Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen & partners & achterkleinkinderen !
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 13de week van 2024
Foto
Bij steffie

15-07-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15 - onweer ....
Na het krachtige en machtige klank & lichtspel deze morgen ligt alles er kalmptjes bij , net of de natuur na deze inspanning op adem moet komen . Het word nu afwachten wat het word ....Als nu nog de binnenhuis  wervelstorm veroorzaakt door ons " leeuwke "ook wat zou gaan liggen .......dan zou alles picobelo zijn . Maar spijtig genoeg duurt die wat langer dan het  kletterend onweer buiten .Je hoort me al afkomen zeker ?????goed geraden ! het word weer avondbloggen , dan raast de wervelstorm verder in haar kamer tot in de vroege uurtjes ??????????
groetjes


>> Reageer (0)
14-07-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14 - zon ?
 Een vergissing van de weerman ? Waar is de beloofde zon ??????.Zou het verdraaid niet weten ! De wolken hangen  tegen de grond , nergens is die zon te bespeuren maar  we hopen en"  hoop doet leven "! Rond dat gespreksonderwerp " het weer " kan je tegenwoordig niet omheen .Nu genoeg gefoeterd ........zal maar een voorbeeld nemen aan Stefke ....zon of geen zon zij geniet  ......de stoelen nog afgedekt - geen probleem .....Ons leeuwke loopt aan het brullen buiten , het was zelf een heksentoer om haar in beeld te krijgen ze weigerde om slechts ook maar voor 1 ogenblik haar wandeling te staken !
groetjes


>> Reageer (0)
13-07-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13 - vrijdag 13 ????
Brengt dat nu ongeluk ? moet ik de ganse dag niet buitenkomen uit schrik dat er me iets ergs overkomt ? verdraaid neen !!!! laat me geen schrik aanjagen door die 2cijfertjes en een  dag die het begin aankondigd van het weekend  .....wat meer is .......door de weerman aangekondigd als een" zonnig weekend "!!!!!.Dus .............we vliegen er vol goede moed in , maar toch ........

groetjes en iedereen gezellig - zonnig weekend gewenst !

Iedereen heeft wel blogmaatje Eddy of " de Lana " herkent zeker gisteren ?

>> Reageer (0)
12-07-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12a - hoog bezoek !

Avond .......eindelijk  aan de pc !!!!!  vanmorgen was het een miniversie en dat had zo zijn reden .Kreeg hoog bezoek vandaag !!!!!! dank zij mijn " digitaaltje " komt mijn gast hier op de blog terecht en ........Wie is het  ??? Wat doet hij ???....Kent u hem ?????
(  kleine tip ) een bekend blogger die graag iedereen doet lachen en gapjes uithaalt
Moest het nog nodig zijn morgen de oplossing !


>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12- zomaar !
 Je denk aan mensen ...het laat je niet los ...zonder reden ......dan komt het woordje " zomaar "op de proppen . Dat kleine woordje met een heel grote betekenis het wil zeggen ....... " ik denk aan jullie" ....de tijd ontbreekt maar toch wilde ik even dag zeggen ". Dat is het hier ook zo  vandaag !!!!!!! ......... een miniversie  en de rest volgt vanavond
groetjes


>> Reageer (0)
11-07-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11 - feestdag !
Dan nog een dubbele feestdag !....de dag van de Vlaamse gemeenschap maar ook en dat is voor hen meer van tel .........de verjaardag van de tweeling ! Oeioei ...Zijn  16 jaar ....is dat al zo lang terug  dat we angstig afwachten op dat verlossende telefoontje dat alles achter de rug was ? Ze zijn ondertussen " 2 ferme venten " tot boven mijn hoofd uitgegroeid , die  graag hun meméétje plagen met haar kleine gestalte .
Jongens maak er een mooie dag van  en .....opgepast dat de kater morgen niet om het hoekje komt loeren !!!!


>> Reageer (0)
10-07-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10 - tussendoortje
Als tussendoortje een kiekje uit de tuin , al zou ik beter zeggen " onze wildernis " .Geen  strakke lijnen in de tuin - geen mooi in model geseden struikjes - geen mooie rijtjes ........ik laat die bloemen liever hun eigen gang gaan , zodoende heeft het soms meer het uitzicht  van een mini oerwoud ." Denk dat ze zoiets  " een wilde tuin " noemen , en juist van dat " wilde " daar hou ik van ( wat niet van toepassing is op mezelf zulle ! ben een braaf huisvrouwtje  .... oeioei ....eigen lof st........haha) Zal dan vandaag  als dank aan de  bezoekers die langs komen in dat rommelkotje met zijn wilde tuin een bloemetje aanbieden uit mijn eigen kleine oerwoud
groetjes


>> Reageer (0)
09-07-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9 - zwaai- zwaai !
Nog een laatste keer van in de auto zwaaien en .....ze zijn vertrokken naar hun vakantiebestemming . De K3 wilde bijna niet binnenkomen uit angst dat ze zouden vertrekken zonder hen , ze weten nog niet dat je als ouder het niet over je hart zou krijgen hen voor enkele dagen te moeten missen .Zal hier wel stilletjes zijn zonder die 3 woelwaters , wat hun plannen waren ... dat werd me reeds in het lang en breed uit de doeken gedaan .... gaan zwemmen en met de fiets rijden ...kortom te veel om op te noemen .Als je hen moest geloven dan mogen hun ouders nog enkele dagen bijboeken , want  ze zullen zeker tijd te kort komen om al hun plannen uit te voeren .
Heimwee naar huis dat is voor hen nog onbestaande !!!!
Ons thuisblijvend leeuwtje trek aan mijn mouw ...." eten " dus ...
groetjes


>> Reageer (0)
08-07-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8 - k3
Vrijdag was het eindelijk zover ....de dag waar ze zo vol spanning hadden naar uitgekeken voor K3 ....ze zouden bruidsmeisjes zijn !  Al hadden ze geen flauw idee van wat het inhield steeds benieuwd wat er nog zou volgen . Zoé steeds met vragen bestoken " wat er nog zou gebeuren " want zij had het reeds eerder meegemaakt en had volgens de 2 andere veel ervaring in dat soort zaken .Wat er ook van aan was ....dat stadhuis en die grote mensen met gebabbel vonden ze maar niets ....dat fruitsapje achteraf ....dat kon er volgens hen nog mee door . Maar  bij het buitenkomen .....dat was wat anders ....daar stond de auto  beschilderd met hartjes......hartjes  balonnen wapperden boven de auto uit  en er achter een grote sliert rommel eraan die lekker veel lawaai kon maken . De lol kon helemaal niet meer op als ze achterin mee mochten met het bruidspaar ! ..........De spanning die te zien is op hun snuitjes van " voor  de cermonie " was helemaal verdwenen  !!
groetjes


>> Reageer (0)
07-07-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7 - pfffff !
Wie wil  feesten moet er  de minder aangename kantjes na het feest erbij nemen ....het opschommelen .
Dus zal het bloggen voor deze avond zijn .....
Maar dat zal het bruidspaar een zorg wezen .......hun geluk kan niet op !


>> Reageer (0)
06-07-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6 - de grote dag !

Vandaag word het een dag niet zoals andere .....vanavond niet rustig aan de pc .....geen bloggen . Sorry ....heb  de laatste dagen andere zaken laten voorgaan op dat blogje , maar na vandaag zal alles weer in zijn gewone plooi vallen . Maar vandaag is de dochter nr 1 in mijn agenda .
hartelijke groetjes & tot morgen !


>> Reageer (0)
05-07-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5 - eindelijk !!!!!

Eindelijk !!!!!!!  We zijn er weer bij !!!! Kort na 16uur terug internet ! Verdorie dat is nog niet alles zulle ....een ganse dag zonder internet !!!! Maar nu eist Stefke me op ....ben al blij dat ik vlug even de groetjes kan doen en de rest ...is voor deze avond !!


>> Reageer (0)
04-07-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4- nog 2 !
Nog 2 dagen voor ons " kakkernesje "de grote stap waagt ! wat doe je dan ? ???Je gedachten laten afdwalen  naar de geboorte van " ons jongste " Toen was er nog geen echografie , het was steeds een raden wat word het " een jongen of een meisje ?De samenstelling van ons gezin was in evenwicht - 4 mannen - 4 vrouwen - wie zou het overwicht krijgen ? Grote vreugde bij de vrouwelijke leden van het gezin toen het een meisje was en dat dan in het jaar van de vrouw ......dat is te merken .....voor die trouwfotos er zijn nog even vlug een ouwertje van onder het stof halen ( ook al is het kiekje van bedenkelijke kwaliteit ) De bruid .....toen nog " ons bolleke "
groetjes


>> Reageer (0)
03-07-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- een verassing !
Daar ben ik nu eens heel trots op sé, gekregen van van mijn blogmaatje van het eerste uur - Lana-  blog 100jaar -..........http://blog.seniorennet.be/100jaar/.
Hij heeft in een 1 beeld samengevat wat ik  hoop het rommelkotje is ....
een plaats voor een gezellige koffieklets !
bedankt maatje !
groetjes
 

>> Reageer (0)
02-07-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2 - Bijbelovig ?

Sinds enige tijd heeft er een duif  de schouw van de verwarming op het dak uitgekozen als zijn favoriete stekje , van daar kan hij ( of zij ) alle beweging gadeslaan .Ben ik nu bijgelovig ? Zo ja  dan kan het nog 2 kanten op ....." de pesimist " die vogel zelfs al is het geen zwarte kraai is een teken  van naderend onheil ! of " de optimist " die duif is een geluksbrenger ! Wat word het ???? Geen van beide .....ben een realist en die duif vind het daar waarschijnlijk gewoon  lekker warm ! 
groetjes


>> Reageer (0)
01-07-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1a - stemming

Komt het door het weer ??? in een nostalgiese bui - het terug denken aan die warme dagen van verleden zomer ? of is er ergens met het naderende huwelijk een ietsie - pietsie romantiek mee gemoeid ? .Zal er mijn koppeke niet mee breken andere zorgen genoeg maar vond deze foto van 2 van de  kleinkinderen erg betekenisvol ......met hun tweetjes wachtend aan de waterkant tot hun tijd komt om een duik te nemen in de grote plas van van het leven.....
groetjes


>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1- toch nog ......
Dat is door de omstandigheden een avondje geworden zonder bloggen , maar voor het slapengaan toch nog vlug dit ........



 tot morgen dan valt alles weer in zijn gewone plooi !

>> Reageer (0)
30-06-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30- verlaten
Een troosteloze aanblik  die lege terrasstoelen op de grote markt in Oostende . In één beeld kan je zien hoe het weer eruit ziet  je kan er zeker van zijn , dit is " een kwakkel zomer " Gelukkige mensen die nu de koffers kunnen inpakken en naar de zon vertrekken maar ...... kwakkel weer of niet we laten ons goed humeur daardoor niet vergallen ! Moet er wel bij vertellen die foto werd gemaakt van op gezellig verwarmd terras met een kopje  koffie  , sommige uitbaters weten hun klanten echt te verwennen zodat ze het weer vergeten .Daarmee is het gespreksonderwerp nr 1 " het weer "afgerond voor vandaag en gaan we daadwerkelijk over tot het 2de punt met rode stip ( dringend ) ........trouwens bij alle punten  van de dag is steeds een rode stip te vinden met daarin de naam " Stefke "
groetjes 
 .


>> Reageer (0)
29-06-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29 - nog 8....
Nog 8 dagen  !!!!!! .Dat ziet er niet te mooi uit als het volgende week vrijdag ook zo  miezerig weer zal zijn .Je wil je kinderen alles geven , dat het inderdaad de mooiste dag van hun leven word maar........ de zon op haar trouwdag ???? Daarvoor moet je bij de weer Goden zijn en ik ben nog altijd maar een gewoon mensje .We zullen dus maar duimen tot ze er afvallen . Denk toch dat ik volgende Vrijdag hier niet rustig aan de pc zal zitten ......iedere moeder weet hoe het gaat ......met een knobbel in de maag zitten tot je ziet dat alles prima verloopt , ook al trouwt " ons kakkernestje " ......traditie daar houd ze niet van dus.....we zullen zien !.Oeioei !!!! het word " stop" in een ijltempo of mijn haar word vakkundig uit gedund door ons leeuwke .........
grtz en prettig weekend


>> Reageer (0)
28-06-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28 - dat stokje.....

Dat " stokje " noem het zoals je wil - toverstokje - wensstokje - doorgeefstokje  ...het werd me aangereikt door Roosje .Wat word het hier ? Geen dichterlijke omschrijvingen ....want de dichter in mij is onbestaande ! Wensen ????? Ben een te grote realist om iets te wensen wat niet kan ! Maar wat moet - moet dan maar !!!!! Buiten datgene wat we allen  hopen ...geluk - gezondheid & vrede blijft er niets meer over want de realist in mij doorstreept alles met in grote letters het label " onmogelijk " en dan kan je er beter niet over tobben zoals .... een gezond mentaal zorgenkind  "onmogelijk " .....1dag op mijn ééntje weg van alles " onmogelijk " daarmee is de wensput uitgeput en boeren we stilletjes voorts met het leven van dag tot dag .
groetjes


>> Reageer (0)


Foto

Foto

moeder van 7kinderen ( waaronder een zorgenkind)
oma van 8 zonnetjes van kleinkinderen  en partners &
  10 achterkleinkinderen  !


Foto

Foto

Gastenboek
  • Goede middag Steffie en Leeuwke
  • Lieve groetjes! En wens je een prachtige Paasdagen toe!
  • FIJNE VRIJDAG LIEVE VRIENDEN
  • MOJI MILÍ KAMARÁDI
  • fijne dag...


    Foto


    voor de zieken 


    Foto

    De kinderen
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Over mijzelf
    Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
    Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 82 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    waken over de kinderen en ons leeuwke
    Foto

    Een interessant adres?

    .


    Foto

    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!