Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen & partners & achterkleinkinderen !
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 16de week van 2024
Foto
Bij steffie

19-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19 -oeioei ...

Is weeral eens van datte ...tijd te kort .... je zou er de krul van krijgen !Maar wat moet ..." moet " en dat is ...."die haren knippen " anders doet ons Leeuwke het en daar hou ik nu niet echt van .Zie je me al in Anrwerpen toekomen zo kaal als een knikker ? Nee zoiets kan ik niemand aandoen dus .....pak ik nu mijn biezen maar ......éérst heb ik toch mijn Evakostum aangetrokken om iedereen een zonnige luie dag te wensen .Zware arbeid in de zon is immers niet goed voor senioren dus ....je kan met een gerust hart& geweten luieren ...(hihi)

liefs


>> Reageer (18)
18-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18 - toen & nu

Vanmorgen dat digitaaltje bovengehaald voor een kiekje van dat gezonde & welgezinde  leeuwke reeds genietend van het mooie weer .....

 dacht terug aan ..... dat tengere Stefke van toen

Hoe veel geduld het toen gekost heeft om toch maar een foto te kunnen maken van het bijna zevenjarige  rechtopstaande Stefke .Dat rechtstaan  lukte nu en dan maar het lopen was nog een toekomstbeeld .De dokters hadden haar een leven in een rolstoel voorspeld maar .....met geduld kan men soms veel bereiken

liefs

 


>> Reageer (14)
17-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17 -wijsheid ?

Daar is die  Maandag terug ! Helaba ....had mezelf belooft om het over een andere boeg te gooien ..... die Maandag recht in de ogen te kijken geen foeteren ...waarom ???????

Funny MySpace Comments and Graphics

Daarom !...is het zo maar een gezegde of... goede raad of ....wijsheid ??????

liefs


>> Reageer (17)
16-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26- helaba...

Helaba iedereen ! mijn memé laat het de laatste 2 dagen wat afweten aan haar blog ...gaat daar een feestje gaan vieren in de straat en dan laat thuis komen !Je moet maar durven dat inplaats van vroeg in haar bedje te kruipen .....och die grote mensen ...je verstaat er geen snars van !Daarom kom ik vlug aangelopen om haar taak wat over te nemen .Die ik is het kleinste bubbeltje van de " clan " Silke .We moeten elkaar helpen hé ...Wens daarom aan iedereen een Zonnige Zondag met een groooooote wandeling en veel snoepejes ( hihi )

<

dikke zoen


>> Reageer (14)
15-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15 -pronken met ...

Voila ! daar zijn we weer , gezond en wel na een avondje "tetteren "tot  lang voorbij ons bedtijd .Een droom van een gastvrouw - gezellige buren - een natje & droogje ...meer moet dat niet zijn hé .Eerst die titel vervoledigen " pronken met andermans veren " waarom ???? ....Wel zoals gewoonlijk dat digitaaltje mee ....éérste fotootje maken ....komt de gastheer buiten met een joekel van een foto toestel & lens incluis ...dan viel eindelijk mijn franske of euro ....verdorie was vergeten dat overbuur als nevenbuur zowat alles wonnen wat er te winnen viel met hun fotos !!!!!!Heb dan maar mijn kleine digitaaltje congé gegeven voor de rest van de avond en sta ik nu hier " te pronken met andermans veren "

liefs

Oesje...bijna vergeten ... op sommige plaatsen word " moederdag "gevierd...moedertjes daar ...laat jullie maar eens lekker verwennen !


>> Reageer (14)
14-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14-koffietijd

De tijd van een koffietje te slurpen ...en dat zal het worden voor nu .Vanavond word het buurten in de straat in ere hersteld ,blijkbaar houden we  hier nog  van traditie ....geen moderne bbq door de mannen klaargemaakt en ieder betaalt zijn deel ...nee ...het word zoals  vroeger ...de mannen het zware werk " tent opzetten "  de vrouwen "ik breng dit mee - jij brengt dat mee "Al is er wel wat veranderd en houden die mannen zich even graag ...durf zelf zeggen " liever " met die klusjes bezig dan wij vrouwen . Het word ff een tandje bij steken en dat koffietje is uit dus...

Image Hosted by jouwnieuws.nl foto hosting

veel liefs

 


>> Reageer (16)
13-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13 - zucht !

"Zucht ! " is dan nu wel iets om mee te starten ??? Wel dat gebeurt toch soms als je nog aan het nagenieten bent ? Dan heb je spijt dat alles reeds voorbij is .....oesje ...lijkt net weer chinees vandaag ...Beginnen bij het begin steffie ...Heel veel bezoek buiten de kinderen komt er hier niet ,als er dan iemand op de koffieklets komt ( de echte é niet de virtuele ) dan vind ik dit steeds reuze gezellig en zeker als het een blogmaatje is ....Al geraden  wie mijn " koffiemaatje " was  ????

Bedankt Mandy en Staf voor de gezellige namiddag !.....ola duckske niet vergeten !

liefs 

 


>> Reageer (18)
12-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12 - in ....

Ikke Stefke ( leeuwke ) kom weer ff langs het is wel in sneltreinvaart hoor , ben mijn kamer aan het opschommelen en onder dat bed vuil dat het daar kan zijn ...niet te doen !Dus zoals je ziet heb ik het razend druk met alles  op orde zetten ..... of mijn mam het ook zo zal zien is nog afwachten ...want onze mening wat betreft opschommelen verschillen nogal !

dus doei  ! tot nog eens !  


>> Reageer (16)
11-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11- 1582 ...

Ben nu niet zo aan cijfertjes - lijstjes - beste van - en nog meer van dat soort  dingen .Maar vanmorgen viel me iets op " 1582 "helaba zo oud ben ik nu ook weer niet  hé .Het is geen  jaartal maar dagen ....zit ik echt al zolang dagelijks of toch bijna  wat te tokkelen aan die pc om hier iets te kunnen schrijven ( al is dat verdraaid een groot woord voor dat gekrabbel ) .Om het kort te maken ....zonder jullie blogmaatjes was dat rommelkotje al lang in de vergeethoek verdwenen .... dat verdient nu eens een bloemetje sé ...niet één ...niet een ganse  ruker ...maar een ganse  rozenstruik uit eigen tuin !!!

liefs

 

 


>> Reageer (16)
10-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10- maandag

Voor nu even lekker dwars liggen ...daar zijn de maandagen toch voor of niet ? Geen lief ding uit de natuur , maar een vervelend ding ....dat is toch wat zo bijna iedereen over hen denkt..Al vind ik ze  persoonlijk  mooi , blijf toch liever uit hun buurt .Zoals het leven zelf  waar niet alles rozegeur & maneschijn is , is het  in de natuur net eender  .....geen rozen zonder doornen en geen van die wezentjes  zonder hun gevaarlijke angel ......maar ook zonder hen geen honing - geen bestuiving van bloemen & planten .Heb het over " de bij " ....

Dat naarstige bijtje waar ik nu beter  een voorbeeld aan zou nemen ,want koffietje uit dus ..... terug aan de slag ...liefs

 


>> Reageer (20)
09-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

Al eens goed rond gekeken in het dorpje of stad waar je geboren bent en je kindertijd doorbracht , hoeveel er sedert die tijd veranderd is ? Sommige dingen herken je niets eens meer of wat eens een huis & thuis was is gewoon verdwenen .Alles veranderd ...vooruitgang noemen ze zo iets of het voor ons mensjes steeds een verbetering is ????? dat is een open open vraag .Alles veranderd ????? ....toch niet !!!!!!

Geluk & liefde in al zijn vormen heeft steeds hetzelfde gelaat .....al is het nu over een tijdspanne van 20jaar of door de eeuwen heen ....ze stralen !

 

Liefs


>> Reageer (15)
08-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8- aan m'n hoela

Om de spreekwoordelijke " 20 dingen tegelijk doen " dat is maar klein bier , als moeder ben je zoiets gewoon .Maar gisterenavond lukte het me verdraaid maar niet om 2 zaken te doen samengaan " Bbqtje &  Bloggen "dat was aan mij hoela !!! Moest voor ééntje kiezen en wel gezien wat de keus was zeker ? .Zal mijn mouwen & broekspijpen opsloven vanavond om er met volle moed in te vliegen sé !!!!!.Ook al is die grote hitte wat verdwenen ...die stemming blijft nog wat na zinderen ... heb zelfs voor het volgende mijn zomerse tenu gekozen  ...

 


>> Reageer (12)
07-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7 - zomaar ....

Eerst en vooral.... geen paniek !!!! Drumer Joeltje heeft zijn drumstel nog niet aan de wilgen gehangen en voor een vervangster gezorgd .Hij is nog steeds te vinden op zijn geliefkoosde plekje " aan zijn drum " .Waarom dan al dat gepalaber wel ....

1 - ff gek doen word blijkbaar door gegeven van mam op dochter .

2 - vond dit doodgewoon een leuke foto van de dochter aan de drum van Joeltje en wilde die even shouwen " zomaar !"

Een gezellig weekend gewenst ...liefs

 


>> Reageer (13)
06-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6 -rank....

Vandaag heb ik extra dat brilletje moeten recht zettenvoor dit dametje .

Ook al is ze niet van de kleinste .... als ze aan je hoofd sierlijk voorbij zweeft kan je haar amper zien  ...ze is zo rank & teer met ragfijne  doorzichtige vleugeltjes .Die zal wel ergens thuishoren in de familie van "de waterjuffers of grasjuffers "Maar als je ze van dichtbij bekijkt zien ze er niet zo vriendelijk uit ...grote ogen waarmee ze haar prooi bespied om te doden  .....Toch soms een wrede dierenwereld ...." doden om te overleven "..." een killer "ook al zien ze er rank & teer uit .

liefs


>> Reageer (15)
05-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5 -naakt

Héla- hola is dat prachtig weer !!!! maar hebben jullie ook zoiets van " ben ik aan t' smelten ?"ik anders wel hoor .Heb me dan ook in het licht gezet voor vandaag aleen.....

vedrorie wat een geblubber ...Om veel liefs te wensen voor ik dat ( weeral ) hongere Leeuwke ga bevooraden ....  heb ik er dan maar  ééntje uitgekozen van vroeger ( zonder geblubber & die vleugeltjes zijn ondertussen ook al wel verdwenen )...

liefs ( hoop maar dat jullie  die nonsens & zelfspot  zien als een gevolg van die hitte  ...haha )


>> Reageer (13)
04-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4 - magie ?

Tromgeroffel ...Hier komt Cheyenneke ...niets onder of boven of naast haar die haar ondersteund !!!!!!!!!! Ze zweeft !!!!

Heb ik nu plots een kleindochter met bovennatuurlijke krachten ????? "Jaja is al goed met het zotje uit te hangen Steffie "...zal maar vlug mezelf terecht wijzen voor iemand anders het doet .Al begrepen zeker.....dit is slechts 1 klein stukje van de pret op en in een  springkasteel.

liefs

 

 


>> Reageer (16)
03-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3 - tellen ...

" Vlinders tellen in je tuin "Dat was gisteren het ordewoord van de dag !.Al goed en wel maar hier geld de gouden regel ....waneer je voor iets buiten moet...zo vlug mogelijk terug binnen of ons Stefke zet de boel op stelten .Onder deze regel valt ook  - geen geduldig tellen van vlinders - heb het dan maar anders opgelost ....Hier zitten nog veeeeeeeel vlinders waaronder deze soorten !Voila sé ....heb ook mijn steentje bij gedragen ....al denk ik niet dat mijn  imformatie van enig nut zal zijn ...

liefs


>> Reageer (19)
02-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2 - klaterende.....

"Klaterende fonteinen " Overal zie je ze van het kleinste parkje - markt - open plaats ...je noemt maar eender wat en je ziet een fontein ...of wat er soms moet voor doorgaan . Denk dat het de bedenkers  soms wat aan fantasie ontbreekt ....sommige zijn ronduit echt niet om aan te zien .Maar de volgende vind ik dan weer prima geslaagd ...

<

Je zou zo mee het water willen induiken met die 2...

liefs


>> Reageer (18)
01-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1 -opdracht

" Uit eten gaan & dieet  "... hoe  kunnen die 2 één geheel vormen ? Heel simpel ...Uit eten gaan met onze "Bithday Girl " en die peecee staat de ganse avond in zijn ééntje op uit in een hoekje te treuren .( sorry ) .Na het lezen van de berichtjes heb van de jarige dochterchaufeurmateke  een opdracht gekregen .....moet aan allen een grote

toesturen met de boodschap ..." we zien elkaar in Antwerpen ! " ....

Van mezelf een GezelligWeekend  gewenst !


>> Reageer (10)
31-07-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.31 - en nu ...

En nu is het genoeg geweest met achterom te kijken , we kijken weer resoluut vooruit ..... wie weet wat het leven nog aan moois kan brengen .Maar toch wil ik nog even halt houden bij vandaag .....Mijn trouwe dochterchaufeurmateke reeds van de voor mij  éérste blogmeeting ... is vandaag jarig dus....

Gelukkige verjaardag ...mateke

Hoop dat we de reeks verder zetten en in Antwerpen weer van de partij zullen zijn .

liefs


>> Reageer (19)


Foto

Foto

moeder van 7kinderen ( waaronder een zorgenkind)
oma van 8 zonnetjes van kleinkinderen  en partners &
  10 achterkleinkinderen  !


Foto

Foto

Gastenboek
  • MOJI MILÍ KAMARÁDI
  • fijne dag...
  • Hallo
  • Goedemorgen
  • Vriendelijke Dinsdaggroeten van willy


    Foto


    voor de zieken 


    Foto

    De kinderen
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Over mijzelf
    Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
    Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 82 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    waken over de kinderen en ons leeuwke
    Foto

    Een interessant adres?

    .


    Foto

    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!