NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 50de week van 2018
Foto
Archief per jaar
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007
  Foto
  Bij steffie

  22-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22- Sralende .....

  Stralende zon ook is het frisjes  dik ingeduffeld is het heerlijk wandelweer ! Al stel ik me bij het volgende de vraag .... "wie wandelt met wie" of liever " wie laat wie nu uit ?"Al geloof ik niet dat het kleine bubbeltje ook al is er stralende zon  met bij de huidige temperatuur er zo zou bij lopen !

  Ook al doet die stralende zon ons  een beetje dromen van Lente maar wat  zegt het spreekwoord ook weer ? " dromen zin bedrog ...... " ( de rest zelf in te vullen )Dagdromen is wel eens plezant  effe weg van alle zorgen zonder weg te zijn  maar ..... zorgt er hier ééntje( leeuwke ) voor dat we stevig met beide voetjes in de werkelijkheid blijven staan dus .... geen gedroom en nu  terug aan de slag !

  liefs


  >> Reageer (13)
  21-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21 -daar ....

  Daar is ze dan .... de zon !!!Wil het nu niet weer eens over het weer hebben hoor  , maar we kunnen het niet onder stoelen of banken steken ... die zon geeft je meer energie !Ga hier nu niet de betweter uit hangen maar denk dat jullie er misschien ook zo over denken.Al je de zon ziet dan schijnt er letterlijk en figuurlijk ook de zon in je hart en lijken zelf die zorgen minder zwaar om dragen !Oesje zit hier maar de filosoof uit te hangen en ons Leeuwke is daar duidelijk niet mee eens en dat laat ze verdraaid goed merken .Dan maar vlug jullie een stralende dag wensen ( ondanks de lage temperatuur ) met een bloemetje om het goed gevoel helemaal rond te maken ( zodat alles loopt als een trein )

  liefs 


  >> Reageer (7)
  20-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20 we....

  We zullen het goed kunnen gebruiken om ons te verwarmen als  zeg er wel  " als " we krijgen wat ze ons voorspellen ! " Bittere winterkou van -10 gr  tot in de hoge Venen -20gr "Ben nu wel niet  iemand  die in razende vaart  een extra dikke trui gaat kopen als ik zoiets hoor , ben meer op men plaats bij  de mensen die rustigzeggen  " we zullen wel zien wat er van terecht komt van die voorspellingen "We zijn ondertussen al door meer watertjes gezwommen om nu in paniek te slaan bij die ( juist of onjuiste???? ) voorspellingen .Wens jullie allen ook al is het ( nog ) geen zonnige dag een fijne dag en geniet van de nu nog milde temperatuur voor de tijd van het jaar ! ( je weet maar nooit hé ) 

  liefs


  >> Reageer (11)
  19-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- heb......

  Heb je wel af en toe  last van die " Maandagziekte "????Moet je op die dag jezelf wat moed in spreken om eraan te beginnen ? Misschien helpen de volgende woorden om je een zetje te geven .....

  Want positief denken en de wereld ziet er plots veel roosleuriger uit !!( zeker weten )Wens je dus een aangename Maadag en dat gekke als een achterdeur dat mag gerust ook eens hoor !  

  liefs


  >> Reageer (10)
  18-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18- het ...

  Het is Zondag vandaag dus .....

  Of we kunnen het maar ff uit testen  hé.Of dat zal lukken zullen we wel zien al denk ik toch dat de uitslag van die test " noppes " zal zijn .Maar ff neuzen in de blog dat valt onder ontspanning zoiets mag en moet kunnen .Zal maar beginnen met dat niets doen vraag me toch af .... in de potjes roeren en Leeuwke soep geven- de was en de afwas doen- pampers verversen enzovoort  valt dat ook onder het niets doen ? Als het antwoord daarop " ja " is heb ik nog een kans dat het lukt indien " neen " wel dan is men test nu al in het water gevallen ! Wat het ook word .... wens je een gezellige " niets doen dag "

  liefs


  >> Reageer (8)
  17-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17- oef !!!

   

  Oef weekend !.... dit wil zeggen mag al eens wat langer duren dat kopje koffie ( al is het hier gewoonlijk ons Leeuwke die beslist hoe lang het mag duren )Maar daar zullen we in  het weekend  niet over hebben .Voorlopig laat de zon het hier afweten maar wat niet is kan nog komen hé ! Nu moet ik er een punt achter zetten want  die was loopt nog niet in zen ééntje naar de droogkast!

  Liefs


  >> Reageer (6)
  16-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16- ja .....

   Ja klein ukje dat kan tegenwoordig gebeuren in deze moderne tijd ! Maar nog wat geduld en straks zit je naast hen op de bank net hetzelfde te doen  ! Morgen is het weekend  .... dat betekent ook  rust voor de werkende man ( of klein bubbeltje ) en ben je lekker van je klusjes verlost ! Ben er zeker van dat de mama en papa evenzeer uitkijken naar die 2 dagen rust  zoals jij  dat doet en wie weet is die  Facebook  bij hen ook dan  op rust je weet maar nooit hé !Verdraaid .....nu genoeg het zotje uit gehangen nu ff ernstiger worden Steffie .... wens jullie een zonnige Vrijdag als aanloop naar een zonnig weekend ( heeft de weerman ons toch beloofd )

  liefs 


  >> Reageer (8)
  15-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15-oef !

  Oef !!! die Valentijn is ook weer achter de rug al word het hier in huis ook niet gevierd ( gewoonte zeker ?) heb er totaal geen problemen mee want .......

   Dat wil meteen ook zeggen ..dagje met  een keer   naderen we toch de Lente , ook al zijn we door de weerman nog hevige koude voorspeld !. Maar we zijn oud genoeg geleefd om te weten dat we persoonlijk tegen de opwarming van de aarde niet veel kunnen doen om het tij te doen keren . We doen wat we kunnen maar als die hoge heren (zoals ééntje en zen naam begint met een " T" )er hun  broek aan vegen wat kunnen wij klein mensje dan daar tegen in brengen ? Alé laat ons he beste hopen en toch voor vandaag een fijne Donderdag wensen

  liefs


  >> Reageer (6)
  14-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14- dag....

  14 Februarie -dag om eens te tonen wat je voelt  voor je partner .... Of dit nog eens extra nodig is om  tonen wat je voelt ?????? Of word het alleen opgeklopt  voor de verkoop ? Ieder heeft daarover zen eigen mening maar wens toch voor die diegene die rotsvast in die dag geloven een.....

  met heel veel liefs


  >> Reageer (6)
  13-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13- het is .....

   

  Het éérste  is maar omdat we het niet zouden vergeten , je weet maar nooit hé !En het tweede.....daar zullen we zeker zelf voor moeten zorgen ook al schijnt er een zonnetje !Maar een klaagzang over de Winter word het hier zeker niet , die kou kan nog altijd erger zijn dan het nu is dus  we zijn al bij al toch tevreden ( al verkiezen we toch de zomer )! Denk dat er veel jonge koppeltjes zich vandaag nu   suf zitten te denken waarmee ze morgen  hun parnter met een origineel kadooke kunnen  een plezier doen .(zal nu eens ouwe meekespraat uit kramen  sé) In onze jeugdjaren bestond er nog geen Valentijn , toch spijtig dat we zoiets gemist hebben maar ....het is nooit te laat om nu nog op die dag te zorgen voor een "specialleke "al is het maar een simpele extra knuffel !( je op een ideetje gebracht ??????)

  liefs


  >> Reageer (8)
  12-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12- en als ....

  En als we nu eens onszelf konden overtuigen dat die wijze raad ook juist is en dat we dit ook konden als waarheid aanvaarden ..... dan zouden we ons minder of geen zorgen meer maken  - beter kunnen slapen enzovoort !Maar en het is een grote maar ..... we zijn wel geneigd het te geloven maar dat koppeke weigert halstarrig daaraan mee te werken , we blijven ons zorgen maken ! Dat is de aard van het beestje " de mens " zeker ? Genoeg erover ... lukt het  mij niet misschien voor een ander wel dus wens ik jullie ... een zorgeloze Maandag !

  liefs


  >> Reageer (6)
  11-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11-het ....

  Het is in vliegende vaart (pfff) maar kon het niet laten om toch ff op de blog te loeren en jullie allen dit te wensen ......


  >> Reageer (7)
  10-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10- geen ......

  Geen sneeuw meer te bespeuren ( hier toch )een stralende zon en Weekend !!! Wat kan een mens nog meer wensen na die kleine winterprik ? We zijn weer opgewekt en vol energie dus zal het me ook wel vergeven worden als ik eens de wijsneus uithang met wat we noemen goede raad ( als dit nog mocht nodig zijn ) .....

  Geniet van een gezellig weekend en ...

  liefs


  >> Reageer (7)
  09-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9- ben ....

  Ben er volledig mee eens ...... mooi zijn die dwarrelende witte vlokjes die een wit taijt vormen en alles omhullen met een stilte  zeker ! Maar als je bedenkt wat een ellende zoiets kan teweeg brengen , dan is dat dromerige en dichterlijk buitje vlug over  !Maar zoals altijd " we staan er voor en moeten er door !"We kunnen alleen hopen dat het geen te dik wit tapijt word !

  liefs


  >> Reageer (8)
  08-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Voor mij ziet er en dat wil ik graag met jullie delen een dubbel opkikkertje er zo uit .....

  Een stralend zonnetje en twee  kopjes koffie ( die je ook kan vervangen door thee voor de fans ervan ) En nu alleen nog hopen dat er een einde komt aan die Winterprik en de dag kan niet meer stuk .Zo te horen werkt zoiets als het zonnetje ook bij ons leeuwke als een grote "boost " ( maar dan zonder die koffie )want ze brult het ganse huis omver , oordopjes zouden  nu heerlijk zijn maar ..... dan kan je ook niet meer horen als ze kattekwaad uitsteekt dus we laten we ze maar brullen !Er is toch ook een  pluspuntje aan  .... je weet steeds zonder te kijken waar ze zit!

  liefs 


  >> Reageer (10)
  07-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7- nu we ....

  Nu we reeds overal die Valentijn hartjes zien en mooie woorden van " love you " enzovoort ! Als ik zo rondom me kijk vraag ik me soms af of de ware betekenis van de woorden  van " liefde is"  In ere word gehouden of is dit tegenwoordig uit de mode en zijn wij het maar senioren die zoiets nog hoog in ons vaandel dragen ? Hoop uit de grond van men hart dat ik het mis heb en er volledig naast zit want wat is er mooier dan dit ?

  liefs


  >> Reageer (6)
  06-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- ja wadde !

  Ja wadde !!!..... en wij die dachten dat die Winter zou voorbij gaan zonder het te koud werd , ja dat is dan mooi aan onze hoela !Nu maar hopen dat die vroege bloemknoppen  en eerste bloemen en  jonge blaadjes er het bijltje niet bij neerleggen  .Maar erover zagen helpt niet de natuur doet toch haar zin ! Nu genoeg over dat weer ... we staan ervoor en moeten erdoor ! We troosten ons met de gedachte ....het  is nog te doen het kon nog veel erger zijn en .... toch een mooie dag gewenst en " leve de dikke trui " !

  liefs


  >> Reageer (7)
  05-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5- goede.....

  Een opkikkertje voor de start van die nieuwe ( koude?) week en daarmee is bijna alles gewenst wat er te wensen valt ! Alleen .....zo te zien ( en te voelen ) zullen we die dikke trui nog goed kunnen gebruiken dus .... hou het warm !En dat is nu toch alles voor nu te wijten aan ?????? nee niet aan ons Leeuwke deze keer maar aan die maandag Pfffff! l

  liefs


  >> Reageer (8)
  04-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4- het is ......

  Het is Zondag vandaag dus heb ik dit mee gebracht......

  Wat het weer betreft is het niet veel soeps geen zon - grijs - windstil en (tot nu toe ) geen regen , het is wat je zou kunnen noemen " geen weer " of is   het simpelweg in afwachting van wat moet komen ? We maken er ons niet druk in en proberen te genieten van die rustdag  en hoop dat jullie dit ook doen !

  liefs


  >> Reageer (7)
  03-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- Zou ......

  Zou het zo erg worden volgende week zoals ze ons voorspellen of zal het waneer het volgende week is de wind uit een andere richting komen ? Dat proberen  koffiedik te  kijken  is nu niet bepaald men ding en reeds dagen op voorhand met de bibbers te zitten van wat nog moet komen nog minder  !Hier leven we één dag met een keer en wat moet komen en je niet kan tegenhouden  komt dus .... waarom je er  nu reeds zorgen over te maken !Genieten van het nu is de leuze en dat is voor nu ..... weekend daarom wens ik jullie allen een  ....

                                                                                          Met veel liefs


  >> Reageer (5)


  Foto

  Foto

  Foto

  moeder van 6 kinderen & nog  1 zorgenkind (7 dus)
  oma van 9 zonnetjes van kleinkinderen  en partners -4
  achterkleinkinderen  !


  krabbelhoekje
 • fijne maandag
 • Mi Vida con la Telefonia
 • Goedemorgen lieve Steffie,fijne dag gewenst!
 • Fijne week Steffie
 • Zondagse groetjes


  Foto

  E-mail mij

  Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


  Voor de zieken


  Foto


  Tekstgrootte aanpassen?
  Klik op + of -

  BLOG ZOOM


   De kinderen
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto


  Foto

  Over mijzelf
  Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
  Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
  Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 77 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: .
  waken over de kinderen en ons leeuwke
  Zoeken met Google  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!