Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen & partners & achterkleinkinderen !
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 13de week van 2024
Foto
Bij steffie

02-03-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2- weg.......

"Een wegwerp maatschapij "Zijn we dat echt ? Dat word ons toch steeds voor gehouden, we moeten meer  leren te hergebruiken !( denk nu niet dat ik zo een fanatieke groene jongen of meisje ben hoor  )Maar met wat fantasie kunnen we van iets ouds iets nieuw maken en een totaal andere bestemming geven ! Bijvoorbeeld  ...Je hebt een katje in huis en wil dat het diertje zich thuis voelt en zich lekker kan uitleven , dan ga je naar de winkel en koopt een mandje en een krabpaal neem je ook maar meteen mee maar ....moet dat ???? Met wat fantasie - een oud valies  en vier stokje krijg je als resultaat dit ......

Wat denk je voelen ze zich goed ?????Zo te zien vinden  ze het toch  poesheerlijk in hun eigen stekje , dus mensen laat je fantasie maar opborrelen voor je die " portemoné " boven haalt .Die zal er samen met de natuur dankbaar om zijn !

liefs


>> Reageer (19)
01-03-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1- verd......

Verdorie die  start van de maand Maart gaat totaal de mist in met zen  " regen" voor de eerste dag , we kunnen wel een opkikkertje gebruiken ......

Eender waar of hoe we een glimlach vandaan halen alles is beter dan te zitten kniezen ! Het wereld nieuws heb zelfs voor even gelaten wat het is .Hebben jullie soms  de laatste tijd enig positief nieuws gezien of gehoord ? Ik anders niet hoor ..oorlog - moord - vluchteling problemen staan steeds hoog op de agenda .Gelukkig vind je hier nog wat vriendelijke warmte en zo weet je dat de mensheid nog niet totaal verloren is ...ze moeten alleen maar de wil ervoor opbrengen  ! ( of is de drang naar macht en rijkdom sterker dan die voor  rechtvaardigheid & vrede ????????)

liefs


>> Reageer (20)
29-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29- goede ....

Ook al is die morgen ver gevorderd en dat eerste koffietje behoort reeds  lang tot het verleden ,  zijn ondertussen al bezig met nr2( of 3of 4).Wat ik hier nu wilde zeggen ....voor nu lukt het  me niet meer door omstandigheden buiten men wil om wat te krabbelen maar ....deze avond ben ik weer trouw op post hoor !

liefs


>> Reageer (21)
28-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28-maar .....

Maar wees gerust het word geen klaagzang over het weer hoor ! Het is weekend en die Zondag mag er al veel gebeuren voor dat humeur onder het vriespunt daalt !Trouwens in de loop der jaren ondervonden ..."jij in een sombere bui is iedereen in een sombere bui" dus .....wat er ook gebeurt steeds de kin omhoog en een smile ( ook al lukt dat niet altijd al te best ) Hela ....lijkt dat nu weer niet wat betweterig ? dat is totaal niet de bedoeling zou verdraaid voor geen geld van de wereld de wijsneus willen uit hangen ! Al gezien ...zal hier weer niet veel worden vandaag , zal er maar de brui aan geven maar niet zonder jullie een gezellige Zondag te wensen bij al wat je ook doet !

liefs


>> Reageer (21)
27-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27-fijne....

Beginnen met ...

En dat is altijd een goede start want van die beloofde storm is er voorlopig nog niets te zien , zelfs een stralende zon en wat er verder zal volgen is koffiedik kijken en wat de dag ons verder zal brengen is 1 groot ?......de toekomst  voorspellen kan ik nog altijd niet !Maar best ook als je zo terug kijkt op je leven ...is of zijn er wel ergens gebeurtenissen die totaal anders zouden gelopen zijn als je het op voorhand had geweten .Maar....als je die gebeurtenis niet in de hand had en  je lijdzaam moet toe zien hoe alles negatief af loopt wat dan ?????voortdurend  leven in angst ? Het leven niet meer aan kunnen en er aan kapot gaan ????? Gelukkig is  toekomst kijken een fantasie en nog altijd niet mogelijk en het is maar goed dat we onze levensloop niet kennen van vooraf !

liefs


>> Reageer (15)
26-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26- vraag .....

 

Vraag me nu toch af .....wie is hier de ster van het plaatje ...het vertederende poesje of die spierbundel ?????? Of zou een slimme fotograaf gedacht hebben " zo bereik ik 2 totaal verschillende soort van kijkers "Ben er nog steeds niet aan uit en het heeft ook geen belang ...het is een leuk plaatje wie je ook kiest  als  hoofdfiguur ! Amaai zunne is me dat een onderwerp ...proberen te achterhalen wat de  drijfveer zou kunnen zijn over het waarom mensen zus of zo handelen ! Vrees dat men mam nog gelijk zal krijgen als ik als kind iets wilde en het was voor mij te hoog gegrepen dan zei ze steeds " meisje je broekje hangt nog te kort " ( waar dit nu weer vandaan kwam is me een raadsel want dan droeg iedereen een rok of kleed )Een raadsel willen oplossen met een ander raadsel?????? Zal toch nog moeten geloven dat men broek te kort hangt !

Een fijne Vrijdag gewenst en ..liefs


>> Reageer (22)
25-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- zonnig ...

" Zonnig maar frisjes " dat is dan in 3 woorden het weerbericht van t' rommelkotje !Dat is dan ook al weer gedaan maar .....wat het krabbeltje betreft ....lijkt hierboven in dat koppeke één droge woestijn ...geen enkel vruchtbaar plekje om dat  plantje genaamd "inspiratie " te vinden Pffffff .Zal me er  moeten bij neerleggen voor vandaag word het ...... een dikke vette "noppes "dus er maar mee ophouden .Maar wens jullie toch nog éérst een fijne Donderdag en niet vergeten ......

liefs


>> Reageer (24)
24-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- op...

Op het weerstation kan je  het duidelijk zien ...er is sneeuw op komst ! Verdraaid waarom zit ik me nu hier druk over te maken ?Wat komen moet - komt punt uit !Nog tijd genoeg als het zover is om  me er zorgen over te maken   of ....is het als we zorgen maken om pietelulligheden we onze echte zorgen wat naar de achtergrond schuiven ? Zou best kunnen maar...zit ik hier maar wat te kletsen en ondertussen blijft alles liggen & staan waar het staat of ligt ...vooruit Steffie terug aan de slag !Jezelf een duwtje in de rug geven is soms ook wel eens nodig !

Héla ik bedoelde dat figuurlijk niet letterlijk hé

liefs


>> Reageer (17)
23-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23- toen ...

Toen de kinderen klein waren vond ik hen op hun mooist als ze sliepen , kon er dan blijven bijstaan muisstil bijna bang om te ademen om hen niet wakker te maken .Ze straalden dan een soort van rust uit die voelbaar was in de ganse kamer .Dat was dan zo en dat is nog steeds zo en daarom kon ik het niet laten om een fotoke te maken van Maybelleke in dromenland !

liefs


>> Reageer (22)
22-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22- goede morgen

We zijn ondertussen hier al lang op stoom gekomen en die beentjes ?  ....wel die hebben er al weer heel wat stappen opzitten voor vandaag !Maar .....wat voor fijns  er is aan die Maandag ?????????? dat zal ik nog moeten ontdekken hoor !Wie weet ligt er nog een verassing op me te wachten , als het een prettige is waarom niet .( een mens mag toch ff dromen é)Maar om  het op zen West  Vlaams te zeggen ..."stopt me je flauw gezever en doe u ké voort " zal nu eens vlug men eigen raad opvolgen sé !

liefs


>> Reageer (20)
21-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21- voila sé

Voila sé ...daar zijn we terug na een avondje zonder blog .Het was een benefitavondje voor het liefje van de kleindochter die " coureur " is en de memé was fotograaf van dienst zodoende ......geen blog ! Kan toch nooit fotos maken van de kind of kleinkinderen zonder dat er weer ééntje begint gek te doen en het zotje van dienst was deze maal de schoonzoon .Hij had een soort van muts gewonnen bij de tombola en wilde dat aan iedereen tonen en dat gebekketrek dat moest er natuurlijk weer bij ! Vraag me toch af waneer ik eens fotos zal kunnen maken zonder dat er  ergens niet een  van die gekke soort tussen zit ( zucht ) ...och tenslotte is dat dubbel plezant om later terug te zien hé !

liefs


>> Reageer (22)
20-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20- vandaag ...

Vandaag laten we nu ons weekend gevoel niet verpesten door dat weer sé .Wind en regen  en neerslachtigheid  door het weer ????? mij niet gezien hoor ! Steeds in alles de pluspuntjes zoeken en het is voorlopig nog altijd beter dan ze voorspeld hadden ...einde weerbericht van uit 't rommelkotje !Zit me hier nu suf te denken en kom tot de slotsom ...heb vandaag niet veel te vertellen ! Misschien komt het wel omdat er hier ééntje ( stefke ) met me meekijkt en voor dat getokkel haar begint te vervelen zal ik  er maar mee ophouden !

Het is weekend dus ...smile !!!! liefs


>> Reageer (16)
19-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- ben ....

Ben niet bepaald iemand die mensen tegenspreekt en hen ongezouten zegt dat ze verkeerd zitten maar ...het volgende vond ik toch niet helemaal de waarheid ....

En knuffel doet alleen deugd als het koud is ??????? Spijtig voor de bedenker van die tekst maar vrees dat er velen zullen bijtreden als ik zeg ....ben daar totaal niet mee eens ! .Wat kan er meer plezier doen dan in een dikke knuffel zowel in Winter - zomer - Lente of herfst of eender waneer ? Zal maar dat geknuffel laten rusten en het over een andere boeg gooien , had gisternavond wat problemen met het seniorennet  was ik de enige of waren er nog ? .Werkte zodanig op men tutters dat ik wel die pc door het raam had kunnen gooien en sorry ben dan ook niet overal langs geweest maar ..Vanaond beter ? ( hoop ik toch )Oesje .... lijkt hier vandaag meer op een klaagzang dan een krabbeltje ( wat niet bepaald de bedoeling was ), zal er dan ook maar een punt achter zetten .Ondanks alles " Smile " het weekend zit er aan te komen !

liefs


>> Reageer (26)
18-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18- voila sé

Voila sé ...we kunnen hier aan de kust niet meer zeggen dat we nog geen sneeuw gezien hebben , je had wel bijna een vergrootglas nodig om die vlokjes te zien maar ..het sneeuwde !Onderussen is het rapper gesmolten dan het het neerviel en lijkt het meer op regen dan op sneeuw ! Einde weer bericht maar vraag me toch af....

Oesje ....er is gedonder op komst  met ons leeuwke ( wat laat voor haar  soep)dus vlug

liefs


>> Reageer (18)
17-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17- de tijd ...

" De tijd gaat vlug " vroeger toen de kinderen klein waren  en de zorgen die er bij horen -de was en plas en nog zovele andere dingen die je dagen vulden had je geen tijd om na te denken , je had amper tijd om te ademen laat staan om ff voor de spiegel te staan .Toen het wat rustiger begon te worden en al enkele kinderen de deur uit waren keek je op een dag in de spiegel en ....er staarde je een ouder wordende vrouw met rimpels je aan ....leek net je moeder - was jij dat ? Waneer was die verandering gebeurt ? Dat kan bijna niet want je zit nog steeds niet met de handen in de schoot in een hoekje  zoals je ouders en grootouders ?Maar als je dan je kleinkinderen ziet of zoals hier het vriendinnetje van je kleinkind met haar klein Maybelleke ...

Dan weet je het zeker ..dat was jij die vanuit de spiegel terug keek dan  ben je trots  op je nageslacht en kan je zeggen " ik heb men tijd goed besteed " en met een glimlach vrede nemen met wat je geworden bent !

liefs


>> Reageer (21)
16-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16 - niet ...

Het is vandaag niet bepaald bikinweer ....is maar frisjes maar dat zonnetje is van de partij en dat is dan weer goed voor de moraal ."Vriezeweer is gezond weer " heb ik me toch altijd laten wijsmaken dus...mutsen en sjalen uit de kast en een wandeling maken is goed voor onze gezondheid  ! ( al vind ik het persoonlijk een stuk leuker en vooral warmer binnen hoor ! )Zit hier de allesweter uit te hangen maar ondertussen tikt dat klokje ijverig verder en als ik er nu geen eind aan brei  zal er hier weer ééntje alle zeilen moeten bij zetten om op tijd gereed te zijn  tegen dat de gong gaat voor de volgende eetronde van ons Leeuwke !

liefs


>> Reageer (25)
15-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15-alé vooruit

Alé vooruit de week begint goed  ...doe 2 dingen die totaal niet mijn ding zijn !Nr 1-en foto waar ik op te zien ben pffff!Maar de kleinzoon heeft het me gelapt toen ik met de kleinste bubbel van de Clan ( zijn dochtertje )aan het babbelen was of iets dat er op leek !Die nr 2 ....dat was een moeilijke zunne " mezelf met Maybelle op de blog zetten " heb wel wat getwijfeld maar had het beloofd aan de kleinzooen en met deze  heb ik woord gehouden sé ! Hij is zo trots op zen " Belleke " dat hij haar aan iedereen wil tonen !

liefs


>> Reageer (24)
14-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14- wie ....

Wie of wat je ook bent ...een " believer " in Valentijn en alles die er mee samenhangt of.....een " no believer " en laat dat ganse Valentijn gedoe je onverschillig ....wens jullie allen toch maar een heerlijke gezellige ( Valentijn )Zondag !

liefs


>> Reageer (21)
13-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13- morgen

Morgen is het zover" Valentijn"vooral voor het jonge volkje een dag om naar uit te kijken , wij hier behoren nog tot de generatie waar er van die dag nog geen sprake was .Vind het een mooi gebruik en lief gebaar  maar ...als ik zou moeten kiezen geef mij toch maar af en toe een vriendelijk komplimentje in die overige 364 dagen dan die éne dag  verwend te worden ! Sorry  maar dat is nu eenmaal  mijn persoonlijke bescheiden mening ! Maar wens toch alle Valentijn  fans van harte een heerlijk en onvergeetelijk Valentijn Weekend !

liefs


>> Reageer (16)
12-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12- weer...

Weer eens aan de late kant enzovoort ...pfff .Toch nog vlug ff loeren op de blog ...zou toch dat peeceeke moeten laten onderzoeken of er zeker geen magneten in zitten die me steeds naar dat hoekje trekken waar die pc staat !Pfff wat een flauw afgezaagd mopke ....dat komt ervan als je in een vliegende vaart toch nog iets wil krabbelen dan  komt er niets anders uit dan nonsens .Maar soit ...we zijn al weer Vrijdag vandaag  en morgen " weekend "( joepie )dus hier ......

liefs


>> Reageer (22)


Foto

Foto

moeder van 7kinderen ( waaronder een zorgenkind)
oma van 8 zonnetjes van kleinkinderen  en partners &
  10 achterkleinkinderen  !


Foto

Foto

Gastenboek
  • fijne dag...
  • Goedemorgen
  • vriendelijke Donderdagsgroetjes
  • Dat koffietje is voor zo dadelijk Steffie.
  • Goede morgen Steffie


    Foto


    voor de zieken 


    Foto

    De kinderen
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Over mijzelf
    Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
    Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 82 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    waken over de kinderen en ons leeuwke
    Foto

    Een interessant adres?

    .


    Foto

    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!