Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen & partners & achterkleinkinderen !
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 13de week van 2024
Foto
Bij steffie

24-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- mijlpaal ?
Ook al word er steeds gezegd dat als je Abraham of Sara ( 50jaar ) tegenkomt , dit een grote mijlpaal is in je leven ...moet  eerlijk bekennen ...heb daar totaal geen last van gehad ...het was een dag zoals alle andere !.Maar ...vandaag is het de beurt aan de  oudste zoon om die grens te overschrijden en dit voelt nu meer aan als een mijlpaal !Waar is de tijd dat je voor het eerst die kleine bubbel in je armen hield ? ....hem zijn eerste pasjes leerde zetten ? verdorie waar  is die 50jaar toch zo vlug naartoe ?Genoeg gemijmerd !!!! laten we het liever relativeren en met een vleugje humor bekijken ...


hihi...liefs  

>> Reageer (18)
23-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23-????????

Zo vroeg Halloween ten huize rommelkotje ? ...of spoken ? Gisterenavond een ommetje aan het maken in bloggenland en plots ...niets meer - zwart scherm - dat peeceetje gaf er de brui aan Pffff !.Dan maar als een echte speurneus de zoektocht gestart  hoe of wat het liet afweten , moet eerlijk bekennen is me totaal een raadsel ...het ene licht kon branden - het andere niet ....éne stopkontakt oke dit ernaast niet !.Zitten er hier spoken ? Gelukkig bestaat er zoiets als een " verlengkabel " dat die elekriciteit van een ander stopkontakt kon komen of ....anders werd het een dagje zonder peeceeke en dat zou pas balen worden .Verder onderzoek zullen we dan  maar wijselijk aan de elektriceitmaatschapij overlaten .
Maar daardoor laten we toch ons goed humeur niet verpesten hoor !
veel liefs

>> Reageer (20)
22-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22- nee !!!!

" Nee en nog eens nee !"geen fotos vandaag , heb er nu echt geen zin in sé !


Ahaaa ....je blijft doordouwen en geeft niet op ....als ik zeg "neen " dan bedoel ik het ook neen ...ben er mee weg ...je moet het maar doen met een achteraanzicht né !!!!
maar toch lieve groetjes van leeuwke en ook van de mama

>> Reageer (20)
21-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21- wijsheid
Kwam per toeval het volgende tegen ...

Het komt vrij vertaald hier op neer  ...je hebt niet alles in het leven in je handen of onder kontrole , maar je kan altijd wat bijsturen en er het beste van maken .  Vond dit een wijs  levensmotto , al wil ik nu niet meteen hier de wijsneus uithangen hoor ! .Ola !!!.... hier houd het getokkel  voor nu op want heb gezelschap gekregen aan dat peeceeke ( stefke ) dus noodgedwongen ...
liefs

>> Reageer (17)
20-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20-oef !
Oef !!!!...na een worstelpartijtje met ons leeuwke wat is er dan beter om terug je eigen kalme zelf te worden dan wat tokkelen met een koffietje , terwijl ze veilig en wel in haar kamertje ook tot rust komt .Ff diep adem halen en we zijn er weer klaar voor !Had het nog eens graag over die blogmeeting gehad ... waar het hart van vol is loopt de mond van over hé .Op die dag is er steeds aan geknuffel geen gebrek , maar de echte sterren  en meest bekende figuren  van de avond en diegene die  het meest geknuffeld werden  zijn wel  " zeppe " van Emmy en  ...

Taibo " van Patty & Freddy .Oeioei daar gaan we weer ...ons leeuwke weer vrij en ...het word weer opgepassen voor een koppeke zo kaal als een biljartbal .
liefs

>> Reageer (16)
19-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- gevonden !
Eindelijk het antwoord gevonden waarom ik maar niet gestart geraak op da blogje ...." ik ben een diesel " geen eentje van tegenwoordig hoor ...sleuteltje draaien en weg wezen maar ...zo een oud geval van vroeger ....éérst een hele tijd voorverwarmen en dan pas kon je starten ! Dat voorverwarmen is gisteravond gebeurt met de fotos op het net te zwieren (wat je wil...neem je mee !)http://fotoalbum.seniorennet.be/rommelkotje/rommelkotje_-_blogmeeting_2011en ...vandaag word het dus weer een gewone dag !
Eerst nog Frieda bedanken dat ze geen moeite gespaard heeft om er weer een gezellige bijeenkomst van te maken ,bij het afscheid heel voorzichtig eens gepolst  " en volgend jaar de 5de uitgave  van die steeds geslaagde blogmeeting ???????".Wat met een geheimzinnig lachje van Frieda werd beantwoord .Wat me steeds opvalt is hoe alle bloggers & blogsters op die dag hun zorgen voledig aan de kant zetten en volop genieten . Al goed en wel ...maar nu is het weer het treintje van elke dag en dat is vandaag ...


Pfffff...liefs  

>> Reageer (18)
18-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18- spijtig !
Voila sé ...daar zijn we weer , dat dagje er tussenuit zit er weer op ! Wat later dan gewoonlijk ( maar dat is geen nieuwtje ) en de fotos zijn nog voor een andere keer maar ......toch vlug 2 uitgekozen om de sfeer weer te geven .....


Leutemakers - lolbroeken  (of hoe je die uitgelaten senioren voor 1 dag wil noemen ) hebben zich zeker niet laten kennen en was  tussen al dat getetter door zeker " ambiance "  in overvloed . Moet  toegeven  dat die rare snuiters die er rondliepen er veel aan bijdroegen want ...dat was een regelrechte aanval  op de lachspieren .( herken je ze ?)

Zonder naruurlijk dat dansen te vergeten ...maar dat was een ernstige zaak zunne , van de " ai - oei - auw " van de tegenstribbelende spieren van vandaag zullen we maar wijselijk zwijgen en de spreuk in ere houden van " wat we gehad hebben - kunnen ze ons niet meer afpakken !
liefs geniet van de rust !
wil je ff binnenloeren op een blogmeeting ???????? ...dat kan hier !!!!
http://fotoalbum.seniorennet.be/rommelkotje/rommelkotje_-_blogmeeting_2011

>> Reageer (19)
17-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17- anntwerpen ...

Vandaag ...."" De Grote Dag " dus word het  superkort  want auto en schaufeurke startklaar  en wij straks ribbedebie en ....." Antwerpen hier komen wij !!!!"
liefs

>> Reageer (10)
16-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16- de natuur
De natuur kan ondanks het kwakkelweer soms heel vreemd uit de hoek komen , je hoort niets anders " het is slechte oogst voor dit en dat " maar ....hoe komt die onvoorspelbare natuur erbij dat de " irissen  " nu nog als verassing voor de tweede maal dit jaar opnieuw bloeien ? .

 Zal er maar mijn koppeke niet over breken en heel simpelweg genieten van die bloemen !Maar nu is het aan de slag want belooft een drukke dag te worden ." eigen schuld - dikke bult " als een mens morgen wil " van sortie " gaan is het dus vandaag .....haastjewerjezére "...
liefs

>> Reageer (14)
15-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- van 1 tot...
Een lekker gaan uitwaaien om dat koppeke leeg te maken zit er hier niet in dus ....was het op zoek gaan om iets te vinden dat thuis kon gebeuren en iets  dat misschien totaal overbodig was maar wat rust kon geven tussen al die drukte door .Zo kwam ik al vlug uit op een handwerkje en die ouwerwetse kruisjessteek .Leuk om na de middag voor 1 uurtje ff alles te laten voor wat het , dan nog hopen dat ons Leeuwke niet het ganse huis op stelten zet en.... tellen maar ! Geen gepieker want je moet steken tellen en van 1ste tot het 50.600ste kruisje zit er voor die wolf dan ook al weer op .

Dus begint de ganse " reutemeteut " opnieuw ....patroontje & kleurtjes uitzoeken en weer tellen .Aleen ...waar moet je met die dingen steeds blijven ?????
liefs

>> Reageer (19)
14-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14-zoektocht
Gisteren op zoektocht om die zomer af te sluiten met iets zonnigs en wat is er nu meer zomers dan de felgekleurde vlinders ? Dank zij de bloeiende sedum ( wat ze erg op verzot zijn ) kon de dochter gisteren deze 2 mooie stuks vastleggen .

Hebben er deze zomer niet teveel gezien of ...ligt het aan ons dat we minder buiten kwamen om van de natuur te genieten dan anders ? 
Vandaag schijnt er toch een zonnetje ...geniet dus van een van die zeldzame zonnige dagen
liefs

>> Reageer (15)
13-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13- hoop
Hoop op zomer - zon en zonnige fotos zullen we maar best vergeten ...maar zomer welke zomer ? geen zomer gezien ... toch zeker hier niet in ons kikkerlandje .Als we de zomerfotos willen afsluiten  met een op en top zonnige warme foto ....moeten we gaan putten uit buitenlandse vakantiekiekjes  van kinderen & kleinkinderen .Hier konden meer een pulleke gebruiken ......


Nu moeten we tenminste niet meer al onze hoop stellen op 1 of 2 dagen zon want ....is weer voorbij die zomer ! Amaai zunne wat een klaagzang vandaag ...we zullen er dan ook maar een einde aan maken en er in vliegen !
liefs

>> Reageer (21)
12-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12- daar ...
Daar zijn ze weer die griezelige beestjes ...." spinnentijd ".

Weet ook wel dat ze nuttig zijn maar als je zo in de vroege morgen die ogen nog maar half open en je loopt met je gezicht in zo een web wel....plezant is anders zunne !Och ja we willen ons stekje omringen door wat groen & natuur ...dan moeten we er maar de minder prettige kantjes ook bij nemen .Maar niets kan me deze week een slecht humeur bezorgen want  ...Zaterdag ribbedebie naar de blogmeeting !!!!!!!!
Ondertussen zijn we nog maar maandag en dat wil zeggen ...blablabla ...enzov....
liefs

>> Reageer (21)
11-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11-sorry
Door al die drukte was gisterenavond dat kaarsje uit en was het een " blogdieetavondje " ( sorry ) hopelijk word  het vandaag wat rustiger en zitten we weer deze avond op ons gewone plekje aan de pc .Nu even stoefen met andermans pluimen .....Kon het echt niet laten nu er hier een "hoogtewerker "voor de deur stond om met die camera enkel fotos te nemen van de omgeving .Zelf in dat bakske kruipen  en daar hoog in de lucht bengelen zag ik nu niet bepaald zitten , heb  ik dus maar de camera mee gegeven met de schoonzoon die het zelf nog leuk vond ook !.

Onze straat eens anders bekeken .


Een rustig Vlaams dorpje  !
liefs

>> Reageer (21)
10-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10- 35 jaar
Met spijt in het hart ....maar dit is alles wat rest van 35 jaar groeien ......

.
Hier nogal druk dus ...veel liefs

>> Reageer (8)
09-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9- afscheid
" Zij die gaan sterven groeten U " dat waren de woorden van Helmut Lotti toen hij voor de éérste maal zich voor de leeuwen gooide ( figuurlijk ) met zijn eerste " Lotti goes Classic " .Maar vandaag mag je het letterlijk opvatten ....want deze mooie 35 jarige grote jongen



gaat morgen tegen de vlakte ......zij het met heel veel spijt ! Het dagelijks opschommelen van de dennenaalden word een te zware klus .Want tewijl ik buiten rommel  en probeer wat orde op zaken te stellen zorgt ons leeuwke steeds dat hetzelfde binnen gebeurt , zij het dan wel op haar manier ...Pfffff.
Dus nog vlug een fotoke van wat eens mijn trots was !
liefs

>> Reageer (19)
08-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8- overal....
"Overal waar je gaat op vreemde wegen - kom je wel één Vlaming tegen " dat blijkt nu maar weer eens al te waar .Tijdens het weekendje van de dochter in Frankrijk , spotte ze op de markt van Duinkerke onder het waakzaam oog van Jan Bart het volgende ...


Blijkbaar gaan die Vlaamse worstjes in Frankrijk als zoete broodjes van de hand ....het moeten niet altijd onze felgesmaakte frietjes zijn hé .
liefs

>> Reageer (18)
07-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7- een ...
Een ( lastige ) dag uit het leven van een puppie ....
Na afscheid te moeten nemen van mijn mama en broers en zussen mocht ik mee met mijn nieuwe baas & bazinneke .Kom ik in mijn nieuwe thuis en die 2 houden blijkbaar erg veel van met zo een lawaaierig vroemding te rijden want ...mijn baasje probeerde maar meteen of dat ook iets voor mij zou zijn Pffffff....


Gelukkig werd ik gered  en lekker geknuffeld door mijn bazinneke ...


Dan  mocht ik  na al die doorstane emoties doen wat ik nu nog graag doe ...slapen !
Is hier echt een hondeleven !


liefs Zena

>> Reageer (15)
06-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- geheimen ?
Een onderonsje .......


Waren het geheimen dat de schoonzoon Fabrice met zijn poes  uitwisselde ? - was het een soort samenzwering tegen de tweede poes ?-was het in mensen of in kattentaal ? -  of was het  gewoon een lieve begroeting ? Zal het wel nooit weten maar ....het leverde een vertederend beeld op tussen mens en dier ! 
liefs


>> Reageer (16)
05-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5- apetoeren
Vraag je dan als zus poeslief aan je broer of je hem ook mag vastleggen op foto als aandenken van een gezellig weekendje samen in Frankrijk .Dan komen die  apetoeren uit de kindertijd weer boven ,wat was er immers leuker dan  de zussen te plagen .Blijkbaar is dit nog steeds even leuk ook al word hij binnenkort 50 jaar .Zo kan je zien ..." een aap verliest zijn wilde haren maar niet zijn apestreken " hihi

liefs

>> Reageer (19)


Foto

Foto

moeder van 7kinderen ( waaronder een zorgenkind)
oma van 8 zonnetjes van kleinkinderen  en partners &
  10 achterkleinkinderen  !


Foto

Foto

Gastenboek
  • Dag Steffie ,,
  • Goede middag Steffie en Leeuwke
  • Lieve groetjes! En wens je een prachtige Paasdagen toe!
  • FIJNE VRIJDAG LIEVE VRIENDEN
  • MOJI MILÍ KAMARÁDI


    Foto


    voor de zieken 


    Foto

    De kinderen
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Over mijzelf
    Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
    Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 82 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    waken over de kinderen en ons leeuwke
    Foto

    Een interessant adres?

    .


    Foto

    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!