Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen & partners & achterkleinkinderen !
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 16de week van 2024
Foto
Bij steffie

22-04-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22-en of ....

En of het een goede morgen is hoef ik het zeker niet te vrageen of te zeggen want..... we krijgen bij het weekend " zomaar " gratis nog één dagje bij om te genieten van het weer - van de rust of wandeling kortom van alles wat  maar  in dat koppeke opkomt !Dus .......vandaag geniet van dat extra dagje

liefs


>> Reageer (8)
21-04-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.321- vrolijk

>

Geniet van wat deze mooie dag je kan brengen ! liefs


>> Reageer (10)
20-04-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20- als

Als je die foto ziet mag je eens proberen te raden wie van de twee het meeste trots is .....

nr 1- de mama ( mijn klein & metekind )  met de 1 maand oude Jaiden of

nr 2 - de overgrootmoeder ( ik dus )

>

Rarara wie volgens U ?????????...............

liefs


>> Reageer (10)
19-04-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- oef !

Oef - oef -oef eindelijk ff op die pc loeren , voor de middag  er een sneltreinvaart achter zetten om straks na de middag    5 minutjes over te hebben om rustig een koffietje te drnken op het eigen terras ... zal wel overal zo zijn zeker ? Nu maar duimen  dat het lukt ( we kunnen maar proberen é ! )   wens allen een heerlijke namiddag in gezelschap van dit manneke ( of is het een vrouwtje ?)

liefs


>> Reageer (5)
18-04-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18- één doel......

Eén doel  hebben we met zen alen  voor nu toch al  bereikt al mogen en kunnen we daarvoor geen pluimen op onze eigen hoed stekenen .... dat prachtige Lente weer ! Zou het verdraaid niet kriebelen om lekker op een terrasje te zitten genietend van de zon en al het andere aan je laars te lappen ???? Spijtig genoeg lukt zoiets niet altijd ( zeker hier niet ) We zullen dan ook maar braafjes  vlug naar het volgende doel afstevenen  en in de potjes gaan roeren want dat klokje tikt maar ongendag verder !!

liefs


>> Reageer (8)
17-04-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17- er ...;

Er word ons door de weerman ( of vrouw ) mooi weer belooft maar voorlopig geen zon maar mist te zien .Denk nu niet dat ik hier een boom aan het doorzagen ben wat het weer betreft hoor , totaal niet ben al dik kontent dat die temperatuur wat hoger ligt !Want die dikke wintertruien mogen stilletjes aan wel in de kast verdwijnen om wat fleuriger aan te trekken met Pasen .Doet met terug denken aan de kindertijd ......  met Pasen was het een soort traditie  je " moest" je witte schoenen en wat lichtere kleren aantrekken .Nog frisjes of niet dat was van geen belang het  hoorde zo , gelukkig is dat verleden tijd en hoeft zoiets niet meer! Verleden is  het verleden en hoe of wat het weer  in de toekomst ook zal worden, we leven in het nu  ...

.

liefs


>> Reageer (8)
16-04-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16- mag.....

Mag dat plaatje voor vandaag nu eens niet een beetje aan de gekke kant zijn ????? Wel ja waarom ook niet é !!! Toch heerlijk als je de gestelde vragen ook zelf beantwoord , niemand spreekt je tegen of zegt dat het onjuist is .Zit er niet toch een ietsje van waarheid in en bekijken we de dingen  soms  niet te ernstig ? Heb het nu niet over mensen  die vechten tegen een of andere ongeneeselijke ziekte maar wij gezonde mensen die ons opwinden en stressen . voor kleine soms wel onbelangrijke dingen .Is dat aat altijd wel nodig ??????? Dus ......  geniet van het leven en lach !!!!!

liefs


>> Reageer (7)
15-04-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- goede.....

En met die "goede morgen "heb ik mezelf belooft om de negatieve kantjes  aan de Maandag te laten voor wat ze zijn en dank zij die stalende zon alles alleen positief te bekijken .Heerlijk die zonneschijn en die frisse temperatuur ? Wel die  nemen we er graag  bij want ..... het kan alleen maar beter worden ! En nu ... koffietje uit en is het tijd om dat alles in de praktijk om te zetten sé

Liefs


>> Reageer (10)
14-04-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14- en .....

En waarom ook niet ? eens lekker tegen de stroming ingaan van wat tegenwoordig de regel is " haastje were je zere "  je vandaag  eens  niet druk maken om dat dit of dat nog niet gedaan is kortom alle zorgen eens aan de kant zetten tot morgen !( al is dat soms verdraaid moeilijk )Waat die tirade op neer komt ? Geniet van je dag .... morgen heb je misschien de kans niet meer !

liefs


>> Reageer (10)
13-04-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13- en .....

En daarmee is (bijna) alles gewenst en vertelt wat van belang is in het weekend zeker ? Nog wat warmere temperatuur zou echt niet mis staan om het plaatje van een " Fijn Weekend " volledig te maken maar..... we zullen het moeten doen met wat we krijgen ! Zal  het maar kort houden voor een bizarre reden ..... als kleintjes een paar nieuwe schoenen krijgen  dan zijn ze er " apetrots " op , hier is zoiets voor ons Leeuwke een regelrechte oorlog om haar daarmee te doen lopen pffff! .Zonder steun van arm of hand wil ze dan niet lopen , dat is maar één van die kleine dingetjes waar   mensen die nooit in aanraking komen met mentaal minder validen  zelfs nooit aan denken of flauwe kul vinden , wel kan jullie verzekeren nieuwe schoenen of sandalen voor ons Leeuwke is zeker ( voor ons beiden ) geen plezante tijd  !

lief


>> Reageer (8)
12-04-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12- en dat.....

En dat is toch steeds iets om naar uit te kijken of niet soms ? Laat de jonlui maar roddelen  dat  wij als senioren alle dagen weekend hebben , in de toekomst zullen ze er net zo over denken als wij nu ! " Ondervinding is de beste leermeester " en daar zit veel waarheid in ! Wij moeten   zelf maar eens achterom kijken  en durven toegeven dat wij ook wijsneuzen waren vroeger , dat is nu eenmaal iets dat bij de jeugd hoort  recht op je doel af gaan  wat ook de gevolgen zijn ! Durven risicos nemen en open je mening zeggen , wat niet wil zeggen dat wij  senioren ook geen eigen mening hebben maar we houden buiten  het  hoofdoel ook rekening met alles er rond .Genoeg daarover ...... nogmaals een heerlijke dag gewenst met of zonder zon !

liefs


>> Reageer (9)
11-04-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11- een .....

Een zonnige dag belooft het zeker al te worden , als je nu nog ook er aan denkt om  een dikkere  trui  die je een goed gevoel geeft aan te trekken kan het zelfs een " warme - gezellige " dag worden !Amaai ..... zit ik hier nu als een schoofjuf iedereen de les te spellen ?????? wel  kan jullie verzekeren dat was nu totaal niet de bedoeling hoor ! Voor vandaag zal ik er hier  nu  maar het bijltje  er bij neer gooien want mijn grote baas ( Stefke )  enzovoort.... .....Voor de rest zal het  wachten worden tot Leeuwke in dromenland is!

liefs


>> Reageer (7)
10-04-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10-als......

" Als ik kon dan vervulde ik al jullie wensen " dat zou nogal iets zijn ! Maar  spijtig genoeg een toverstokje heb ik niet - toverkracht bezit ik ook al niet - dus zal ik me maar houden bij jullie een gezellige dag toe te wensen .Als dit  ergens iets als  het begin   van  een glimlach op je gezicht kan brengen ben ik al dik tevreden  ! Als je langs de straten loopt dan zie je veel mensen die in zich zelf gekeerd somber kijken !Misschien is de oorzaak  het drukke leven alles moet steeds in vliegende vaart gebeuren pffff! Is dat nu ouwe meekes praat ?????? misschien wel maar een vriendelijk gezicht kost geen tijd en moeite en is zoals bij de domino's " één glimlach en .... de rest volgt ! "

liefs


>> Reageer (7)
09-04-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9- er ......

 

"Er word vandaag veel regen verwacht dus .... vergeet je paraplu niet ! "Wel kan daar nu mee leven sé want tot nu toe heeft die maand April zich koest gehouden .Zen grillen beperken zich  tot nu toe eens niet tot sneeuw  of hagelbuien maar een zonnige uitschieter  van 20graden ( en dat was heerlijk toch )Dus vandaag geen gezur over het weer , zou eerder een aanmoedeging zijn voor de maand April van " doe zo voort "( al vrees ik dat mijn aanmoedegen  of afkeuren  geen invloed zullen hebben op het weer ) Genoeg  geklets over dat weer want zo gaat de boel hier ook geen sikkepit vooruit dus ....

liefs


>> Reageer (8)
08-04-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8- en dat ....

En dat is maar bij manier van spreken ( of schrijven )want heb zelfs geen fiets ! Ben nooit geen fietsfan geweest en zal het nu wel ook nooit meer worden , ben meer het wandeltype al zit zoiets  ook al  sedert lang in het vergeethoekje  ! Bij jullie ook dat de zon het voorlopig laat afweten ? hier anders wel hoor , of vragen we wat teveel van de maand April om dagelijks het zonnetje te zien ? Och we moeten toch tevreden zijn met wat we krijgen  ..... als dat nu eens anders kon wat zou je grootste wens zijn (daarmee bedoel ik niet alleen het weer ) ??????? We hebben als we eerlijk zijn allen wel een verborgen wensje é !

liefs


>> Reageer (8)
07-04-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7 - oef !

Oef !!!! Zondagrust en daar hoort een bloemetje , dan nog liefst ééntje uit eigen tuin .En dat kan nu ondanks die slechte reputatie van de maand April zijn de éérste  " Rhododendrons "aan het bloeien  en die ik dan ook figuurlijk ééntje  aan jullie doorstuur

.Wens jullie een heerlijke Zondag dank zij de zon die net door de wolken komt piepen en voor de wielefans geniet van de " Ronde van Vlaanderen !

liefs


>> Reageer (9)
06-04-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- magnolia

De Magnolia is een plezier om die boom te zien met al ze bloemen !

Maar..... wat er darop volgt is een heel stuk minder plezierig te noemen Pfffff !!!!

Nog een zonnige Zaterdag gewenst !

liefs


>> Reageer (9)
05-04-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5- wat .......

Wat ik nu aan ieder die dit hier leest van harte toewens ??????  wel dat is het volgende .....

.En wat de zon betreft die draagt al zeker haar steentje bij om die wens in vervulling te doen gaan !ieder dag is er ééntje bij de echte Lentemaand . Na enkele valse starten waar we trouwens toch van genote hebben , kunnen we dan zeggen " Oef die winter is eindelijk voorbij " Ola genoeg over dat weer is er hier ééntje ...... de rest kunnen jullie wel raden zeker ?

liefs


>> Reageer (10)
04-04-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4- famlie......

Iedereen in je familie  krigt een plaatsje in je hart .....van je eigen kinderen tot de allerkleinste achterkleind.Dus is het niet meer dan normaal dat  het kleinste bubbeltje die nog maar een grote 14 dagen oud die ook   deel uit maakt  van de 'Clan "hier ook een plaatsje krijgt ......

en je mag er zeker van zijn dat word een stevige" Rock & Roller"  zo te zien , als is dat slapen nu nog een stuk intersanter dan dat lawaairige gedoe ! Nog ff dit ....geniet van de zonnige dag ( ook al is die temperatuur wat naar beneden getuimelt )

liefs


>> Reageer (9)
03-04-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- en ....

En nu is het nog vlug in razend snel tempo hier ff loeren , waar ik uithangen heb deze morgen ?????

Dit zegt genoeg zeker , het is veeeeeeeeeeel kanger uitgevallen wat de tijd betreft denk dat ze vandaag allen wilden gekleurde haren hebben (gelukkig hou ik me aan men witte haren )Pfff .Het was maar wachten en wachten maar we zijn er toch terug nog vlug een fijne dag wensen en ons juffrouwke haar eten gereed maken voor een tweede maal  een totaal andere kaptster( leeuwke) er invliegt ! En vrees dat dit er teveel aan zou zijn twee op een dag

liefs


>> Reageer (6)


Foto

Foto

moeder van 7kinderen ( waaronder een zorgenkind)
oma van 8 zonnetjes van kleinkinderen  en partners &
  10 achterkleinkinderen  !


Foto

Foto

Gastenboek
  • ,Fijne woensdag lieve Jackie.
  • een knuffel voor jou en Stefke
  • MOJI MILÍ KAMARÁDI
  • fijne dag...
  • Hallo


    Foto


    voor de zieken 


    Foto

    De kinderen
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Over mijzelf
    Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
    Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 82 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    waken over de kinderen en ons leeuwke
    Foto

    Een interessant adres?

    .


    Foto

    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!