we wijselijk over zwijgen .Hou het  hier kort en bondig voor nu en wens iedereen een

 We zullen  de optimist  maar uithangen  ..." vergeet de Winter die voor de deur staat ,  iedere dag is er weer ééntje dichter bij de komende zomer !
 lief

>> Reageer (19)
30-09-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30-vraagje

Ook al is het de laatste Septemberdag en nemen we vandaag afscheid van van de zomer , zij het dan wel met een stralend zonnetje .Wat een vraag eingelijk ... we  zijn niet meer zo veeleisend als in de jonge jaren .Onze lat ligt niet meer zo hoog , we zijn al dik tevreden als de gezondheid mee zit .Denk ff aan de mensen die dagelijks vechten tegen ziekte en pijn , beseffen se wel ten volle hoe gelukkig we wel zijn als we gezegend zijn met een goede  gezondheid  ?. Ondanks dat we soms meer lijken op een scheurend scharniertje ( oud worden é ) kan ik aleen maar volmondig antwoorden op de vraag " alles oke ?" Gezondheid oké = alles oké !!!!!!
liefs

>> Reageer (17)
29-09-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29 - en nu ?
En nu ... die vooraadton krabbeltjes schijnt vandaag tot op de bodem leeg , wat nu begonnen ? Over de   zon die schijnt ? dat zien jullie waarschijnlijk ook !.Die blogmeeting ? staks vragen de andere bloggers of men plaat blijft hangen !Over de politiek? om de draadjes te ontwarren die door dat wereldje lopen en uit de doeken te doen , ben ik nog jaren en jaren bezig  ... zal daar maar niet aan beginnen !Over ....ja sé het lukt me niet vandaag , dan maar met veel liefs ...


>> Reageer (13)
28-09-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28- bijna weekend!

Ook al zal dit weekend niet zo spannend verlopen als vorige , het geeft toch altijd een goed gevoel als die weekend dagen in het vooruitzicht zijn !Door omstandigheden word het hier voor nu weer superkort maar kan het toch niet laten van  éérst nog dit  in te tikken ....


Ook al zit het er dik in dat het aan " men hoela ' zal zijn , we kunnen maar wensen en wie weet .....zit er daarboven nog een goede fee die ons met alle plezier nog een laatste zonnig weekendje wil gunnen ( ééns een optimist - altijd een optimist é )
lief

>> Reageer (13)
27-09-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27-weer ...

Trek niet aan men oren maar ...het is weer over de blogmeeting !.Vooral dank aan de mensen die dat  dagje  mogelijk maken ..In de éérste plaats Frieda , weet uit ervaring wat een boel werk er aan voorafgaat .Maar er zijn ook nog anderen die hun steentje bij dragen om ons een leuke dag te bezorgen ."De thuisblijvers" en dat is vooral hier zeker het geval .... de echtgenoot en dochter die de zorgen voor ons leeuwke overnemen  want ...geen thuiswacht - geen blogmeeting ! Men trouw chafeurke die reeds lang voordien de datum aanstipt in haar agenda want ....geen vervoer - geen blogmeeting !Zelfs steeds atent  zorgt dat er altijd een koffietje voor men neus staat !

Vind dan ook dat allen ( bekend of onbekend ) die hun steentje hebben bijgedragen om die dag  te doen slagen  ook wel eens in de bloemetjes gezet mochten worden....ze zijn zeker in hun opzet geslaagd !
liefs


>> Reageer (12)
26-09-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26- rood bolletje !

Zullen jullie ook zo tevreden zijn als je eindelijk dat bolletje mag rood kleuren ? Ik anders wel hoor , is niet dat ik zo een fan ben van de politiek of nog geloof dat met die stemming alles zal veranderen ( in sprookjes geloof ik al lang niet meer ).Maar dat het eindelijk zal gedaan zijn met dat " stemmen ronselen ".Dat is verdorie ver van leuk ...ben je volop bezig met ons leeuwke haar pamper te verversen  gaat de bel...staan ze dan daar hun zaakje de hemel in te prijzen Pffff. Of je bent druk bezig met potten & pannen zoals gewoonlijk met ons Stefke  er naast  dan gaat daar weer die bel, probeer je ze dan zo vlig mogelijk af te poeieren en ondertussen met 1 oor  te luisteren wat Stefke weer aan het foefelen is !.Op de vraag of ze kans maken op men stem dan antwoord ik steevast " dat is voor mij een weten en voor jullie een vraag "na dat antwoord hebben ze meestal begrepen dat ze verdorie storen !(al ben ik van natuur niet zo een onbeleefd mens zunne )
liefs

>> Reageer (14)
25-09-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25 - die ....
Die blogmeeting.... ( zie je nu al de wenkrouwen fronsen " weeral daarover ?"wel kan je verzekeren zoiets als napret dat bestaat zunne !) Alé waar waren we weer ...aja  de blogmeeting die verloopt steeds volgens hetzelfde stramien ....1-een hartelijk weerzen en kennis maken met de nieuwe bloggertjes -2  (heel belangrijk )ff bijpraten - 3 allen samen de voetjes onder tafel -en 4...een dansje placeren ! .Spijtig genoeg lukt dat voor sommigen niet meer zo vlot maar daar hebben Lidya en Cecile iets op gevonden ..." " stoelzittend dansen "....



En zo te zien valt dit ook nog reuze mee !Ook dit nog ...hinkel hopeloos achterop met bezoekjes maar ben op komst hoor ! ( oud worden é dan gaat alles niet meer zo vlug ).Oja ook dat nog ...die fotos zijn eindelijk op het net beland ...http://fotoalbum.seniorennet.be/rommelkotje/blogmeeting_2012/

liefs

>> Reageer (14)
24-09-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- goed nieuws!
Over Zaterdag ...kan met plezier het goede nieuws  melden " de Marie Louise " heeft weer met vlag en wimpel  de woeste zee getrotseerd en mag op rust tot de volgende blogmeeting !

Zoals je zelf kan zien waren de golven weer enorm hoog , de opvarenden waren zelfs geen beetje bang ....zevonden het zelfs prettig !
Dat is nu één van de dingen die ik steeds bewonder bij een blogmeeting ...we hebben allen ons kruisje te dragen en voor sommigen zal het zeker loodzwaar wegen maar op die dag word alles opzij gezet en is het simpelweg genieten . Het minder goede nieuws is ....heb verdorie nog steeds geen gaatje gevonden om die fotos op het net te zwieren ...Pffff.Zal er wel van komen maar een datum durf ik er toch niet opplakken .
liefs

>> Reageer (17)
23-09-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23- amaai ....
Amaai - amaai ....Dat komt ervan gisteren het lang en in t' breed laten hangen en "eigen schuld dikke bult" het is dan  voor nu in " overdrive ".Die blogmeeting is weer ( spijtig genoeg ) achter de rug , daar kom ik wel nog later op terug .Wat me vooral is opgevallen ...Senioren en kleine ukkjes kunnen het opperbest met elkaar vinden ....


Moet je maar ff het smoeltje van Celintje kleinkind van Patty en Freddy bekijken  , dat spreekt boekdelen .Nu vlug weer aan de slag maar eerst nog een fijne Zondag en voor de blogmaatjes van de blogmeeting ....nog lekker nagenieten é
liefs

>> Reageer (13)


Foto

Foto

moeder van 7kinderen ( waaronder een zorgenkind)
oma van 8 zonnetjes van kleinkinderen  en partners &
  10 achterkleinkinderen  !


Foto

Foto

Gastenboek
  • Goede middag Steffie en Leeuwke
  • Lieve groetjes! En wens je een prachtige Paasdagen toe!
  • FIJNE VRIJDAG LIEVE VRIENDEN
  • MOJI MILÍ KAMARÁDI
  • fijne dag...


    Foto


    voor de zieken 


    Foto

    De kinderen
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Over mijzelf
    Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
    Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 82 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    waken over de kinderen en ons leeuwke
    Foto

    Een interessant adres?

    .


    Foto

    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!