Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen & partners & achterkleinkinderen !
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 13de week van 2024
Foto
Bij steffie

30-04-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30- goede ......

Zon hebben we maar er is verdraaid een strakke wind hier aan het " zeitje "dus die 17 a 18 graden ? Eerst zien en dan geloven hoor ! Maar geen gezaag vandaag we zijn Zondag en dat is een dag om van te genieten en dat zullen we dan ook maar op een of andere manier ( proberen ) te doen !

liefs


>> Reageer (10)
29-04-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29- dat .....

Dat kon ik nu eens niet beter zelf vewoorden en daarbij nog een extra dagje ...  de pret kan niet op sé !Dat er sommigen zeggen dat wij senioren alle dagen weekend hebben kan me geen snars schelen , in het weekend worden de touwtjes hier ook steeds wat gevierd ! Dat het eens wat later  opstaan is en wat langer onbijt ..... niemand neemt er aanstoot van want het is weekend alles mag  en niets moet ! Zolang men grote chef  leeuwke op tijd en stond haar eten krijgt tenminste is alles oké !En dat is wat  ik nu ook zal doen want ....het is soeptime !

liefs


>> Reageer (9)
28-04-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28- vlug ...;

Vlug ff loeren op die blog en ondertussen ook al een fijne dag wensen want moet het noodgedwongen kort houden . En neen ....zal het niet over het weer hebben vandaag, wat komen moet komt !Is er hier ééntje( stefke ) vandaag die er  niet mee eens is dat ik hier zit te tokkelenen het me op een nogal brutale wijze laat merken  dus voor nu ...

liefs


>> Reageer (14)
27-04-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27- zou ze......

Zou ze ? kan het ? zou die zon eindelijk de bovenhand krijgen op die frisse wind ? Dat werd ons toch voorspeld door de weerman maar ... als ik de was ging buiten hangen was het  verdorie maar frisjes maar we leven op hoop ! Nu genoeg over dat weer , het lijkt of we de laatste dagen over niets anders meer kunnen spreken ! Kijk sé zal jullie ondanks dat kwakkelweer ( verdraaid steffie zwijg toch over dat weer )toch een

wensen , al moet ik eerlijk bekennen ..... zo bedeesd en verlegen als het meisje op het plaatje voel ik me al lang niet meer , blijf graag wat op de achtergrond maar dat is dan eigen keuze !

liefs


>> Reageer (12)
26-04-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26- ben ....

Ben nu niet bepaald iemand die zelfs al zitten er donkere wolken aan de hemel ( dat mag je dan figuurlijk en letterlijk nemen )bij de pakken blijft zitten meer iemand die  zich optrekt aan de zon die tussendoor ff te voorschijn komt dus we beginnen vandaag met dit....

Tussen de druppels door lopen is helaas nog niet mogelijk maar gewapend met een paar bottekes en een pluke kan je alle regenbuien trotseren , zover als " singing in the rain " zou ik niet wil gaan maar enkel dit .....laat geen domper op je humeur zetten door het weer !

liefs


>> Reageer (7)
25-04-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- een .....

Beginnen bij het begin éérst een

te wensen maar soms vraag ik me af ...... is het inderdaad voor jullie daar aan je pc of laptop echt een goede morgen ? Of denk je als de wens voor een " goede morgen  ziet staan... ja salut misschien ergens anders maar niet  hier want alles zit  momenteel tegen ?"Wel ....voor diegenen die er zo over denken , wil ik men wens verdubbelen want alles gaat voorbij en die donkere wolken zullen zeker voorbij drijven en leef je figuurlijk  weer in de zonneschijn !We zijn nog van de oude stempel en dan was en is ons motto nog steeds " nooit opgeven "

liefs


>> Reageer (6)
24-04-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- vandaag ....

Geen gefoeter over die Maandag - geen gefoeter over het weer .We gooien het over een andere boeg vandaag , dit zou inplaats van steeds dat opgejaagd gedoe onze leidraad moeten worden ..

Misschien is dit slechts een droom en kunnen we niet ontsnappen aan de moderne soms koude wereld !( maar het is zeker het  proberen waard !) 

liefs

.


>> Reageer (12)
23-04-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23- als...

Als we heel eerlijk zijn het overkomt ons allen wel eens dat we luidop iets zeggen als er ergens iets verkeerd loopt  , al is het dan nogal dikwijls   geen al te mooi woord !Maar zo ver gaan als een gesprek beginnen  tegen jezelf zoals hieronder ?????

Dat  zit er bij mij en jullie toch( hopelijk ) niet in !Zo te zien zal het  vandaag weer niets ernstig worden pffff ! Alé zal Jullie maar een heerlijke Zondag wensen en er nu een streep onder zetten !


Liefs


>> Reageer (9)
22-04-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22- grijs .....

Grijs- grijs en nog eens grijs dat is alles wat je buiten ziet , we zullen zo te zien een zonnig weekend op onze buik schrijven Pffff .Maar ....we blijven optimist wat niet is kan nog komen en daarmee zwijgen we erover !Oesje de plicht roept ( Leeuwke )als ik niet vlug genoeg erop reageer blijft het niet bij roepen alleen en zoiets wil ik liever vermijden .Verdorie ....had bijna vergeten voor wat ik hier nu zit te tokkelen ( oud worden é) Wens jullie allen ( met of zonder zon ) een....

liefs


>> Reageer (7)
21-04-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21- zijn .....

Zijn zo van die dagen dat je na zovele jaren echt niet weet wat te krabbelen , is het omdat hier zelfs aan die pc je toch met één oor aan het luisteren bent wat Leeuwke nu weer voor fratsen uithaalt ? Je probeert zoiets steeds te voorkomen maar ze is je toch keer op keer te vlug af  en mag je de boel opruimen ! Maar geen gezeur vandaag ...geen tekst ? Wel dan zal het een vrolijk glimlachend gezicht worden die jullie allen een heerlijke zonnige dag wenst .....

maar vergeet toch maar niet die dikke trui aan te trekken !

liefs


>> Reageer (11)
20-04-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20- omdat...

Omdat het een plaatje is met cactussen en een egeltje  wil nu niet zeggen dat mijn stekels ook  rechtop staan en er  vandaag kregelig bij loop hoor , integendeel wie zou er niet blij gezind van worden als je die zon ziet en die lage temperatuur .... wel die nemen we er maar bij ! Maar ....zouden jullie ook zo graag al die Winterspullen willen opbergen en vervangen door " de zomerlook" ? Maar ben nu eenmaal een soort van koukleun en moet eerlijk bekennen krijg al koude rillingen als ik aan een fleurig bloesje en open schoenen denk .Dus .....of we willen of niet nog ff geduld om die zomerspulletjes wat op te frissen Pffff !

liefs van aan de pc naast de cv !


>> Reageer (13)
19-04-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- amaai.....

Amaai  wat een stralend zonnetje maar...amaai wat een frisse temperatuur ! Maar geen gezeur want een spreuk zegt " maak van iedere dag een goede dag " .Dat willen en doen we  altijd die wijze raad om  zetten ( of proberen we )in  werkelijkheid , iedere dag is er ééntje bij en het word wat we er van maken ( al blijft het soms wel eens bij proberen ).Ons leeuwke is het er toch ook niet mee eens met dat weer , ze ziet die zon en zodra ze de kans ziet is ze vlug ribbedie naar buiten maar even vlug terug binnen als ze de temperatuur voelt alleen ....laat ze deur steeds wijd open en mama mag dan die terug gaan sluiten tot ....haar volgende poging want als er iets in dat koppeke zit .krijg je het er moeilijk uit Met als gevolg de enige oplossing .... achterdeur sluiten dus zitten we dan beiden gevangen als vogeltjes in een kooi  pffff!

liefs


>> Reageer (10)
18-04-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18- hoe.....

Hoe je het ook draait of keert zoiets lukt me niet !Geen geduld genoeg ? tekort aan tijd ? of sta ik teveel in de werkelijkheid? of doodgewoon  geen inspiratie op dat gebied ? Waneer ik daaraan wil beginnen voel ik me net een ..

Een baby meer  nog een onderbeginneling Pfffffff ! Oesje ......blijkbaar lijkt het meer op een raadsel dan op een krabbeltje vandaag , zal dan ook maar opnieuw beginnen bij het begin ..... heb het namelijk over sommige bloggers of blogster die in dichterlijke en rijmende woorden een soort van bloemlezing kunnen geven over dood gewone alledaagse dingen en dan is het net een gedicht een dichter waardig ( zucht ) zal me er moeten bij neerleggen .......ben geen schrijfster of dichter  ...zal me maar best houden aan men kleine krabbeltje in gewone alledaagse woorden !

liefs


>> Reageer (12)
17-04-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17- op.....

 Op een dag zoals tweede Paasdag mag er wel eens een extratje bij die morgen koffie zijn hé !

Al smaakt dat éérste kopje koffie (of voor voor de theedrinker die thee )altijd goed ! We houden het hier kort voor nu maar deze avond gaat alles weer zen gewone gangetje !

liefs


>> Reageer (13)
16-04-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16- vrolijk ....

Van  uit 't rommelkotje wens ik jullie  van harte een Vrolijk Pasen !             

liefs


>> Reageer (7)
15-04-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15 - zou .....

Zou het nodig zijn de kleintjes eraan te herinneren welke dag het vandaag is ? Denk het niet zullen er wel al zijn die reeds eitjes zijn gaan rapen en voor anderen is het misschien maar morgen ! Zelfs de paashaas kan niet overal tegelijk zijn héIn onze kindertijd waren het " de klokken van Rome "die paaseitjes uitstrooiden  kan er wel bij vertellen dat waren " gierige pinnen "zunne ,erg vrijgevig waren die niet hoor !Er werd ons wijsgemaakt de reden waarom  dat die gekookte eitjes die erbij zaten was omdat de klokken van Rome  zolang hadden moeten vliegen ....en wij dat geloven Zou je nu eens moeten proberen die kleine bubbels zoiets wijs te maken , denk dat ze je meteen zouden doorzien !

liefs


>> Reageer (9)
14-04-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14- dieren .....

"Een nest is een nest eender waar of eender hoe  zolang het maar een warm beschermend nest is "moet deze moederkloek gedacht hebben en ....ze had nog gelijk ook .Een huis moet voor allen die er verblijven een veilige haven zijn  , zolang het je geen  warm beschermend gevoel geeft is het juist een huis maar geen thuis .Wat geeft ons dat  gevoel " dit is een warm nest ? "Instinct ons buikgevoel ?????Zou het niet weten maar toch is het zo ! Verdraaid zit weer op een onderwerp vandaag pffffff. Ola..... kontrole van de grote chef( stefke ) dus vlug

liefs 

 


>> Reageer (10)
13-04-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12- hier .....

Hier komt dan de beloofde update  van 6 April of laten we liever zeggen het afgewerkte kunststukje dat te zien is in de bijzonderste winkelstaat van Oostende " de Kapellestraat ".....

Dat is slechts ééntje van de vele maar een wandeling om de rest te ontdekken ..... dat zit er voor mij persoonlijk niet in .Geeft mij maar liever een warm koffietje rustig op een gezellig plekje daar geniet ik meer van ! Alhoewel rustig ? was verdraaid drukker dan in de zomer en de koopjesdagen , net of iedereen van het binnenland plots weer de kust ontdekt had en dit ondanks de frisse wind en lage temperatuur ! Dit is nu geen anti reclame voor onze kust  hoor integendeel dat wil simpelweg zeggen ..... onze kuststeden hebben meer te bieden dan enkel de zee en strand , zelfs bij deze temperatuur !

liefs


>> Reageer (13)
12-04-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12- ff proberen .....

Op 12 -4-2005 kwam ik per toeval terecht op het seniorennet en de blogs , zou het ook ff proberen met in het achterhoofd de gedachte " zegt het me niets dan kieperen  we het in de vuilbak en spreken er niet meer van " maar .......

liefs


>> Reageer (17)
11-04-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11- of .....

Of de keuze van plaatje van de dag iets te maken heeft met het in Paasstemming komen of zijn ? Denk het niet ben niet  iemand die dagen  voor een of andere feestdag al   vol verwachting uitkijkt  van wat moet komen , waggel graag zoals die gans achterop en bekijk alles liever dag per dag !Héla ..... dacht al van er een punt achter te zetten en heb nog niet eens één keer het over het weer gehad en het beste daarvan is ....zal er niet aan beginnen ook ( vrees dat je het nog genoeg zal horen hoe frisjes het vandaag is )

liefs


>> Reageer (13)


Foto

Foto

moeder van 7kinderen ( waaronder een zorgenkind)
oma van 8 zonnetjes van kleinkinderen  en partners &
  10 achterkleinkinderen  !


Foto

Foto

Gastenboek
  • prachtig
  • Goede morgen Steffie
  • LIEVE GROETJES VANWEGE ANNIE & ROGIER
  • Dag Steffie ,,
  • Goede middag Steffie en Leeuwke


    Foto


    voor de zieken 


    Foto

    De kinderen
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Over mijzelf
    Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
    Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 82 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    waken over de kinderen en ons leeuwke
    Foto

    Een interessant adres?

    .


    Foto

    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!