Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen & partners & achterkleinkinderen !
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 16de week van 2024
Foto
Bij steffie

04-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4- nieuwe ...
Vandaag geen gezaag over die Maandag en blabla .....we ondervinden allen wel zelf wat die dag met zich meebrengt .Kom heel eenvoudig eens ons nieuw gebuur(tje) voorstellen ...


Ook al is die nieuwe buur een viervoeter luisterend naar de naam " Fay "een speelmaatje voor " Ziva " en mama " Amber "kijkt  welwillend toe als die 2 gekke kuren uithalen .Je kan duidelijk zien dat de 2 jonge bazinnetjes ook al zijn het nog studentjes al hun vrije tijd opofferen om hun ponys met veel liefde te vertroetelen .Zelfs het drietal opmaken met gevlochten staartjes in hun lange manen is voor hen niet teveel , hebben die nogal geduld zeg !.Maar het is overduidelijk .....als het met liefde gedaan word is geen enkele klus te zwaar .
liefs

>> Reageer (22)
03-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- ff ...

Eerst en vooral ff buiten loeren of het vandaag " buitenzittersweer " word ! .Ahaa ....goede jacht !!!!! Zon in overvloed , mij zullen ze zeker niet veel zien binnen .Aleen spijtig dat er daar niet zoveel is om op zijn kop te zetten als binnen , al zal mijn mama daar waarschijnlijk niet om geven .Maar ben er weer mee weg gaan zonnebaden .....een dikke knuf van Stefke ( leeuwke ) en tot de volgende keer hé

>> Reageer (14)
02-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2- amaai zunne !
Amaai  ...een kunstenaar in huis hebben is ook niet alles zunne !Heb reeds de ganse week ééntje ( stefke ) in huis die zich een Picasso waant , dan nog haar abstrakte afgewerkte schilderijen midden in de nacht en ' s morgens vroeg aflevert ....kan je verzekeren ...dat is geen lolletje !.Zou  wel hier  kunnen het resultaat van 1 nacht  tonen maar op die momenten heb ik heus wel wat anders te doen dan dat cameraatje boven te halen .Het resultaat is altijd ver van appetijtelijk en wil ook niemands trek in eten bederven .Heb dan ook mezelf censuur opgelegt en gekozen voor een gedeelte van de gekuiste versie en ....dat mag je dan ook lettelijk nemen !Echt moderne kunst want je kan er zelf tussenwandelen  en lijkt het meer op een werk van J.C Christo ...hihi


liefs

>> Reageer (15)
01-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1- geboorte....
Neen ....geen  achterkleinkind op komst ! Maar ieder nieuw ontluiken in de natuur voelt aan als een geboorte en een klein wonder  , zelfs al is het van een doodgewone pompoen ! .

Dametjes toch niet vergeten dat we vandaag de eerste dag van de solden zijn zeker  ? Spijtig voor onze mannen en hun bankkaart maar ...is er nu één vrouw die er aan kan weerstaan om eens in die koopjes te gaan rommelen  ?. Laat je dan ook maar eens lekker gaan , die leuke pull of bloesje doet evenveel plezier ( mischien nog meer ) om dragen als je het voor de helft op de kop kan tikken ..beter dan de volle pot er voor moet betalen ! Wens jullie dan ook van harte een geslaagd shoppings weekend !.
veel liefs 

>> Reageer (24)
30-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30- van...
Van pech gesproken ....heb je als braaf studentje een gans jaar uitgekeken naar die grote vakantie en  plannen gemaakt wat je allemaal weer gaat beleven ( en  deugenieterij uit halen )...en zit je al van de éérste dag met je voet in het gips !.

Moet je maar overkomen wat een tegenvaller .Zit je daar nu rond te hossen op je ene been ,  dat skilleren - fiets rijden en al dat andere zal nog even moeten wachten !Dat ons  arm sukkeltje het op haar heupen krijgt van dat stilzitten kan ik heel goed begrijpen , vakantie is om je uit te leven .Maar met wat geduld en tijd kan ze verlost van die gips er weer lekker invliegen !
liefs

>> Reageer (19)
29-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29- beter...

Een  gedachte  moet toch mee gespeeld hebben bij ons kleinste bubbeltje toen ze vanmorgen  al knipogend binnenkwam ..." ook al schijnt de zon weer ...regen is mischien niet ver weg "en ...." beter safe dan sorry " zo noemen ze dat dan !

Geen regen ?  geen probleem  je kan nog met dat ding spelen en nog allerei leuke dingen mee doen .
liefs

>> Reageer (16)
28-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28- puf- puf 2

Dat is nu echt het weer om op die vriendelijke uitnodiging in te gaan sé , als we toch zo verwelkomd worden .Maar wat had je weeral in gedachten ??????.Mis hoor niets van !!!!!maar even lekker onderdompelen in koud water zou wel kunnen en  is nu zalig , niets meer en niets minder !!!! .Echt het weer om zoals als ons Stefke een plekje zoeken en die  haar plekje gevonden heeft ....voor de airco !.Aleen spijtig bij dit prachtig dat je dagkaarsje vlugger opbrand is dan anders en het mijne was gisterenavond wat te vroeg uit en .....het is dan ook een blogloze avond geworden  maar ....ben op komst zunne !

liefs en hou het koel vandaag !


>> Reageer (14)
27-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27- puf - puf !
We hebben zon gevraagd en .....we hebben zon gekregen - puf - puf ! Echt het weer om een lekker terrasje mee te pikken , al is het heel wat minder leuk om in " schuim & zweet " die Maandagse klusjes te klaren .

Gelukkig bestaat er nog zoiets als een " koffiestop " om tussendoor even uit te blazen en dat zweet wat op te drogen !.Moest toch ff aan mijn mam denken .....bij een zweterige lastige karwei zei ze steeds plagend ..." a meiske luiaardszweet is vlug gereed " .Al goed en wel hier zitten met een bakje troost en wat tokkelen , maar ons Stefke heeft ondertussen niet stil gezeten en  we zullen maar weer herbeginnen met opschommelen .Want om deugenieterij uit te halen ....is ze niet ziek zunne !
dus ...veel liefs

>> Reageer (12)
26-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26- ons ...
Ons " juffertje onvoorspelbaar " heeft weer haar naam alle eer aan gedaan , gisteren een vodje net goed voor de lappenmand en vandaag nog niet bepaald tiptop in orde maar ....


Trouwens aan alle blogmaatjes bedankt voor de bezorgdheid en vriendelijke beterschapswensen , het gaat weer de goede kant uit ( vingers kruisen ) .Dit doet me terugdenken aan haar operatie ...op de middag in de operatiekamer - na de uitgewerkte verdoving met een ziekenwagen terug naar huis en bij het bezoek van de dokter rond 6u zette die grote ogen op want ....ons onvoorspelbaar jufferke liep al weer rond in huis ! Die zorgenkinderen toch ze blijven je verbazen !
liefs

>> Reageer (16)
25-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- lappenmand .
Is weer eens van datte ...ons Stefke zit in de lappenmand , dus is het wachten op wat de dokter te vertellen heeft en hoe vlug hij ( of zij ) er ons nu stille Leeuwke  weer bovenop kan helpen !. Hier  word het dus weer ...vlug - vlug  een krabbeltje tussendoor.Mijn gedachten dwalen af naar de zieken onder ons , naar diegenen die dagelijks moeten vechten tegen een of andere ziekte !.Is maar als er iets niet mee wil dat je met je neus op de feiten gedrukt word ....." wat is een goede gezondheid toch een kostbaar bezit !".
liefs en aan alle zieken onder ons veel sterkte en ...


>> Reageer (17)
24-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- daar is ....
Daar is ze weer....die zon  !!! En ikke ben ook eens weer van de partij vandaag... die ikke is  Stefke ( leeuwke ) Eindelijk kan ik weer buiten zitten in mijn Ferarie , hopelijk speelt die zon  weer geen verstoppertje zoals ze de laatste tijd steeds doet .Was maar kort voor vandaag maar je kan begrijpen , wil zoveel mogelijk van de zon genieten zolang ze er eens weer is .

Dan maar een dikke knuf van Leeuwke en de mama wenst aan allen een Fijn zonnig weekend !!!
doei ...tot de volgende keer !

>> Reageer (22)
23-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23- bespreekbaar ?
Vandaag wil ik het eens hebben over vrouw zijn ! Mischien wel iets proberen bespreekbaar te maken dat nog altijd wat in een soort van " taboesfeer "hangt   .Voor ons waren  iedere maand die moeilijke dagen iets wat we erbij namen en zo vlot mogelijk probeerden te overbruggen , maar voor een zorgenkind ligt dat totaal anders .Ook al worden de bloedingen weg genomen met een driemaandelijks prikje , de pijn en de  daardoor meebrengende agresiviteit en huilbuien  kunnen ze niet wegnemen .Proberen te verhelpen met een pilletje om de pijn te sussen en haar troosten bij de huilbuien  is het enige hulpmiddel dat je hebt .Kan je verzekeren je voelt je dan wel heel machteloos .

Dat moest nu even van het hart ....het mag ook wel eens ernstig zijn ....men  kan niet altijd het zotje uit hangen hé
liefs

>> Reageer (17)
22-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22- hulpmiddeltjes
Soms vraag ik me af ....hoe deden de huisvrouwen het vroeger zonder al die hulpmiddelen om het werk lichter te maken ?.Wij hebben een wasmachine & droogkast .... zonder nog te spreken van dat koffiezet aparaat en al de rest .Een srijkijzer die het werk bijna aleen klaart - een vaatwas die ons de karwei van afwas uit te handen neemt ...en toch ....komen we steeds tijd te kort ! Pffff.
Al hoewel voor die afwas heb ik een andere oplossing gezien die de vaatwasmachine  bijna overbodig maakt ...


Zou toch maar dat voorbeeld niet opvolgen hoor!.Maar een mens mag al eens de gek houden met dat eeuwig tijdsgebrek hé .Het  is een stuk beter de draak met iets steken dan te lopen foeteren , maar zal nu toch maar verder de handen uit te mouwen steken
liefs

>> Reageer (17)
21-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21- zomer !
Zomer vandaag ? bedoel je zomer met stralende zon en goed weer om in " bain de soleike " te spelen ?? Daar geloof ik nu eens niets van sé ,zal even proberen met mijn hand of er geen regendruppels vallen in plaats van zon te zien .Nog net geen regen maar van zo buiten te spelen ...dat zal ik maar vergeten .Oja ...had het volgende bijna vergeten .....ben hier ook weer eens....


het kleinste bubbeltje al mag dat klein er wel stilaan af hoor !
Zal maar vlug weer mijn pulleke aantrekken en terug binnen ...Brrr frisjes zunne !
Alé ben er weer mee weg , tot volgende keer hé

>> Reageer (12)
20-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20- daar ...


Na gisteren een drukke  opendeurdag ten huize rommelkotje , zelfs zonder het gewone avond ommetje langs de blogs ( sorry )zijn we er vandaag weer bij ! Al is het voor nu maar kort en bondig door  die dekselse Maandag ,  toch vlug even een minikrabbeltje om een goede dag te wensen .
liefs

>> Reageer (18)
19-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19-rustdag !
De mooiste dag van de week de Zondag , figuurlijk dan want dat weer buiten ziet er maar ZoZo uit .Je moet hier nogal stevig op je voeten staan of je mag je vasthouden aan de takken van de bomen !Maar onze rustdag(?) laten we door niets of niemand verpesten , zeker niet door die stormwind .Verdorie zit hier net te tokkelen en krijg al gezelschap van ons Stefke , kan nog amper aan het toetsenbord ....als er fouten ingslopen zijn ...dan ken  je ook meteen de oorzaak .Amaai zunne ...zal er maar een eind aan breien met wat hier een leidraad is in het leven ........


liefs

>> Reageer (14)
18-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18- vragen
Vandaag weer al eens aan de late kant ...Pfffff.Zit ook met een heleboel vragen waar ik het antwoord erop moet schuldig blijven , al zal  wel niemand daar een antwoord op weten aleen ...daarboven !Waar blijft die zon ? ...Waar zijn die lachende gezichten ?....Waar zijn die fleurige opwapperende zomerkleedjes ? Waar is die zomerpret ? Voor waneer die zooooooo leuke waterpret voor de kinderen zoals hieronder ?


 Nog steeds geen telefoonlijn naar hierboven om antwoord te krijgen op al die vragen , er zal dan ook niets anders opzitten dan geduldig afwachten .Maar wens iedereen ook al krijgen weer eens een vlaagje regen op ons bolleke , een fijne dag ...maak er het beste van !
liefs

>> Reageer (15)
17-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17- 1+1=2

Een rekensommetje 1+1=2 is vlug gemaakt...Nr1-- Een leeg ( of te vol ) koppeke vandaag , die inspiratie ( wat een groot woord voor dat dagelijkse gekrabbel )zit in mijn grote teen ! Nr 2-- Geen of weinig tijd voor nu want  ....zal me eens lekker uileven deze namiddag met  "shoppen "( met de onmisbare koffiestops tussendoor ) .Dus maatjes ...that 's all for now!!!

liefs en

 


>> Reageer (17)
16-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16-zomaar !
Ziet het er daar ook zo grijs en donker uit buiten ? .Een bakje troost ( het zoveelste voor vandaag ) is meer dan welkom .Al eens goed rondom je gekeken bij grijs weer ? Geen slenterende mensen - geen blij lachende gezichten maar haastige voorbijgangers met zorgrimpels die zelfs de moeite niet nemen voor een goede dag of een babbeltje te maken .Als het weer je dag niet wil kleuren , waarom eens niet proberen met een bloemetje om je op te monteren ? Kijk in je tuin of bij gebrek daar aan kijk naar die kamerplanten of de vaas met bloemen op de tafel .Of mischien deze symphonie in geel & oranje .....


Ze geven je meteen een zonnig en prettig gevoel en zo word je zelf het zonnetje in huis
liefs

>> Reageer (19)
15-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- droom
Kwam een Fee tegen en ze vroeg me " Waarmee kan ik je een plezier doen , waar wil je naar toe ?" .Hoefde niet lang na te denken en antwoorde dan ook " Samen met mijn kodakske in een warm land waar veel bloemen zijn .... dat zou de Max zijn ".Zegt dan die fee " Je dromen zullen wekelijk worden ogen toe "en ......en ....maar deed ze open en  alles spatte uiteen want was maar juist  ...een droom Pfff. Geen verre oorden in gezelschap van dat cameraatje ....zal me dan ook tevreden moeten stellen met de bloemetjes in eigen tuin .Daarom nu geen uitheemse bloemen maar een doodgewone alom gekende veelkleurige Hortensia .


liefs

>> Reageer (18)


Foto

Foto

moeder van 7kinderen ( waaronder een zorgenkind)
oma van 8 zonnetjes van kleinkinderen  en partners &
  10 achterkleinkinderen  !


Foto

Foto

Gastenboek
  • Bijna weekend
  • Hallo
  • Goede middag Steffie en Leeuwke
  • Genieten doe ik elke dag, Steffie.
  • Weekend groetjes.


    Foto


    voor de zieken 


    Foto

    De kinderen
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Over mijzelf
    Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
    Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 82 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    waken over de kinderen en ons leeuwke
    Foto

    Een interessant adres?

    .


    Foto

    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!