Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen & partners & achterkleinkinderen !
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 13de week van 2024
Foto
Bij steffie

12-07-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12- in ...

 In vliegende vaart vandaag ...ons Leeuwke is weer in haar " brulperiode"Stilte is voor het ogenblik slechts iets waarvan een mens kan dromen .Oordopjes zouden welkom zijn maar hebben dan weer het nadeel ....je kan niet meer horen wat ze nu weer uitsteekt .Het grijze weer met donder en stortbuien is nu ook niet bepaald haar dada en daarom ...brullen maar binnen  in huis  pfffff ! Maar  wat er ook hier gebeurd....

liefs


>> Reageer (17)
11-07-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11-feest van ...

Vandaag 11Juli feest van de Vlaamse gemeenschap dat weten we ondertussen wel al maar hier is het om een gans andere reden een feestdag ! Zo'n 25jaar geleden kwamen op  die  11Juli  de  tweeling van de dochter  op de wereld !

Die 2 fotos overspannen hun jonge leven want ondertussen zijn het uit de kluiten gewassen mannen geworden .Beiden reeds zelf papa maar ...voor mij blijven ze en zijn nog steeds men kleinkinderen !

liefs


>> Reageer (21)
10-07-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10 -als....

Als alles mag vandaag omdat het rustdag is en nog een zonnige rustdag op de koop toe dan .... zal er   wel niemand aanstoot van nemen  dat het vandaag  een superkort krabbeltje is ! We moeten genieten van het weer zolang het duurt want in ons Belgenlandje kan zoiets van heel korte duur zijn .Dus het woord van de dag is " GENIET"hoe je ook je dag invuld !!!!!!! .

liefs


>> Reageer (11)
09-07-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9- dit....

Dit zegt wel genoeg zonder woorden hoe het weer er vandaag uitziet zeker ???????. Heb proberen een fotoke te nemen van ons Leeuwke genietend van de zon in haar ferarie maar ons juffrouwke heeft primadonna kuren , telkens ze de camera ziet is ze ribbedebie dus geen foto !!Maar nu genoeg  gepalaberd over zon ...tijd om in aktie te schieten en straks van die zon te genieten !

liefs


>> Reageer (13)
08-07-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

e

Is wel wat overdreven hierboven maar toch ook wel deels waar ! Was een weekje om vlug te vergeten maar het weekend die voor de deur staat maakt veel goed ! Wat die beloofde zonnige dag van vandaag betreft ...amaai zunne , af en toe de zon ff komen piepen en dat is het ! We zullen er ons maar bij neerleggen ...het ziet er naar uit dat het geen zomer word waar we nog jaren  zullen van nagenieten  wat het mooie weer betreft ! Verdorie klinkt dat nu niet echt als een eerste klas foeteraar en pessimist  ?Dus weg er mee .....ben en blijf een optimist tot in de kist en wie weet zal het weer binnen kort men doemdenken( wat het weer betreft ) aan  diggelen slaan en daarvoor duim ik dat ik het dan ook voledig mis heb ( Wie zegt ook weer dat vrouwen nooit willen of zouden toegeven dat ze het mis hadden ?).Nu terug aan de slag dus ...

liefs


>> Reageer (15)
07-07-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7- of het ....

Of het nu wit

roze

Of nu blauw is

Die oerdegelijke gewone Hortensia  is nog steeds  een graag geziene gast in vele tuinen .En daarmee hou ik  op  met het plaatsen van bloemen uit eigen tuin Straks denken jullie dat ik op niets anders meer denk dan aan bloemen .Wat tussen haakjes ver van waar is maar ...ff daaraan denken zijn de echte zorgen  voor ff vergeten !

liefs


>> Reageer (13)
06-07-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- bij ...

Was aan het zoeken wie of wat er  voor vandaag als plaatje op de blog zou komen  en wie is dit of dat voor vandaag ?  En de winaar voor vandaag is .....( tromgeroffel )

" de Daglelie "de orange daglelies hebben het met een nipte voorsprong gewonnen van de gele - purpere - en de witte ! .Al gezien veel zal het vandaag niet worden maar wens iedereen een zonnige dag ...en laat je maar eens goed gaan op een terrassje met een drankje .Voor wie het nog niet weet ...af en toe ff uitrusten is een " must "

liefs


>> Reageer (16)
05-07-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5- Als....

Als ik nu zeg " een zwarte Dahlia " wat stellen jullie hier bij voor ? een groene plant gekroond met grote prachtige donkere bijna zwarte bloemen  ? Wel over die heb ik nu eens niet sé ...heb het over een andere soort uit het gama van de Dahlias.Meer bepaald  over een zwarte struik  met zwarte blaadjes met knalrode  bloemen  die heel wat bescheidener zijn  als zen neven uit dezelfde familie !

Zo kan je zien in iedere vorm van leven zijn er die het mooie weer bepalen en daarnaast .....diegene die  minder grote sier maken  en bescheiden hun bijdrage doen maar daarom niet minderwaardig zijn !

liefs


>> Reageer (17)
04-07-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4- tijd

Tijd is toch een raar iets ... als kind bent kan die tijd niet rap genoeg voorbij gaan  je kijkt uit om ook tot dat ras " de volwassenen " te behoren .Als het eindelijk zover is dan dartel je wat rond de hele wereld is van jou ...tot je iemand ontmoet die op hetzelfde ritme dartelt als jij en samen begin je het grote avontuur.Je stippelt samen alles uit hoever je wil komen en begint er vol goede moed aan !Tot je plots  beseft dat het  werkelijkheid is geworden  wat je vroeger voor onmogelijk hield ...Je bent oud en de witte haren bewijzen het ! Waneer is die tijd toch zo vlug voorbij gegaan ????????? Spijt over alles ?????.NEEN !!!!!!! anders had ik nooit de mensen ontmoet die onze  kinderen nu geworden zijn , had ik nooit de kleinkinderen gekend en zeker niet de achterkleinkinderen zoals  het kleinste lid van onze Clan Maybelleke !

liefs


>> Reageer (20)
03-07-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- iets ..

" Iets niet gaan bestaat niet maar moeilijk gaan bestaat wel " Dat waren de wijze woorden van ons make ! Dus .....zitten we hier ondanks alles toch maar weer voor ff  aan die pc !Wat het weer zal worden vandaag ??? dat is koffiedik kijken en daar waag ik me niet meer aan .Ook al is het vandaag een niemedalletje wilde toch ff een krabbeltje zetten .En.... de Zondag daar hoort een bloemetje bij ook al is het er ééntje uit eigen oerwoud(je)...

De Astilbe met zijn origeneel gevormde bloemen .liefs


>> Reageer (16)
02-07-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2-gisterenavond

Gisterenavond zat er hier ééntje in de lappenmand dus....dat plaatsje aan de pc werd ingeruild voor de zetel ..pffff.Maar we doen ons best en nu over iets totaal anders ....Heb het hier soms over men oerwoud(je) en daar bedoel ik dan de tuin mee .Hier geen strak afgelijnde hoekjes  perktjes of zorgvuldig bij geknipte bloemen of planten de enige die wel op tijd en stond word bijgeknipt is de afsluitingshaag ( zou niet graag in onmin komen met de buren ).Maar dit is het dan ook voor de rest mag alles groeien en bloeien zoveel ze willen .Kan je verzekeren met dit weer doen ze dan ook met volle overtuiging .

Zelfs de " Acantus "die normaal later bloeit kon zich  niet meer inhouden en zal binnenkort in volle bloei staan .

maar voor nu ...liefs


>> Reageer (12)
01-07-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1- hebben ...

Hebben jullie dat ook dat je iets ziet en dat het je doet terugdenken aan de tijd toen de kinderen nog klein waren ? Wel...is hier ook van datte ...zag iets en dacht terug aan de tijd toen een van de meisjes een klein bubbeltje was en als troetelnaam " motje " mee kreeg .Dat motje is ondertussen al 2 keer grootmoeder en mischien is ze zelfs die troetelnaam vergeten maar bij het zien van dit beestje ..

Een echte  levende mot kwam dit  voorvalletje van vroeger zomaar ff boven zwemmen .

liefs


>> Reageer (12)
30-06-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30- zoals...

Zoals beloofd geen komentaar meer over dat weer .....maar het kost verdraaid moeite om er niet over te beginnen want het loopt  echt de spuigaten uit pfffff! .En nu ????????? Soms willen de letters en woorden maar niet komen en zit je te staren naar dat scherm zoals " een uil op een zieke koe " Dat zei men mam  toch altijd   toen ik als kind zat te  dromen en geen oog had voor de omgeving ! Waar dat  gezegde dan weer opslaat of vandaan komt dat is weer  en blijft één groot vraagteken .Maar nu nog een oppeppertje tegen  je weet wel .................(wat we niet willen noemen )

liefs


>> Reageer (16)
29-06-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29 - een ...

Een weerpraatje is niet gewenst want een mens blijft zich zelf maar herhalen en herhalen en herhalen tot vervelens toe pffffff . Focusen op de positieve zaken in het leven ...dat is het hoofdoel en de rest is bijzaak  !Al zal het hoofddoel voor niet iedereen op één zelfde golflengte liggen ,het streven ernaar is voor iedereen gelijk .Ook zal de ene al wat vlugger  dan een andere dat doel bereiken maar ...nooit opgeven recht op het gestelde doel af ! Maar nu eist er iemand dringend ( zo te zien heel dringend )men aan dacht op ( leeuwke )vlug...

liefs


>> Reageer (16)
28-06-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28- wat.....

Wat word het vandaag zon of geen zon ??????? Hoe kan ik mezelf  toch de vraag stellen als zelfs het weer nog in afwachting is wat het zal worden .Waarom willen we steeds op voorhand weten wat het weer voor ons in petto heeft ? Waarom kunnen we er ons zo moeilijk bij neerleggen met wat we toch niet kunnen veranderen ? Waarom willen wij mensjes toch altijd alles onder kontrole hebben ?Waarom als alles schijnbaar rimpeloos verloopt lopen we toch  te piekeren ? Het is de aard van het beestje " de mens " zeker ? Nochtans ....

liefs


>> Reageer (18)
27-06-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27- ben ...

Ben er niet op Maandag ? Nee niet bepaald men ding om "afwezig " op te geven .Ben meer iemand van " we staan ervoor en gaan erdoor dus pakken we de stier bij de horens !!Ook al is het weer een ietsipitsie klein krabbeltje kon het toch niet laten om tussen die Maandagse klusjes door ff te loeren en in sneltreinvaart iets te tokkelen .Maar ....met de hand op het hart kan ik jullie verzekeren ..." we zijn totaal niet verslaafd aan dat blogje hoor !"

liefs


>> Reageer (19)
26-06-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26- daar ...

Daar zijn we dan terug, was er eentje jarig in de familie zodoende was het " geen blogavond ".Maar  we zijn er weer  met  net naast de pc een onafscheidelijk bakje troost , het zal vandaag een mini krabbeltje worden want die verdraaide klok vertikt het om ff te blijven staan en gaat ongenadig verder pffff .Vanavond  geen feestje maar gewoon weer aan de pc  en ff komen  aan jullie deurtje kloppen !

liefs en


>> Reageer (18)
25-06-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- een

Opgewekt  met een kopje koffie bij de hand een goede morgen wensen de zon  die buiten schijnt en we zijn weekend  ....waarom zou het dan geen fijne dag worden ? Wel als het dan niet zo is  wel ....maak  er een fijne dag van!Het leven is veel te kort om er niet van te genieten ! Ola ...zijn we weer bij de oude  wijsheden aan beland vandaag ? Als je alle wijsheden zou opsommen die we vroeger als kind hoorden ...dan zit ik hier vanavond nog ! Maar moet eerlijk zijn ...met het verloop der jaren heb ik toch ondervonden dat er in veel van die wijsheden een grond van waarheid zit ook al zagen we die toen nog niet in ! Maar ....geen dag om een debat te houden over" zin of onzin "van oude gezegden en wijsheden , laten we simpelweg genieten van de dag van vandaag ...morgen zien we wel weer !!

liefs


>> Reageer (13)
24-06-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.- a neen !

A neen !!!!!! vandaag zullen ze me niet liggen hebben dat weer zoals gisteren gebeurde .  Zit daar te foeteren over  wat meer lijkt op Oktoberweer dan zomerweer en de woorden staan nog maar net op het scherm of de temperatuur schiet omhoog en een tijdje later is er stralende zon !!!!! Sta je dan daar te blinken op de blog met je negatief gekrabbel pffff !Wat moet iedereen dan wel denken " wat een zeurkous die Steffie ?" Soit...... we maken er verder geen woorden meer aan vuil en houden he bij " voorlopig is het nu stralende zon" punt !!!!!Al ff nagedacht welke dag we vandaag zijn ?  wel als geheugensteuntje dit ...

.liefs


>> Reageer (12)
23-06-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23- dacht....

Dacht dat we het gehad hadden na dat kletterend onweer van gisterenavond , blijkbaar was dat mis gedacht en zullen ze er vandaag nog een vervolg aan breien ! Amaai mijn frak !!! ola niet mijnen frak maar opgepast voor vliegende regenhoeden . Als ik er al eentje bezat zou ik net zo doen als hieronder  .. "

Stevig vashouden , gelukkig stelt dit probleem hier zich niet , we zitten mooi binnen spijtig voor diegene die nu naar ergens onderweg zijn .Hebben hier toch een halve dag zon gekregen ( die in dank werd aanvaard )  Nu hopende op een beter weer...

liefs


>> Reageer (16)


Foto

Foto

moeder van 7kinderen ( waaronder een zorgenkind)
oma van 8 zonnetjes van kleinkinderen  en partners &
  10 achterkleinkinderen  !


Foto

Foto

Gastenboek
  • Goede middag Steffie en Leeuwke
  • Lieve groetjes! En wens je een prachtige Paasdagen toe!
  • FIJNE VRIJDAG LIEVE VRIENDEN
  • MOJI MILÍ KAMARÁDI
  • fijne dag...


    Foto


    voor de zieken 


    Foto

    De kinderen
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Over mijzelf
    Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
    Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 82 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    waken over de kinderen en ons leeuwke
    Foto

    Een interessant adres?

    .


    Foto

    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!