Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen & partners & achterkleinkinderen !
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 13de week van 2024
Foto
Bij steffie

24-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24-derde....

Derde keer is goede keer zeker ? Reeds tweemaal die Windows 10 opgezet en er terug afgesmeten omdat er nog wat foutjes in zaten hopelijk is nu wel alles oké ....we zullen wel zien ! Geen weerbericht vandaag alles is grijs en grauw buiten dus daar zwijgen we over ! Zit hier aan de pc alles eens uit te proberen wat er veranderd is en de gedachten dwalen af ....Wat hebben wij al niet meegemaakt van vernieuwing in ons leven ?Hadden jullie er ooit toen je jong was  kunnen van dromen dat je  gezellig van in je eigen woonkamer in kontakt zou komen met  gelijkgestemde zielen in een ander land ? Dat je zou meeleven met hun vreugden en verdriet ? Dat je overal op de wereld eender wie en eender waar zou kunnen bereiken ?Dat werd dan afgeschreven als SF ! Ola ......niet weg dromen Steffie beide voetjes op de grond  en je houden aan de orde van de dag een dat is ...juist ja ......

liefs en een


>> Reageer (20)
23-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23-zouden we ....

 Zouden we mogen dit gappige ventje en al wat erbij hoort ...

nu al een tot volgend jaar mogen wensen ? Vrees dat dit toch wel al te voorbarig zou zijn hoe graag we het ook zouden wensen dus....word het afwachten ! We zullen wel zien  of dat manneke met in zen kielzog een hoop ellende nog op bezoek zullen krijgen .Voor nu  is het hier na het optrekken van de lichte nevel stralende zon en dat is altijd met veel plezier aanvaard ! En nu .....genoeg over dat weer , straks heeft het hier meer weg van een " weerpraatje " dan van ?????? ja van wat  vandaag ???????een totaal leeg koppeke ( of te vol zouden  die grijpgraage handjes van ons leeuwke er voor iets tussenzitten ?) .....dan maar  de blok erop en aan allen een gezellig weekend wensen met liefs !


>> Reageer (16)
22-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22- oef !

Oef !!!!! want....

.

En dat is altijd een prettig vooruitzicht , ook al zeggen ze steeds dat het voor senioren alle dagen weekend is kan je verzekeren van uit ons standpunt ( als senioor ) dat is verdraaid totale nonsens ! Voor ons ik het ook altijd uit kijken naar het weekend en we laten de touwen dan ook wat vieren net zoals de nog werkende mens !"Werkende mens " of laat me het anders formuleren " thuis werkende mens " want we zitten toch niet de ganse dag met onze duimen te draaien of niet soms ? Zoiets kon me vroeger ook steeds tegen de borst stuiten als je als huismoeder de betitteling meekreeg " ze doet niets "Pfffff!Och we zullen geen oude koeien uit de gracht halen en vooruit kijken naat het komende weekend en door niemand ons goed humeur laten verpesten !

liefs


>> Reageer (20)
21-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21- de mens

De mens is toch een raar beestje ...we kijken graag naar de tv naar programas waar onze medemens letterlijk op zen bek gaat en vinden dit super grappig we  kunnen er eens goed mee lachen maar .....we zouden ons niet graag in die persoon zen schoentjes willen bevinden en zeker niet dat  iedereen onze blunder zomaar kan bekijken .Want wees nu eens eerlijk waneer je valt of een stomiteit uithaalt wat is het eerste dat je doet ? Juist ja !!!!! kijken of niemand het gezien heeft en toch vinden we het plezant als onze medemens  het zelfde overkomt .Of is het juist daarom zo plezant dat wij persoonlijk niet de pineut zijn ?" De mens " ook maar proberen te door gronden is onbegonnen werk dus zal dat " zieltje kijken " laten voor wat het is ! Maar toch nog eerst een grappige foto maar stel je voor dat jullie zoiets overkwam........

liefs 


>> Reageer (24)
20-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20-al ....

Al zou ik dit niet kunnen bevestigen (of ontkennen )want .....toen de gave om het weer te voorspellen werd uit gedeeld stond ik zeker niet in het rijtje .Een ding kan ik wel met (bijna ) zekerheid zeggen , zal zeker niet aan de kust zijn want hier hebben  we .....regen !Verdraaid trekt er hier ééntje(stefke) aan men arm , volgens haar is het " soeptime" en als men grote chef zegt " spring " dan spring ik dus ...

liefs


>> Reageer (20)
19-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- tijd ....

 

Nu ik erover nadenk ......is hier altijd tijd voor koffie , als je mij ziet dan is die koffie nooit veraf eender waar of waneer !Zijn we (ik)eingelijk zo verslaafd aan dat bruine goedje ? Stel je voor dat de dokter  een vermanend vingertje zou tonen en zeggen " geen koffie meer " dat zou verdorie een regelrechte ramp worden .Ben wel wat aan het overdrijven hoor , voorlopig is daar niets van aan ! Zal  dus maar verder genieten van men bakje troost....al zie ik nu wel de bodem  ervan  dat wil dus zeggen ....we hebben het gehad  nu  weer de handen uit de mouwen steken  Steffie !

liefs


>> Reageer (24)
18-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18- stel.......

Stel me de Maandag soms wel eens de vraag .....

Maar een antwoord weet ik verdraaid daar nog steeds niet op , dus zetten we onze tanden in die Maandag ook al is het nie bepaald van harte ! Als dan nog ons Leeuwke in de nacht  zich zelf een soort Picaso waande al dat schilderwerk helpt er ook niet bepaald aan om die maandagpijn wat  te verzachten !Amaai nu vind ik toch van mezelf dat ik een zaagje aan het spannen ben ," een zaagje ?" zeg maar gerust " een zaag " Zal dan ook maar ophouden met dat getokkel  en die Maandagse reutemeteut onder handen nemen sé  .

liefs


>> Reageer (20)
17-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17- oh my god ......

Maar laten we voorlopig daar nog niet aan denken en genieten van een zonnige Zondag !Net of dat gure weer stil is gevallen en het weer aantoont dat het er  ook nog ander winterweer bestaat ,voor mij niet gelaten hoor ze mogen van mij nog lang uit dat zelfde weervaatje tappen !Dat weerpraatje zit er daar mee ook weer op voor vandaag en we tappen uit een ander vaatje ! Zouden we eingelijk uit een of ander vaatje moeten tappen vandaag ??????? Neen !!!!!!...we houden alle vaatjes gesloten en zullen genieten van het nu !Toch gemakkelijk als je jezelf van antwoord dient é , zo heb je nooit geen tegenspraak dus geniet van de dag en wat er morgen komt ....dat  zien we  morgen dan wel !

liefs


>> Reageer (25)
16-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16- dat ...

Dat is nu eens de nagel op de kop , daar zouden we moeten een voorbeeld aan nemen sé ! Me niet mis verstaan é   ook al neem ik mezelf nooit ernstig  voel me nog steeds geen aap of moet ik zeggen aapinnetje ( hoe noem je eingelijk een vrouwelijke aap ?)Alé begint hier weer goed dat krabbeltje lijk al weer een hele boel nonsens te worden ! Maar..... waarom eingelijk moet het altijd zo ernstig zijn ? Waarom niet onszelf en onze zorgen eens door de mangel halen ? Kan je verzekeren zoiets helpt echt ! Niets aan te doen er komt niets zinnig uit dat toetsenbord ,al zal het wel liggen aan diegene die die toetsen indrukt ....verdorie dat is ik dus !!!!! ben er vlug mee weg zunne !

liefs


>> Reageer (17)
15-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- grappen

Als het op grappen maken aankomt dan zijn er steeds wel enkele als we samen komen die een grapje uithalen maar ....dit jaar dacht ik nu is het eens mijn beurt !Zal maar beginnen bij het begin ...de kleindochter van 16jaar had dolgraag een i-phone gekregen van haar ouders maar haar smartphone is nog geen jaar oud en ze botste op een kategoriek " neen "( wat ik zeker kan begrijpen ) Dat was men kans ...al moet ik eerlijk bekennen was wel met een klein hartje dat ik toekeek als ze haar pakje open maakte ...hoe zou ze reageren ????????? Ze kon er hartelijk om lachen en riep " ik heb toch een i-phone - ik heb toch een i-phone alleen .....was het maar een kussentje met daarop de apps en knopjes van een i-phone  geschilderd ! Slaakte toch een zucht van opluchting dat ze het zo sportief opnam !

liefs


>> Reageer (16)
14-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14- on kleinste ....

Zelf vertellen hoe die eerste Clandag voor haar verlopen is kan Maybelleke nog niet maar ....denk wel dat iedereen ongeveer kan raden hoe het voor haar was zeker ??????Vrees dat je gelijk hebt ...ze ruilde de ene paar armen voor een ander paar armen , hier was de opa  aan de beurt .

.Ff later was het weer iemand anders ! Van dat uit nodigende bedje dat stond te wachten heeft ze bslist niet veel gezien !Hoe het de volgende dag verlopen is .....daar heb maar wijselijk niet naar  gevraagd !

Liefs


>> Reageer (23)
13-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13 het is ...

Het is niet in sneltreivaart maar in TGVvaart zunne , gaan straks samen met 2 dochters wat gaan rommelen in de.....

 

 ( of wat er nog van over blijft )Dus is het voor nu ...tot vanavond hé... liefs


>> Reageer (20)
12-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12- klusje

 Toen we Zaterdag allen samen  waren  was er buiten het gewone nog één iets dat ik zeker wilde doen dat was....van allen een nieuwe foto voor de blog want dat was wel eens aan vernieuwing toe !Ja wadde dat was zonder die gekke bende gerekend  .....

 

 

Van " ik maak ondertussen reclame voor de cola van de Aldi " langs joepie we zullen op de blog staan " we zullen onze leukste gezicht opzetten "tot "nee ik wil niet "Heb het dan maar opgegeven dus vrees ik dat hun fotos daar nog wat zullen blijven zoals ze zijn !

liefs


>> Reageer (23)
11-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11-een feest ...

"Een feest zonder chocolade is geen feest " Vraag het maar aan achterkleinzoon Guilliano maar ......het is zo'n verdraaide knoeiboel om dat netjes op te lepelen !

Maar zo te zien was het wel lekker en  dat mondje was na dat chocolade avontuurtje vlug weer proper !

liefs


>> Reageer (32)
10-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10- daar ....

Daar zijn we dan weer na die drukke dag van gisteren met de ganse Clan !Kan niet voor de kinderen - kleinkinderen of achterkleinkinderen spreken maar in ons Leeuwke haar naam kan ik met zekerheid zeggen ...ze heeft ervan genoten !

Dan is het wel aan haar te zien , af en toe  laste ze in ruststop in en hoe ze erbij zat kon haar geen moer schelen .Haar buikje dik en rond van het snoepen met een gelukzalige glimlach op haar snoetje .Dat suikergehalte in haar bloed meten.... daar heb ik nog maar ff mee gewacht !Eenmaal in het jaar zondigen moet kunnen , kan haar toch niet alles afnemen ze heeft al niet veel in het leven waar ze kan van genieten !Maar nu is alles weer achter de rug  en is het weer een gewone Zondag we  kunnen ook hier  ff uitblazen !

liefs en een fijne Zondag !


>> Reageer (20)
08-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8- laat ....

" Laat - later - enzv...."Vandaag is het het hier " potjes roeren " om morgen die lege maagjes te kunnen vullen van de ganse Clan ! Dus hier iets neerpoten vandaag ? vrees dat het niet zal lukken men gedachten zitten bij die kookpotjes ! Als je morgen me niet ziet of hoort wel dan weet je ben in geen 7 sloten tegelijk gelopen maar ben de moederkloek van de ganse clan aan het uithangen  . Wens jullie allen een

liefs


>> Reageer (27)
07-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7- als

Als dat net zielig kijken is weet ik het ook niet meer ! Ik keek ongeveer ook zo toen ik deze morgen tot de slotsom kwam  ...."die voormiddag is 1 uur te kort om nog een krabbeltje te zetten pffff" .Dus nu nog vlug een klein petitterig krabbeltje voor dat bezoek er is juist om dit te vertellen ...Laat die regen voor wat het is en geniet van een pc namiddagje

liefs


>> Reageer (21)
06-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- woensdag

Het is inderdaad al weer van datte , we zijn al terg in het midden van de week ! Verdorie wat gaat die tjd toch vlug, je ziet amper die dagen open en toe gaan !Toen we zo een 15jaar waren leek het nog een euwigheid voor we volwassen zouden zijn en dat was je maar volgens de wetten  van toen pas aan 21jaar . Wilde het huis kopen waar ik geboren ben van men overleden ouders en waar ik nog in woonde  aan de leeftijd van 20j en 2 maanden dat kon niet ! Was ondertussen getrouwd  had al een zoontje maar moest eerst toestemming hebben van men oudere broer die men voogd was !Je mocht trouwen als een volwassene maar om iets te kopen was je nog een kind ,hoe belachelijk zijn soms toch die wetten !Oesje al zo laat ....vlug de beuk erin !

liefs 


>> Reageer (18)
05-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5- vragen

Nu die jaarwisseling  weer achter de rug is vraag ik me wel af " hoe voelen zwaar zieke of ongeneselijke zieke mensen die dagen aan ?".Wie weet hoeveel onuitgesproken  vragen hen kwellen op die dagen die voor gezonde mensen feestdagen zijn ? Hoe je het ook probeert je kan je zoiets niet voorstellen en toch ....denk ik daar soms aan .Mischien hoe onze goed bedoelde troost woorden hen soms banaal en hol in hun oren moeten klinken .Daar sta je dan als gezonde mens ....machteloos ! Veel vragen zonder antwoord maar het volgende weet ik  wel heel zeker ....

liefs


>> Reageer (19)
04-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4- oefffffff!

Oef !....het is er eindelijk van gekomen om ff te loeren op de blog , beter laat dan totaal niet zeggen ze dan !.Dus ff uitblazen met een

    zeggen , zou k nu niet beter een goede avond wensen ? De dag leunt meer aan tegen de avond maar zo gaat het op Maandag hé .Gelukkig is er maar 1 maandag in de week maar zoals steeds blijf ik de optimist uit hangen want ....

Dus het kan alleen maar beter worden ! liefs


>> Reageer (16)


Foto

Foto

moeder van 7kinderen ( waaronder een zorgenkind)
oma van 8 zonnetjes van kleinkinderen  en partners &
  10 achterkleinkinderen  !


Foto

Foto

Gastenboek
  • Lieve groetjes! En wens je een prachtige Paasdagen toe!
  • FIJNE VRIJDAG LIEVE VRIENDEN
  • MOJI MILÍ KAMARÁDI
  • fijne dag...
  • Goedemorgen


    Foto


    voor de zieken 


    Foto

    De kinderen
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Over mijzelf
    Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
    Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 82 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    waken over de kinderen en ons leeuwke
    Foto

    Een interessant adres?

    .


    Foto

    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!